Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   sezenin gunlugu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2195)

balkan 30-10-2007 07:36 PM

Ynt: sezenin gunlugu

sezenn'ciğim çok teşekkür ediyorum yorumun harikaydı. çok önemli bir iş beklentim vardı yatmadan önce bu işten olumlu cevap alırmıyım diye Allaah'ıma dua edip yatmıştım şimdi bu yorumu görünce sanki işi almış gibi mutlu oldum çok teşekkür ederim. bizi yaratandan dilerim herşey gönlünüzce olsun. Ayriyeten sizin bebişleri takip edyorum ve sizin için dua ediyorum herşey gönlünüzce olsun 96

25emel 30-10-2007 07:55 PM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Emelcim issizsen is bulacagina isin varsa isinde yukselecegini gormusun evde bekarsan evlenecegine evliysende cocluk cocguna karisacagina isaretir benim icimden oyle gecti. bekarsan evlik gozkuyor sana bizide davet ha. sevgilin var senin askerdemi yoksa tayinimi cikacak bir yere bilinc altindan yorumlarsam oyle birsey demi??

gündüz babamda öle dedi kaymakam damat geliyor hanımm die seslendi anneme tuh788 nayırr nolamazz 789569 sevgilim yok sezenim platonik bir askım vardı oda baskasıyla evlik kararı almış gibi bişiy rt67

pilotonikse heralde dogal olarak baskasiyla evlenme karari alacak cunki adi ustunde poltenik.

sen simdi karsilgi olan bir es bulacaksin kendine devlet isleriyle hasir nesir olan bir damat. insallah aminnn.

bu arada sitenin kedisi bizim sohbeten esinlenerek ruya tabiri diye konu acmis hehehehehehehehh super olmusda valla biz burda sohbetin terkisine oturmusz digidik digidik giderkene kedi bizim sohbete uygun konu acti diye giedemeyiz demi emel;cim heheehehhhehehhe....

off tuh788 nasıl olacak o yaa ablası bir gör ne tatlı,ne uyuz adam,dünyanın en kötü espiri yapan adamı ks3 nese artık yeni aşklara yelken açmanın zamanı geldi gibi talipleri değerlendirmeye başlamalı tuh788

bu arada pisi kopi çekti yaf vallaha önce benim aklıma geldii girlhaha

Sezennl 30-10-2007 08:27 PM

y789 ben pisin konusuna gittim dedimki ee dedim yorumcunuz nerde hahahah cat56 bisiden cit yok:) heralde yani yorumcu onemli ruya herkez goruyor. hahahahha catsle kiss3

emelcim yeni asklar lazim bos ver plotonigi felan uzaktan davulu hos gelir yakindan kafani patlatir misalidir ne hosu o adam. ben guzele guzel demem guzel benim olmayinca heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy diye sarkimiz bile var[youtube=425,350]http://nl.youtube.com/watch?v=WlKfLHVlJJc[/youtube] hahahha emelcim bu sana pilotonik ask hahhahaha uy897

bak gulum ask karsuililidir kolaysa iyidir zorsa kac hele pilotenikse kac:)

pisimbat 30-10-2007 08:31 PM

sezennl cim canım benden cıt yok değil ben sanada rahatlık olur diye sen yap yorumları dedim pekte hoş olur bence sevincli ark5 sapkal89

25emel 30-10-2007 08:33 PM

Alıntı:

y789 ben pisin konusuna gittim dedimki ee dedim yorumcunuz nerde hahahah cat56 bisiden cit yok:) heralde yani yorumcu onemli ruya herkez goruyor. hahahahha catsle kiss3

emelcim yeni asklar lazim bos ver plotonigi felan uzaktan davulu hos gelir yakindan kafani patlatir misalidir ne hosu o adam. ben guzele guzel demem guzel benim olmayinca heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy diye sarkimiz bile var[youtube=425,350]http://nl.youtube.com/watch?v=WlKfLHVlJJc[/youtube] hahahha emelcim bu sana pilotonik ask hahhahaha uy897

bak gulum ask karsuililidir kolaysa iyidir zorsa kac hele pilotenikse kac:)

allahım gece gece ne güldüm anlatamam khkh56 khkh56 khkh56

Sezennl 30-10-2007 09:10 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
sezennl cim canım benden cıt yok değil ben sanada rahatlık olur diye sen yap yorumları dedim pekte hoş olur bence sevincli ark5 sapkal89

hahaaah bizimkisi latife kedicik gulup egleniyoruz allah nesemizi bozmasin. ama bende yaparim ruya yorumunu ne olmus elimizmi mi yapisir kim biliyorsa yapar yorumunu . yorumcu geldi hanimlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr haydingggggggg

pisimbat 30-10-2007 09:35 PM

ben istisna isterim ama yorumları ayrı yapcan bana, kolay değil öle site rüya yorumcusu olmak wave latifeleşmek çok hoş ayrıca çok keyifli bir gece oldu 8977 sayenizde senn emelin ve diğer yazan arkadaşların

Sezennl 30-10-2007 10:14 PM

vallahi oyleoldu coktan beri bukadar gulup eglenmemistim inan bana. tabiki sana ayrica yorum yaparim sen meraklanma. bende yorum cokkk sen yeterki ruya gor. allah rahatlik versin az sonra ben uyucam valla

tresor 31-10-2007 05:50 AM

ayy allah razı olsun ne guldum anlatamam, emel kulak cınlaması kısmını okudun mu ???? sevincli

hülyaa 31-10-2007 06:15 AM

ayy sabah sabah ne iyi geldi bu yazılanlar bir bilseniz varya,gülmekten gözümden yaşlar geldi...oysa açılmak için kahve yapmıştım,gerek kalmadı cilgin897
rüya yorumları çok güzel..olmayan rüyaya ne denmeli peki..yaw ben rüya görmez oldum arkadaşlar...bende bir tuhafım yani..görünce bu rüya ne diye merak ediyorum...görmeyince de ne oldu acaba niye rüya görmüyorum diyorum.. dusun

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 PM.