![]() |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
iyide o lafim sanaydi yani anlasamadik manasindakhkh56 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
Ben ödemelerimden daha fazla parayı kolaylıkla kazanıyorum. Ben her ay kolaylıkla para biriktirebiliyorum. Bana Evren in ödedikleri benim ödemelerimden çok daha fazla.. Ben paramı sevgiyle alıp sevgiyle vermeyi kabul ediyorum. Ben çok parayı hakediyorum Ben çok paraya layıkım hep 5 likler olarak yapmanı ve borç yerine ödeme olarak bahsetmeni tavsiye ediyorum. Cümleni şöyle de kurabilirsin. Ben gülpor Şimdi 20 Ağustos 2009 tarihinde .... TL ödememi kolaylıkla yaptım. Ben ödemelerimi sevgiyle yapıyorum. Gelen faturaları sevgiyle kabul ediyor ve ödemelerimi sevgiyle yapıyorum. Kolay gelsin :DDD |
Yani beni ve vereceğim emeği 5000Euroya layık göremediğini anlatmak istedin. Ben ise değersiz olduğumu kabul etmiyorum hala senin kendini bu kadarcık para verecek güçte hissetmediğini anlıyorum. Bunu farketmen için bu mesajı tekrar ayazıyorum. Amaç senin işinde çalışıp illa 5000Euro kazanmak değil senin dileklerine inanman.. Benim asıl niyetim senin yanında muhasebeci olmak değil kendi işimin shibi olmak. Ben her şeyi yazıyorum. Defterime sıralıyorum Gerçek niyetlerime ulaşana dek aklıma gelen niyetleri yazacağım. Sana da kolay gelsin.. |
yahu hele o günler gelsin ne mutlu bana yardimim dokunursa insanligaactionsmile |
Sevgiyle kalın.. Ben biraz daha inceleyip sonra defterime dileklerimi, niyetleirmi yazacağım.. Bakalım seneye Dubai demi Cansas damı? Tokyo da mı bahama da mı? yoksa Hawai de Ho oponopono cuların yanında mı karşılaşırız. her şey gönlümüzce olsun.. |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) 31 aralık gecesi bana çıkan piyangoyu acaba ne zaman alabilirim diye düşünüyorum.Paralarlarlarlarlarımı almaya gidiyorum:) alıp hayırlısıyla yüksek meblaaamı:) dönerken ona rastlıyorum.Bundan daha büyük mutluluk olamaz (olur olur:) )aşkla para yanyana :) hemde sonsuz hayırlarla.Çok rahatım bir süre gelir problemim olmayacak. o süre bitmeyecek hiç, çünkü ev alıp kiraya vereceğim.Apartman da olabilir daha karar vermedim :D Ama ölene kadar alım gücümün olmayacağı kesin.İşimde de epeyce başarılı bir şekilde ilerliyorum.Yaratıcı tasarımlarımı Allah'ın lütfuyla görücüye çıkarıyorum.Derken süper ,severek yapabileceğim bir tasarım teklifi geliyor.bu işten de anlımın akıyla, beğeniyle çıkıyorum, hayırlısıyla hep.aklımda olan kişilere para yardımında bulunuyorum.Hepsi rahata kavuştuğu için mutlu, çok seviniyolar.Ben hep şükrediyorum bu durumuma. Attığım her adım beni ve etrafımdaki herkesi hayırlara götürüyor.Mutluyuz hepimiz. |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) yaprakçım bu çok güzel bi fikir bende çok param olursa bi çiftlikte bir sürü hayvanla yaşamak istiyorum köpeklerimle özellikle.arkadaşlar huzur ve mutluluk aradığınızda çiftliğe beklerim hepinizi |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) sevdiğimle barışıyoruz sonunda anlıyor kıymetimi, beni ne kadar özlediğini ve gelip konuşuyor. geçen gün bana bakmamak için zor tuttu kendini içi gitti de bi şey diyemedi. ama artık dayanamıyor ve konuşuyor. derslerimde çok başarılıyım mesleğimde çok iyi yerlere geliyorum. Allah'a şükür her şey yolunda. herkes beni çok seviyor ben de sizleri seviyorum.çok teşekkür ediyorum... |
|
Alıntı:
vay vay vay bu ne şans allahımm daim olsun inşallah arkadaşlar. cilgin897 bende sevdiğim hayatımın erkeği ile evleniyorum. .Aşkımıza herkes saygı gösteriyor ve ailemde dahil olmak üzere izin veiyorlar. herşey o kaar güzel geliyşiyorki biz bile inananamıyoruz. darısı bütün sevenlerin başına y789 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Bütün,güzellikler beni buluyor.Evrenle güzel bir alış-veriş içerisindeyiz. kendimi en iyi ifade ettiğim işimde çalışıyorum.Ve hoşlandığım kişi bana duygularını açıyor. yaşamımı güvenle sürdürürüm:))) |
biz bile bu gelişmelere hayranlık duyuyoruz daha güzel yakışıyor:) tebrikler partysmiley |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) İstediğim hayal ettiğim işteyim.Çalışarak severek yaptığım işten iyi para kazanıyorum.Beni anlayan beni ben diye seven biriyle beraberim.Hayatıma güzellikler akıyor.Evrenden sipariş ediyorum evrende bana fazlasıyla veriyor.Çok mutluyum :))) |
