![]() |
Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Bugün kısa zaman önce fark ettiğim çekim yasası konusunu yazılanlar doğrultusunda incelemeye başladım. Konu hakkındaki bütün yorumları okuduktan sonra yaşadığımız dünyanın ne kadar farklı bir boyutta olduğunu düşünmeye başladım. Yaşadıklarımı ve ya anlık bir durumu çekim yasasıyla değerlendirmeye başladım ister istemez. Yaklaşık 6-7 ay önce bunalımın doruklarında dolaştığım zamanlardı:) Sürekli bir arayış içerisinde buluyordum kendimi. Tarihe merak sarmıştım. Bu sayede 9 kitap daha eklemiştim kültür zincirime:) Ama bir süre sonra o da beni oyalamaya yetmedi. Her şeyden sıkılıyor üstüne sadece odamda vakit geçirmeyi kabul ediyordum. Asla dışarı çıkmıyordum. Annem bu ruh halimden etkilenmiş olacak ki elime bir kitap tutuşturdu. Kişisel gelişim kitabıydı. Hastalıklı düşüncelerimi zihnime öyle sabitlemiştim ki değiştirmek için en ufak bir adım bile atamıyordum. Kitabı binbir ısrarın üzerine okudum. O da 5-10 dk. Bugün çabalıyorum. Bilinçaltımdaki olumsuzluklarla savaş içerisindeyim. Olumlularıyla transfere geçiyorum. Çekim yasasını okurken ara verip odama geçtim. Bir anda zamanında annemin okumam için önerdiği o kitabı gördüm. İsmi %100 Düşünce Gücü . Çekim yasasıyla da ilişkilendirdiğim için büyük bir hevesle aldım elime. Bir oturuşta yarısına geldim. Bugün.. Düşüncenin kudretini öğrenmeye bir adım daha yaklaştım. Hayatımı nasıl yaşamak istediğime sadece benim karar verebileceğimi büyük bir şaşkınlıkla okudum. Eylemden önce düşünce gelir. İlk başta düşüncede başlıyor her şey. Düşüncem ne kadar olumlu ve sağlam bir inançla doluysa hayatım o derecede şekil almaya başlıyor. Okuduklarım düşünce boyutumu alt üst etti.Bundan sonra her şeyi istediğim boyuta taşıyacağım. Değişimin ayak seslerini şimdiden duyuyorum.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Süpersin öncelikle günlüğün hayırlı olsun umarım idrak ettiğin şeyleri yaşar ve farkındalığının hakkını verirsin sana mutlu paylaşımlar diliyorum ama daha şimdiden belli sen olayı çözmüşsün geriye tek bir şey kalıyor o da istikrarla çalışmalara devam etmek :))))) sevgiler |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) tebrik ederim.. hayatın sihrine hoşgeldin... çekim ve gelişim maceralarını takip edeceğim ;) |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) house ve bussraster..İkinize de sonsuz teşekkürler.Beni gerçekten yüreklendirdiniz. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Saat 13.45 te uyandım. Annem ekmek kızartmış yumurtalı hemde.. Güzel bir kahvaltı yaptım.Tabi herzamanki gibi vücudumun bir uzvu olmakta diğerlerine açık ara fark atan telefonumu ve kulaklıklığımı aradım. Sabah olumlamalarımı kendi sesimle dinlemeye başladım.Sonra Tv de zap yaparken telefonum çaldı. Arkadaşlar kahve içmeye bana geleceklermiş öyle karar almışlar :) Neyse bol sohbetli ve uzuun uzun yolu olan fallar beni bekliyor:) |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Dünden kalma, bir köşeye karaladığım not; Düşünebildiğiniz,inanabildiğiniz ve güvenle beklediğiniz herşey mutlaka gerçekleşir.Allah herzaman bizim için en iyi olanı ister,hiçbir şeyi bizden esirgemez.Biz kendimiz bizim için iyi olana kapılarımızı kaparız. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Dün gece nöbetçiydim. Saat 02.00 sularıydı yanılmıyorsam. Ayakta kalan bütün personel perişan bir haldeydi. Uyumamak için birbirimizi dürtüp duruyorduk:) Bu saatlerde en yapılası şey muhakkak felsefe olur. Ben startını verdim sonra doktor hanım devam etti. Söz dönüp dolaşıp benim kulaklıklarıma geldi yine. Sürekli telkin dinlediğim için yapışıp kalıyorlar bir süre sonra:) Sonra niye bu insanlarla paylaşmıyorum bu bildiklerimi dedim ve başladım anlatmaya. Çekirdek inanç,ritrotrans,matrix,olumlama,düşünce gücü.. Derken saat 5 i buldu. Başta tereddüt içindeydim anlatıp anlatmama konusunda. İnsanlar malum.. Alışılagelmiş olanın dışına çıkamıyor,çıkanı da oracıkta soyutlama çabasına girişiyor. Ama korktuğum gibi olmadı aksine onlarda merak ve heyecan uyandırdı. Doğru söylüyorsun aslında hayatı biz zorlaştırıyoruz tarzında şekil almaya başladı sohbetimiz. Sonra yanımda %100 düşünce gücü kitabımı da getirmiştim, onu da bir güzel incelediler. Olumsuz en küçük bir detay olmadı. Dünkü misyonum bilmeden de olsa harika bir etki bıraktı üzerimde. Okumaya,öğrenmeye,araştırmaya ve farkındalığın yüzdesini arttırmaya devam diyorum. Doğru yoldayım ve doğru olanı yapıyorum.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Altını çizdiğim bir anekdot; ENDİŞELERİNDEN SIYRILMAYI BAŞARAN BİR KADIN;İşte bir kadının endişelenme alışkanlığını nasıl yendiğinin hikâyesi. Onu öylesine etkili karşılamış ki, hayata yaklaşımını tamamen değiştirmiş. Endişe duyma eğiliminde olduğu şey ne olursa olsun meseleyle ilgilenecek iki küçük sözcüğü vardı: "Tanrı orada." Parayla ilgili endişeler duymaya başladıysa şunu düşünüyordu: "Tanrı orada. Sınırsız Bolluk orada. Doğru ve tam zamanında ne yapmak gerektiğini bilen Zekâ ve Bilgelik orada. Tanrı sınırsız Bolluğun Kaynağı'dır. Atmam gereken adımlar varsa ilahi Zekâ ne yapmam gerektiğini bilir ve bana doğru yolu gösterir. Tanrı ihtiyacım olabilecek tüm fikirlerin Kaynağı'dır ve Tanrı oradadır. Endişelenmeme hiç gerek yok." Sağlığıyla ilgili endişeler duymaya başlarsa, kendisine aynı ruhsal ilacı veriyordu "Tanrı orada". Onun için bu cümle şu anlama geliyordu: "Tanrı'nın Mükemmel Hayatı benimle birlikte. O Öz'le birlikte yaşıyor, hareket ediyor ve var oluyorum. Tanrı benimle yaşıyor ve ben bir bütünüm. Korkmama hiç gerek yok". Kadın bu küçük dualara minik tedaviler adını vermiş. İşe yaradığını söylüyor. O günden sonra endişelenme alışkanlığından vazgeçmiş. Bir gün, endişelenmenin Tanrı'yı inkar etmek olduğuna, Tanrı'nın ona göz kulak olamayacağını düşünmek olduğuna, Tanrı'nın varlığını anlamak için harcamak yerine endişelenerek harcanan her dakikanın bir kayıp olduğuna karar vermiş aniden. Tanrı'nın varlığını inkâr etmek, insanı yalnızca tüm iyiliklerden uzaklaştıran bir aptallık değil, aynı zamanda, tüm iyiliklerin yaratıcısını aşağılamaktır. Bilimsel duayla; O'na tam olarak güvenerek; O' nun Mükemmel Yaşantının, Mutlak Varlığının, Mutlak Gücünün ve Alimliğinin, yaşamının her anında ilahi doğru hareket olduğunu bilerek Tanrı'yı en yüksek noktaya çıkardığını söylüyor kadın. Mutlak Varlığa inanarak bugün olduğu gibi gelecekte de her şeyin yolunda gideceğini biliyordu. Bu düşünce yapısına sahip olduktan sonra endişeyi kapı dışarı etti. Aynı anda endişelenmek ve güvenmek olanaksızdı. ENDİŞELENMEKTEN VAZGEÇİP YAŞAMAYA BAŞLAMANIN ÜÇ GÜZEL YOLU Kısaca anlatmak gerekirsehttp://www.uslanmam.com/images/smilies/virg.gif endişelenmekten vazgeçmenin üç güzel yolu vardır. 