Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/11955-aklima-cok-hos-bir-fikir-geldieger-birlikte-uygularsak-cok-eglenceli-olur.html)

Houner 17-02-2010 02:13 PM

Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

bende artık çok rahat bir insanım ve çok rahat iletişim kuruyorum herkesle ve herzaman mutluyum yüzümdeki tebessüm herzaman kalıyor hayatı ve kendimi çok seviyorum her yaşadığım şey çok güzel oluyor her şey süper ben süperim sizlerde öyle

teoman_ 17-02-2010 02:22 PM

Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

ne kadar yemek yersem yiyeyim bir türlü kilo alamıyorum
ayrıca son zamanlarda kilo kaybetmeye başladım...

dolunay_surat_usagi 18-02-2010 06:53 PM

Odtü mimarlıkta 3.senemdeyim arkadaşlar!
Tamam her senem birbirinden daha güzel, hatta sırf şu anda yaşadığım için bu senem en iyisi ama hazırlık bi başkaydı yahu, yatarak bi seneyi geçirmek mi dersin, gitar kursu senin kendo kursu benim kendimi geliştirmem mi dersin, bahar şenliklerinde, konserlerde doyasıya kopmak mı dersin bilemedim şimdi... ya hayatımda böyle "bugün hayatımın en güzel günü" diye uyandığımı hatırlamıyorum ya, nası bi yaşama sevincidir bu! öyle mutluyum ki, hayatım öyle mükemmel ki.. çekim yasasını etrafımdakilere de yaymak için elimden geleni yapıyorum, onlar da etrafındakilere yayıyor, mükemmel bi hayat bu.. tam istediğim batıkentteki evimde yaşıyorum, yoyo turnuvasında birinci oldum, kaykay ve bumerangda yeni numaralar öğrendim, kendi mangamı çıkardım! 2sene sonra da iş hayatına atıldım mııııı... işte bu ya.. tatillerde de anneannemleri götürüyorum istedikleri yerlere. çok mutluyum! bu geçen 3 senede o kadar çok güzel şey oldu ki anlatamadıklarım var, ama yakın zamanda tekrar geldiğimde anlatıcam. en güzel şeyi yazmadım, 2 sene sonra innnnşallah düğünüme davet ettiğimde görürsünüz o güzelliği :D

hepinizi seviyorum, iyi ki varsınız dostlarım ^.^
enerjim isteklerinizden yana.
kendinize iyi bakın, şimdi gitmem gerek, önemli bi aileyle tanıştırma operasyonuna geç kalmak istemem :D

mavihuzur 19-02-2010 12:41 PM

Alıntı:

dolunay_surat_usagi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585378)
Tamam her senem birbirinden daha güzel, hatta sırf şu anda yaşadığım için bu senem en iyisi ama hazırlık bi başkaydı yahu, yatarak bi seneyi geçirmek mi dersin, gitar kursu senin kendo kursu benim kendimi geliştirmem mi dersin, bahar şenliklerinde, konserlerde doyasıya kopmak mı dersin bilemedim şimdi... ya hayatımda böyle "bugün hayatımın en güzel günü" diye uyandığımı hatırlamıyorum ya, nası bi yaşama sevincidir bu! öyle mutluyum ki, hayatım öyle mükemmel ki.. çekim yasasını etrafımdakilere de yaymak için elimden geleni yapıyorum, onlar da etrafındakilere yayıyor, mükemmel bi hayat bu.. tam istediğim batıkentteki evimde yaşıyorum, yoyo turnuvasında birinci oldum, kaykay ve bumerangda yeni numaralar öğrendim, kendi mangamı çıkardım! 2sene sonra da iş hayatına atıldım mııııı... işte bu ya.. tatillerde de anneannemleri götürüyorum istedikleri yerlere. çok mutluyum! bu geçen 3 senede o kadar çok güzel şey oldu ki anlatamadıklarım var, ama yakın zamanda tekrar geldiğimde anlatıcam. en güzel şeyi yazmadım, 2 sene sonra innnnşallah düğünüme davet ettiğimde görürsünüz o güzelliği :D

