Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   sezenin gunlugu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2195)

balkan 30-10-2007 05:00 PM

Ynt: sezenin gunlugu

sevgili sezenn, sevgili shamanıc biz bayanlar böyle rüya tabirleri gibi şeylere çok meralıyızdır. bende gaza geldim bir rüya tabiride ben isterim . cilgin897
rüyamda yatıyorum ve yanımda küçük kızım (ama yaşından daha küçük görünüyor) ruhumun bedenimden ayrıldığını görüyorum uçmaya başlıyorum daha sonra arkama bakıp uyuduğumu farkediyorum.ben kendi kendime sen uyu ben biraz dolaşayım diyorum. Uyuduğum yerde birkaç kişi de var ama onları tanımıyorum onlarda uyuyor. yalnızca benim ruhum çıkıyor bu arada hiç korkmuyorum içim huzurlu ve yukarı doğru uçuyorum tam evin penceresinden çıkarken üzümler asmanın üstünde çok güzeller diyorum sarı üzümlerdi ben çok huzurluydum. işte rüyam böyle etkisinden kurtulamadım bende bu rüya nasıl yorumlanırki derken sizin rüya tabir ettiğinizi görünce çekim yasası devreye girmiş dedim blissy
şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim kiss3

25emel 30-10-2007 05:11 PM

khkh56 khkh56 khkh56 haydaa adınız cıktımı rüya tabircisine aa34 aa34 aa34 bence arkadaşlar rüya tabiri için siz bir sayfa acında sezenin günlüğünü işgal etmeyelim aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34

25emel 30-10-2007 05:12 PM

bu arada sevgili balkan sen astral seyahat etmiş olmayasın sakın? dusun

üç_gömlek 30-10-2007 05:24 PM

Gönderen açık: Bugün 08:28:17 ÖSGönderen: 25emel
Alıntı Ekle
allahım ne güldümm ay sazın teli die yorganımı tıngırdattın yoksa üstün acıkmıydı baktınmı ya sendekide sans ha ne sezen var sitede nede shmanic beklemelisin kardess bakalım baska varmı yorum yapan... sansına artık ben evleniyormuşum tabirimde öle denildi ayy istermisiniz askıcıgımla evleneyim

hııı. emeell! sazın teli diye yorganı tıngırdattım. skan67

kız yorganda tıngırdatçak ne var?
ancak küçük zerre gibi tüycükler var.onlar da zor görülür. khkh56

ha bi de takma kafana ya o başkasıyla evleneni.
bakarsın daha fazla tutkuyla bağlanacağın biri çıkar karşına da iyi ki bunu sevmişim dersin sonra.sana koca mı yok! elini sallasan elli beşi be. smiliyface
bi de mecnunun 21. yüzyıl versiyonu olarak düşersin çöllere ha. smiliyface

ama ben seversem hiiçç öyle ferhat gibim dağları delmeye niyetim yok.daha o kadar işlevsel iş makinası alacak kadar zengin değilim. khkh56

loto bi tutsun o zaman dağları da ovaları da delerim.durmaz gezerim.

hey düşünsene bi! almışım bi dozer süsleyip püsleyip yapıyom gelin arabası khkh56

yapmaz allahın kulu değilim valla.benim gibi uçuk olan yapar.
bi arkadaşım var.dehşet biri.o da uçuk.evereste tırmanalım desem yarın sabah ağrıda oluruz.

sonra tv den izlersiniz iki kafadar ağrıya izinsiz tırmanmaya kalktı ayıların saldırısına uğradı. khkh56 khkh56 khkh56

üç_gömlek 30-10-2007 05:29 PM

sezen affet bizi günlüğünü amacı dışında kullandım galiba. smiliyface

selero 30-10-2007 06:52 PM

ne güzel haber bebisler geliyorrrr k8908
insallah saglıkla gelirler aramıza,tebrikler Sezennl kiss3

Sezennl 30-10-2007 07:00 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
Emelcim issizsen is bulacagina isin varsa isinde yukselecegini gormusun evde bekarsan evlenecegine evliysende cocluk cocguna karisacagina isaretir benim icimden oyle gecti. bekarsan evlik gozkuyor sana bizide davet ha. sevgilin var senin askerdemi yoksa tayinimi cikacak bir yere bilinc altindan yorumlarsam oyle birsey demi??

gündüz babamda öle dedi kaymakam damat geliyor hanımm die seslendi anneme tuh788 nayırr nolamazz 789569 sevgilim yok sezenim platonik bir askım vardı oda baskasıyla evlik kararı almış gibi bişiy rt67

pilotonikse heralde dogal olarak baskasiyla evlenme karari alacak cunki adi ustunde poltenik.

sen simdi karsilgi olan bir es bulacaksin kendine devlet isleriyle hasir nesir olan bir damat. insallah aminnn.

bu arada sitenin kedisi bizim sohbeten esinlenerek ruya tabiri diye konu acmis hehehehehehehehh super olmusda valla biz burda sohbetin terkisine oturmusz digidik digidik giderkene kedi bizim sohbete uygun konu acti diye giedemeyiz demi emel;cim heheehehhhehehhe....

Sezennl 30-10-2007 07:03 PM

üç_gömlek ruyalar bazen bizlere birseyler demek isterler, mesela sen bir baglama al eline belkide cok yeteneklisin onu sana demek istedi ama sen komik bulmussun gordgunguynden beri ruyana guluyorsun guitar sen bir al eline baglamayi ogrenmeye calis bence o sana bir sinyaldi derim baska sey demem ben.

Sezennl 30-10-2007 07:07 PM

Alıntı:

balkan Nickli Üyeden Alıntı
sevgili sezenn, sevgili shamanıc biz bayanlar böyle rüya tabirleri gibi şeylere çok meralıyızdır. bende gaza geldim bir rüya tabiride ben isterim . cilgin897
rüyamda yatıyorum ve yanımda küçük kızım (ama yaşından daha küçük görünüyor) ruhumun bedenimden ayrıldığını görüyorum uçmaya başlıyorum daha sonra arkama bakıp uyuduğumu farkediyorum.ben kendi kendime sen uyu ben biraz dolaşayım diyorum. Uyuduğum yerde birkaç kişi de var ama onları tanımıyorum onlarda uyuyor. yalnızca benim ruhum çıkıyor bu arada hiç korkmuyorum içim huzurlu ve yukarı doğru uçuyorum tam evin penceresinden çıkarken üzümler asmanın üstünde çok güzeller diyorum sarı üzümlerdi ben çok huzurluydum. işte rüyam böyle etkisinden kurtulamadım bende bu rüya nasıl yorumlanırki derken sizin rüya tabir ettiğinizi görünce çekim yasası devreye girmiş dedim blissy
şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim kiss3

sen cok yukseleceksin ve sana baska sehre yolculuk cikiyor tasiniyorsunuz yani ya baska devlete yada baska sehre. ve sizde cok buyuk yukselme gozkuyor Allah hakinizda hayirlisni versin. birde kucuk kizkene basindan bir korku gecmis onun ne oldgunu bulamiyorsun yada o yasta anlamiyordun ve halada anlamiyorsun korkunu ve bu korkun arara ara baazen islerini yapmanda engeliyor seni dogrumu? ama bazi islerinde. degimgibi baska ulke yada baska sehre yolculuk var ve yukselme var hayatinda.

Sezennl 30-10-2007 07:08 PM

ucgomlek lafimi olur benim degil sizin gunlugunuz ay neguzel olmus senlenmis gunlugum allah hepmizin iyiligini versin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:13 AM.