![]() |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur: olsunnnn ben de kendim açmış gibi kabullendim fikri çok guzel fikir aa34 aa34 ttli3 |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) kahvesmiley Vayy vayy vayyy buralarda neler oluyormus da haberimiz yok... Redflowers o bar in ismini baska birsey koysanaaa , yapabilirsen eger tabiii .. Insanlar deprosyondan cikamicaklar yoksa... ağla Ellerinde boyle mendille dolascaklar barinda... Su duru bu arada seni de anlayalim cafe bar bahane ettin evlilik yoluna girdin bakiyorummmm eeee hadi hayirlisi .. ne diyim artik... |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
ayrica sen ve maximumfelix benim nikahimda ozel davetlimsiniz..okis bak gelmemezlik yapma...sizler seve seve agirlamak isterim hayatim... kiss3 |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) y789 Ah canim benim yaaa sen ne seker seysin... Gelmez miyiz tabii geliriz fistigim... Bende seni simdiden kutluyorum cani gönüldennnn kiss3, eh darisi bekarlarin basinaaaa k8908 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 basliyim ben göbek atma calismalarina bariiii |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
|
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Oooo buralarda neler dönmüş yokken:) Valla RedFlowerscim,ben cafenin daimi insanlarından olurum kesin,hele annem kitap-cafe kısmında yaşar heralde:) Bu arada ünlü stilist olduğum için defilelerimden sonra kutlama partileri yaparız hep beraber canım... |
hemen hazırlıklara baslıyım s456 |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Sevgili maximumfelix tarih en kisa zamanda sana bildiririm..ayrica elbise icin hic kafani yorma..sana terzimden ozel diktiririz... |
derty derty derty derty derty derty derty derty skan67 skan67 skan67 skan67 |
ya bitanem ben sen,in adını unuttum yaw dusun duru_su; elbisem pembis olsun, ısıltılı soyle straplez etegı de swarovski olsun k8908 http://www.diamondvues.com/penelope%20cruz.jpg sunun swarovskilisini isterin k8908 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 AM. |