![]() |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) maçlarda durum farklı tabikii :)umarım istediğin şekilde sonuçlanırrr |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Elimizden geleni yaptık ama paranın önüne geçemedik sonuçta.. Olsun herşey aşikardı, güzel olan haketmek nihayetinde. Bu arada önceki mesajımdaki sitresi stres olarak değiştiriyorum:) Kendi kendimden nefret ettim vallahi ıykkk:) |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Öksüz ve yetim hislere sahip bi çocuk.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) :) yok yok sorun değill Türkçenin güzelliği vurmuş hepsi buu. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Kendime güveniyorum.. Bazen deneyimlemek gerekiyor hissetmek için. Belki şimdilik bir duygu ama yavaş yavaş inanç haline dönüştürmeye başlıyorum ya da elimden geleni yapıyorum işte.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Bunu nasıl inanç haline dönüştürüyorsun emi?.. Bende yapmak istiyorum... |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) İnanç haline dönüştürmek için deneyimlerimizi ısrarla olumlu sonuçlandırmalıyız. Mesela inançlarımızı sorgulamayız çünkü onlar bilinçaltımızda kabuklaşmıştır, o yüzden duygularımızı inanç olarak dönüştürürsek başardık demektir. Daha önceden deneyimlediğim bir düşünce vardı kendimle ilgili.. Bir konuda kendimi ne olursa olsun pasif va başarısız olarak addediyordum. Ne zaman öyle bir durum oluşsa yapamam deyip kaçıp kurtulmak istiyordum o anki ortamdan. Sonradan da kendi kendime soruyordum bu kadar zor mu diye.. Ama o an hiçbirşey düşünemiyordum işte. Dün akşam bunu başardığımı gördüm hemde hiç zorlanmadan, hiç düşünmeden, kafa yormadan..Telkinlerin etkisi büyük.. İşte bu başarıyı sürekli olarak deneyimlediğimizde bir süre sonra inanç halini alacak ve yapabilirmiyim diye kendi kendimizi sorgulamadan direkt atağa geçeceğiz.. Ben henüz adım attım daha başındayım, uzun yollar beni bekler.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Hakan Tunçbilek - Sen Körsün Yataktan kalktığım gibi açtım bu şarkıyı. Sanki gece boyunca yalvarmış beni dinle diye:) Akşam ablamın doğum gününü kutlayacağız. Görüşürüz günlük.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Alıntı:
|
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) İçim buruk.. Kimseyle paylaşmak istemediğim, budadıkça ruhumda büyüyen yabani otlarım var.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:53 PM. |