![]() |
Ynt: sezenin gunlugu sezenn'ciğim çok teşekkür ediyorum yorumun harikaydı. çok önemli bir iş beklentim vardı yatmadan önce bu işten olumlu cevap alırmıyım diye Allaah'ıma dua edip yatmıştım şimdi bu yorumu görünce sanki işi almış gibi mutlu oldum çok teşekkür ederim. bizi yaratandan dilerim herşey gönlünüzce olsun. Ayriyeten sizin bebişleri takip edyorum ve sizin için dua ediyorum herşey gönlünüzce olsun 96 |
Ynt: sezenin gunlugu Alıntı:
bu arada pisi kopi çekti yaf vallaha önce benim aklıma geldii girlhaha |
Ynt: sezenin gunlugu y789 ben pisin konusuna gittim dedimki ee dedim yorumcunuz nerde hahahah cat56 bisiden cit yok:) heralde yani yorumcu onemli ruya herkez goruyor. hahahahha catsle kiss3 emelcim yeni asklar lazim bos ver plotonigi felan uzaktan davulu hos gelir yakindan kafani patlatir misalidir ne hosu o adam. ben guzele guzel demem guzel benim olmayinca heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy diye sarkimiz bile var[youtube=425,350]http://nl.youtube.com/watch?v=WlKfLHVlJJc[/youtube] hahahha emelcim bu sana pilotonik ask hahhahaha uy897 bak gulum ask karsuililidir kolaysa iyidir zorsa kac hele pilotenikse kac:) |
Ynt: sezenin gunlugu sezennl cim canım benden cıt yok değil ben sanada rahatlık olur diye sen yap yorumları dedim pekte hoş olur bence sevincli ark5 sapkal89 |
|
|
Ynt: sezenin gunlugu ben istisna isterim ama yorumları ayrı yapcan bana, kolay değil öle site rüya yorumcusu olmak wave latifeleşmek çok hoş ayrıca çok keyifli bir gece oldu 8977 sayenizde senn emelin ve diğer yazan arkadaşların |
Ynt: sezenin gunlugu vallahi oyleoldu coktan beri bukadar gulup eglenmemistim inan bana. tabiki sana ayrica yorum yaparim sen meraklanma. bende yorum cokkk sen yeterki ruya gor. allah rahatlik versin az sonra ben uyucam valla |
Ynt: sezenin gunlugu ayy allah razı olsun ne guldum anlatamam, emel kulak cınlaması kısmını okudun mu ???? sevincli |
Ynt: sezenin gunlugu ayy sabah sabah ne iyi geldi bu yazılanlar bir bilseniz varya,gülmekten gözümden yaşlar geldi...oysa açılmak için kahve yapmıştım,gerek kalmadı cilgin897 rüya yorumları çok güzel..olmayan rüyaya ne denmeli peki..yaw ben rüya görmez oldum arkadaşlar...bende bir tuhafım yani..görünce bu rüya ne diye merak ediyorum...görmeyince de ne oldu acaba niye rüya görmüyorum diyorum.. dusun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 PM. |