| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları Olumlu Düşünmenin Amacı Ne??? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kişisel gelişimin nihai amaçalrından biri olumlu düşünme özelliği kazanmaktır. Son zamanlarda secret ve çekim yasasıyla birlikte olumlu düşünme sadece çekim yasasını çalıştırmak için kullanılmaya başlandı ve birçok insan hayal kırıklığına uğradı çünkü çekim yasası yani tezahür nadiren gerçekleşen birşey bazen ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Moderator Abdullah Canıtez ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Kişisel gelişimin nihai amaçalrından biri olumlu düşünme özelliği kazanmaktır. Son zamanlarda secret ve çekim yasasıyla birlikte olumlu düşünme sadece çekim yasasını çalıştırmak için kullanılmaya başlandı ve birçok insan hayal kırıklığına uğradı çünkü çekim yasası yani tezahür nadiren gerçekleşen birşey bazen üst üste çekim yasasını çalıştıranlar olduysa da yine de gündelik hayatta genelde çekim yasası ya küçük şeylerde çalışmakta ya da büyük isteklerde geç sonuç vermekte(1-5-10 yıl vb) Peki olumlu düşünmenin gerçek faydası ve amacları ne ? gerçek amaçları kişinin pozitif davranmasını ve pozitif hissetmesini sağlamak soruna değil çözüme odaklanmasını sağlamak tembelliği yenmek beyindeki negatif inanç zincirlerinden kurtulmak asla vazgeçmemek elem adamı değil eylem adamı olmak esnek olmak bir kapı kapanırsa başka bir kapı açılır diyebilmek en iyisini yapmaya çalışmak elimize geçenide şikayet etmeden kabullenebilme ve şükredebilme gücü ve yine olumlu düşünerek bedenin iyileşmesini sağlamak ve buna benzer birçok faydası ve amacı varken bazı arkadaşlar olumlu düşünerek ve hiçbirşey yapmadan bekleyerek çekim yaratmaya çalışıyorlar şimdi evinizin dışına çıkmazsanız ve sosyal olmazsanız ideal eşinizle karşılaşma fırsatınıda ellerinizle itmiş olacaksınız olumlu düşünmeyi hedefe ulaşmak eyleme geçmek ve asla yılmamak için kullanın zaten hedefe doğru inançla yürüyenlere secretteki tabiriyle ??evrende?? yardımcı olacaktır bol çekimler ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Guest
| ![]() asla vazgeçmemek..... elem adamı değil eylem adamı olmak, esnek olmak.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok doğru... hayatımızda bazen bilerek yada bilmeyerek çekim yasasını harekete geçiriyoruz... bunun bir çok kere örneğini kendi hayatımda yaşadım..bilmeden yapıldığı zaman daha etkili olabiliyor... ama bilerek ve isteyerek olumlama yapıldığı zaman bilinç altı denilen şey hemen olumsuzluk çalışmalarına başlıyor.... bunun önüne geçebilmek biraz zor gibi görünsede,istikrarlı vede inançlı olunduğunda, bilinç altı canavarını yenebiliz... ![]() |
