Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   sezenin gunlugu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2195)

Sezennl 23-09-2007 11:23 AM

sezenin gunlugu

ufffffffff 3gun sonra tekradan ignelere basliyorum sabah aksam gobekten igneler. bu 2ci denemem oldugundan basima neler gelecegini biliyorum ama depresyona girdim ogunden oncede cikamam lazim ama nasil?
herseye sinirleniyorum dun youtubede gzerkene sigara yasagi diye baslik gordum girdim avusturalyada sigara yasagini protesto eden turkler vardi yuzlerinde meymenet kalmamis allah sanki yuzlerindeki nuru almis konusmalara bak ya terbiyesizler sigara icerek neyapiyolar sadce zarar veriyolar etraflarina gencine yaslisina hayvanina bitkisine ayip ayip ya. bana kimse gelipde iste efendim sigara icerim kimse karisamaz demsin karisiriz valla insanligin yuz karasi icki icin daha iyi ya. neyse tedaviye basliyorumya....gunde bir bardak alkol icebilirsiniz ama sigara asla yasak. ben alkolde icmem zatende ramazan.

bugun pazar esim uyor.dungece sohurda ona yemek pisrmistim yememis ya bana kirgin yemiyor yada gormedi.

esimlede kusum bu 4duncu gunum. kavga sebebimde benim onceden evli olmam ve ayrilmam simdiki esimle evlenmem ve evde eski esime ait resimler var saklanmamis ama ortayerdede degil onlari yoketmemi soyluyor bak bak, ona ne be benim dostumuydu postummuydu? eski esimden ayrildim ama halla onun icin kavgalar ediyorum iyimi?

gunluk deyince nasil olurya sevgili gunluk!!! valla ne diyim sonzamanlarda kimseye sevgili felan demiyorum diyemiyorum.

dun aksam arkadasimdaydim super corekler vardi hashasli afiyetle yedim tarifini isteyen olursa verebilirim. yapin yemesi super yapmasi cok kolay...bugun peynirlisni ben deniycem yapcam.yada kiymalisni.

yemege gelince nekadar skain oluyorum. bunu fark etim kendimde.

bugun napcamki esimle kusum 3gunden beri bu calisma odasina tikanip kaldim biryere yallniz gidyorum gunduz kimseye gidemiyorum disarda hic birsey yok burasi buzlar ulkesi hollanda sogukkkkkkkkkkkk yagmurluuuuuuuuuuuuu hava hep depresyonda hep depresyonda.

dungece saat3de yataga yatim. aklima kim geliyorsa sevmedimi dusundum ee ben kimi seviyordumki, babam aklima geldi sevmiyordum, anem aklima geldi svemiyordum bana haksizlik etigini biliyorum kardeslerim aklima geldi hic ama hic birni sevmiyorum, esimi dusundum kusum sevmiyorum eski esimi dusundum zaten sevmiyorum ayrildim onunla. komsumu dusundum sevmiyorum cunki hep kendini dusnuyor kendini akili saniyor.
ya yemin ederimki sevdigim hic ama hic kimse yok ya.
benmi tek boyleyim? tek benmimi hic sevenim yok?
ben depresyondayim zatende tedavideyimde. ama tedaviyede gitmiyorum pazartesi arayim bir doktoruda bana konusma terapisi uygulasin cunki kendimide sevmiyorum nehale soktum kendimi!!!!!! yakinda pazates cuvalina benzetcem
gecenlerde psgolaga gitim yeme yeme aliskanligimi nasil duzletirim diye 2tane insan var biri pisgolog 1psgiyatir ikiside okadar sismandilarki sizlere anlatamam yanlarinda ben 90 60 90 kaldim desem abartmam vede kendimi onlara anlatim soyle yuzlerine baktim bana iste az yemem konusunda konusrlerken ogle saati yemegi geldi konusmayi yarida kestiler vede biz yemege gidyoruz diye acele sekilde beni evime yoladilar iyimi? bunlar saka degil arkadaslar valla billa dogru cunki bazen kendi yazilarimi okurkene benbile inanmiyorum bukadar tesadufmu olur hersey ustustemi gelir ya.

elif2 23-09-2007 11:40 AM

Ynt: sezenin gunlugu

sezen merhaba canim hismiley nasil bir gunluk acis boyle sevincli okudum okudum gerildim sevincli ttli3

herseyi niye bu kadar takiyorsun,zaten kimi seviyorum kim beni seviyor diye sorgulama geregi bile duyma..sadece kendini sev o zaman inab herkes seni seviyor olacak.. f678h

gunlugun hayirli olsun blissy

bu arada hani kocan eski kocanin resimlerine kizmis yaa dusun benim fikrim bende olsam belki o resimlerden rahatsiz olurdum,tabiki iliskinin bittigini bilsemde ne bileyim yapi meselesi iste 4897 acaba resime bakinca onunla olan hatiralari aklina geliyor mudur yada ne dusunuyordur diye biraz kafa yorarim b456 hic sevenim yok demissin ama bence kocanin bu davranisi seni cok sevdigini gosteriyor b456 hosgeldin aramiza hismiley

