![]() |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Redflowers ben sana küstüm ya.Kafe açmışın muhteşemde hani bunun otoparkı ya ben jeepimi nereye park edecem. khkh56 |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) redflowerscım hayırlı olsun cafen artıkın bizi de ağırlarsın, pasta isterim haaa ona göre khkh56 su_duru hadi bakalım ayağa iyi bas, kaçırma haaa iyi bas ki anlasın kiminle kaşık attığını damat khkh56 |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur: Arkadaşlar, 2008'in son "Hayatım Değişti" toplantısının yeri ve tarihi belli oldu: DEPRESYON. 31 Aralık 2008, 13:00'de toplantı ve seminer, 20:00'de yılbaşı eğlencesi (sabaha kadar devam). Toplantıya katılmak isteyenler lütfen Redflowers'a bildirsinler (ona göre ayarlamalar yapılacak). Bu arada ben de tüm çakralarımı açtım / düzenledim. Süper çekim yasası yapabiliyorum. Ne istersem anında önümde. Hatta istediklerim önümde istemediklerim arkamda. derty Sevgiler NOT: Redflowers beni listeye eklermisin lütfen |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Ne istersem anında önümde. Hatta istediklerim önümde istemediklerim arkamda. derty khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 harikasın kiss3 ama bidaha bu adamı kullanma derty ( şaka tabi :) ) smil56 smil56 smil56 kiss3 kiss3 |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Sevgılımle tekrar beraber olmak ıstıorum.. olacagımda:) sonucta kurdugumuz cumleler bıle onemlı oldugu için sankı o hala hayatımdaymıs gıbı yazmak ıstıyorum onu cok ama cok sevıyorum... |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) (çok güzel bir konu açmışsın.) Mesela yarın olmuş:D ...aa arkadaşlar bana çıktı laptop o kadar da düşünmüştüm bana çıksa diye ,çok mutluyum vuvvvvvvv f678h ya şimdi laptopumla yazıyorum bunları size, tek sorun kaldı çift girişli bi modem almak.Şükürler olsun.çok güzel bu ya darısı isteyenin başına smiliyface |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
Ben de kendi isteklerimi paylaşayım; mesela; sevgilim bana geri döndü, bana karşı ettiklerinden dolayı özür diledi, çok deyişmiş inanamazsınız, o kaba biri gitmiş yerine iyi huylu biri gelmiş sanki, bana beni çok sevdiyini ve bir daha asla yalan söylemiceyini dedi, çok mutluyum yaaa.... sevincli ya hakketten çok güzel bi şey olmasını istediğin şeyleri hayal ederek paylaşmak y789 |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) cancer ya bana çıkmadı laptop " ben nerde yanlış yaptım yaaaaaaaaaaaaaaaaa o laptopta gözüm kaldıııııııııııııııııı emb23" ama nivea bakım seti çıktı o kadar kişinin arasından bu bi başarı şükürler olsun. "hayal ediyorm yine; ne olduysa inanamadım ummadığım yerden çekilişte kazanamadığım laptop bana geldi" smiliyface smiliyface |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) hy789 Ben çalışmak, üretmek istiyorum.Saygın, imkanları iyi, sevgi dolu bir ortamda çalışmak istiyorum...Allah İnşallah nasip eder.Yoruldum artık, motivasyonum bitti. |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) şöyle yapalım mı.. ben çalışkanlığımı üretkenliğimi; saygın, imkanları iyi, sevgi dolu bir çalışma ortamında kullanmayı seçiyorum.. Rabbim bana bunu veya daha iyisini nasip etsin.. *son iki cümleni eklersek çalışkan olduğun ve üretmek isteğinle çelişmez mi canım benim.. dusun niyetini senin istediğin kelimelerinle olması açısından örneklendirdim.. daha da güzel bir hale getirebilirsin.. super bu gece rüyanda beni görmesen bari.. uykulusmile forumda kabus gibi her mesajının altına cevap yazdım.. girlhaha sevgiler.. |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Ben anlamadım, çelişen ne?Çelişen bişi yok,çünkü amaç belli, ama motivasyon gitmiş... |
Saçlarım artık dökülmüyor ve hafiften yeni saçlar çıkmaya başladı...İlerleyen günlerde, sorunsuz bir süreç içerisinde, açılan şakaklarım kapanacak.. :D |
sevincli tebrik ederim blazer.. ark5 tüm hedeflerinin kolaylıkla gerçekleşmesi dileklerimle.. super sevgiler.. actionsmile |
artık sosyal bi insanım.bundan sonraki hayatımda böyle rahat huzurlu geçicek.şu anda çok mutluyum.çünkü kalabalık ortamlarda bakışlar bana çevrildiğinde çok rahatım. .bilmem doğru oynadım mı. |
merhaba arkadaşlar ben henüz yeni üyeyim siteye.gezinirken |
ben green card kazanmayı seçiyorum arkadaşlar ve ben amerikada yaşamayı ve çalışmayı seçiyorum inş.44a |