![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() teşekkürler keops.. olumlu düşünmeyi mümkün olduğunca yaşam şeklimiz haline getirmeliyiz... bununla ilgili araştırmalardan daha önce de bahsetmiştik ama hatırlatmakta yarar var bu konunun içerisinde de yer almasını istedim.. geçmiş olumsuzluklarımızı temizlemek için en pratik yöntem telkinler bence dinlemeyi lütfen ihmal etmeyelim... ve bildiğimiz tüm yöntemlerle de bu durumu destekleyelim.. sevgiler.. bir arastirmaya gore, ortalama ve nispeten pozitif sayilabilecek bir evde yetisen bir kisi 18'ine basmadan 148,000 kere "hayir" kelimesini veya neyi yapamayacagini duyuyor. ayni kisinin bu sure zarfinda isittigi "evet" kelimesi veya sevklendirici, yapabileceklerini gosteren kelimelerin sayisi is cok daha az.... peki bu ne demek? hayatta elde ettiginiz sonuclar eylemlerimizden/ davranislarimizd an kaynaklaniyor. eylemlerimizi/ davranislarimizi ise dusuncelerimiz belirliyor. dusuncelerimizi ise inanclarimiz, inanclarimizi ise bilincaltimizda calisan programlama belirliyor.. . program da bilincaltinizda calisiyor. programlama ise tekrarla oluyor.... ve 148,000 sıkı bir tekrarlama sayisi...sonucta sıkı bir programlama sagliyor... bu programlama inanclarimizi, inanclarimiz dusuncelerimizi, dusuncelerimizi eylemlerimizi/ davranislarimizi , davranislarimiz ise hayatta elde ettigimiz sonuclari dogurur. yine bir arastirmaya gore gunde 50.000 dusunce dusunuyoruz ve bunlarin %90'i tekrar eden dusunceler. yani eski, tekrar eden bir kayit gibi. ve tekrar eden dusunceler sablonlar, aliskanliklar olusturur. gercek anlamda kendinizi bu tekrar eden dusuncelerle ipnotize edersiniz. ve bir baska arastirmaya gore de bu dusuncelerimizin %77'si negatif, kendimize zarar verici, engelleyici ve yaraticiligi oldurucu. unutmayin, hayatta elde ettiginiz sonuclar eylemlerimizden/ davranislarimizd an kaynaklaniyor. eylemlerimizi/ davranislarimizi ise dusuncelerimiz belirliyor. dusuncelerimizi ise inanclarimiz, inanclarimizi ise bilincaltimizda calisan programlama belirliyor.. .program da bilinacltinizda calisiyor. bununla da kalmiyor. bilincaltiniz sizinle ilgili herseyi kontrol ediyor. mesela otonom sinir sisteminizi. kalp kaslarinizi, bez salgilamalarinizi, hormonlarinizi, kisaca herseyinizi kontrol eden bir sistemi bilincaltiniz kontrol ediyor. sayet kendinize surekli "ben savsagim" diyorsaniz, bilincaltiniz hormonlarinizla, otomatik hareketlerinizle vb calisiyor ve sizin bir savsak gibi davranmanizi ve hareket etmenizi sagliyor, hatta garantiliyor. "ben sosyal degilim" dediginizde, kendinizi bir kosede dururken buluyorsunuz. "sen ne emredersen patron!" bilincaltiniz bir bilgisayardir. ıcine ne program koyarsaniz ona gore calisir. bilincalti koydugunuz programi hic sorgulamaz, hic karsi cikmaz. patron sizsiniz ve ne soylerseniz o olur. hayal ettikleriniz, dusunceleriniz, algiladiklariniz, algilamadiklariniz, ne gordugunuz, neyi kacirdiginiz sadece tek bir sey tarafindan belirlenir: programiniz! yani kendinize surekli soyledikleriniz ve buyume caginda surekli duyduklariniz ve gozlemledikleriniz. peki simdi bu kutunun disina nasil cikacagiz. kendimizi olumlu seyler yasamak, daha iyi bir hayat, mutluluk ve sevinc icin nasil programlayacagiz. aynen kendinizi daha once programladiginiz gibi...bu sefer pozitifi surekli tekrar ederek. sizin icin pozitif anlamda ise yarayani bulacak ve ardindan, bu yeni pozitif yol sizin bir parcaniz haline gelinceye kadar emek vereceksiniz. ve ise yaradigini gordukce kendinizi daha da iyi hissedecek, daha bir dort elle sarilacaksiniz.
