![]() |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Artık hiç canım yanmaz, çünkü kaptan denize açılmaz. Güvensiz tayfalardan mıdır.. benden midir,başka bişeyden midir ?.. Bülent Ortaçgil |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Günaydın günlük.. Bu aralar pek iyi değilim.. Dün akşam anneminde dikkatini çekti. Odama geldi..Başımı dizlerine koydum. Saçlarımı okşarken korkularımdan, umudumu kıran onca şeyden, kendimi diğerlerinden soyutladığımdan.. herşeyden bahsettim gözlerim dolarak. Kendince beni teselli etti herşey düzelecek diyerek ama kimsenin bu duygularla samimiyeti benimkinden öte değil. Tam olarak bilinmez, anlaşılmaz, anlatılamaz. Canım annem.. Pek fazla birşey anlatmak istemiyorum aslında. Ben sussam da içim konuşsa .. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) İyiyim ... |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Ezginin Günlüğü - Teninle Konuşmak . Günlerdir bu şarkıyı dinliyorum. Nasıl huzur kokuyor anlatamam .. Çalışmalarıma ara verdim, sadece gece telkin dinliyorum. Biraz nefes alacağım .. İnziva mod .. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Ah, küçücük gemi, sulara attın şimdi kendini, delisin Ah, yakarlar seni, dönmezsin bir daha geri, delisin Ah, peşimde rüzgâr, ne yağmurlar dost ne bir kıyı var, deliyim Ah, düşlerim kaldı, yalnızım düşlerim kaldı, deliyim Kime sorsam dönüşüm yok Nereye gitsem mavi Yelkenimde deli rüzgâr Her yanım tuz, deliyim Ah, yaralı kalbin, yanıp gidecek yaralı kalbin, delisin Ah, küçücük gemi, dönmezsin bir daha geri, delisin Ah, deniz olayım, tuzumu rüzgârda savurayım, deliyim Ah, ne yelken ne yel, köpüklerde kaybolayım, deliyim Kime sorsam dönüşüm yok Her gemi biraz deniz Her yanım mavi, her yanım yel Her yanım tuz Deliyim |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Günaydın günlük. Birazdan kahvaltı yapıp işe gideceğim. Güzel bir gün.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Bu mübarek kandil akşamında Rabbim hepimizin elinden tutar, dualarımızı kabul eder inşallah.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Günaydın günlük. Az önce burnumda patates ve biber kokularıyla uyandım. Annem yine döktürmüş. Hava çok güzel. Birazdan kahvaltımı yapıp dışarı çıkarım. Hoşçakal |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Alıntı:
sevgiyle ve ışıkla kalttli3 |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Hayat yolunda.. Eve pek sık uğramıyorum bu sıralar:) Mevsim geçişlerinden midir nedir içim kıpır kıpır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM. |