![]() |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) halil işlerinde kazandığı parayı tam 3 katına çıkardı ve çok sevdiği işine dört elle sarıldığını gördükçe ondan ilham alıyorum, kızımız sanki bize mutluluk ve barış getirdi çok teşekkür ediyorum evrene, bu kadarını tahmin bile etmemiştim annemlerle halil barıştılar bi yana artık öyle güzel anlaşıyolar ki bazen onu benden daha çok sevdiklerini bile düşünüp kıskandıım oluyo ilk ev lendiğimizde bir iğnemiz bile yokken dostlarımızın ve onların dostlarının yardımıyla ev kurmuştuk şimdi biz insanlara yardımda bulunuyoruz bundan da çok mutluyum çünkü dünyanın en güzel şeylerinden biri paylaşmak şimdi de bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) halil işinde kazandığı parayı üç katına çıkardı partysmiley çok sevdiği işine öyle dört elle sarıldığını gördükçe ondan ilham alıyorum annemlerle halil barıştı ve şimdi o kadar seviyolar ki birbirlerini bu kadarını tahmin bile etmiyodum ooo67 eski kavga ettikleri günleri şimdi gülerek anıyoruz eeee sıkı dostluklar kavgayla başlarmış..happy6 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) insan sadece buradaki yazıları okuyunca bile pozitif enerjiyle doluyor iyi ki böyle bir başlık açmak aklıma gelmiş:)) Hayatımdaki her şey yolunda,severek yaptığım bir işe sahip,hayatımın her alanında mutluyum:)) |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) telkinler ile beraber uygulamak , örneğin "kendine güven" denemek bedava :) |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Yaa hala inanamıyorum sevdiğim çocuk bana geri döndü,beni seviyor:)) Biliyodummmmmmm biliyodummmm:)şuan içim kıpır kıpır anlatamam yaa onca senenin acısı uçtu gitti sanki herşey daha güzel şimdi...minnettarım...:) |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Evvet bende harika iletişim kurabilmek istiyorum takdir almak dersanede 1. olmak gitarı ilerletmek tiyatroya katılmak arkadas edinmek bana benzeyen insanlar bulmak eğlenmek istiyorum istiyorum da istiyorum enerjimi aktarabilmek istiyorum yaniii :D |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Aslına bakarsanız Ruh Gençleştirme Merkezi açıyorum beklerim .p (: |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Hiç ait olmadığım bir şehrin , bana ait olduğunu düşündüğüm bir evin penceresinden gecenin siyah mührüyle donanmış boş yollarına bakıyor ve bu yollardan geçip gitmeyi diliyorum.demiştim; 27 Haziran 2011 ' de Adana'ya tayin oldum ailem eşim çocuklarımız ah çok güzel sağlıklı,mutlu ve huzurluyuz iş arkadaşlarımla çok uyumluyuz.teşekkür ederim. |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) sevdiğim adamla mutlu,huzurlu,birbirimizi tamamladığımız bir ilişki yaşıyorum. s456 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) X kişiyle nihayet evleniyoruz :) vede ankarada yaşamaya başlamak içinn eşyalarımı topluyorum iş hayatına kötü bir başalangıç yapmış olsamda hayatımdaki yeri hep ayrı bana kattıkları ise muhteşemm , ankarada ise sertifika dolu bi hemşire olduğum için tam istediğim yerde çalışcakmışım .düşünebiliomusunuz ? ev arkadaşımı çok seviyorum vede ondan ayrılmak ise çok zor olacak. şimdiiden gelinlik modellerine bakıyorum vede kara veremiyorum. bütün çeyzimi kendim aldım.vede param bile arttıı . YAŞASIN HAYATTTT |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:34 PM. |