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() keops geçenlerde bi mesajında okumuştum.bilinçaltın için bi filtre yaptığını söylemişin.nasıl yapılıyor bu filtre.olumsuz düşünceleri geçirmemek için bu filtre konusunu anlatırsan sevinirim. |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | |
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
beynin bir özelliği en fazla aynı anda 1 ya da 2 şey düşünebilir dolayısıyla aynı anda hem olumlu hem olumsuz düşünce aklınızdan geçemez olumsuz düşünceler bulutlar gibidir gökyüzünü kirletemezler yani olumsuz düşüncelerle baş ederken onların aklınıza gelmesi kadar doğal birşey yoktur onlarla savaşmanızı önermiyorum savaşmadan kazanmanızı öneriyorum olumsuz düşüncelere tutundukça daha fazla güçlenirler onları önemsemeden yolunuza devam ederseniz sizi etkileyemezler Anthony Robbinsin çok güzel bir sözü var diyor ki bilinçli düşünceden geçirmediğim birşey beni etkileyemez bizlerde bilinçli düşüncelerimizi seçebilir ve olumsuz düşüncelerden etkilenmemeyi seçebiliriz aslında düşünce olumlu ya da olumsuz değildir nötrdür olaya şöyle bakmak lazım fayda sağlayan ve istediğiniz sonuçlara yaklaştıran size ait olan düşünceler ve size zarar veren ve istediklerinizden uzaklaştıran size ait olmayan düşünceler(genelde içinizdeki negatif ses sizi yetiştirenlerin sesidir) ve birde pozitif düşüncenin yanında pozitif hissetmek ve pozitif davranmak ben filtrelemeyi nasıl yaptım aklımdan geçen düşünceleri izleyerek onları izledim tasnif ettim,farkına vardım dışardaki hiçkimseyi suçlamadım içe döndüm ve olumlu ya da olumsuz düşüncelerime ve duygularıma şefkatle yaklaştım ve tabiki değişim sağlayan teknikleri kullandım buradaki telkinler,eft,nlp,sedona v.b yani çoklu gittim geçmişe dönüp baktığımda sanki onları başkası yaşamış gibi geliyor bana ve artık beyin kendisi değişikliği herhangibi tekniğe gerek kalmadan yapıyor yani pozitif ve çözüm odaklı bakış alışkanlık haline geliyor o zaman geçmişe keşke demek için değil ders almak için bakıyorsunuz geleceğe kaygılanmak için değil istediğiniz sonuçlara ulaşmak için bakıyorsunuz şimdiyi ise tembellik için değil anın ve ilişkilerin keyfini çıkarıp hedefe uygun adımlar atmak için kullanıyorsunuz sevgileirmle ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Yazı İçin Teşekkür Ederim.. Gerçekten Doğru Tespitler..
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Mustafa Kemal Atatürkten bir alıntı: Önemli olan , çetin olan , o yollar üzerinde çalışmaktır.Denebilir ki, hiçbir şeye ihtiyacımız yoktur.Tek bir şeye çok ihtiyacımız vardır ; çalışkan olmak.Toplumsal hastalıklarımızı incelersek temelde bundan başka , bundan önemli bir rahatsızlik bulamayız.Hastalık budur.Öyleyse ilk işimiz bu hastalığı esaslı biçimde iyileştirmektir.Ulusu çalışkan yapmaktır. Başarı ve mutluluk yalnız ve ancak çalışkanların hakkıdır…” demiştir.... ATAmız eylemin önemini ne kadarda güzel anlatmış değil mi? ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,097
166 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Çalışmadan emek vermeden güzel sonuçlar alınmıyor. Gökten elma ve altın yağmıyor. Öncelikle olumlu ve iyilikleri ; sabırla çalışarak ilmek ilmek işleyeceksin, inanacaksınız, güveneceksiniz. Gerçekleştiğinde siz bile inanamayacaksınız? Başlamak işin yarsısı denir. Sabırla bitirmek en güzeli. Bitirirsen ödülde süper olur. Hayatı nasıl bakarsan öyle görürsün. İnsanlar duymak ve görmek istediğini alırlar. sevgiyle kalın, cevrenize güneş olun.. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları Olumlu Düşünmenin Amacı Ne??? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kişisel gelişimin nihai amaçalrından biri olumlu düşünme özelliği kazanmaktır. Son zamanlarda secret ve çekim yasasıyla birlikte olumlu düşünme sadece çekim yasasını çalıştırmak için kullanılmaya başlandı ve birçok insan hayal kırıklığına uğradı çünkü çekim yasası yani tezahür nadiren gerçekleşen birşey bazen ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi