Cabiliyetten Hikayeler(Kendi Yazdığım Hikayeler Alıntı Değildir) Büyük Aşkların Küçük Hikayeleri (Shanghai Bonita)
Biraz Uzun:)
Senin Gözlerindi beni yok eden
Yokluğumda Varolan Tüm Maviliğiyle…
Dubai Havaalanı Yine Yorgun Bir Sabaha Hazırlanıyor
Yeni Açılan mağazalarda İşçiler Temizlik Yapıyordu ..
Yolculara ayrılmış Banklarda Evsiz Birkaç Bimekan Kim bilir kaç kere dürtülüp Uyandırıldıkları Yarım Yamalak Uykularına Zoraki devam etmeye Çalışıyorlardı…
Sigara İçme Odasını Arayan Erol Kaç kez geçtiğini Bilmediği Holde Gözden kaçırdığı Tabelayı Arıyordu
Bir taraftan saatine bakıyordu.. 6 Koca Saat sigara içmemiş ve önünde 11 saatlik Bir Yolculuk daha vardı ve bunu telafi etmek için 22 Dakikalık bir Aktarma..
Pasaport Kontrolüne Yetişmek İçin Sadece 11 Dakika…
Odayı Bulduğunda Sigarasını Yaktı ve Derin Bir nefes Çekti Başı Dönmüştü..
Sert metal Bank a Oturdu Ardı ardına İçtiği Üçüncü sigaradan sonra Pasaport Kontrole Koşarak Geldi..
Arap bayan memurun Kızgın Bakışlarıyla Biletini Onaylatıp Uçağa Bindi..
Shanghay a Yaklaştıkça Uçakların kalitesi Düşüyordu Bir Önceki Jumbo Jete Göre Bu Uçak Planör gibiydi
Daracık Koridorlar Çekik Gözlü Hostesler…Kalitesiz Viski ler…Çin Tarzı Yemekler..
Dörtlü Sıranın Ortasındaydı Yeri .Biletini Kontrol etti Numaraya baktı Daracık Alanda ayaklarını Uzatacak Bir alan Buldu..
Önündeki Monitörden geçen yazılardan saatini ayarladı…
Uyumak istiyordu..
Çantasından Çıkardığı Jack Daniels den Kocaman Bir yudum aldı..
Yarım Kalmış Şişeyi tekrar çantasına Koydu…
İki Yanına yerleşen Yolculara Başıyla selam verip Uyumaya Başladı…
Yüzüne Gelen Yapay Soğuk Hava İle İrkildi..
Kaç Gecedir biriktirdiği Uykusu Yarım Kalmıştı
Sağ Omzundaki Terli Ağırlık Kolunu Uyuşturmuştu ..
Yaşlı Adam Erol un İrkilmesiyle diğer tarafa yasladı başını..
Erol Adamın Yüzüne Baktı Gri Takım Elbiseler Buruşuk Yüzünü Kapatmaya Çalışan Bir mendil Boynunda Şişme Yastık Sanki Uçakta Yaşayan Bir İnsan Gibiydi..
Uyuşan Ayaklarını Dar Bölümde Hareket ettirdi.
Sürekli Monitörde Gözüken Ayak Egzersizlerinin Bir Kaçını Yapmaya Çalıştı..
Faydası Olmamıştı
Yaşlı Adamı Uyandırarak Hole geçti lavaboya gitti yüzünü yıkayıp holde bir tur attı…
Şişmiş ayakları bir nebzede olsa ayakkabısına sığmayı başarmıştı…
Tekrar yerine Geçti Uyarılara göre çok az kalmıştı…
Uçağın İnmesiyle Koşturmaca Başladı herkes Biran Önce terk etmek istiyordu..
Kalabalıkla beraber erolda dışarı Çıktı..
Tuhaf nemli bir hava çarptı Yüzüne merdivenler,Servis araçları,Pasaport Kontrol ve ardından dışarısı…
Sigarasını yaktı Shanghay In Basık havasında serinlik ararcasına kafasını Kaldırdı..
