![]() |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) İnsanların değişebileceğini düşündüm bir an için prensiplerimden bile taviz vererek üstelik. Başta direndim. Doğru olan içimdeydi, sonucun böyle olacağını biliyordum. Ama bu sefer engel olmak istemedim.. Bu sefer kontrolü bırakmak istedim.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Tekrar başlıyoruz.. 16.18 nefes çalışması.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) hım anladım evet bazen kontrölü bırakmamak gerek... |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Akşam üzeri The Secret'ı izledim. Tek kelimeyle müthiş.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) evet harika belgesel hazırlamışlar. :) |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Dün gece 00.35.. Eft'yle başladım. Kafamın içindeki gereksiz takıntı ve endişeleri bir bir süpürdüğümü hissettim. Üstelik yaram henüz taze olmasına rağmen O'nu da affettim. Bir mucize gibi.. Bunu kendimde hissedebiliyorum.Eski ve yeni ben arasındaki açık ara fark.. Sonra olumlamalarımı inanana kadar kağıda yazdım. Başka olumlamalarla devam ettim. Gerçekten kendimi iyi hissettim, hafiflemiştim. Son olarak yatağıma uzanıp, akşam bulduğum meditasyonları dinlerken uyuya kalmışım. Sabah dinlenmiş olarak uyandım ve gece uykum hiç bölünmemişti. Bu gün nefes üzerinde daha fazla yoğunlaşmayı düşünüyorum.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Bugün bütün çılgınlıklara ve kötü alışkanlıklara burada nokta koyuyorum.. Artık tamamen O'na yöneliyorum.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Bu sabah üst komşunun çekiç sesleriyle uyandım.. Ama olsun beni bıraksan akşama kadar uyurdum:) Erken kalktığım için bu sabah ilk defa gündüze de birşeyler sıkıştırıp eft ve olumlama yaptım. Bu sefer ayrı bir sorun için çalışıyorum ve bu 3.gün.. Güne çok enerjik başladım:) Uzun zamandır telkinlerden müzik bile dinlemiyordum:) Bu sabah blues eşliğinde çayımı yudumluyorum.. Akşama nöbetçiyim. Yarın görüşürüz.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Bu 4.gün.. Eftde ilk kez bukadar yoğunlaşabildim.. |
Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Yarım saat sonra trabzonspor karabük maçı başlayacak. Allah'ım bu nasıl bir sitrestir.. Matrix, çekim yasası ne varsa yardıma gelsin :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 PM. |