Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/11955-aklima-cok-hos-bir-fikir-geldieger-birlikte-uygularsak-cok-eglenceli-olur.html)

yaprakk 28-07-2008 04:24 PM

Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Madem çoğumuz çekim yasasına meraklıyız.Birbirimizle isteklerimiz gerçekleşmiş gibi yazışsak nasıl olur ?dusun

Örnek veriyorum:Öncelikle herkes çekim yasasını uygulayarak ne elde etmek istiyorsa onu yazacak.(ev,araba,iş,sevgili ...vs)

Ama ayrıntısıyla. Örneğin, bu ay içerisinde x kişisi arabasını değiştirmek istiyor.Ve almak istediği araba son model kırmızı citroen (atıyorum tabi 44)

Ve bizde o kişiyle yazışırken -ooo! x kırmızı araban hayırlı olsun diyeceğiz:)) Ve x'e çekim yasası uygulamasında daha bir yardımcı olmuş olacağız.(OTOMATİKMAN İNANCIMIZI VE POZİTİF ENERJİMİZİ DE X'E GÖNDERMİŞ OLACAĞIZ)

Bilmiyorum bu önerime nedersiniz? cevaplarınızı bekliyorum sapkal89 eğer saçmaysa söyleyin! fikrimi aptalca da bulmuş olabilirsiniz 44 u859

Belgin ∞ 28-07-2008 05:05 PM

Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

y789 İyi fikirmiş aslında.Biz duru79 la konuşurken hep bu şekilde konuşuyoruz zaten.Ama ben ekleyebiliri mesela bir tane.Benim en büyük hayalim bir cafe-bar sahibi olmak.3 katlı bir yer en alt katı cafe-bilardo,2. kat kitap-nargile,3.katı da bar.Ama öyle disco tarzı değil tabii.Gayet hoş bir ortam kaliteli müzikler.Belli günlerde fasıl geceleri,türkü geceleri olacak.Çok değişik bir planlaması veçok değişik bir atmosfer olacak.Anlatırken gözümde canlanıyor sevincli

Ay yine heyecanlandım bak.Neyse sakinleşiyim de sonra yazarım yine.

yaprakk 28-07-2008 05:13 PM

Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Güzelmiş super şimdiden hayırlı olsun arkadaşları toplayıp geleceğim ona göre thumbsanim sung66

Belgin ∞ 28-07-2008 05:19 PM

Sitemiz için özel geceler falan düzenleriz yaprak'cım.Hem size özel fiyatlara %100 zam nasıl. sevincli
E para eş dosttan kazanılır di mi ama. khkh56

teoman_ 28-07-2008 05:38 PM

biraz tuhaf olacak ama sevgili istiyorum. single takılmak bu aralar beni sıkmaya başladı...
şimdi ilk adım buydu daha sonraki adımda isteklerim gerçekleşmiş gibi mi yazacağım? nasıl olacak o iş?

suzzy 28-07-2008 05:41 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
y789 İyi fikirmiş aslında.Biz duru79 la konuşurken hep bu şekilde konuşuyoruz zaten.Ama ben ekleyebiliri mesela bir tane.Benim en büyük hayalim bir cafe-bar sahibi olmak.3 katlı bir yer en alt katı cafe-bilardo,2. kat kitap-nargile,3.katı da bar.Ama öyle disco tarzı değil tabii.Gayet hoş bir ortam kaliteli müzikler.Belli günlerde fasıl geceleri,türkü geceleri olacak.Çok değişik bir planlaması veçok değişik bir atmosfer olacak.Anlatırken gözümde canlanıyor sevincli

Ay yine heyecanlandım bak.Neyse sakinleşiyim de sonra yazarım yine.

oooo redflovers cim canım cafe bar ın hayırlı olsun nerde açtın merak ettim... sevincli yakınsa uğrayayım bir çelenk falan... wave

ayy bu arada canlarım yeni bir ev bakmaya başladım... tender45

baktım gördüm beğendim...tam istediğim gibi bir ev...bir hafta içinde evi alıyoruz... blissy bahçeli özel site içinde yemyeşil manzaralı denizin dibinde bir ev... tatilsmiley şimdiden hayırlı olsun.... super