Cep Telefonun açtı Gelen mesajı Okudu ‘Nihaoha’ Size de Selam dedi
Nerdesin be Kızım Diye etrafına baktı
Karşı Kaldırımdan Koşmaya Çalışan Takım elbiseli Bir kız Elindeki Çiçeği Saklamaya Çalışıyor Hızla Geçen Arabaların arasından süzülüyordu
30 yaşlarında Standart Çin Boyuna Sahip Siyah Saçlı Zayıf Bir Kızdı
Görmemiş Gibi Yaptı erol..
Kız Erolll Diye Bağırarak Durdu Erol Gülümseyerek Yavaşça Arkasına Dödndü
Kız Koşup Sarıldı
Yarımyamalak Türkçesiyle Kısacık Boyuyla Erol Un Yüzüne Öpücükler Kondurdu..
Taman Daisy i Tamam dedi Erol Araba Buldunmu Diye Ekledi..
Kızın Yüzü asıldı Buldum aşağıda Diyerek Elinde ki çiçekleri uzattı..
Erol Çiçeklere Bakıp Kızın Yanağından Öptü ..
Hadi gidelim diyerek Kızın Koluna girdi…
Alt Katta Sıralı Araçlar içerisinden Beyaz Jeep e bindiler Beyaz eldivenli Şöför daisy le dövüşür gibi Konuştu..
Erol Hala Alışamadım Şu Kavga eder gibi konuşmalarınıza ne diyor diye sordu Daisy e
Daisy Zamanı Değerliymiş dedi.
Erol Gülümsedi Araç hareket ettiğinde Erol Çantasındaki Dosyaları Çıkardı…
Daisy e uzatıp Bunları Çinceye Çevir Randevumuz Kaçtaydı diye ekledi..
Daisy Otele geçelim Sonra Biz randevu vereceğiz Uçağın Rötar yapar diye zaman vermedim dedi..
Erol Tüm Çinliler Senin Gibi Zeki Olsa bize iHtiyaç kalmaz dedi..
Kız Kızardı Bir Çinlinin Kızarmasını fark etmek Çok Zordur Ama Erol Daisy i Çok İyi tanıyordu. Bu Daisy ile Yaptıkları 5 nci İşti
Daisy İle Tanıştıklarında tek kelime Türkçe Bilmiyordu ama zeki Bakışları Erolu Yanıltmamıştı
Kocaman Bir Konseyde Tek Önde Oturan Bayandı Yanına Gelip Benimle çalışırmısın demişti ve Dostlukları başlamıştı..
Çinliler İngilizce Öğrenebilirlerse Her dili Öğrenebiliyorlardı yeterki Latin harfler le Tanışabilsinler
Bindikleri Araç 70 Milyon Nufuslu Shanghayın Sokaklarında Ağır ağır İlerliyordu
Otele Geldiklerinde Akşam Olmuştu neredeyse 125 Km.Lik Bir yolculuk ve Daisy nin Sorgusu baya yormuştu Daisy resepsiyondan aldığı kartla Erolun Yanına geldi Uzatıp
Sana masaj yapayımmı Dedi..
Erol Kızın Koluna girip Daha farklı Fikirlerim var dedi..
Daisy Usulca Omzuna Vurup Gülümsedi..
Otelin Odası 12 nci kattaydı Kocaman penceresinden karşıdaki Tv Binası Tüm Görkemiyle
Işıl Işıl Yanıyordu
Kocaman Gökdelenler Arasında Işıltı parıltılı deniz gecenin tüm İhtişamını Yansıtıyordu
Erol Elindeki Çubuklarla Yemeğe Çalıştıgı Nonn Needlesi Bir kenara Bıraktı “Noon Needles Et suyunda Spagetti Tarzı Bir makarna”
Yatakta Uyuyan daisy inin Yanına Gitti
Masumane Bir Yüz Bem beyaz Teni
Sanki Bıçakla Bir Cizik Arılmış Gözkapakları Dudağındaki Sahte Gülümseme
Yüzüne Dokundu Yavaşça Erol
Kalk Bakalım dedi Ayarla Şu Randevuyu Artık .
