![]() |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Aa yapma mıyız suzzy'm.Gel sen topla İzmir'i.Size fasıl dinletiyim. |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Redflowers, barı açtın da bi açılış yapmaz mı insan. Ben de basını alıp geleyim. Ama basıncılar, beleşçi olur. smiliyface Beslemen lazım ki reklamın güzel yapılsın. super |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Bak şimdiden gitti paracıklar benim. (pamuk'cum çok mu dağıttıkkonuyu yahu kusura bakma valla gülüm utananadam ) Toplaşın toplaşın gelin gari. khkh56 |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. super Sana bol bol müşteri getirecek o reklamlar ama... smiliyface |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur: Alıntı:
|
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) cok iyi fikir bak bende katiliyorum arkadaslar... madem redflowers cafesi buyuk bende nikahdan sonra evliligimin kutlamasini orda yaparim... uy897 arkadaslar evleniyorumda..eger beni kutlamak isterseniz cafeye buyrun gelin sizlerde misafirim olun umarim sulaleyi orda agirliyabiliriz... benim mustakbel esim turku cok sever..onun icin herhalde turkulu gece olmasini ister..bende ona surpriz yapmis olurum. arkadaslar ben balayini oyle lukus oteller filan istemiyorum..benim en cok sevdigim yer, ufak bir kasaba, denize yakin bir yerde sirin ufak bi evde..bahcesinde meyve agaclari olan..yemekleri koy yemegi olacak..yogurdu bahcedeki inekden..yumurtasi kapidaki tavukdan..sebzeside ev sahibinin bahcesinden..sakin ama huzurlu insanlari sicak ve cana yakin olan bir yerden isterim..bak boyle bildiginiz yer varsa bana mutlaka bildirin..eeh enistenizde butur yerleri cok sever wave hadi hayirlisi insallah, ben iyi uctum haaa mlk34 Redflowers reservasyonu kac ay once yapmam gerekiyo canim?? |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Pamuk kendi açtığın konunun kurbanı oldun khkh56 Kimse kızmasın benim cafenin adı 'depresyon' Bir gün bir arkadaşımla bu hayali cafeyi konuşurken adını depresyon koyucam dedim.Birisi geldiğinde arkadaşı ararsa 'nerdesin' 'depresyondayım' diyecek telefonda diyip gülmüştük.Ama sonra ciddi ciddi kafama yattı bu fikir.Ama bu depresyondan hiç kimse çıkmak istemeyecek harika olucak harika. |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) kuzum bu konuyu pamukcum açmadı ki...yaprakcım açtı...unuttunmu gülüm... sevincli sevincli yoksa cafe bar'ın rehavetimi vurdu seni...hı dusun khkh56 ay çok hoşuma gitti ama burası... aa34 aa34 |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur: Alıntı:
|
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
Su-Duru rezervasyona gerenk yok.Sen ne zaman dersen kapatırım ben cafe-bar ımı. sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 AM. |