MuminOKAN 28-07-2008 05:44 PM

Sizlere Villa Hediye Etmek İstiyorum Bosh Ta Var Hatta Sanal Villa Sahipleri Linkinden Takip Edilebilir... smiliyface

suzzy 28-07-2008 05:48 PM

Alıntı:

SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
Sizlere Villa Hediye Etmek İstiyorum Bosh Ta Var Hatta Sanal Villa Sahipleri Linkinden Takip Edilebilir... smiliyface

aaa biliyorum..bir zamanlar bir villa almıştım ordan... dusun

naaparsın işte...böyle alıp alıp unutuyoruz sonra.. khkh56 bir bakayım villama bir ara... sevincli

Belgin ∞ 28-07-2008 05:51 PM

Suzzy'cim İstanbul Taksim'de açtım kafemi.Buyrun gelin beklerim efem.Senınde ev hayırlı olsun.İzmir'e geldiğimde size ait havuzda keyif çatarız artık elimizde kokteyller falan.

suzzy 28-07-2008 05:59 PM

Alıntı:

Suzzy'cim İstanbul Taksim'de açtım kafemi.Buyrun gelin beklerim efem.Senınde ev hayırlı olsun.İzmir'e geldiğimde size ait havuzda keyif çatarız artık elimizde kokteyller falan.

her zaman beklerim canım...oturur havuz keyfi yaparız.. super

benimde bu aralar istanbula gelme durumum var...uğrarım senin bara...keyif yaparız senle... wave

Belgin ∞ 28-07-2008 06:20 PM

Aa yapma mıyız suzzy'm.Gel sen topla İzmir'i.Size fasıl dinletiyim.

comte 28-07-2008 06:40 PM

Redflowers, barı açtın da bi açılış yapmaz mı insan.

Ben de basını alıp geleyim.

Ama basıncılar, beleşçi olur. smiliyface

Beslemen lazım ki reklamın güzel yapılsın. super

Belgin ∞ 28-07-2008 06:46 PM

Bak şimdiden gitti paracıklar benim.
(pamuk'cum çok mu dağıttıkkonuyu yahu kusura bakma valla gülüm utananadam )
Toplaşın toplaşın gelin gari. khkh56

comte 28-07-2008 06:49 PM

Alıntı:

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. super

Sana bol bol müşteri getirecek o reklamlar ama... smiliyface

Pamukk 28-07-2008 07:09 PM

Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:

Alıntı:

(pamuk'cum çok mu dağıttıkkonuyu yahu kusura bakma valla gülüm utananadam )
Toplaşın toplaşın gelin gari. khkh56

ben de son mesajları okurken (ilk mesajı okumadan ) Allah Allah diyorum ne güzel gelişmeler süper suzzy ev almış ,redflowers cafe açıyor aa34 aa34 sonradan jetonum düştü aa34 aa34 eveeet suzzy cim evin çok güzelmiş hayırlı olsun girlhaha redflowers cım çok ama çok tebrik ederim muhteşem bir cafe olmuş sanki 5 yıldızlı otel gibi aa34 durun ben de düşüneyim bakayım hangi durumdayım aa34 bi kendimi bulayım pamuk nerede ne alemde aa34 ttli3

Su_Duru 28-07-2008 08:18 PM

cok iyi fikir bak bende katiliyorum arkadaslar... madem redflowers cafesi buyuk bende nikahdan sonra evliligimin kutlamasini orda yaparim... uy897
arkadaslar evleniyorumda..eger beni kutlamak isterseniz cafeye buyrun gelin sizlerde misafirim olun
umarim sulaleyi orda agirliyabiliriz... benim mustakbel esim turku cok sever..onun icin herhalde turkulu gece olmasini ister..bende ona surpriz yapmis olurum.
arkadaslar ben balayini oyle lukus oteller filan istemiyorum..benim en cok sevdigim yer, ufak bir kasaba, denize yakin bir yerde sirin ufak bi evde..bahcesinde meyve agaclari olan..yemekleri koy yemegi olacak..yogurdu bahcedeki inekden..yumurtasi kapidaki tavukdan..sebzeside ev sahibinin bahcesinden..sakin ama huzurlu insanlari sicak ve cana yakin olan bir yerden isterim..bak boyle bildiginiz yer varsa bana mutlaka bildirin..eeh enistenizde butur yerleri cok sever wave
hadi hayirlisi insallah, ben iyi uctum haaa mlk34

Redflowers reservasyonu kac ay once yapmam gerekiyo canim??