Daisy Yatakta Dogruldu neredeyse kaybolmuş Gözlerini araladı
Kaç Saat Uyudum Diye Erol a Baktı Erol Daisy nin Çeo telefonunu Uzattı
Kız Cep telefonunu aldı Yine kavga ediyormuş gibi bağıra bağıra Konuştu..
Gülümsedi tamam dedi Otelin Lobisine gelecekler
2 Saati var dedi Çantasından çıkardığı Bilgisayarı Kucağına alıp Dosyaları istedi
Erol çantasından dosyalarla beraber Jack Daniels ini çıkardı kafaya dikip Daisy e uzattı Daisy Hayır dedi
Kız tercüme yaparken Erol Muhteşem manzaraya Daldı..
İşi biten Daisy Ben Bunları Çıktı Alayım Lobide Buluşuruz diye Kalkıp Giyindi
Dünya Üzerinde Hiçbir şey Bir Çinli Bayanı Giyinirken İzlemek kadar Güzel ve keyifli değildir
Giyinirken asla konuşmazlar ve çok ciddilerdir
Asla başka bir kıyafet giymezler ve fikrinizi almazlar
Daisy Erol a bir öpücük Kondurup Çıktı…
Lobiye İnen Erol Bir Çift Gözün kendini Takip ettiği Hissine kapıldı..
Tanıdık Yüz aradı Ama Yoktu.. Aynı Şey Shanghay Havaalanında da olmuştu pasaport Kontrolü yapılırken..Erol Hislerinde yanılmazdı kafasını salladı…
Daisy heyecanlı heyecanlı kendisine yaklaştı Dosyayı uzatıp Erolun kravatını parmak uçlarına basarak düzeltti.
Masaya geldiklerinde Erol Şaşırdı..Senn Diyebildi…
Selam Erol Dedi Mihelay
Mihelay 30 yaşlarında Kumral Çok İyi Rusça ,Uygurca ve Türkçe Bilen Fiziği Düzgün Etkileyici bir bayandı Erol İse ona Bakarak Daha bakımsız Aynı Yaşlardaydı..
Mihaleyle Bu Çakıştığı 8 nci Müşteriydi.. Mihelay ın temsil Ettiği Firma İle Erolu n Temsil ettiği Firma Arasında Güçlü Rekabetler Oluşmuştu..
En son israilde Erol un Pazarlık ettiği Bir firma Mihelay ların firmasına dönüş yapıp sözleşme arefesinde İthalat İptal edilmişti..Erol ise Aynı ürünü Bulabilmek İçin Baya Bir uğraşmış tabii Mihelay ın Firması Ürünü Erol dan daha önce ithal ettiği İçin Fiyat Sahibi Olmuş baya Bir zarar Görmüştü Firmaları...
Erol Tek Başına çalıştığı İçin Mihelay ın Bu Bilgiyi alabileceği Kimse Yoktu..
Mihelay ın Uzattığı Eli kavrayan Erol Kızı masadan uzaklaştırdı
Kız Gülümseyerek eski dosta selam yokmu Erol Diye Fısıldadı..
Erol Öfkesinden Çıldırmak üzereydi.
Nasıl ya Nasıl aynı anda aynı kişileri buluyor ve aynı gün aynı saatte burada olabiliyoruz
Diye sordu
Kız Bir sigara Çıkarıp Yaktı dumanı erola savurup Eş Ruhunum Ben senin Diye fısıldadı
Uzaktan Olanları İzleyen Daisy Korkmuş ve şaşırmış Çinli Firma temsilcilerin Sorularını ve Şaşkınlıklarını yatıştrımaya çalışıyordu göz ucuylada kıza ve Erola Bakıyordu
Erol Kızın Kolunu Sıktı Kac para istiyorsun Buradan çıkıp Gitmek İçin Diye Dişerlini sıkarak
Konuştu
Kız sıkılan kolunu Kurtardı
Erolun Gözlerinin İçine bakarak Basitleşiyorsun Erol Canımı acıtıyorsun dedi
Erol Off çekti ya nasıl Oluyor Bu Aynı Uçaktamı geldik ve nasıl randevu aldın bu saate
Kız sigarasından derin bir nefes aldı Randevum Gündüzdü Başka bir firma daha var dedi Görüşeceğimiz Kişiler le beraber görüşelim dedim
Erol Kızın Alaycı tavrına dahada öfkelenmişti Kızın Gözlerine bakıp tam 3 aydır çalışıyorum bu konuya tüm veriler arz talep dengesi her şey için çok uğraştım ve Tatil yapıp emekli olacağım bu işten sonra sen çıkıyor ve işi elimden alıyorsun..
Kız tekrar gülümsedi Mantıklı Ol Erol Bizim Firmaya geç iki iş al beraber tatil yapalım
Erol Dişlerini sıktı Başına Ağrılar girmişti Kızın sigarasını aldı elinden Derin Bir nefes çekti
İyi Olan kazansın Mihelay hanım dedi Sigarasını ayaklı kültabağına söndürüp
Masaya yöneldi
Lobideki Yuvarlak Cam Masaya Dizilmiş Çinlilerden Bir tanesi Yaşlı Ortada Oturuyor Diğer İkisi Sağ tarafında Dizilmiş Onların Yanında Daisy Oturmuştu Yanındaki Boş Sandalye Erola Ayrılmış Erolun Yanında İse Mihelay ın Sandalyesi Vardı
Çinli İşadamlarını süzen Erol mihelayın masaya gelmesiyle Daisye fısıldadı BuKadının rehberi Kim
Daisy Rehberi Yok Gelen Firmalardan 2 sini gösterdi Bunların Aksanı Tuhaf Galiba Rusça Biliyorlar Yaşlı Adamı Göstererek Thomas bey Diye Çince Konuştu Sırasıyla Aadamları Gösterdi Consorsium Üyeleri Adamlar aynı anda ayağa kalktı Erolun Elini Sıkan Adamlar Aynı Anda Oturdular Daisy Erola
Kim BuHanımefendi söylesene neden tartıştınız nerden tanıyorsun?
Erol Şakaklarını ovdu Kıza sonra anlatırım ama bir şeyi bil sadece Bu firma türkiyedeki Rakip Bir firma
Daisy i Küçücük Gözlerini Olanca Büyüterek Kıza baktı nasıl yaaa aynı saat aynı iş aynı firma
Erol Bilmiyorum tuhaf olanda Bu
Neyse napabiliriz Daisy i
Daisy Gülümsemeye çalıştı ama telaşlı hali ve mİhelay ın kendin emin tavrı Korkutmuştu..
Ellerini Oğuşturdu İşimiz Zor Ama Bir fikrim Var Galiba
Erol Ping Yang Lıları bilirmisin ?