kendinize iyi bakın, şimdi gitmem gerek, önemli bi aileyle tanıştırma operasyonuna geç kalmak istemem :D

amanın , bu ne sosyallik. yazdılarını bende mıknatıs gibi çekiyorum hüüppppp. dersem nası olur y789

muraturkom 19-02-2010 01:25 PM

Fikir öneren kişiler cesur olanlardır, eleştirip alay edenler de bir işe yaramayıp laf üreten böceklerdir. Ben de önerinize "ev istiyorum" diyorum inşallah.

maviinci 01-03-2010 10:49 AM

Alıntı:

dolunay_surat_usagi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585378)

annca 11 gün sonra keşfedebildimm khkh56khkh56 Altın madeni gibi hayat bee y789 helal olsun dostumm sevincli Valla Maşallah diyim de, na'sar falan değmesiiinn khkh56khkh56 Ohh bee!! Hayatt ne güzeeellllll blissy iyiki varsınn, iyiki varsınıııızz ::)

hayatın_ritmi 16-06-2010 05:42 PM

sınavlarım mükemmel ötesi geçti, kendimi harika hissediyorum.sonunda istediğim bölümü kazanabileceğim!oh oh ohh be!Allahım sana şükürler olsun.Çalışmamın karşılığını aldım.mükemmel bir yaz beni bekliyor.Birde arkadaşımla geçirdiğim o güzel günü hiç unutmayacağım.Hayat ne güzel! Her gün yepyeni şeyler öğrenmek ne güzel!Kendimi şanslı hissediyorum.İnşallah cennette bu siteye üye olanlarla tanışmak istiyorum!
Rabbimi, ailemi, herkesi, kendimi, bu siteyi çok seviyorummmm....İyiki varsınız, iyiki varım:)

mavihuzur 21-06-2010 11:38 AM

babam emekli oldu sonunda ama annem yinede hafif bi iş olsa dahi çalışmasını istiyor. babamda istior ve kısa zamanda tam istediği gibi, rahatça, huzurla çalışabileceği bi işe sahip oluyor ve buda müstakbel damadı sayesinde gerçekleşiyorsevincli. iş falan derken babam sevgilimle ii anlaşmaya başlıyorlar her zaman beraber vakit geçiriyoruz annem, kardeşim ve akrabalarımız çevremizde sevgilimi ve ailesini çok seviyorlar iyi anlaşıyorlar. tabi kısa zamanda nişanda yapıyoruz, nişanlımında işleri çok çok iyi gidiyor. bu arada canım anneme ve kardeşimede severek çalışacakları işler bulunuyor . ayrıca seneye baharda inşallah evlendiğimizdede şu an bulunduğumuz şehirde kalmaya karar veriyoruz çünkü burda işlerimiz gayet tıkırında. y789

RenaC 21-06-2010 11:43 AM

Cevap: Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olu

Alıntı:

Belgin ∞ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 68960)
y789 İyi fikirmiş aslında.Biz duru79 la konuşurken hep bu şekilde konuşuyoruz zaten.Ama ben ekleyebiliri mesela bir tane.Benim en büyük hayalim bir cafe-bar sahibi olmak.3 katlı bir yer en alt katı cafe-bilardo,2. kat kitap-nargile,3.katı da bar.Ama öyle disco tarzı değil tabii.Gayet hoş bir ortam kaliteli müzikler.Belli günlerde fasıl geceleri,türkü geceleri olacak.Çok değişik bir planlaması veçok değişik bir atmosfer olacak.Anlatırken gözümde canlanıyor sevincli

Ay yine heyecanlandım bak.Neyse sakinleşiyim de sonra yazarım yine.

süper bir hayal.İnşallah gerçekleşir bu istediğin

bilgendilo 31-07-2010 10:28 AM

fikrine bayıldım harika ben varım fırsat buldukça katılırım

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:34 PM.