Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618389)

yelda_k 26-04-2011 10:10 PM

Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :)

güzel hikayelerinii bekliorummm :)
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6397037_n.jpg

emy 28-04-2011 08:16 PM

Dün herzamanki gibi işe geç kaldım. Bu meşakkatli yolculukta arkadaşım bana eşlik edecekti.. Onu da 20 dk gibi kısa bir zaman süresince evin önünde beklettim :) Koştura koştura işe 2 dk gecikmeli olarak yetiştik. Neyse mesaiye başlamış olduk. Gün içinde olumsuz diyebileceğim en küçük bir detay bile olmadı. İlginçtir ya ben herkesle iyi geçiniyorum ya da onlar bir süredir sakinleştirici kullanmaya başladılar. Velhasıl güle oynaya bir nöbet bitti. Sabaha nöbetten çıktım. Arkadaşa gittim bana kahvaltı hazırlasın diye. Kendisinin de kapıda haberi oldu bu durumdan. Kapıdan içeriye girince o sıcak hava yüzüme vurdu ve bir anda herşey önemini yitirdi.. Beraber uyuduk. 14.30 gibi uyandık. Kahvaltı sonrasında da kahve derken akşam oldu. Sonra iş arkadaşlarımla aynı sitede olduğumuz için hadi kalkın yürüyüşe tarzında bir düşünce çıktı ortaya. Toplam 2 saatlik bir yürüyüşten geliyorum. An itibariyle 20.00 .. Çok yorgun ama bir okadar mutlu ve sosyal bir gün ertesindeyim:)

emy 29-04-2011 11:53 AM

Bu gün itibariyle eft ye başlamış bulunmaktayım. Vatana millete hayırlı olsun:)

emy 08-05-2011 02:07 PM

Evet eft ye başladım ama şuanlık gözle görülür pek bir ilerleme yok:) Dün gece saat 4' ü bulduğu halde bir türlü uyuyamadım. Galiba biraz eft ye takmış durumdayım. Soruna spesifik yaklaşamadığımı düşündüm ve başladım küçüklükten itibaren aklımda kalan can sıkıcı detaylarla yüzleşmeye.. Aslında eksiklikleri ve sorun odağını bulmak tahmin ettiğim kadar zor olmadı. Bunlar bildiğim, okuduğum bana yabancı olmayan düşünceler arasındaydı. Ama ben kabullenememişim.. Sorunları buldukça geriye parçaları birleştirmek kalıyor ve aslında bu kadar gürültüye sebep verenin bir iki ayrıntıdan ibaret olması insanı biraz şaşırtıyor. Bu sabah ki eft bu düşünceler nezdinde daha bir doyurucu geçti. Bu sefer olumlamaları da eft sonrasına ilave ettim. Şimdilik eft, olumlama ve telkin üçlüsünü uyguluyorum. Önceki uğraşlarıma nazaran daha ileride gibiyim:)

emy 12-05-2011 05:23 PM

Kendimle yüzleştiğim şu sıralar kişisel gelişim uğraşlarımla beraber fark ettiğim yeni birşey daha var.. Geçmişteki acı veren olayların yaşanmasına sebebiyet veren bir takım insanları affetmişim. Bu konuda en küçük bir olumlama yapmamış olmama rağmen üstelik.. Çünkü kendimi biliyorum; kimseyi kolay affedemem ve yaptıklarının cezasını çekmeden benimseyemem. Ki bu kişiler de cezalılar listemdeki en son basamağın üstünde duranlar.. Meğer affederek onları değil kendimi ödüllendirmişim, üstümden kocaman bir yük kalktı. Yıllarca hafızamdaki kötü anılarıyla ve bunun sebep olduğu huzursuzluklarla yaşamışım. Bunu nasıl yapabildim bilmiyorum ama galiba telkin,eft,olumlama ve meditasyonun kimyamdaki sürpriz değişiklikleri..

emy 12-05-2011 11:35 PM

Evet günlük kardeş.. Bu akşam ki programımızda meditasyon var:) Birazdan bilinçaltını temizleme meditasyonuna başlıycam. Bakalım elimize yüzümüze bulaştırmadan içinden çıkabilecekmiyiz..
Yarın gelişmeleri yazarım..

papatyagibiyaşamak 12-05-2011 11:52 PM

Merhaba, gerçekten fayda ediyor mu emy, bilinçaltı temizleme meditasyonu :) Umarım tbikide öyle olur, iyi meditasyonlar dilerim, banada anlatabilir misin nasıl yapıyorsun?..

emy 13-05-2011 12:21 PM

Merhaba.. Meditasyon için extra birşey yapmana gerek yok önemli olan yeterli konsantrasyonu sağlaman. Biraz da imgeleme yapabilirsen pek sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. Forumda belirli konularda meditasyon yazıları paylaşmış arkadaşlar, bunların yanında sesli meditasyonlar da var. Ben sesli meditasyonları tercih ediyorum. Önce gevşeyip rahatlıyorsun sonra meditasyonu hazırlayan kişinin yönergeleri doğrultusunda imgeleme yapıyorsun. Yani o zaten senin yerine herşeyi yapmış oluyor sen sadece hayal ediyorsun. Ben de meditasyon sonrası kendimi gayet hafif ve rahatlamış hissettim. Tabi ki biraz eksiklerim var ama bir kaç pratikle hallolur bu iş.. Tam konsantrasyon açısından biraz daha çabalamam lazım..
Gelişmeleri bildirirsin:)

emy 19-05-2011 02:41 PM

Ne yaparsan yap.. İnsanlar sahte..

papatyagibiyaşamak 19-05-2011 03:39 PM

Günlüğün hayırlı olsun emy bu arada, hayırdır ne oldu insanlar sahte dedin...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM.