Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/11955-aklima-cok-hos-bir-fikir-geldieger-birlikte-uygularsak-cok-eglenceli-olur.html)

Vodoo 09-04-2009 10:56 PM

Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Ahh canım çok isterdim ama yarın bir temel atma töreni daha vary789

hayat kadere inat 09-04-2009 11:01 PM

Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Alıntı:

miketel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 307249)
merhaba arkadaşlar ben henüz yeni üyeyim siteye.gezinirken

Eeee kardişş bizi görünce nutkunmu tutuldusmil56

sincered 09-04-2009 11:39 PM

[quote=hayat kadere inat;370685]
Alıntı:

sincered Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 370484)
son durum :

aa söylemeyi unuttum yeni aldığım boğaz manzaralı yeşillikler içinde kocaman bahçeli havuzlu süper villama eşim ve ben çaya bekliyoruz... kahvesmiley
ayrıca size bahçede elektro gitarımla neler yaptığımı da gösteririm guitar

şeyy...ben senin yan tarafındaki komşunum .havuzun benimkine nazaran biraz ufak ve bakımsız gibi geldi bana eğer uğrarsan bi kahvesmileyiçmeye havuzları birleştirip olimpik yapabiliriz canm tender45ice1

ahh canım ne demek hemen birleştirelim havuzları...birleştirene kadar bizim çalışanlara söyleyeyim de bi bakım yapsınlar, malum ben karaiplerde tatildeyken işleri biraz saldılar heralde... çok sevindim ayrıca teklifine harika bir komşu bulmuşum kendime yanımdan ayırmam vallablissy

sincered 09-04-2009 11:45 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 370648)
çıldırdınız mı?? ooo67

evetttttttttttttttttttttblissy

keskin38 10-04-2009 12:32 AM

Hayat kadere inat :) Elbette bakmaz olur muyum hiç. Bu kadar bolluk bereketin içinde neden hala öğretmenlik yapıyosun diye soruyolar etrafımdakı ınsanlar. Anlamıyolar ki kutsallığını

hayat kadere inat 10-04-2009 07:45 AM

[quote=sincered;370842]
Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 370685)
ahh canım ne demek hemen birleştirelim havuzları...birleştirene kadar bizim çalışanlara söyleyeyim de bi bakım yapsınlar, malum ben karaiplerde tatildeyken işleri biraz saldılar heralde... çok sevindim ayrıca teklifine harika bir komşu bulmuşum kendime yanımdan ayırmam vallablissy

sen tatile gidince artık enaktarını girlhahabana bırak ben villanın her şeyiyle ilgilenirim...böyle komşuya can fedat678

hayat kadere inat 10-04-2009 07:49 AM

Elbette bakmaz olur muyum hiç. Bu kadar bolluk bereketin içinde neden hala öğretmenlik yapıyosun diye soruyolar etrafımdakı ınsanlar. Anlamıyolar ki kutsallığını[/quote]

herşeyin para olduğunu sanan insanlar onlardlckrn maneviyattan anlamıyorlar boşver onları güzelim.ark5

sincered 11-04-2009 02:29 AM

[quote=hayat kadere inat;370863]
Alıntı:

sincered Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 370842)

sen tatile gidince artık enaktarını girlhahabana bırak ben villanın her şeyiyle ilgilenirim...böyle komşuya can fedat678

tabii şekerim çok saol... ihtiyacın olan bişey varsa lütfen söyle ben de yardımcı olmak isterim. blissy
bu arada bugün acayip mutluyum sigarayı bıraktım ve spora başladım....partysmiley

keskin38 13-04-2009 06:53 PM

Boğazda bir yalı alıyorum. Dekorasyon bitsin parti vericem. Davetlisiniz şekerlery789

Vodoo 13-04-2009 06:55 PM

Alıntı:

keskin38 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 399740)
Boğazda bir yalı alıyorum. Dekorasyon bitsin parti vericem. Davetlisiniz şekerlery789

Hayırlı olsun Keskinciğim ev hediyende yat olarak benden sana gelsin.Partiye onunla deniz yolundan gelir Jeepimle dönerim artıksevincli

sincered 14-04-2009 12:26 AM

Alıntı:

hayırlı olsun canım... ne istersin ev hediyesi ?istersen partinin organisazyonunu ben yapayım..şu an iş seyahatindeyim New York da yeni marka projemle ilgili anlaşmak istiyorlar benimle burda bazı büyük iş adamları... hazır burdayken sanatçı ayarlarım bir kaç tane. kimi istersin? şöyle büyük birşey yapalım kop kop kopactionsmile

hayat kadere inat 03-05-2009 04:48 PM

Alıntı:

canım partiye bende geliyorum ama yanımda kutlama için Özcan Deniz Volkan Konak Halil Koçak falan filanlarda geliyor ona göre ikramların bol olsunguitardertytender45

cibelce 11-05-2009 07:02 PM

Bu arada arkadaşlar kriz falan bizi etkilemiyor. işlerimiz süper çok güzel kazanıyoruz. Şartlarımız her geçen gün iyiye gidiyor şükürler olsun. Bu ay 10 adet personel alıyoruz. Ee malum biz herşeye yetişemez olduk. Şartlarımız da süper bu arada. Her türlü imkan mevcuttur. senede 4 ikramiye, herkeze araba, 15 gün tatil (masraflar şirketten) yani kısacası tüm sosyal imkanlar mevcut. Malum biz reklam ajansıyız, çalışanlarımız huzurlu ve mutlu olmalı.
:P :D

esen27 11-05-2009 08:53 PM

merhaba arkadaşlar
madem kuantumda sınır yok
5 dönümlük bir arsa istiyorum her tarafı ağaç ve çiceklerle dolu
çok çok büyük bir ev veya iki
odaların sayısını sayamıyorum
banyolar havalandırmalar
çalışma odaları bilgisayar odaları
televizyonlar
kişisel gelişim oyunları
hayvanları
atölyeleri
olan bir yerim var
buraya öksüz yetim sokağa atılmış
dövülmüş fakir
çocuklarım var bu çocuklardan hiç bir ücret almıyorum
onlarınn bütün ihtiyaçlarını karşılıyorum
doktor öğretmen hemşire revir psikyatri
norolog ve siz arkadaşlar oradaki çocuklara çekim yasaları hakkında
gönüllü eğitim veriyorsunuz
mutlu olmatı öğretiyorsunuz
onlar çocuk ve bilinç altındaki bütün kötü düşünceleri
temizliyoruz
geleceğe mutlu bilinçli bir gençlik yeiştiriyoruz
BEN ÇOK MUTLUYUM
HUZURLUYUM SEVİNÇLİYİM
YA SİZZZZZZ?

naz78 13-05-2009 10:44 AM

buraya bende katılmak istiyorum bende ev kendime araba,istiyorum isteklerim çok aslında ama olur inş memleketimde lüks bir daire istiyorum y789y789spor bir araba hayırlayın beni taşınmama askaldı döşeyeyim güzelce isteğime göre sizleri davetedecemsevinclikhkh56

hayat kadere inat 13-05-2009 08:35 PM

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462240)
buraya bende katılmak istiyorum bende ev kendime araba,istiyorum isteklerim çok aslında ama olur inş memleketimde lüks bir daire istiyorum y789y789spor bir araba hayırlayın beni taşınmama askaldı döşeyeyim güzelce isteğime göre sizleri davetedecemsevinclikhkh56

Yaa canımsın ama bak bu işller istemekle olmuyor istemeyeceksin sadece olduğunu varsayacaksın.actionsmileolmayıncada çok okuyup nerede hata yaptığını araştıracaksın.yine olmuyorsa şansını fazla zorlama bence

blue jaloon 13-05-2009 09:16 PM

Cevap: Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olu

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 68964)
Sitemiz için özel geceler falan düzenleriz yaprak'cım.Hem size özel fiyatlara %100 zam nasıl. sevincli
E para eş dosttan kazanılır di mi ama. khkh56

cok gaddarsiniz yahu:)

hayat kadere inat 16-05-2009 08:22 PM

8977ÖYLEYİİK yaşasnn kötülükf678h

YESHAPPY 01-08-2009 04:50 PM

bugün konsere gidiyorum. Bilet kalmamış mı haha :) nasıl oldu anlamadım; ama hoop bilet benim. Bir anda gelen bi telefonla... işte şimdi dışarı çıkmak için hazırlanıyorum. Şükürler olsun. Şimdi hazırlanmaya gidiyorum.Turuncu giyineceğim enerjiğim ne de olsa. Çok eğlenicez çoooook. hoooouuuv guitar hadi bakalım :)

Nefti_ 14-08-2009 11:45 AM

Bende bir laptop alıyorum kendime ki bu siteye daha çok girebilieyim diye.Aslında bilgisayardan anlamam ama hızlı işime yarayacak temel bilgisayar programları haricinde özel yetenekleri olmasa da olur.Hani şöyle yeni çıkan küçücük ekranlı olanlardan istemiyorum film izlerken hiç zevki olmaz diye düşünüyorum.Uzun süre şarja dayanıklı olsun yanında da şu sırt çantasını hediye versinler istiyorum.Birde yazıcısı tarama özellikli olsun.İnternetten photoshop proglamlarını indirdiğimde sorunla karşılaşmayayım.Virüs engelleme programları yüklenmiş olsun.Fiyatı da 1000-2000aralığında olsun.Aslında düz hesap 1500 diyelim.