1.) Tanrının orada olduğunu anlamakhttp://www.uslanmam.com/images/smilies/virg.gif 2.) Olumlu düşünmeye çalışmakhttp://www.uslanmam.com/images/smilies/virg.gif 3.) Yol gösterilmesi için dua ettikten sonra olumlu tavır takınmak. Kendinize şunları söyleyin: “ Hayatımda doğru hareketlerin yer aldığına inanıyorum.” “ Tanrı'nın Mükemmel Hayat ı benimle yaşıyor.” “ Tanrı'nın hayatımdaki Gücü ne inanıyorum.”baktabul Düşüncelerinizin geleceğinize şekil verecek kalıbı sağladığını unutmayın. Bugün hakkında düşündüklerimizhttp://www.uslanmam.com/images/smilies/virg.gif bilinçaltına verilen “ İş Emirleridir” ve yaratıcı süreç onları gerçekleştirmeye başlar. Ne düşündüğümüz önemlidir. Geçmişteki yanlış düşünceleriniz için kendinizi suçlamayın; bugünkü düşüncelerinizi olumlu yönde kullanmaya çalışın. Endişelenmeye başladığınızda Tanrı' yla konuşun; sorunlarınız hakkında değilhttp://www.uslanmam.com/images/smilies/virg.gif gerçekleşmesini istediğiniz şeyler hakkında alıntıdır. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) günlüğün hayırlı olsunnnnnnn |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Alıntı:
|
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) güzel hikayelerinii bekliorummm :) http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6397037_n.jpg |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Dün herzamanki gibi işe geç kaldım. Bu meşakkatli yolculukta arkadaşım bana eşlik edecekti.. Onu da 20 dk gibi kısa bir zaman süresince evin önünde beklettim :) Koştura koştura işe 2 dk gecikmeli olarak yetiştik. Neyse mesaiye başlamış olduk. Gün içinde olumsuz diyebileceğim en küçük bir detay bile olmadı. İlginçtir ya ben herkesle iyi geçiniyorum ya da onlar bir süredir sakinleştirici kullanmaya başladılar. Velhasıl güle oynaya bir nöbet bitti. Sabaha nöbetten çıktım. Arkadaşa gittim bana kahvaltı hazırlasın diye. Kendisinin de kapıda haberi oldu bu durumdan. Kapıdan içeriye girince o sıcak hava yüzüme vurdu ve bir anda herşey önemini yitirdi.. Beraber uyuduk. 14.30 gibi uyandık. Kahvaltı sonrasında da kahve derken akşam oldu. Sonra iş arkadaşlarımla aynı sitede olduğumuz için hadi kalkın yürüyüşe tarzında bir düşünce çıktı ortaya. Toplam 2 saatlik bir yürüyüşten geliyorum. An itibariyle 20.00 .. Çok yorgun ama bir okadar mutlu ve sosyal bir gün ertesindeyim:) |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Bu gün itibariyle eft ye başlamış bulunmaktayım. Vatana millete hayırlı olsun:) |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Evet eft ye başladım ama şuanlık gözle görülür pek bir ilerleme yok:) Dün gece saat 4' ü bulduğu halde bir türlü uyuyamadım. Galiba biraz eft ye takmış durumdayım. Soruna spesifik yaklaşamadığımı düşündüm ve başladım küçüklükten itibaren aklımda kalan can sıkıcı detaylarla yüzleşmeye.. Aslında eksiklikleri ve sorun odağını bulmak tahmin ettiğim kadar zor olmadı. Bunlar bildiğim, okuduğum bana yabancı olmayan düşünceler arasındaydı. Ama ben kabullenememişim.. Sorunları buldukça geriye parçaları birleştirmek kalıyor ve aslında bu kadar gürültüye sebep verenin bir iki ayrıntıdan ibaret olması insanı biraz şaşırtıyor. Bu sabah ki eft bu düşünceler nezdinde daha bir doyurucu geçti. Bu sefer olumlamaları da eft sonrasına ilave ettim. Şimdilik eft, olumlama ve telkin üçlüsünü uyguluyorum. Önceki uğraşlarıma nazaran daha ileride gibiyim:) |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Kendimle yüzleştiğim şu sıralar kişisel gelişim uğraşlarımla beraber fark ettiğim yeni birşey daha var.. Geçmişteki acı veren olayların yaşanmasına sebebiyet veren bir takım insanları affetmişim. Bu konuda en küçük bir olumlama yapmamış olmama rağmen üstelik.. Çünkü kendimi biliyorum; kimseyi kolay affedemem ve yaptıklarının cezasını çekmeden benimseyemem. Ki bu kişiler de cezalılar listemdeki en son basamağın üstünde duranlar.. Meğer affederek onları değil kendimi ödüllendirmişim, üstümden kocaman bir yük kalktı. Yıllarca hafızamdaki kötü anılarıyla ve bunun sebep olduğu huzursuzluklarla yaşamışım. Bunu nasıl yapabildim bilmiyorum ama galiba telkin,eft,olumlama ve meditasyonun kimyamdaki sürpriz değişiklikleri.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Evet günlük kardeş.. Bu akşam ki programımızda meditasyon var:) Birazdan bilinçaltını temizleme meditasyonuna başlıycam. Bakalım elimize yüzümüze bulaştırmadan içinden çıkabilecekmiyiz.. Yarın gelişmeleri yazarım.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Merhaba, gerçekten fayda ediyor mu emy, bilinçaltı temizleme meditasyonu :) Umarım tbikide öyle olur, iyi meditasyonlar dilerim, banada anlatabilir misin nasıl yapıyorsun?.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Merhaba.. Meditasyon için extra birşey yapmana gerek yok önemli olan yeterli konsantrasyonu sağlaman. Biraz da imgeleme yapabilirsen pek sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. Forumda belirli konularda meditasyon yazıları paylaşmış arkadaşlar, bunların yanında sesli meditasyonlar da var. Ben sesli meditasyonları tercih ediyorum. Önce gevşeyip rahatlıyorsun sonra meditasyonu hazırlayan kişinin yönergeleri doğrultusunda imgeleme yapıyorsun. Yani o zaten senin yerine herşeyi yapmış oluyor sen sadece hayal ediyorsun. Ben de meditasyon sonrası kendimi gayet hafif ve rahatlamış hissettim. Tabi ki biraz eksiklerim var ama bir kaç pratikle hallolur bu iş.. Tam konsantrasyon açısından biraz daha çabalamam lazım.. Gelişmeleri bildirirsin:) |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Ne yaparsan yap.. İnsanlar sahte.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Günlüğün hayırlı olsun emy bu arada, hayırdır ne oldu insanlar sahte dedin... |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) İnsanların değişebileceğini düşündüm bir an için prensiplerimden bile taviz vererek üstelik. Başta direndim. Doğru olan içimdeydi, sonucun böyle olacağını biliyordum. Ama bu sefer engel olmak istemedim.. Bu sefer kontrolü bırakmak istedim.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Tekrar başlıyoruz.. 16.18 nefes çalışması.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) hım anladım evet bazen kontrölü bırakmamak gerek... |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Akşam üzeri The Secret'ı izledim. Tek kelimeyle müthiş.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) evet harika belgesel hazırlamışlar. :) |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Dün gece 00.35.. Eft'yle başladım. Kafamın içindeki gereksiz takıntı ve endişeleri bir bir süpürdüğümü hissettim. Üstelik yaram henüz taze olmasına rağmen O'nu da affettim. Bir mucize gibi.. Bunu kendimde hissedebiliyorum.Eski ve yeni ben arasındaki açık ara fark.. Sonra olumlamalarımı inanana kadar kağıda yazdım. Başka olumlamalarla devam ettim. Gerçekten kendimi iyi hissettim, hafiflemiştim. Son olarak yatağıma uzanıp, akşam bulduğum meditasyonları dinlerken uyuya kalmışım. Sabah dinlenmiş olarak uyandım ve gece uykum hiç bölünmemişti. Bu gün nefes üzerinde daha fazla yoğunlaşmayı düşünüyorum.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Bugün bütün çılgınlıklara ve kötü alışkanlıklara burada nokta koyuyorum.. Artık tamamen O'na yöneliyorum.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Bu sabah üst komşunun çekiç sesleriyle uyandım.. Ama olsun beni bıraksan akşama kadar uyurdum:) Erken kalktığım için bu sabah ilk defa gündüze de birşeyler sıkıştırıp eft ve olumlama yaptım. Bu sefer ayrı bir sorun için çalışıyorum ve bu 3.gün.. Güne çok enerjik başladım:) Uzun zamandır telkinlerden müzik bile dinlemiyordum:) Bu sabah blues eşliğinde çayımı yudumluyorum.. Akşama nöbetçiyim. Yarın görüşürüz.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Bu 4.gün.. Eftde ilk kez bukadar yoğunlaşabildim.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Yarım saat sonra trabzonspor karabük maçı başlayacak. Allah'ım bu nasıl bir sitrestir.. Matrix, çekim yasası ne varsa yardıma gelsin :) |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) maçlarda durum farklı tabikii :)umarım istediğin şekilde sonuçlanırrr |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Elimizden geleni yaptık ama paranın önüne geçemedik sonuçta.. Olsun herşey aşikardı, güzel olan haketmek nihayetinde. Bu arada önceki mesajımdaki sitresi stres olarak değiştiriyorum:) Kendi kendimden nefret ettim vallahi ıykkk:) |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Öksüz ve yetim hislere sahip bi çocuk.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) :) yok yok sorun değill Türkçenin güzelliği vurmuş hepsi buu. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Kendime güveniyorum.. Bazen deneyimlemek gerekiyor hissetmek için. Belki şimdilik bir duygu ama yavaş yavaş inanç haline dönüştürmeye başlıyorum ya da elimden geleni yapıyorum işte.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Bunu nasıl inanç haline dönüştürüyorsun emi?.. Bende yapmak istiyorum... |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) İnanç haline dönüştürmek için deneyimlerimizi ısrarla olumlu sonuçlandırmalıyız. Mesela inançlarımızı sorgulamayız çünkü onlar bilinçaltımızda kabuklaşmıştır, o yüzden duygularımızı inanç olarak dönüştürürsek başardık demektir. Daha önceden deneyimlediğim bir düşünce vardı kendimle ilgili.. Bir konuda kendimi ne olursa olsun pasif va başarısız olarak addediyordum. Ne zaman öyle bir durum oluşsa yapamam deyip kaçıp kurtulmak istiyordum o anki ortamdan. Sonradan da kendi kendime soruyordum bu kadar zor mu diye.. Ama o an hiçbirşey düşünemiyordum işte. Dün akşam bunu başardığımı gördüm hemde hiç zorlanmadan, hiç düşünmeden, kafa yormadan..Telkinlerin etkisi büyük.. İşte bu başarıyı sürekli olarak deneyimlediğimizde bir süre sonra inanç halini alacak ve yapabilirmiyim diye kendi kendimizi sorgulamadan direkt atağa geçeceğiz.. Ben henüz adım attım daha başındayım, uzun yollar beni bekler.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Hakan Tunçbilek - Sen Körsün Yataktan kalktığım gibi açtım bu şarkıyı. Sanki gece boyunca yalvarmış beni dinle diye:) Akşam ablamın doğum gününü kutlayacağız. Görüşürüz günlük.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Alıntı:
|
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) İçim buruk.. Kimseyle paylaşmak istemediğim, budadıkça ruhumda büyüyen yabani otlarım var.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 AM. |