![]() |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Ahh canım çok isterdim ama yarın bir temel atma töreni daha vary789 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
|
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) [quote=hayat kadere inat;370685] Alıntı:
|
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
|
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Hayat kadere inat :) Elbette bakmaz olur muyum hiç. Bu kadar bolluk bereketin içinde neden hala öğretmenlik yapıyosun diye soruyolar etrafımdakı ınsanlar. Anlamıyolar ki kutsallığını |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) [quote=sincered;370842] Alıntı:
|
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Elbette bakmaz olur muyum hiç. Bu kadar bolluk bereketin içinde neden hala öğretmenlik yapıyosun diye soruyolar etrafımdakı ınsanlar. Anlamıyolar ki kutsallığını[/quote] herşeyin para olduğunu sanan insanlar onlardlckrn maneviyattan anlamıyorlar boşver onları güzelim.ark5 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) [quote=hayat kadere inat;370863] Alıntı:
tabii şekerim çok saol... ihtiyacın olan bişey varsa lütfen söyle ben de yardımcı olmak isterim. blissy bu arada bugün acayip mutluyum sigarayı bıraktım ve spora başladım....partysmiley |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Boğazda bir yalı alıyorum. Dekorasyon bitsin parti vericem. Davetlisiniz şekerlery789 |
|
|
|
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Bu arada arkadaşlar kriz falan bizi etkilemiyor. işlerimiz süper çok güzel kazanıyoruz. Şartlarımız her geçen gün iyiye gidiyor şükürler olsun. Bu ay 10 adet personel alıyoruz. Ee malum biz herşeye yetişemez olduk. Şartlarımız da süper bu arada. Her türlü imkan mevcuttur. senede 4 ikramiye, herkeze araba, 15 gün tatil (masraflar şirketten) yani kısacası tüm sosyal imkanlar mevcut. Malum biz reklam ajansıyız, çalışanlarımız huzurlu ve mutlu olmalı. :P :D |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) merhaba arkadaşlar madem kuantumda sınır yok 5 dönümlük bir arsa istiyorum her tarafı ağaç ve çiceklerle dolu çok çok büyük bir ev veya iki odaların sayısını sayamıyorum banyolar havalandırmalar çalışma odaları bilgisayar odaları televizyonlar kişisel gelişim oyunları hayvanları atölyeleri olan bir yerim var buraya öksüz yetim sokağa atılmış dövülmüş fakir çocuklarım var bu çocuklardan hiç bir ücret almıyorum onlarınn bütün ihtiyaçlarını karşılıyorum doktor öğretmen hemşire revir psikyatri norolog ve siz arkadaşlar oradaki çocuklara çekim yasaları hakkında gönüllü eğitim veriyorsunuz mutlu olmatı öğretiyorsunuz onlar çocuk ve bilinç altındaki bütün kötü düşünceleri temizliyoruz geleceğe mutlu bilinçli bir gençlik yeiştiriyoruz BEN ÇOK MUTLUYUM HUZURLUYUM SEVİNÇLİYİM YA SİZZZZZZ? |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) buraya bende katılmak istiyorum bende ev kendime araba,istiyorum isteklerim çok aslında ama olur inş memleketimde lüks bir daire istiyorum y789y789spor bir araba hayırlayın beni taşınmama askaldı döşeyeyim güzelce isteğime göre sizleri davetedecemsevinclikhkh56 |
|
Cevap: Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olu Alıntı:
|
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) 8977ÖYLEYİİK yaşasnn kötülükf678h |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) bugün konsere gidiyorum. Bilet kalmamış mı haha :) nasıl oldu anlamadım; ama hoop bilet benim. Bir anda gelen bi telefonla... işte şimdi dışarı çıkmak için hazırlanıyorum. Şükürler olsun. Şimdi hazırlanmaya gidiyorum.Turuncu giyineceğim enerjiğim ne de olsa. Çok eğlenicez çoooook. hoooouuuv guitar hadi bakalım :) |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Bende bir laptop alıyorum kendime ki bu siteye daha çok girebilieyim diye.Aslında bilgisayardan anlamam ama hızlı işime yarayacak temel bilgisayar programları haricinde özel yetenekleri olmasa da olur.Hani şöyle yeni çıkan küçücük ekranlı olanlardan istemiyorum film izlerken hiç zevki olmaz diye düşünüyorum.Uzun süre şarja dayanıklı olsun yanında da şu sırt çantasını hediye versinler istiyorum.Birde yazıcısı tarama özellikli olsun.