Erol Tabiî ki Bilmiyorum
Neymiş ve ne alaksı var konuyla
Mihelayın kendilerini Dinlediklediğini fark eden Daisy Kağıada yazmaya başladı
Erol Firma temsilcelirine gülümsedi İngilizce Konuşmaya başladı
Thomas Peng-Ya Firmasının sahibi Şişman 48 yaşında shanghayda Saray Gibi bir ofisi var dı Export İmport İişinde Chin-Shipping Firması nın asya bağlantısıydıı Erol Bu adam hakkında araştırma yaptırırken Daisy e baya zorlanmıştı Adamın 3 tane karısı var 2 tane Çocuğu Yaklaşık 12 fabrika ile bağlantısı var 3 adet Gemi de hisseleri ve bu toplantıda tek söz sahipi
Thomas tı
Diğerleri sadece Consorium İçin Buradalardı
Thomas Erola bakarak İki firma olması ve aynı Ülkeden olması Çok güzel ve karlı Olacağı kanısındayım diye söze başladı Bu arada daisy i deftere baya bir şey yazmıştı Thomas İş Hacmini ve Mal kalitesi Hakkında Konuşmasını Bitirdiğinde Mihelay a Sizi ve Firmanızı Dinliyorum Dedi
Mihelay Konuşmaya başlayınca Daisy Defteri Erola Uzattı
Erol elindeki defteri Okudukca neşesi gelmişti Erol un Gülümsemesi Mihelay ın Dikkatini dağıtmıştı masaya gelen çay dahada sinirini bozdu Telaşla Bir sigara yaktı Erola dönüp Türkçe Ne yapıyorsun dedi Erol kaşlarını kaldırıp Dudaklarını Büktü hiç seni dinliyorum dedi
Mihelay ın Konuşması Bitince Erol Thomas a İngilizce
Thomas bey Bizim Konuşma ve raporumuz u Daisy Hanım Hazırladı ve siz
Musade ederseniz Çince Sunum Yapacak
Thomas Gülümsedi İyi olur bence Ne Yalan Söyleyeyim İngilizce konuşmaktan dilim şişti neredeyse
Mihelay zoraki gülümsemeye çalıştı
Daisy Şiir okuyan Çocuklar gibi ayağa kalktı ve sunuma başladı.
Masadaki diğer Çinliler daisy sunuma başlayınca yüzleri asıldı Thomas ın yanında oturan Consorium Üyesi Çince thomasa bir şeyler fısıldadı Thomas ise eliyle Konuya hakimim gibi İşaret yaptı
Erol Mihelayın gözlerine bakıyor ve sürekli gülümsüyordu Mihelay Erola kes şunu dedi Thomas bakınca Gülümsemeye çalıştı .
Daisy inin Konuşmasından Bir Şey Anlamayan Mihelay Diğer Üyelere Noluyor Diye Seslendi ama Rusça
Thomas mihelaya dönüp
Lütfen saygısızlık etmeyin Mihelay Hanım Sizi Dinledim Şimdi Sıra Daisy ve Firmasının
Mihelay ama Thomas bey hanımefendinin Konuşmasını Çince Bildiğim Halde Anlamıyorum ve diğer Üyelerde benimle hem Fikirler
Thomas Gülümsedi Ben Anlıyorum Bu Dili Konuşmayalı Baya zaman Olmuştu
Pratik Yapmış Oldum Eliyle Daisy i İşaret ederk devam edin Lütfen dedi
Sinirden Köpüren Mihelay özür dilerim rahatınıza bakın dedi.
Diğer Çinliler Sıkıntılı bir hal aldılar daisy elindeki sunumu gösteriyor ve adamla konuşmaya devam ediyordu Adamın ilgili tavrı ve daisy inin savaşı yöneten komutan edası Thomas ın Hoşuna Gitmişti Bir Ara Daisy in Konuşmasına kahkaha Bile atan Yaşlı Adam masadan Özür Diledi
Mihelay sigara üstüne sigara yakıyordu
Sunum bitiğinde Thomas
Daisy inin Yanaklarını Avuçlarının İçine aldı Teşekkür ederim Bu kadar keyifli ve bu Kadar Mükemmel Bir sunum Görmedim Dedi
Daisy İnin Elinden raporları alarak Bu gece Bunları gözden gecirebilirmiyim dedi
Daisy Şaşırmıştı Tabi efendim Diyerek Uzattı Dosyayı
Yaşlı Adam ayağa Kalktı Boğazını temizledi
Arkadaşlar Değerli Consorium üyeleri Kararımı yarın size bildireceğim çok yorgunum ve rapaorlarınızı çok beğendim iki firma içinde iyi olan yarın karar vermeme bağlı dedi ve tokalaşıp kalktılar
Masada Mihelay ın Dosyası Kalmıştı Mihelay telaşla Efendim Bizim Raporumuzu Almadınız
Adam Geriye Döndü Özür dilerim Çok Dalgınım Dedi ve uzatılan Dosyayı aldı.
