Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/11955-aklima-cok-hos-bir-fikir-geldieger-birlikte-uygularsak-cok-eglenceli-olur.html)

maximumfelix 29-07-2008 03:54 AM

Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Ay bı sn aklıma bisi geldı,dügünde kızın arkadasları gelinin eteginin uclarını tutup oynuyor
ondan yapalım mı?
sora benim dügünde de siz benim gelinliğimin eteğini tutarsınız böyle daire seklınde dızılcek kızlar
oynucaz uy897 nası fikir? blissy

suzzy 29-07-2008 10:32 AM

Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
Sizlere Villa Hediye Etmek İstiyorum Bosh Ta Var Hatta Sanal Villa Sahipleri Linkinden Takip Edilebilir... smiliyface

aaa biliyorum..bir zamanlar bir villa almıştım ordan... dusun

naaparsın işte...böyle alıp alıp unutuyoruz sonra.. khkh56 bir bakayım villama bir ara... sevincli

izmir mi villa mı sevincli ablacım busene 9eylül üniversitesine geliyorum artık villanda birkaç gün misafir edersin beni pardon ben ve mimar arkadaslarımı f678h

ayy...canım cerencim tabiiki gülüm sen gel izmire ben ağırlarım seni güzel saray yavrusu villamda... girlhaha

bak redfloverste gelicekmiş...bol bol havuz başı yaparız...ohh sefamız olsun.. f678h

yaprakk 29-07-2008 11:19 AM

Tam istediğim gibi,açık kumral,efendi,sempatik,romantik bir sevgiliye sahip olduğum için çok şanslıyım 44

redflowers, sevgilimle pasta alıp barını ziyarete geleceğiz haberin olsun en güzel masan bizim için rezervasyon tamam mı tatlım wave

Bu arada 2009 kpss 85 alacağım.hatta aldım inşallah uy897

Yaw bu olay çok eğlenceli,üstelik birlikte uygulayınca baya bir inandırıcı oluyor sapkal89

Belgin ∞ 29-07-2008 03:01 PM

Bu cumartesi 3 katlı cafe-barımda şiir söyleşisi var efem.Ayrıca ardından sıra gecesi sabaha kadar türküler fasıllar oo şenlik var.Sürpriz sanatçılar mı desem,açık büfe mi desem,açılış şerefine hepsi benden mi desem. sevincli

Beklerim herkeş davetlimdir.Buyrun gelin 3 kat da size feda olsun. aa34 aa34 aa34

gunesim 29-07-2008 03:25 PM

ooo sıra gecelerine bayılırım. şarapta varmı?

Belgin ∞ 29-07-2008 03:32 PM

Aa.Olma mı?Neler var neler.Siz gelin herşey hazır. sevincli

ceren18 29-07-2008 04:13 PM

Alıntı:

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
Sizlere Villa Hediye Etmek İstiyorum Bosh Ta Var Hatta Sanal Villa Sahipleri Linkinden Takip Edilebilir... smiliyface

aaa biliyorum..bir zamanlar bir villa almıştım ordan... dusun

naaparsın işte...böyle alıp alıp unutuyoruz sonra.. khkh56 bir bakayım villama bir ara... sevincli

izmir mi villa mı sevincli ablacım busene 9eylül üniversitesine geliyorum artık villanda birkaç gün misafir edersin beni pardon ben ve mimar arkadaslarımı f678h

ohhhhhhhhhhhhhhhh tamam ablacım bikinim güneş kremim havuz setimi alıp geliyorum tatilsmiley

ayy...canım cerencim tabiiki gülüm sen gel izmire ben ağırlarım seni güzel saray yavrusu villamda... girlhaha

bak redfloverste gelicekmiş...bol bol havuz başı yaparız...ohh sefamız olsun.. f678h

Su_Duru 29-07-2008 05:38 PM

Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Su_Duru Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili maximumfelix tarih en kisa zamanda sana bildiririm..ayrica elbise icin hic kafani yorma..sana terzimden ozel diktiririz...

monangecım sen daha daha tatlısın tatlışımmm benim ark5
ya bitanem ben sen,in adını unuttum yaw dusun
duru_su; elbisem pembis olsun, ısıltılı soyle straplez etegı de swarovski olsun k8908

http://www.diamondvues.com/penelope%20cruz.jpg

sunun swarovskilisini isterin k8908

sevgili maximumfelix senin ekledigin elbise super bisiy..cok zevklisin.. thumbsanim
siparisin aynen verilmistir..

melodiss 30-07-2008 12:29 PM

Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Bu cumartesi 3 katlı cafe-barımda şiir söyleşisi var efem.Ayrıca ardından sıra gecesi sabaha kadar türküler fasıllar oo şenlik var.Sürpriz sanatçılar mı desem,açık büfe mi desem,açılış şerefine hepsi benden mi desem. sevincli

Beklerim herkeş davetlimdir.Buyrun gelin 3 kat da size feda olsun. aa34 aa34 aa34

offf süpermiş ya... uy897

bu arada kim evleniyor benim kafam karıştı blook

neyse kimse onun kına gecesinide yapalım senin cafede super

heal 30-07-2008 02:12 PM

Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:

pc05 izmirde villa hazır istanbulda mekan hazır ben de arabamla izmir istanbul yapar dururum artık. hem iş hem ziyaret olur istanbulu super

( depresyondayım hiç çıkasım yok da süper olmuş redflowers aa34 )

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 AM.