Nefti_ 14-08-2009 11:46 AM

Birde markası Toshiba onu yazmayı unutmuşum.

hayathan 16-08-2009 02:27 AM

Ben hayathan 19 Ağustos 2009 tarihinde Şişli de bir Tekstil firmasında ön muhasebe sorumlusu olarak 1500 Tl maaşla işe başladım.
İşimden ilk avansımı 22 Ağustos c.tesi günü aldım.
avansımla saçıma balyaj yaptırdım. Değişim dönüşüm ve bilinçaltı seminerlerine daha sık katılıyorum..

Ramazan bayramı sonrası sizlerle Cevahir AVM de bir cafede bunu kutluyorum.

asiyah 16-08-2009 02:30 AM

Birbirimize yalan mı söylicez yani?

Hmm, bakalım...
İki gün önce anneannemle görüştüm. Çok tatlıydı. Beni de nasıl özlemiş bir bilseniz. Sarıldı bana. Ben de öptüm.

sudemsu 16-08-2009 07:19 AM

harikasiniz ya :) ama benim kadar degil cokkk mutluyum´her istedigim oluyo bütün sevdiklerim yanimda bolluk bereket daha ne istiyim sükürler olsun en önemliside sevilmek gibisi yokk cokmu attim yaw :D

blue jaloon 16-08-2009 04:33 PM

yakinda ismimi tasiyan araba fabrikami kuruyorum lüks ötesi bisi olucak
insanlar bindiklerinde ne rahatmis dicekler
dubaideki 7 yildizli oteli alicam site sahiblerine ücretsiz konaklama imkani sunucam
birde uzayda gezinti turlari düzenlemeyi düsünüyorum saygilar kamil....

hayathan 16-08-2009 05:14 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474594)
dubaideki 7 yildizli oteli alicam site sahiblerine ücretsiz konaklama imkani sunucam

alıcam yerine şu tarihte aldım-yaptım-sundum- gezi turları düzenliyorum-
tarzı cümleler yukarıya gerçeklik hissini daha çok yaratıyor.
Çünkü Evrende zaten bizim için her şey var ve her şey plan dahilinde bize düşen ise onu oldu kabul edip öyle hissetmek ve öyle konuşmak..

blue jaloon 16-08-2009 05:29 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474599)
Çünkü Evrende zaten bizim için her şey var ve her şey plan dahilinde bize düşen ise onu oldu kabul edip öyle hissetmek ve öyle konuşmak..

benim yerime sen yap bari sen kurtar kendiniy789

blue jaloon 16-08-2009 05:42 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474594)

kendi ismimi tasiyan araba fabrikami kurdum satislar cok iyi
insanlar memnun böyle lüks araba görmedik diyolar
dubaideki 7 yildizli otelimin yildizlarindan biri düsmüs onu tamir ettirdim
gene 7 yildiz olduy789
uzay turlari düzenliyorum biliyormuydunuz site sakinleri
dileyen olursa bana müracat ediniz bir seferlik bendensiniz...

hayathan 16-08-2009 05:44 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474601)
benim yerime sen yap bari sen kurtar kendiniy789

Tembellik etme ben kendim için yaparım sen kendin için niyet et . Bak böyle çok güzel oluyor ve havasına girebiliyoruz.. :)))))))))))))))

blue jaloon 16-08-2009 05:56 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474556)
Ben hayathan 19 Ağustos 2009 tarihinde Şişli de bir Tekstil firmasında ön muhasebe sorumlusu olarak 1500 Tl maaşla işe başladım.
İşimden ilk avansımı 22 Ağustos c.tesi günü aldım.
avansımla saçıma balyaj yaptırdım. Değişim dönüşüm ve bilinçaltı seminerlerine daha sık katılıyorum..

Ramazan bayramı sonrası sizlerle Cevahir AVM de bir cafede bunu kutluyorum.

kurban bayramina denk getir iki günlük istanbul ziyareti düsünüyorum bende katilayim iyi olur ama sen ismarlicany789
sisli halide edip adivar mahellesini bilirmisin memoriall hastahanesinin tammm
karsisinda teyzemler oturuyodu

hayathan 16-08-2009 06:14 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474604)
kurban bayramina denk getir iki günlük istanbul ziyareti düsünüyorum bende katilayim iyi olur ama sen ismarlicany789
sisli halide edip adivar mahellesini bilirmisin memoriall hastahanesinin tammm
karsisinda teyzemler oturuyodu

bilmez miyim...

bizim dairemiz var oralarda..
Ama ben orada oturmuyorum :DDD

blue jaloon 16-08-2009 06:17 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474605)
bilmez miyim...