Çok güzel düşünülmüş öncelikle. Benimde hayalim öncelikle bu sene ODTÜ de uluslararası ilişkiler bölümünü kazanmak. İnşallah çok yakında bende mesajlarımı Ankara 'dan göndericem :D |
f678hoooh cok guzel mekan hazir,duyunde var. bir basin eksikdi onuda ben yaparim. redflower mekaninda romantik siirler solemesi,ayrica depresyonda olanlara psikolojik depresyon tedaviside mendenyrl78. bir gitar calmam eksik kaldi onuda mazur gorun artik oley ben artik radyoda calisiyorum.ishimi cok seviyorum. tahsilimi davam etdirib psikoloji okuyorum. bu arada kendime super bide sevgili buldum. keyfime diyecek yokidea3 |
Bu eğlenceli dönemimi(öss :D ) en başarılı şekilde atlatıp, hedeflediğim teknik üniversitede hedeflediğim bölüme ismimi yazdıracağım. Evime kazandığım okuldan gönderilecek olan tebrik broşürünü okuduğumda yaşayacağım gururu, mutluluğu şimdiden hissedebiliyorum. Evet biliyorum bu işi başaracağım, belki derslerimi aksatıyor olabilirim ama hiçbir eksiğim kalmayacak, en mükemmel şekilde bu işi noktalayacağım. benim için hayırlısı olanın ne olduğunu biliyorum, hissediyorum. Bende artık arılardan biri olacağım :D Bu iş bu kadar, artık kalan teferruatlarla eğlenmekle meşgulüm. Benim için hayırlı olan bu. Son noktamı koymaya az kaldı.Nokta İnandıktan sonrası kazançtır, hepimizin isteklerimize içten inanacak ruh halinden ayrılmamamız dileğiyle |
Haziran 2009 daki KPSS benim için süpper geçecek hatta agustosta sonuç belgemde 90 yazacak ve tercihlerimde İstanbul'u tercih edip Eylül'de çalışmaya başlayacağım. Bu arada 8 Ağustos'ta düğünüme davetlisinizuy897 Sakin,huzurlu,sıcak ve mutlu bir yuvam olacak. E okula dolmusla gitmiycem dimi kan kırmızısı bir Micra bana eşlik edecek. Ben ona değil ha o bana y789 E aşkıma da bir Q7 alıyoruz.... |
Haaa söylemeyi unutmuşumy789 Saçlarım o kadar sağlıklılar ki darısı herkesin başına..belime kadar uzadılar ve artık kopmuyolar dökülmüyolar... Iımmm eşimle birlikte sigarayı bıraktıgımızı söylemiş miydim?y789 Ha bide ev almıştık ya biz onu da unutmayımy789 |
pardon pardon çok pardon. Az evvel Sevgili Yurdahal ın yazdıklarını okudum.bir bölümde diyor ki : İsteklerini doğru formüller halinde evrene sunmalısın. Şimdiki zamanda istemek tek doğru kuraldır. “Ben sağlıklıyım”, “Ben zenginim”, Benim mükemmel bir ilişkim var”, Ben sevdiğim bir ortamda, sevdiğim işi yapıyorum” gibi cümleler olmalı. “…olacak”, “…sevecek” gibi cak/cek ‘le biten cümlelerden uzak dur. Aksi takdirde sadece isteme durumunu istemiş olursun ki, bu da sana sürekli isteme halinden başka bir şey getirmez. Olmuş gibi davranmalısın. İstediğin her neyse, ona sahipmiş gibi yaşamalısın. İsteğinin gerçekleşeceğine dair olumlu bir ruh hali içinde olman önemli. Böyle davranırsan motivasyonun artar. Hayatına doğru olayları da beraberinde çekmiş olursun. Şimdi son mesajlarımı geri alıyorum... Haziran 2009 kpss deyim.soruları tıkır tıkır çözüyorum.içim çok rahat.endişem yok.panik yok.gayet rahatım.evde deneme yapıyormusum gibi sakin sakin çözüyorum soruları. Ağustos 2009...Aaaa kpss sonucları acıklanmıs hemen netten bakayım....oleyyyy 90 aldım 90 aldım y789 Tercihlerime istanbul yazdım :) Agustos sonu 2009. atama sonucları acıklandı simdi baktım vee o da nee:D İstanbul Büyükçekmece de bir okula atanmışımcilgin897cilgin897 Hemen gerekli evrakları hazırlayım da milli eğitim müdürlüğüne gideyim... Ben öğretmen oldum dostlarr...darısı isteyen herkesin başına... |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Şeyy ben bu gün uçağıma atladım .şeyy atladım iştedlckrn.şeyy .yanıma OBAMA'yı da aldım utananadambiraz dolaşıp sohbet ettik.Valla hayatta yalnız bırakmam ben seni eve bırakırım dedim sevindi boynuma sarıldı çocuklar gibi sevindi .ALLAH razı olsun senden dediutananadam.İşte utananadam..........şeyy .....öyle |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) son durum : reiki masterıyım ve iki nokta ile herşey benim için mümkün sevincli harika bir işte çalışıyorum. çünkü kendi işim :) ciromuz tam 200.000lira ayda:) malum doktora tezim piyasada kapış kapıştı. tez konuma bu kadar talep olunca herşey benim lehime gelişti. kendi işimi kurdum.