Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Cabiliyetten Hikayeler(Kendi Yazdığım Hikayeler Alıntı Değildir)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları Cabiliyetten Hikayeler(Kendi Yazdığım Hikayeler Alıntı Değildir) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Büyük Aşkların Küçük Hikayeleri (5) Çok Pis Kokuyordun Yaşama tutunmak değilmi senin kahverengi gözlerine bakmak Yaşama meydan okumak değilmi senin tatlı dudaklarına doymak Yaşama yeni bir tad katmak değilmi senin yanında olabilmek Yaşama yenilmek değilmi seninle ayrı kalmak Hala beni ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi

Cabiliyetten Hikayeler(Kendi Yazdığım Hikayeler Alıntı Değildir)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-06-2008, 10:25 AM   #5 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
cabiliyet is an unknown quantity at this point
Standart Cabiliyetten Hikayeler(Kendi Yazdığım Hikayeler Alıntı Değildir)

Büyük Aşkların Küçük Hikayeleri (5)
Çok Pis Kokuyordun

Yaşama tutunmak değilmi senin kahverengi gözlerine bakmak
Yaşama meydan okumak değilmi senin tatlı dudaklarına doymak
Yaşama yeni bir tad katmak değilmi senin yanında olabilmek
Yaşama yenilmek değilmi seninle ayrı kalmak

Hala beni seviyorsun bunu hissedebiliyorum...