İnternetten photoshop proglamlarını indirdiğimde sorunla karşılaşmayayım.Virüs engelleme programları yüklenmiş olsun.Fiyatı da 1000-2000aralığında olsun.Aslında düz hesap 1500 diyelim. |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Birde markası Toshiba onu yazmayı unutmuşum. |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Ben hayathan 19 Ağustos 2009 tarihinde Şişli de bir Tekstil firmasında ön muhasebe sorumlusu olarak 1500 Tl maaşla işe başladım. İşimden ilk avansımı 22 Ağustos c.tesi günü aldım. avansımla saçıma balyaj yaptırdım. Değişim dönüşüm ve bilinçaltı seminerlerine daha sık katılıyorum.. Ramazan bayramı sonrası sizlerle Cevahir AVM de bir cafede bunu kutluyorum. |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Birbirimize yalan mı söylicez yani? Hmm, bakalım... İki gün önce anneannemle görüştüm. Çok tatlıydı. Beni de nasıl özlemiş bir bilseniz. Sarıldı bana. Ben de öptüm. |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) harikasiniz ya :) ama benim kadar degil cokkk mutluyum´her istedigim oluyo bütün sevdiklerim yanimda bolluk bereket daha ne istiyim sükürler olsun en önemliside sevilmek gibisi yokk cokmu attim yaw :D |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) yakinda ismimi tasiyan araba fabrikami kuruyorum lüks ötesi bisi olucak insanlar bindiklerinde ne rahatmis dicekler dubaideki 7 yildizli oteli alicam site sahiblerine ücretsiz konaklama imkani sunucam birde uzayda gezinti turlari düzenlemeyi düsünüyorum saygilar kamil.... |
tarzı cümleler yukarıya gerçeklik hissini daha çok yaratıyor. Çünkü Evrende zaten bizim için her şey var ve her şey plan dahilinde bize düşen ise onu oldu kabul edip öyle hissetmek ve öyle konuşmak.. |
|
insanlar memnun böyle lüks araba görmedik diyolar dubaideki 7 yildizli otelimin yildizlarindan biri düsmüs onu tamir ettirdim gene 7 yildiz olduy789 uzay turlari düzenliyorum biliyormuydunuz site sakinleri dileyen olursa bana müracat ediniz bir seferlik bendensiniz... |
|
sisli halide edip adivar mahellesini bilirmisin memoriall hastahanesinin tammm karsisinda teyzemler oturuyodu |
bilmez miyim... bizim dairemiz var oralarda.. Ama ben orada oturmuyorum :DDD |
dogruymus yazdiklarindan öyle anlasiliyoday789 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Evet haklısın Halide Edip Şişli ama benim dediğim Halide Edip in tam karşı tarafı Osmanbey, Nişantaşı civarı. Ayazağa da Şişli mesela.. Ama Sen Dubai den otel alacaksın. Şişli yi çok bilmesende olur;) Yoksa Donald Trump Tower s a mı göz koydun. Biliyorsun Mecidiyeköy de inşaatı devam ediyor. :D :))))))) |
|
|
borçlarımız üzerine değil, alacaklarımız üzerine gitmemiz gerekir. yani alışverişte para harcarken paramız bitiyor" demek yerine benm daha çok param var" demeliyiz. borcu nerede yarattıysak o sahneye gidip önce kendimizi, borçlandığımız kişiyi affetmeli, pembelemeliyiz. Mesela yurdahal arkadaşımızın yazdığı gibi olumsuz ve borçla ilgili cümleler aklımıza geldiğinde İPTAL demeliyiz. aşağıya olumlamalar ekleyeceğim. Bu çalışma şeklinde kendimize güven, inanç, şükretme, kabul etme ve takdir etme var.. Ben borçlarımı ödeyecek yeterlilikteyim Ben borçlarımı ödeyecek yeterlilikte olduğumu biliyor ve inanıyorum Ben borçlarımı ödeyecek yeterlilikte olduğumu kabul ediyorum Ben borçlarımı ödeyecek yeterlilikteolduğum için kendimi takdir ediyorum. Ben borçlarımı ödeyecek yeterlilikte olduğum için şükrediyorum. evrende bolluk ve bereket kapıları önümde sonuna dek açılıyor. Evrende benim için her şey var. PAra bana çoğalarak geliyor evrenin bana vermek istediği tüm bolluk ve bereketi ayrım yapmaksızın olduğu gibi kabul ediyorum Ben çok parayı hakediyorum Ben çok paraya layığım Yukarıdaki yeterlilik örneğinin yazılış şekline beşlik diyoruz. Karşınıza çıkan tüm olumlamaları beşlikler halinde bu şekilde okursanız olumlu enerji daha çok size gelmesini sağlar.. Sevgiyle kalın, niyetlerinizi Sevgiyle yapın, Sevgi olun, sevgi olduğunuzu kabul edin.. Bunları tavsiye ediyorum. Ayrıca EFT yapabilirsiniz. Aşağıya |
5000Euro(BEŞBİNAVRO) aylıkla ve altın kaplama muslukları olan iki oda bir salon suitinde ücretsiz kalmam şartıyla kabul ederim. :DDDDDDDDDDD |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) en iyisi 1500 ytl isine devam et:)) |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) 20 ağustos 2009; bugün yıllardan sonra ilk defa güne borçsuz olarak uyanıyorum...hiçbir bankaya borcum yokk...allahım ne güzel bir duygu bu ... şükürler olsun kahvesmiley... |
Yoksa bana 5000Euro aylık seni korkutmazdı. Baştan kaybetmeye adaysın. :DDD |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:10 AM. |