Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618389)

yelda_k 22-05-2011 09:49 PM

Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :)

maçlarda durum farklı tabikii :)umarım istediğin şekilde sonuçlanırrr

emy 22-05-2011 10:32 PM

Elimizden geleni yaptık ama paranın önüne geçemedik sonuçta.. Olsun herşey aşikardı, güzel olan haketmek nihayetinde. Bu arada önceki mesajımdaki sitresi stres olarak değiştiriyorum:) Kendi kendimden nefret ettim vallahi ıykkk:)

emy 23-05-2011 02:18 PM

Öksüz ve yetim hislere sahip bi çocuk..

yelda_k 23-05-2011 10:35 PM

:) yok yok sorun değill Türkçenin güzelliği vurmuş hepsi buu.

emy 26-05-2011 02:12 PM

Kendime güveniyorum.. Bazen deneyimlemek gerekiyor hissetmek için. Belki şimdilik bir duygu ama yavaş yavaş inanç haline dönüştürmeye başlıyorum ya da elimden geleni yapıyorum işte..

papatyagibiyaşamak 26-05-2011 04:15 PM

Bunu nasıl inanç haline dönüştürüyorsun emi?.. Bende yapmak istiyorum...

emy 26-05-2011 05:05 PM

İnanç haline dönüştürmek için deneyimlerimizi ısrarla olumlu sonuçlandırmalıyız. Mesela inançlarımızı sorgulamayız çünkü onlar bilinçaltımızda kabuklaşmıştır, o yüzden duygularımızı inanç olarak dönüştürürsek başardık demektir. Daha önceden deneyimlediğim bir düşünce vardı kendimle ilgili.. Bir konuda kendimi ne olursa olsun pasif va başarısız olarak addediyordum. Ne zaman öyle bir durum oluşsa yapamam deyip kaçıp kurtulmak istiyordum o anki ortamdan. Sonradan da kendi kendime soruyordum bu kadar zor mu diye.. Ama o an hiçbirşey düşünemiyordum işte. Dün akşam bunu başardığımı gördüm hemde hiç zorlanmadan, hiç düşünmeden, kafa yormadan..Telkinlerin etkisi büyük.. İşte bu başarıyı sürekli olarak deneyimlediğimizde bir süre sonra inanç halini alacak ve yapabilirmiyim diye kendi kendimizi sorgulamadan direkt atağa geçeceğiz.. Ben henüz adım attım daha başındayım, uzun yollar beni bekler..

emy 27-05-2011 03:05 PM

Hakan Tunçbilek - Sen Körsün
Yataktan kalktığım gibi açtım bu şarkıyı. Sanki gece boyunca yalvarmış beni dinle diye:)
Akşam ablamın doğum gününü kutlayacağız. Görüşürüz günlük..

papatyagibiyaşamak 28-05-2011 09:58 AM

Alıntı:

emy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799415)
İnanç haline dönüştürmek için deneyimlerimizi ısrarla olumlu sonuçlandırmalıyız. Mesela inançlarımızı sorgulamayız çünkü onlar bilinçaltımızda kabuklaşmıştır, o yüzden duygularımızı inanç olarak dönüştürürsek başardık demektir. Daha önceden deneyimlediğim bir düşünce vardı kendimle ilgili.. Bir konuda kendimi ne olursa olsun pasif va başarısız olarak addediyordum. Ne zaman öyle bir durum oluşsa yapamam deyip kaçıp kurtulmak istiyordum o anki ortamdan. Sonradan da kendi kendime soruyordum bu kadar zor mu diye.. Ama o an hiçbirşey düşünemiyordum işte. Dün akşam bunu başardığımı gördüm hemde hiç zorlanmadan, hiç düşünmeden, kafa yormadan..Telkinlerin etkisi büyük.. İşte bu başarıyı sürekli olarak deneyimlediğimizde bir süre sonra inanç halini alacak ve yapabilirmiyim diye kendi kendimizi sorgulamadan direkt atağa geçeceğiz.. Ben henüz adım attım daha başındayım, uzun yollar beni bekler..

Hımm anladım, deneyim haline getiricez bu kendine güven hissimizi... Buda kolay deil ama... Sevgilerimle...

emy 28-05-2011 01:41 PM

İçim buruk.. Kimseyle paylaşmak istemediğim, budadıkça ruhumda büyüyen yabani otlarım var..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:53 PM.