Hayat sevgililerin coştuğu bir gündü ..
Vitrinlerdeki küçük kırmızı kalpler ister istemez insanlara sevgililerinin varlığını hissettiriyordu ..
Erol vitrinlere öylesine bakıyordu sevgilisi yoktu ama sevgililer gününü gerçekten hak eden bir insan tanıyordu..
Saatine baktı ..
Bir kerede zamanında gel be kızım bi kere diye iç geçirdi ..
Beklediği yerin etrafı ankaranın en işlek caddesinin kaldırımıydı ..
Arkasında duran çarşı mağazası ağzına kadar çiftlerle doluydu ..
Mağazanın merdivenleri bekleyenlerle doluydu en uç basamakta bir birlerine bir şey alamamış bir çift en güzel hediyelerini paylaşıyorlardı ..
Erkek ağlıyordu kız ise onu teselli etmeye çalışıyordu ..
Bilselerdi birbirlerine dünyanın en güzel pırlantalarını en güzel hediyelerini verdiklerini yine ağlarlar mıydı acaba ..
Erol tanıdık bir sima görmüşçesine ileri atıldı ..
Yanılmıştı geri çekilip aynı yerine geri döndü
Cep telefonunu çıkardı ..
Tam o sırada telefonu çaldı ve kapandı ..
Etrafına baktı yeşimi görmüştü ..
Yeşim 29 yaşlarında doğuştan permalı saçları olan ela gözlü 1.75 boyunda tatlı bir kızdı ..
Babası askerdi ve başka kardeşi olmamıştı babasıda onu erkek gibi yetiştirmişti ..
Kısa bir selamlaşmadan sonra beraber yürümeye başladılar ..
Erol- Yahu kızım nerede kaldın yaa ..?
Yeşim-Anca geldim be oğlum trafik biliyorsun ..? nereye gidelim ..?
Erol-Bilmem gidip bişiler yiyelim acıktım
Yeşim-Tamam gidelim bak bi pizacı biliyorum çok güzel ..
Erol –Tamam ama önce şu hediye işini halledelim tamammı?
Yeşim –Yaaa ne gerek vardı Erol yaaa ..
Erol – Kendine pay çıkarma yeşim gelecek ayda sana alırım tamammı ..?
Yeşim- saçmalama Erol ama şu gizemli sevgiliyi de merak ettim kim kuzum bu?
Erol- bu gün sorma bana ama yarın sana anlatacağım ..?
Yeşim içinden evet Erol yarın zaten haberi gelir kafanı yorma diye konuştu
Erol vitrinin birinde gördüğü parfümü gösterdi yeşime nasıl diye sordu
Yeşim -– Evet güzel bak bunu ben kullandım üstelik çok hoş ama pahalıdır Erol
Erol – ona her şey değer be Yeşim ne dersin alalım mı?
Yeşim- tamam alalım ama aynısından bende isterim gelecek ay söz ver tamammı?
Erol başını salladı içeri girdiler parfümü gösterdi tezgahtar a
Tezgahtar kız paket mi olacak diye sordu Erol başını sallayıp yan tezgaha geçti Yeşime seslenip güzel bir hediye paketi yaptır dedi
Yeşim gülerek tabii Erol en güzeli olacak dedi.
Tezgahtar kıza yaklaşan Yeşim kalem istedi ve not kağıdıyla bir şeyler karaladı ..
Paketin içine koydu notu ve güzelce paketlenmesi için tezgahtara gülümsedi ..
Erol un yanına gelip Erolun seçtiği tıraş losyonuna baktı
Yeşim- Erol bu çok hoş bakayım dur diyerek losyonu kokladı evet dedi tekrar
Erol- of yaa paramda yetmez Yeşim bunu ban alsana dedi
Yeşim- Bana bakkk açtırma ağzımı
Erol gülümsedi hadi gidip pizzamızı yiyelim dedi
Hediye paketini alıp çıktılar
Akşam ankaraya ayrı bir hava vermişti tüm barlar dolmuştu ve cafelerde ..
Sokaklarda sarmaş dolaş çiftler akşam hazırlanacak konser için yer kapıyorlardı ..
Erol Yeşimi otobüse bindirip arkasından el salladı
Kendi otobüsüne binip mahallesine geldi içi içine sığmıyordu içinden ne kadar sevinecek kim bilir diye düşündü ..
Ara sokaklardan geçip bir gece kondunun önünde durdu kapıyı tüm sessizliği ile tıkladı
Kapı açıldı ..
Erol elindeki paketi paltosunun içine sakladı ..
Kapıyı açan kadın Erol’a gülümsedi çok dakiksin dedi ..
Erol sizde öyle mürüvvet hanım hiç ikinci çalmamı bekletmiyorsunuz
Mürüvvet hanım 48 yaşlarında hayatın çemberinden geçmiş genç yaşta eşinin vefatı ile dul kalmış
Kendiside eşi gibi öğretmen emeklisi bir bayandı
Taşra görevleri derken çocukları olmamıştı Erol la tanışalı 5 sene olmuştu Erol ona her ay onu kırmadan yardım ederdi ..
Kadın ezilmemek için Erol a sevdiği kurabiyelerden yapardı ..
Erol içeri girince burnuna miss gibi kurabiyelerin kokusu geldi kuzinenin yanındaki mindere oturdu ..
Mürüvvet hanım mutfaktan tabakları alıp geldi Erol un yanına
Mürüvvet hanım- Erol sen neden bu gün buradasın ..?
Erol- Efendim düşündüm ki ...Mürüvvet hanım sözünü kesti
Mürüvvet hanım- Düşündün ki her zaman gibi güzel genç arkadaşlarınla geçirmen gereken bir günü sevgili mürüvvet hanımla geçirmeyi yeğledin ..
Erol Mürüvvet hanımın buğulu gözlerine baktı ..
Erol- hem annem hem babamsınız benim siz .. ekledi sizi mutlu etmek bana en güzel eğlencelere bile sığmayan bir huzur veriyor dedi
Paltosunu çıkardı ve içinden çıkan hediye paketini televizyonun üstüne bıraktı ..
Erol- çam sakızı çoban armağanı dedi
Mürüvvet hanım-Ohh Erol bunu yapmamalıydın..pakete eli uzandı tam açacakken Erol lütfen sonra açın beğenmezseniz bunu bilmeyeyim dedi
Mürüvvet Hanım- Saçmalama bana en büyük hediye senin burada olman dedi
Gözleri yaşarmıştı Erol un Kadının titreyen dudaklarını ve saklamaya çalıştığı göz pınarlarına baktı Hadi dedi çay içelim bak kurabiyeler burada mahsun kaldı .. dedi
Mürüvvet hanım mutfağa gidip iki bardak getirdi güle eğlene kurabiyeler yendi Erol saatine baktı kalkmam lazım efendim diyerek mu sade istedi Mürüvvet hanım dudak büktü peki dedi ve artan kurabiyeleri sardığı poşeti Erolun cebine sıkıştırdı ..
Erol Mürüvvet hanımın elini öptü ve ayrıldı ..
Mürüvvet hanım kapıyı örtüp odaya girdi duvardaki eşi eşref beyin resmini okşadı ..
Sevgililer günün kutlu olsun eşrefim dedi ..
Neydi acelen be eşrefim gözleri gene buğulanmıştı ..
Televizyonun üstündeki pakete gözü takıldı acaba ne almış diyerek heyecanla paketi açmaya başladı
İçinden çıkan parfümün tatlı kokusunu hissetti kutuyu açıp parfümü sıktı ..
Tam kutuyu yerine bırakacakken içinden yere düşen bir kağıt dikkatini çekti ..