Belgin ∞ 28-07-2008 08:29 PM

Pamuk kendi açtığın konunun kurbanı oldun khkh56 Kimse kızmasın benim cafenin adı 'depresyon' Bir gün bir arkadaşımla bu hayali cafeyi konuşurken adını depresyon koyucam dedim.Birisi geldiğinde arkadaşı ararsa 'nerdesin' 'depresyondayım' diyecek telefonda diyip gülmüştük.Ama sonra ciddi ciddi kafama yattı bu fikir.Ama bu depresyondan hiç kimse çıkmak istemeyecek harika olucak harika.

suzzy 28-07-2008 08:38 PM

kuzum bu konuyu pamukcum açmadı ki...yaprakcım açtı...unuttunmu gülüm... sevincli sevincli

yoksa cafe bar'ın rehavetimi vurdu seni...hı dusun khkh56

ay çok hoşuma gitti ama burası... aa34 aa34

melodiss 28-07-2008 08:48 PM

Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:

Alıntı:

Su_Duru Nickli Üyeden Alıntı
cok iyi fikir bak bende katiliyorum arkadaslar... madem redflowers cafesi buyuk bende nikahdan sonra evliligimin kutlamasini orda yaparim... uy897
arkadaslar evleniyorumda..eger beni kutlamak isterseniz cafeye buyrun gelin sizlerde misafirim olun
umarim sulaleyi orda agirliyabiliriz... benim mustakbel esim turku cok sever..onun icin herhalde turkulu gece olmasini ister..bende ona surpriz yapmis olurum.
arkadaslar ben balayini oyle lukus oteller filan istemiyorum..benim en cok sevdigim yer, ufak bir kasaba, denize yakin bir yerde sirin ufak bi evde..bahcesinde meyve agaclari olan..yemekleri koy yemegi olacak..yogurdu bahcedeki inekden..yumurtasi kapidaki tavukdan..sebzeside ev sahibinin bahcesinden..sakin ama huzurlu insanlari sicak ve cana yakin olan bir yerden isterim..bak boyle bildiginiz yer varsa bana mutlaka bildirin..eeh enistenizde butur yerleri cok sever wave
hadi hayirlisi insallah, ben iyi uctum haaa mlk34

Redflowers reservasyonu kac ay once yapmam gerekiyo canim??

Su_Duru sen bizim evi tarif etmişsin ya gel misafir edelim sizi super

Belgin ∞ 28-07-2008 08:53 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
http://img162.imageshack.us/img162/3863/hidetaggdb7.png
kuzum bu konuyu pamukcum açmadı ki...yaprakcım açtı...unuttunmu gülüm... sevincli sevincli

yoksa cafe bar'ın rehavetimi vurdu seni...hı dusun khkh56

ay çok hoşuma gitti ama burası... aa34 aa34

Ay çok özür dilerim benim kafam gitmiş utananadam .Yaprak'cım kusura bakma olur mu?
Su-Duru rezervasyona gerenk yok.Sen ne zaman dersen kapatırım ben cafe-bar ımı. sevincli

Pamukk 28-07-2008 09:00 PM

olsunnnn ben de kendim açmış gibi kabullendim fikri çok guzel fikir aa34 aa34 ttli3

monange 28-07-2008 09:15 PM

kahvesmiley Vayy vayy vayyy buralarda neler oluyormus da haberimiz yok... Redflowers o bar in ismini baska birsey koysanaaa , yapabilirsen eger tabiii .. Insanlar deprosyondan cikamicaklar yoksa... ağla Ellerinde boyle mendille dolascaklar barinda... Su duru bu arada seni de anlayalim cafe bar bahane ettin evlilik yoluna girdin bakiyorummmm eeee hadi hayirlisi .. ne diyim artik...

