Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/11955-aklima-cok-hos-bir-fikir-geldieger-birlikte-uygularsak-cok-eglenceli-olur.html)

cicek1973 04-09-2008 01:08 AM

Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Redflowers ben sana küstüm ya.Kafe açmışın muhteşemde hani bunun otoparkı ya ben jeepimi nereye park edecem. khkh56

Novos 04-09-2008 01:40 AM

Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

redflowerscım hayırlı olsun cafen artıkın bizi de ağırlarsın, pasta isterim haaa ona göre khkh56

su_duru hadi bakalım ayağa iyi bas, kaçırma haaa iyi bas ki anlasın kiminle kaşık attığını damat khkh56

Quanta 20-09-2008 01:24 PM

Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:

Arkadaşlar,

2008'in son "Hayatım Değişti" toplantısının yeri ve tarihi belli oldu: DEPRESYON. 31 Aralık 2008, 13:00'de toplantı ve seminer, 20:00'de yılbaşı eğlencesi (sabaha kadar devam). Toplantıya katılmak isteyenler lütfen Redflowers'a bildirsinler (ona göre ayarlamalar yapılacak).
Bu arada ben de tüm çakralarımı açtım / düzenledim. Süper çekim yasası yapabiliyorum. Ne istersem anında önümde. Hatta istediklerim önümde istemediklerim arkamda. derty
Sevgiler
NOT: Redflowers beni listeye eklermisin lütfen

pozitif 20-09-2008 01:31 PM

Ne istersem anında önümde. Hatta istediklerim önümde istemediklerim arkamda.  derty
khkh56  khkh56  khkh56  khkh56

harikasın  kiss3 ama bidaha bu adamı kullanma  derty ( şaka tabi :) )

smil56 smil56 smil56

kiss3 kiss3

stubborn 15-10-2008 04:24 PM

Sevgılımle tekrar beraber olmak ıstıorum.. olacagımda:) sonucta kurdugumuz cumleler bıle onemlı oldugu için sankı o hala hayatımdaymıs gıbı yazmak ıstıyorum onu cok ama cok sevıyorum...

YESHAPPY 26-10-2008 10:18 PM

(çok güzel bir konu açmışsın.) Mesela yarın olmuş:D ...aa arkadaşlar bana çıktı laptop o kadar da düşünmüştüm bana çıksa diye ,çok mutluyum vuvvvvvvv f678h ya şimdi laptopumla yazıyorum bunları size, tek sorun kaldı çift girişli bi modem almak.Şükürler olsun.çok güzel bu ya darısı isteyenin başına smiliyface

cancer 27-10-2008 10:26 AM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı
(çok güzel bir konu açmışsın.) Mesela yarın olmuş:D ...aa arkadaşlar bana çıktı laptop o kadar da düşünmüştüm bana çıksa diye ,çok mutluyum vuvvvvvvv f678h ya şimdi laptopumla yazıyorum bunları size, tek sorun kaldı çift girişli bi modem almak.Şükürler olsun.çok güzel bu ya darısı isteyenin başına smiliyface

Tebrikler arkadaş, senin adına sevindim, şanslı biriymişsin thumbsanim
Ben de kendi isteklerimi paylaşayım;
mesela; sevgilim bana geri döndü, bana karşı ettiklerinden dolayı özür diledi, çok deyişmiş inanamazsınız, o kaba biri gitmiş yerine iyi huylu biri gelmiş sanki, bana beni çok sevdiyini ve bir daha asla yalan söylemiceyini dedi, çok mutluyum yaaa.... sevincli

ya hakketten çok güzel bi şey olmasını istediğin şeyleri hayal ederek paylaşmak y789

YESHAPPY 27-10-2008 10:14 PM

cancer ya bana çıkmadı laptop " ben nerde yanlış yaptım yaaaaaaaaaaaaaaaaa o laptopta gözüm kaldıııııııııııııııııı emb23"

ama nivea bakım seti çıktı o kadar kişinin arasından bu bi başarı şükürler olsun.

"hayal ediyorm yine; ne olduysa inanamadım ummadığım yerden çekilişte kazanamadığım laptop bana geldi" smiliyface smiliyface

pofuduk 26-11-2008 09:56 PM

hy789

Ben çalışmak, üretmek istiyorum.Saygın, imkanları iyi, sevgi dolu bir ortamda çalışmak istiyorum...Allah İnşallah nasip eder.Yoruldum artık, motivasyonum bitti.

shamanic 27-11-2008 01:03 AM

şöyle yapalım mı..

ben çalışkanlığımı üretkenliğimi; saygın, imkanları iyi, sevgi dolu bir çalışma ortamında kullanmayı seçiyorum..
Rabbim bana bunu veya daha iyisini nasip etsin..

*son iki cümleni eklersek çalışkan olduğun ve üretmek isteğinle çelişmez mi canım benim.. dusun

niyetini senin istediğin kelimelerinle olması açısından örneklendirdim.. daha da güzel bir hale getirebilirsin.. super

bu gece rüyanda beni görmesen bari.. uykulusmile forumda kabus gibi her mesajının altına cevap yazdım.. girlhaha

sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 AM.