|
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) aynen:D |
peki. gelişen olaylara biz bile hayranlık duyuyoruz. resmen nişanlımı ailem bende çok seviyor yaww sevincli |
|
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) İstediğim hayal ettiğim bi bölümü okudum.Çalışarak severek yapacağım işten iyi para kazanacağım.Beni anlayan beni ben diye seven biriyle beraberim.Hayatıma güzellikler akıyor.Rabb imden istiyorum o da bana fazlasıyla veriyor.Çok mutluyum :))) s456s456s456s456s456s456s456 |
|
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Geç kaldım tebrik etmekle galiba gerçekten mükemmel bir konu fikrim geldi demmişssin güzelde gelmiş hakkattende güzelmiş beğendim.y789 hErkes isteklerini yazmış.Herşey istenmiş.BAna bişe kalmamış ama bende istiyicem bişiler: 1)hayat tek yaşanmaz. tek değilim ama çevremdekiler bide siz varsınz.Öncelikle tüm sevdiklerim ve arkadaşlarımın bütün istekleri yerine gelsin böylece kim ne istediysse olur inşallahyrl78 2)dedim ya hayat tek güzel değil diye bu yüzden hayatımın kadınını bulayım yeter.yetermi yetmez 3)Bide sınavı kazanmışım aşkımla keyf yapyorum.Gitiiğimiz yerde üç katlı cafe bar ne manzara ama**herkese tavsiye ederim96kl KAvuşan varsa hayallerine paylaşsınnn paylaşınki mutluluğunuz çoğalsınart56art56 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) bende artık çok rahat bir insanım ve çok rahat iletişim kuruyorum herkesle ve herzaman mutluyum yüzümdeki tebessüm herzaman kalıyor hayatı ve kendimi çok seviyorum her yaşadığım şey çok güzel oluyor her şey süper ben süperim sizlerde öyle |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) ne kadar yemek yersem yiyeyim bir türlü kilo alamıyorum ayrıca son zamanlarda kilo kaybetmeye başladım... |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Odtü mimarlıkta 3.senemdeyim arkadaşlar! Tamam her senem birbirinden daha güzel, hatta sırf şu anda yaşadığım için bu senem en iyisi ama hazırlık bi başkaydı yahu, yatarak bi seneyi geçirmek mi dersin, gitar kursu senin kendo kursu benim kendimi geliştirmem mi dersin, bahar şenliklerinde, konserlerde doyasıya kopmak mı dersin bilemedim şimdi... ya hayatımda böyle "bugün hayatımın en güzel günü" diye uyandığımı hatırlamıyorum ya, nası bi yaşama sevincidir bu! öyle mutluyum ki, hayatım öyle mükemmel ki.. çekim yasasını etrafımdakilere de yaymak için elimden geleni yapıyorum, onlar da etrafındakilere yayıyor, mükemmel bi hayat bu.. tam istediğim batıkentteki evimde yaşıyorum, yoyo turnuvasında birinci oldum, kaykay ve bumerangda yeni numaralar öğrendim, kendi mangamı çıkardım! 2sene sonra da iş hayatına atıldım mııııı... işte bu ya.. tatillerde de anneannemleri götürüyorum istedikleri yerlere. çok mutluyum! bu geçen 3 senede o kadar çok güzel şey oldu ki anlatamadıklarım var, ama yakın zamanda tekrar geldiğimde anlatıcam. en güzel şeyi yazmadım, 2 sene sonra innnnşallah düğünüme davet ettiğimde görürsünüz o güzelliği :D hepinizi seviyorum, iyi ki varsınız dostlarım ^.^ enerjim isteklerinizden yana. kendinize iyi bakın, şimdi gitmem gerek, önemli bi aileyle tanıştırma operasyonuna geç kalmak istemem :D |
amanın , bu ne sosyallik. yazdılarını bende mıknatıs gibi çekiyorum hüüppppp. dersem nası olur y789 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Fikir öneren kişiler cesur olanlardır, eleştirip alay edenler de bir işe yaramayıp laf üreten böceklerdir. Ben de önerinize "ev istiyorum" diyorum inşallah. |
|
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) sınavlarım mükemmel ötesi geçti, kendimi harika hissediyorum.sonunda istediğim bölümü kazanabileceğim!oh oh ohh be!Allahım sana şükürler olsun.Çalışmamın karşılığını aldım.mükemmel bir yaz beni bekliyor.Birde arkadaşımla geçirdiğim o güzel günü hiç unutmayacağım.Hayat ne güzel! Her gün yepyeni şeyler öğrenmek ne güzel!Kendimi şanslı hissediyorum.İnşallah cennette bu siteye üye olanlarla tanışmak istiyorum! Rabbimi, ailemi, herkesi, kendimi, bu siteyi çok seviyorummmm....İyiki varsınız, iyiki varım:) |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) babam emekli oldu sonunda ama annem yinede hafif bi iş olsa dahi çalışmasını istiyor. babamda istior ve kısa zamanda tam istediği gibi, rahatça, huzurla çalışabileceği bi işe sahip oluyor ve buda müstakbel damadı sayesinde gerçekleşiyorsevincli. iş falan derken babam sevgilimle ii anlaşmaya başlıyorlar her zaman beraber vakit geçiriyoruz annem, kardeşim ve akrabalarımız çevremizde sevgilimi ve ailesini çok seviyorlar iyi anlaşıyorlar. tabi kısa zamanda nişanda yapıyoruz, nişanlımında işleri çok çok iyi gidiyor. bu arada canım anneme ve kardeşimede severek çalışacakları işler bulunuyor . ayrıca seneye baharda inşallah evlendiğimizdede şu an bulunduğumuz şehirde kalmaya karar veriyoruz çünkü burda işlerimiz gayet tıkırında. y789 |
Cevap: Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olu Alıntı:
|
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) fikrine bayıldım harika ben varım fırsat buldukça katılırım |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) halil işlerinde kazandığı parayı tam 3 katına çıkardı ve çok sevdiği işine dört elle sarıldığını gördükçe ondan ilham alıyorum, kızımız sanki bize mutluluk ve barış getirdi çok teşekkür ediyorum evrene, bu kadarını tahmin bile etmemiştim annemlerle halil barıştılar bi yana artık öyle güzel anlaşıyolar ki bazen onu benden daha çok sevdiklerini bile düşünüp kıskandıım oluyo ilk ev lendiğimizde bir iğnemiz bile yokken dostlarımızın ve onların dostlarının yardımıyla ev kurmuştuk şimdi biz insanlara yardımda bulunuyoruz bundan da çok mutluyum çünkü dünyanın en güzel şeylerinden biri paylaşmak şimdi de bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) halil işinde kazandığı parayı üç katına çıkardı partysmiley çok sevdiği işine öyle dört elle sarıldığını gördükçe ondan ilham alıyorum annemlerle halil barıştı ve şimdi o kadar seviyolar ki birbirlerini bu kadarını tahmin bile etmiyodum ooo67 eski kavga ettikleri günleri şimdi gülerek anıyoruz eeee sıkı dostluklar kavgayla başlarmış..happy6 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) insan sadece buradaki yazıları okuyunca bile pozitif enerjiyle doluyor iyi ki böyle bir başlık açmak aklıma gelmiş:)) Hayatımdaki her şey yolunda,severek yaptığım bir işe sahip,hayatımın her alanında mutluyum:)) |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) telkinler ile beraber uygulamak , örneğin "kendine güven" denemek bedava :) |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Yaa hala inanamıyorum sevdiğim çocuk bana geri döndü,beni seviyor:)) Biliyodummmmmmm biliyodummmm:)şuan içim kıpır kıpır anlatamam yaa onca senenin acısı uçtu gitti sanki herşey daha güzel şimdi...minnettarım...:) |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Evvet bende harika iletişim kurabilmek istiyorum takdir almak dersanede 1. olmak gitarı ilerletmek tiyatroya katılmak arkadas edinmek bana benzeyen insanlar bulmak eğlenmek istiyorum istiyorum da istiyorum enerjimi aktarabilmek istiyorum yaniii :D |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Aslına bakarsanız Ruh Gençleştirme Merkezi açıyorum beklerim .p (: |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Hiç ait olmadığım bir şehrin , bana ait olduğunu düşündüğüm bir evin penceresinden gecenin siyah mührüyle donanmış boş yollarına bakıyor ve bu yollardan geçip gitmeyi diliyorum.demiştim; 27 Haziran 2011 ' de Adana'ya tayin oldum ailem eşim çocuklarımız ah çok güzel sağlıklı,mutlu ve huzurluyuz iş arkadaşlarımla çok uyumluyuz.teşekkür ederim. |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) sevdiğim adamla mutlu,huzurlu,birbirimizi tamamladığımız bir ilişki yaşıyorum. s456 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) X kişiyle nihayet evleniyoruz :) vede ankarada yaşamaya başlamak içinn eşyalarımı topluyorum iş hayatına kötü bir başalangıç yapmış olsamda hayatımdaki yeri hep ayrı bana kattıkları ise muhteşemm , ankarada ise sertifika dolu bi hemşire olduğum için tam istediğim yerde çalışcakmışım .düşünebiliomusunuz ? ev arkadaşımı çok seviyorum vede ondan ayrılmak ise çok zor olacak. şimdiiden gelinlik modellerine bakıyorum vede kara veremiyorum. bütün çeyzimi kendim aldım.vede param bile arttıı . YAŞASIN HAYATTTT |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:33 PM. |