çalışma saatleri o kadar uygun ki evden bile işi yürütebiliyorum... çalıştığım ekipse harika dostlardan oluşuyor. iş yapmıyoruz sanki eğleniyoruz... bu arada sağlığım mükemmel, tıpkı fiziğim gibi...bisiklet aa söylemeyi unuttum yeni aldığım boğaz manzaralı yeşillikler içinde kocaman bahçeli havuzlu süper villama eşim ve ben çaya bekliyoruz... kahvesmiley ayrıca size bahçede elektro gitarımla neler yaptığımı da gösteririm guitar eşim mi ruh ikizim benim için mükemmel...super geçen ay aldığım Q7 nin sürüş keyfi de mükemmel...s456 sizden de son haberleri bekliyorum dostlar...8977 NOT: üds sınavından istediğim puanı aldım teşekkürler iki nokta bu dilek gerçekleştihappy6 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Merhabaa merhabaaa Saglıklı ve formdayım Çocuklarım okullarını iyi derecelerle bitirdi istedikleri bölümleri kazandılar Her yıl sevgili eşimle ve dostlarımla Konya da Şeb_i Aruz törenlerine katılıyoruz. İstediğim Taş evi de yaptırdım kocaman bir verandası var. Ayıptır söylemesi Jeep te aldık taş eve Konya ya onunla gidiyoruz. Reiki ve Nlp de kendimi oldukça geliştirdim.happy6 Hayatım değiştinin seminerlerinde konuşmalar bile yaptım.y789 sağlıklıyım mutluyum huzurluyum :zpzp: |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Vodoo yazın Konya' ya taş evine çay içmeye geliyorum ama jeepi ben sürücem konya da ona göre y789 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Ne demek hayatım sen gel yeterry789 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) çıldırdınız mı?? ooo67 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) [quote=sincered;370484]son durum : aa söylemeyi unuttum yeni aldığım boğaz manzaralı yeşillikler içinde kocaman bahçeli havuzlu süper villama eşim ve ben çaya bekliyoruz... kahvesmiley ayrıca size bahçede elektro gitarımla neler yaptığımı da gösteririm guitar şeyy...ben senin yan tarafındaki komşunum .havuzun benimkine nazaran biraz ufak ve bakımsız gibi geldi bana eğer uğrarsan bi kahvesmileyiçmeye havuzları birleştirip olimpik yapabiliriz canm tender45ice1 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) İstediğim Taş evi de yaptırdım kocaman bir verandası var. Ayıptır söylemesi Jeep te aldık taş eve Konya ya onunla gidiyoruz. Boşver canmm jeep'i benim uçağa atlar gideriz girlhaha |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Boşver canmm jeep'i benim uçağa atlar gideriz girlhaha[/quote] Hayatcımm senin uçak kaç kişilikti Ben 1 tane uçak siparişi verdim hafta sonu teslim edecekler ayy büyük olsun bari hep beraber gidelimmy789 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) amaaan düşündüğünüz şeye bakın. Benim bütün dostlarıma yetecek kadar uçağım var ve istedikleri gün emirlerine amade. sıkış fıkış gitmeyin bir uçağın içinde. Benim VİP uçaklarım ne güne duruyo. Ayrıca mini etekli hosteslerimiz de mevcut y789 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Bugün çok yoruldum. [B]Temel atma töreni vardı Kadın Sığınma Evi Projesinin ilki. 7 ilde açmak ilk hedefim ilkini bugün Istanbul da attık temelini.Bakanlar falan herkes vardıy789 Sonraki adımda çocuklar için olacak bir proje yine başlangıç olarak 7 il sonra artcak sayıları.Kimsesiz çocuklar ve engelli çocukları kapsayacak bir kocamannn ev. Sevgili Keskin yardıma geleceksin değilmi eğitimleri icin. |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Seninkide yorgunlukmudlckrn bu gün beni emine hanm çağırdı illaki seni çok özledim .bende ona hayır işim var gelemem dedim. darıldı aman anam napiim hangi birine gidiyim hepsini sıraya koydum bu gün Gülbendeydim yarın sezene sözüm var offf niye bu kadar tatlıyım yaaa biraz evde oturup dinlenmek istiyorum.girlhaha |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Aaa gelmez miyim hiç? Çocuk demek eğitim demek, Eğitim demek ben demek. Biliyosun geçen gün en iyi öğretmen dalında oscar aldımooo67y789y789 khkh56khkh56 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) ]çıldırdınız mı?? ooo67 EVEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTguitarmusic45blissyskan67 girlhaha |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
|
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Sevgili keskin ve vodoo bu bölüm bize kaldı iyi eğleniyoruz YAŞASINNN f678hu859cilgin897 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) :zpzp:cilgin897:zpzp:derty Bizden başka hayalperest yok galiba |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Canm keskin yarın benim öğrencilerle sen ilgilenirmisin ?Amerikada fuar var bi koşu gidip gezip geliiimgirlhaha. teşekkürler Atakan bey valla Cem Yılmaz bile bizi bu kadar eğlendiremezdi. vodoo istersen benimle gel . |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:57 PM. |