Erol eve girmesiyle telefon aynı anda çaldı koşup açtı arayan yeşimdi
Erol- Selam yeşim nasılsın
Yeşim- Sağ olasın sen nasılsın Erol
Erol –sana anlatacaklarım var dedi bir dakika üzerimi çıkarayım dedi telsiz telefonu masaya bırakıp üzerini çıkardı tekrar salona geldi telefonu alıp orada mısın diye sordu?
Yeşim- evet buradayım hadi seni bekliyorum
Erol –Acele etme sana bir şey anlatmak istiyorum dedi yeşim gülümseyerek e hadi merakta bırakma beni
Erol- sana gizli sevgiliden bahsedeceğim çok mutluyum çünkü
Yeşim- kıskanç bi tavırla hadi bakalım anlat dedi
Erol bir sigara yakıp devam etti ..
Yıllar önce bir sabah markette bir bayanla tanıştım bayat ekmek alıyordu ona teyzeciğim bak burada tazeleri var neden bayat alıyorsun diye sordum oda bana gülümseyerek bunlar daha hesaplı dedi o an içim burkuldu taze ekmeğe bayılırdım ama o gün taze ekmekleri ona zorla verip bayatları ben aldım...
Böyle tanıştım mürüvvet hanımla ..
Ertesi sabah izledim evini ..
Ve o hafta durumunu öğrendim muhtardan ..
Eşi Vefat etmiş bir emekli maaşı ile küçük bir gecekondudayaşıyormuş..
Ohafta ona erzaklar aldım usulca kapısının önüne bıraktım ve kapıyı çalıp kaçtım uzaktan izledim ..
Dışarı çıktı sağına soluna baktı paketlere bakıp hayretle bekledi oracıkta kimse olmadığını görünce paketleri alıp içeri girdi ..
Yeşim sessiz dinliyordu sonra dedi usulca ..
Erol devam etti
Ertesi hafta yakalandım tanıştık nedenini sordu bana bende annem babam öldü bende tekim mu sade edin size yardım edeyim dedim ..
Bi şartla dedi ve bana uzattığı kurabiye poşetini gösterdi ve söz aldı sadece ayda bir kez yardım etmesine ve her hafta yapacağı kurabiyeleri almamı söyledi kabul ettim ..
Ve yeşim bu tam beş senedir böyle her bayram her özel günü ben onla geçiririm bana ördüğü kazaklar ve kurabiyeler hep böyle sürdü gitti ..
İşte Yeşim gizemli sevgili bu nasıl diye sordu
Yeşim- Erol hediyeyi verdin mi ona ?
Erol – evet çok sevindi çocuk gibiydi görmeni isterdim
Yeşim-Erol dedi sesi boğuktu paketi açtımı?
Erol- Hayır yeşim açmadı ben çıkınca aç dedim olurda beğenmezsin ben o anı görmeyeyim dedim ne oldu diye ekledi
Yeşim-Ağlıyordu Erol ben o pakete bir not yazdım
Erol- Notmu?
Yeşim-Evet bir not Yeşim ağlıyordu boğazına düğümlenen hıçkırıklar konuşmasına engel oluyordu ve hiç hoş olmayan bir nottu...

Mürüvvet hanım yere düşen kağıdı aldı okudu
“Çok Pis Kokuyorsun”
Şaşırdı üzerindeki elbiseyi kokladı ..
Gerçekten pismi kokuyorum dedi kendi kendine
Gözyaşları akmaya başladı bu bir şakaysa Erol yapmaz o beni sever
Paketin içindeki notu sobaya attı kanepeye zor ulaştı başı dönüyordu ..

Erol ağlıyordu Yeşime bağırıyordu
Erol- Niye yaptın yeşim bunu ben ne yapacağım şimdi ..
Yeşim ağlıyordu Erol vallahi bilerek yapmadım sadece kıskandım lütfen git özür dile
Ver telefonunu ben dileyeyim nolurr Erolll
Erol- Telefonu yok evde dedi kapadı telefonu koşarak çıktı evden ..
O evden çıktığında telefon çalıyordu tekrar Cep telefonunuda kapadı Mürüvvet hanımın kapısına geldiğinde soluğu kesilecekti neredeyse ..
Kapıyı çaldı ikinci üçüncü kapı açıldı ..
Erol hemen içeri girdi Mürüvvet hanım ne oldu Erol demesine aldırmadan televizyonun üzerine baktı açılmıştı paket
Mürüvvet hanım gülümseyerek ne oldu Erol Kurabiyemi istedi canın dedi
Erol kekeleyerek paketi açtınız mı dedi yüzü solmuştu ..
Mürüvvet hanım evet çok güzel parfüm sağ ol dedi
Erol-Ya içindeki not
Mürüvvet hanım yüzü kızararak ne notu yoksa bana notmu yazmıştın Erol aman allahım sobaya atmıştım paketi dedi
Erol rahatlamıştı mürüvvet hanıma sarıldı ..
O zaman yazdıklarımı size direkt okuyayım dedi
Mürüvvet hanım da ona sarıldı
Erol gözyaşlarını silerek mürüvvet hanımın gözlerine baktı
Annem gibi kokuyorsunuz

Sizi karşıma çıkaran tanrıya şükürler olsun
Siz olamasaydınız ben kime anam diyecektim kimi koklayacaktım
İyi ki varsınız nice yıllara

Hayat acımayana acımayan bir kavramdı
Ve çok acımasızdı

28 02 2004-
coprytıng by ali ihsan

Yeşim Özgen e İthafen