Mihelay adamın Ayrılmasın dan sonra Çinli diğer Firmalarla kavga edercesine Tartışmaya Başladı Sürekli Çinlilere Bağırıyordu Hani Her şey Ayarlanmıştı
Nasıl Bilmezsiniz Bu Dili Siz Bu Ülkede kaç Dil Konuşuluyor
Daisy Kızın Öfkesinden Korkmuştu Erolun Elini Tutup Götür Beni Buradan Lütfen diye Fısıldadı .
Mihelay kalkmakta Olan Erol ve Daisy e Dönerek nereye Gidiyorsunuz
Erol Bak Anlaşabiliriz Lütfen Diye Bağırmaya Başladı
Lobideki herkes Susmuş Mihelayın Öfkesini İzliyorlardı Erol Gülümseyerek Çok Yorgunum Mihelay Ama Henüz Bir Şey Olmadı yarın ki Karara kadar İyi Bir Uyku Çekeceğim Dedi
Mihelay Ne kararı karar Falan Yok İş sizin Adam Dosyamı Bile almıyor baksana..
Erol Bak Firmam sana Çok para verir Gel pazarlık edelim Lütfen diye yalvarırcasına devam etti
Erol Gülümseyip Bu Firmayı Nasıl Buldun Bana söyle Belki Bir Şey Yapabilirim diye fısıldadı
Kız Tamamen tesadüf diye Konuşabildi
Erol öfkelenmişti ne tesadüfü ya ne tesadüfü bu Kaçıncı Çöplerimimi karıştırıyorsun Dinleme cihazımı Var ofisimde diye sesini Yükseltti
Mihelay Ellerini Ovuşturdu Bu bir savaş Erol ve herşe Mübahtır Bunu Bana sen söyledin
Erol Kızın Gözlerinin İçine bakarak Yaklaştı ve fısıldadı Ozaman kaybettiniz Hanımefendi dedi
Daisy ve Erol Kalkarken Mihelay Erol un Elini Tuttu Erol Bey Bu İş Burada Bitmedi Bu İşi Alacağım Diyerek Dişlerini Sıktı Erol Tutulan elini çekerek İyi Olan Kazansın Mihelay Hanım dedi
Mihelay Arkasından Bağırıyordu Ne iyisi Dünyada İyimi var Güç Var Para var
Erol Uzaklaşırken Elini havada Salladı
Korkmuş Sinmiş Daisy Koşarak Erola Yetişti Korkarım Bu Kız senin Boğazını Kesecek Bu Gece dedi
Erol Kızın Beline sarıldı Isıracak Köpek havlamaz dedi ve ekledi
Dile beden ne dilersen Daisy dedi
Daisy Kızardı Evlen benimle Erol
Erol Gülümsedi O kadarda demedik
Dasiy Gülümsedi Senin Yaşıtların Evlendi Coluk Çocuğa Karıştı Erol
Erol Kızın Lafını kesti Daha Prensesimi Bulamadım
Kız Lafı Değiştirdi Planım nasıldı ama Erol?
Erol Muhteşem diye Kızı Yanağından Öptü ve Ekledi
Ya bu Ping Yang Lılar gerçekten Böylemi Diye kıza sordu
Daisy Devam etti Büyük savaş Sırasında Ping Yang Lıları Kripto uzmanı olarak askere alındılar okadar değişik bir dilleri varki geleneksel Çince bilenler o dilden tek kelime anlayamıyorlardı
Yazdıkları mesajlar savaş zamanında Japonların ellerine gecse bile tek kelime anlamıyorlard ı ve çözemiyorlardı ve Bu sayede baya Bir Zafer kazanıldı
Peki diğer Üyelerin Bu dili bilmediklerini nereden bildin anlaybilirlerdi ve en önemlisi sen bu dili nerden öğrendin?
