![]() |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
956kOoo Allah bir yastıkta kocatsın Yeldacığım,zaten Ankarada'yız, biz de bizimkiyle son model arabamıza atlayıp gelelim oynamaya..Param çok olduğu için değil küçük altın ,bilezik bile takarım..cilgin897 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Şöyle burnumun ucunda iltihaplı 3 aydır duran bir sivilce var onun geçmesini istiyorum |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) iş başvurusunda bulundum.ailemden ayrıyım.ailemi bir arada tutacak ve onlarla birlikte olabileceğim ve kazancı iyi bir iş.bunun olmasını çok istiyorum. |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) her şey ne kadar da güzel.Neyde şahane bi noktaya ulaşıyorum ne hızlı bi gelişme ohh huzur da kucak açıyor bana gün be gün koşuyorum adeta (=Allah'm sahip olduğum hayat için şükürler olsun |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Müzik grubumu kuruyorum ve grup üyeleri hepsi kardeşim gibi ve hacettepe psikoloji yi kazanıyorum. (: |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:19 AM. |