bizim dairemiz var oralarda..
Ama ben orada oturmuyorum :DDD

sisliyi biliyor hissimi kuvvetlendirmek icin sormustum
dogruymus yazdiklarindan öyle anlasiliyoday789

hayathan 16-08-2009 06:22 PM

Evet haklısın Halide Edip Şişli ama benim dediğim Halide Edip in tam karşı tarafı Osmanbey, Nişantaşı civarı. Ayazağa da Şişli mesela..
Ama Sen Dubai den otel alacaksın. Şişli yi çok bilmesende olur;) Yoksa Donald Trump Tower s a mı göz koydun.
Biliyorsun Mecidiyeköy de inşaatı devam ediyor. :D

:)))))))

gülpor 16-08-2009 06:43 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474599)

Hayathan slm,paylaşımlarını ilgiyle okuyorumkahvesmiley,borçlarımızı ödeme konusunda nasıl bir olumlama önerirsin kardeşşrt67,yada borç dememek mi lazım...ne dersin4897

blue jaloon 16-08-2009 06:51 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474607)
Evet haklısın Halide Edip Şişli ama benim dediğim Halide Edip in tam karşı tarafı Osmanbey, Nişantaşı civarı. Ayazağa da Şişli mesela..
Ama Sen Dubai den otel alacaksın. Şişli yi çok bilmesende olur;) Yoksa Donald Trump Tower s a mı göz koydun.
Biliyorsun Mecidiyeköy de inşaatı devam ediyor. :D

:)))))))

muhasebe islerimi görürsen neden olmasinkhkh56

hayathan 16-08-2009 07:12 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474609)
Hayathan slm,paylaşımlarını ilgiyle okuyorumkahvesmiley,borçlarımızı ödeme konusunda nasıl bir olumlama önerirsin kardeşşrt67,yada borç dememek mi lazım...ne dersin4897

güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Seninde tespit ettiğin gibi
borçlarımız üzerine değil, alacaklarımız üzerine gitmemiz gerekir.
yani alışverişte para harcarken paramız bitiyor" demek yerine benm daha çok param var" demeliyiz.
borcu nerede yarattıysak o sahneye gidip önce kendimizi, borçlandığımız kişiyi affetmeli, pembelemeliyiz.
Mesela yurdahal arkadaşımızın yazdığı gibi olumsuz ve borçla ilgili cümleler aklımıza geldiğinde İPTAL demeliyiz.

aşağıya olumlamalar ekleyeceğim.
Bu çalışma şeklinde kendimize güven, inanç, şükretme, kabul etme ve takdir etme var..

Ben borçlarımı ödeyecek yeterlilikteyim
Ben borçlarımı ödeyecek yeterlilikte olduğumu biliyor ve inanıyorum
Ben borçlarımı ödeyecek yeterlilikte olduğumu kabul ediyorum
Ben borçlarımı ödeyecek yeterlilikteolduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben borçlarımı ödeyecek yeterlilikte olduğum için şükrediyorum.

evrende bolluk ve bereket kapıları önümde sonuna dek açılıyor.
Evrende benim için her şey var.
PAra bana çoğalarak geliyor
evrenin bana vermek istediği tüm bolluk ve bereketi ayrım yapmaksızın olduğu gibi kabul ediyorum
Ben çok parayı hakediyorum
Ben çok paraya layığım

Yukarıdaki yeterlilik örneğinin yazılış şekline beşlik diyoruz.
Karşınıza çıkan tüm olumlamaları beşlikler halinde bu şekilde okursanız olumlu enerji daha çok size gelmesini sağlar..

Sevgiyle kalın, niyetlerinizi Sevgiyle yapın, Sevgi olun, sevgi olduğunuzu kabul edin..

Bunları tavsiye ediyorum. Ayrıca EFT yapabilirsiniz.

Aşağıya

hayathan 16-08-2009 07:16 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474611)
muhasebe islerimi görürsen neden olmasinkhkh56

5000Euro(BEŞBİNAVRO) aylıkla ve altın kaplama muslukları olan iki oda bir salon suitinde ücretsiz kalmam şartıyla kabul ederim.
:DDDDDDDDDDD

blue jaloon 16-08-2009 07:21 PM

en iyisi 1500 ytl isine devam et:))

gülpor 16-08-2009 10:21 PM

20 ağustos 2009; bugün yıllardan sonra ilk defa güne borçsuz olarak uyanıyorum...hiçbir bankaya borcum yokk...allahım ne güzel bir duygu bu ... şükürler olsun kahvesmiley...

hayathan 16-08-2009 10:26 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474616)
en iyisi 1500 ytl isine devam et:))

Bernce korkma. Demekki hayallerine hala inanmıyorsun sen.
Yoksa bana 5000Euro aylık seni korkutmazdı. Baştan kaybetmeye adaysın. :DDD

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:10 AM.