![]() |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Ay bı sn aklıma bisi geldı,dügünde kızın arkadasları gelinin eteginin uclarını tutup oynuyor ondan yapalım mı? sora benim dügünde de siz benim gelinliğimin eteğini tutarsınız böyle daire seklınde dızılcek kızlar oynucaz uy897 nası fikir? blissy |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
bak redfloverste gelicekmiş...bol bol havuz başı yaparız...ohh sefamız olsun.. f678h |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Tam istediğim gibi,açık kumral,efendi,sempatik,romantik bir sevgiliye sahip olduğum için çok şanslıyım 44 redflowers, sevgilimle pasta alıp barını ziyarete geleceğiz haberin olsun en güzel masan bizim için rezervasyon tamam mı tatlım wave Bu arada 2009 kpss 85 alacağım.hatta aldım inşallah uy897 Yaw bu olay çok eğlenceli,üstelik birlikte uygulayınca baya bir inandırıcı oluyor sapkal89 |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Bu cumartesi 3 katlı cafe-barımda şiir söyleşisi var efem.Ayrıca ardından sıra gecesi sabaha kadar türküler fasıllar oo şenlik var.Sürpriz sanatçılar mı desem,açık büfe mi desem,açılış şerefine hepsi benden mi desem. sevincli Beklerim herkeş davetlimdir.Buyrun gelin 3 kat da size feda olsun. aa34 aa34 aa34 |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) ooo sıra gecelerine bayılırım. şarapta varmı? |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Aa.Olma mı?Neler var neler.Siz gelin herşey hazır. sevincli |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
|
siparisin aynen verilmistir.. |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur: Alıntı:
bu arada kim evleniyor benim kafam karıştı blook neyse kimse onun kına gecesinide yapalım senin cafede super |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur: pc05 izmirde villa hazır istanbulda mekan hazır ben de arabamla izmir istanbul yapar dururum artık. hem iş hem ziyaret olur istanbulu super ( depresyondayım hiç çıkasım yok da süper olmuş redflowers aa34 ) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 AM. |