Daisy gelen asansöre bindi Kendinden emin tavrıyla asansörde bir tur attı
Benim annem Pingyang lı Diye gülümsedi Diğer sorunun cevabı ise masaya geldiğimde alışkanlık işte Pingyang dilinde selam verdim ve Thomas Başkası Selamımı Almadı
Erol Kızın Burnuna Dokundu Seni Şeytan….
Kız devam etti Konuşma sırasında Mihelay Rusça Konuştu Diğer Çinlilerle ve Thomas cok kızdı buna Değimli..?
Erol evet diye dudak büktü
Daisyi ekledi Thoması araştırırken Eski bir kız arkadaşımdan yardım aldım otoriter bir adam ve şu an chin-shiiping Shanghay ın başına gecmeside bu otoriterliğinin sayesinde olmuş Kati Kararlar verir ve Kararlarını Bozacak İkinci Kimse Yok firmada Çok Zeki ve İyi bir baba Konuşurken Thomas Bana Bu iki Firma Yetkilisi Arasında ne gibi uyuşmazlık var diye Sordu Bende Bunlar Türkiyedeki İki Rakip Firma dedim ha Birde
Yalan konuştum Mihelay ın Uygur oldugunu söyledim.ve Diğer Üyelerin çok Güzel Rusça Bildiğini Söyledim
Erol Afalladı Yalan söylememişsin Gerçekten Uygur
Daisy Havaya Sıçradı Bunu Kanıtlayabilirmiyiz Erol Diye Bağırdı
Erol Gülümsedi yarınki Konuşmada Thomas Mihelay ın pasaportunu istesin orada yazıyor Dedi.
Daisy Şakın Türk pasaportu Yokmu Onun
Erol Gülümsedi hayır Çifte Vatandaşlık ve bazı Vize Problemleri var
Dasiy Kızarca Bu hanımefendinin pasaportunu görebilecek Kadar yakındınız demek dedi. Ve ekledi Benim pasaportumu Görmediğine bahse girerim Erol
Erol Kahkaha attı Kıskanıyormuyuz Küçük Meleğim diye baktı Daisy e
Daisy Bana öyle bakma Yarın Bunu Başarabilirsen İş senin dedi
Nasıl yaa diye tekrar sordu Erol kata gelen ansörden inerken
Daisy devam etti Bu Thomas Uygurlardan nefret eder Bunun İlk Karısı Uygur muş adamın hayatını yemiş Bitirmiş Bu Yüzden Kesin Kraraları var
Erol kızın lafını kesti bu kadar otoriter bir adam bu konuda nasıl hissi davranır sence daisy?
Daisy devam etti bak gecen sene büyük bir ihalede sırf adam Uygur diye işi vermemiş
E sen zaten Gördün Mihelayı ve adam Gerçekten haklı
Kız Mihelayın Taklidini Yaparak Bu İş Burada Bitmedi Erol Bey Mezarınızı Bu gece Kazıyorum
Kahkaha Attılar
Erol hayır Mihelay Nolur beni Öldürme ben Genç ve Gurulu bir İşadamıyım Lütfeeenn
Odalarına Gelmişlerdi kapıyı açan Erol Buyurun prenses hazretleri diye eliyle içeriyi İşaret etti
Daisy Bir kuğu edasıyla süzüldü İçeriye Kutlama zamanı diye bağırdı
Gece Shanghay a Bir başka Güzel Çökmüştü Gümüş Gibi sudaki Bina gölgeleri ve Işıklar
Yaşam Başka Bir Boyutta ama aynı Hızla Akıyordu ..
Bir nehrin Denize akışı gibi sakin mağrur Kararlı
Ve Her Akışında Götürdüğü Kum Taneleri Bir gün Bir adayı Mutlaka Oluşturacaktı
Ali İhsan GÜRPINAR
By Cabiliyet
Shanghay Bonita Bölüm 1 sonu
22 MART 2006
WenShou/China |