Su_Duru 28-07-2008 09:20 PM

Alıntı:

monange Nickli Üyeden Alıntı
kahvesmiley Vayy vayy vayyy buralarda neler oluyormus da haberimiz yok... Redflowers o bar in ismini baska birsey koysanaaa , yapabilirsen eger tabiii .. Insanlar deprosyondan cikamicaklar yoksa... ağla Ellerinde boyle mendille dolascaklar barinda... Su duru bu arada seni de anlayalim cafe bar bahane ettin evlilik yoluna girdin bakiyorummmm eeee hadi hayirlisi .. ne diyim artik...

Sevgili monange bahane degil tatlim...nasilsa bu evlilik gerceklesecek ve bizde bunu kutliycagiz..eee madem arkadasimiz boyle yer aciyor...bizde yabanciya gidicegimize arkadasimiza gitmek yakisir degilmi hayatim..
ayrica sen ve maximumfelix benim nikahimda ozel davetlimsiniz..okis bak gelmemezlik yapma...sizler seve seve agirlamak isterim hayatim... kiss3

monange 28-07-2008 09:33 PM

y789 Ah canim benim yaaa sen ne seker seysin... Gelmez miyiz tabii geliriz fistigim... Bende seni simdiden kutluyorum cani gönüldennnn kiss3, eh darisi bekarlarin basinaaaa k8908

uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 basliyim ben göbek atma calismalarina bariiii

ceren18 28-07-2008 09:55 PM

Alıntı:

Alıntı:

naaparsın işte...böyle alıp alıp unutuyoruz sonra.. khkh56 bir bakayım villama bir ara... sevincli

izmir mi villa mı sevincli ablacım busene 9eylül üniversitesine geliyorum artık villanda birkaç gün misafir edersin beni pardon ben ve mimar arkadaslarımı f678h

Akulina 28-07-2008 11:18 PM

Oooo buralarda neler dönmüş yokken:)
Valla RedFlowerscim,ben cafenin daimi insanlarından olurum kesin,hele annem kitap-cafe kısmında yaşar heralde:)
Bu arada ünlü stilist olduğum için defilelerimden sonra kutlama partileri yaparız hep beraber canım...

maximumfelix 29-07-2008 12:23 AM

Alıntı:

Alıntı:

monange Nickli Üyeden Alıntı

Sevgili monange bahane degil tatlim...nasilsa bu evlilik gerceklesecek ve bizde bunu kutliycagiz..eee madem arkadasimiz boyle yer aciyor...bizde yabanciya gidicegimize arkadasimiza gitmek yakisir degilmi hayatim..
ayrica sen ve maximumfelix benim nikahimda ozel davetlimsiniz..okis bak gelmemezlik yapma...sizler seve seve agirlamak isterim hayatim... kiss3

aa şekerim düğün mü var tebrıkler k8908 uy897 ne zaman yapıyoruz ona göre elbise alcam k8908
hemen hazırlıklara baslıyım s456

Su_Duru 29-07-2008 12:37 AM

Sevgili maximumfelix tarih en kisa zamanda sana bildiririm..ayrica elbise icin hic kafani yorma..sana terzimden ozel diktiririz...

monange 29-07-2008 12:40 AM

Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
aa şekerim düğün mü var tebrıkler k8908 uy897 ne zaman yapıyoruz ona göre elbise alcam k8908
hemen hazırlıklara baslıyım s456

Cok tatlisin Maximumfelix .... tender45 Hadiii cabuk hazirla elbiseni Su duru cosmusken hemen kutlayalim bunu

derty derty derty derty derty derty derty derty

skan67 skan67 skan67 skan67

maximumfelix 29-07-2008 03:51 AM

Alıntı:

Sevgili maximumfelix tarih en kisa zamanda sana bildiririm..ayrica elbise icin hic kafani yorma..sana terzimden ozel diktiririz...

monangecım sen daha daha tatlısın tatlışımmm benim ark5
ya bitanem ben sen,in adını unuttum yaw dusun
duru_su; elbisem pembis olsun, ısıltılı soyle straplez etegı de swarovski olsun k8908

http://www.diamondvues.com/penelope%20cruz.jpg

sunun swarovskilisini isterin k8908

maximumfelix 29-07-2008 03:54 AM

Ay bı sn aklıma bisi geldı,dügünde kızın arkadasları gelinin eteginin uclarını tutup oynuyor
ondan yapalım mı?
sora benim dügünde de siz benim gelinliğimin eteğini tutarsınız böyle daire seklınde dızılcek kızlar
oynucaz uy897 nası fikir? blissy

suzzy 29-07-2008 10:32 AM

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

izmir mi villa mı sevincli ablacım busene 9eylül üniversitesine geliyorum artık villanda birkaç gün misafir edersin beni pardon ben ve mimar arkadaslarımı f678h

ayy...canım cerencim tabiiki gülüm sen gel izmire ben ağırlarım seni güzel saray yavrusu villamda... girlhaha

bak redfloverste gelicekmiş...bol bol havuz başı yaparız...ohh sefamız olsun.. f678h

yaprakk 29-07-2008 11:19 AM

Tam istediğim gibi,açık kumral,efendi,sempatik,romantik bir sevgiliye sahip olduğum için çok şanslıyım 44

redflowers, sevgilimle pasta alıp barını ziyarete geleceğiz haberin olsun en güzel masan bizim için rezervasyon tamam mı tatlım wave

Bu arada 2009 kpss 85 alacağım.hatta aldım inşallah uy897

Yaw bu olay çok eğlenceli,üstelik birlikte uygulayınca baya bir inandırıcı oluyor sapkal89

Belgin ∞ 29-07-2008 03:01 PM

Bu cumartesi 3 katlı cafe-barımda şiir söyleşisi var efem.Ayrıca ardından sıra gecesi sabaha kadar türküler fasıllar oo şenlik var.Sürpriz sanatçılar mı desem,açık büfe mi desem,açılış şerefine hepsi benden mi desem. sevincli

Beklerim herkeş davetlimdir.Buyrun gelin 3 kat da size feda olsun. aa34 aa34 aa34

gunesim 29-07-2008 03:25 PM

ooo sıra gecelerine bayılırım. şarapta varmı?

Belgin ∞ 29-07-2008 03:32 PM

Aa.Olma mı?Neler var neler.Siz gelin herşey hazır. sevincli

ceren18 29-07-2008 04:13 PM

Alıntı:

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

ohhhhhhhhhhhhhhhh tamam ablacım bikinim güneş kremim havuz setimi alıp geliyorum tatilsmiley

ayy...canım cerencim tabiiki gülüm sen gel izmire ben ağırlarım seni güzel saray yavrusu villamda... girlhaha

bak redfloverste gelicekmiş...bol bol havuz başı yaparız...ohh sefamız olsun.. f678h

Su_Duru 29-07-2008 05:38 PM

Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

monangecım sen daha daha tatlısın tatlışımmm benim ark5
ya bitanem ben sen,in adını unuttum yaw dusun
duru_su; elbisem pembis olsun, ısıltılı soyle straplez etegı de swarovski olsun k8908

http://www.diamondvues.com/penelope%20cruz.jpg

sunun swarovskilisini isterin k8908

sevgili maximumfelix senin ekledigin elbise super bisiy..cok zevklisin.. thumbsanim
siparisin aynen verilmistir..

melodiss 30-07-2008 12:29 PM

Alıntı:

Bu cumartesi 3 katlı cafe-barımda şiir söyleşisi var efem.Ayrıca ardından sıra gecesi sabaha kadar türküler fasıllar oo şenlik var.Sürpriz sanatçılar mı desem,açık büfe mi desem,açılış şerefine hepsi benden mi desem. sevincli

Beklerim herkeş davetlimdir.Buyrun gelin 3 kat da size feda olsun. aa34 aa34 aa34

offf süpermiş ya... uy897

bu arada kim evleniyor benim kafam karıştı blook

neyse kimse onun kına gecesinide yapalım senin cafede super

heal 30-07-2008 02:12 PM

pc05 izmirde villa hazır istanbulda mekan hazır ben de arabamla izmir istanbul yapar dururum artık. hem iş hem ziyaret olur istanbulu super

( depresyondayım hiç çıkasım yok da süper olmuş redflowers aa34 )

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 AM.