Sezennl 23-09-2007 12:00 PM

Elifcim oresimlerde bende varim amma, orda benim anilarim var. yeni aldigim bir elbisemle cektirgim yada cok mutlu oldgum birgun yada yigenim dogdugu gibi ozel gunlerdeki resimlerim. Resimler genelde ozel gunlerde cekilirler ve bende onlari atamam yirtamam kendimide ortadan kesemem. Ben rahatsiz olmuyorum olsaydim rahatsiz yirtardim zaten o kisiye karsi hic ama hic bir kinim yok baktigim zaman sunu dusnuyorum simdi surum surum surunuyor oyzuden rahatim.
Esim beni sveiyordur eminim ama sevgisni bana baska turlu gostersin burda olmayan birinsanin benle kavgasini yaparak degil. O kavgasini yaptigi adamin yaptigi esyalarin ustunde oturuyoruz yerdeki parkeden tutunda hazir mutfaga kadar ozaman yeni esim bunlarida soksun atsin kendisi yapsin haydi….ya bunlari zaten soyledim yuzne. Ben esimle ayrildim bu ev bana kaldi herkez kendi yoluna gittti eminim onun evlendigi kadinda ariza cikariyordur beni bahene ederek. Valla sorunum derdim eski esim degil. Yeni esimde degil. Ben kendimel bogusuyorum yeme probeblemimle dusnuyorum yeme problemi tekradan yiyorum iste oyle birsey neyse yine yazarim

elif2 23-09-2007 12:16 PM

anladim sezen,sen de haklisin ama yinede en azindan epey gorunmeyecek bir yere kaldir ,boylece hem hatiralarin durur hem kocanin gönlü olur..ya bosver belkide zamanla gecer simdi bazi seyleri kabullenemiyor olabilir,belki sonradan hersey kendi kendine degisir,gorusmek uzere ttli3

yildizlar 23-09-2007 05:37 PM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
dun aksam arkadasimdaydim super corekler vardi hashasli afiyetle yedim tarifini isteyen olursa verebilirim. yapin yemesi super yapmasi cok kolay...bugun peynirlisni ben deniycem yapcam.yada kiymalisni.

bak ne güzel sana haşhaşlı çörekler yapan bir arkadaşın var. seni sevdiği için kıskanan bir kocan var. belki yanlış ifade ediyor ama olsun umarım en kısa zamanda o problemi de atlatırsınız. Ben sadece karamsar görünen yazından çıkardığım şeyleri söylüyorum. eminim şu an gözüne görünmeyen ama yanıbaşında olan daha bir çok hoş şey vardır hayatında.

Kilo verme scriptleri tek başına tabi ki yeterli değil ama biraz istekle birleşirse sana çok yardımı olacağından eminim. Benim yeme isteğimi kesti.

hismiley

Sezennl 23-09-2007 09:41 PM

yildizlar cok sagol olumlu yazin icin...azicik 5kilo versem varya gecer bu sitre sinir. Allah yardimcim olsun valla ne diyim kendime soz geciremiyorum.

Sezennl 10-10-2007 05:48 AM

Bende degisimler var 3tane ismi yaptim ve hakimi aradim. bu degisimde hayal hanimin destegi var. tupbebege sonhiz basladim. Cok heycanliyim acaba budefa hamile kalacakmiyim? kalirim kalmak istiyorum. hamilekalirsam eger hemen bebegime bu size yazdigim odayi hazirlayacagim suslyecegim ona yeni kiyafetler alacagim bezler mamalar oyuncaklar. yatagi cok degisik olacak suslemesi felanda degik olacak bembeyaz yumusak kumaslardan dikilecek yastigi yorgani. diz kapaklarim agriyor ya heycandan. ben budefa devlete milete bana babasina cevresine hayvanlara ve dogaya yararli evlatlar istiyorum sizlerde benim icin dua edermisniz cekim yasasini ve ne varsa koyun ortaya arkadaslar. olacak budefa inaniyorum.

PAMİRNAZLI 10-10-2007 08:35 AM

Sevgili Sezen ben eşimle ilk evlendiğim yıl eşim eski sevgilileriyle çektirdiği resimleri vermişti bana istersen yırt demişti.
Ben bunlar senin geçmişin ve senin yaşanmışlıkların o resimleri yırtsanda senin içinden çekip alamam o insanları gibi bi sürü bi konuşma yapmıştım.Sonra albüme yerleştirdik onları.Sonra ben eski resimleri çıkardım.Bunlarda benim geçmişim dedim.Eski nişanlımla çekilmiş ve kısa flörtler yaşadığım başka birkaç insanlarla çekilmiş toplam üç -beş resim.Yer yerinden oynadı.Elin adamlarının bizim albümde ne işi varmış.Geçmiş gitmişmiş nie hala saklıyormuşum ben yok yok onları unutamamışışım ufff yani baya başım ağrıdı.Ben resimleri babaevimde duran albümüme yerleştirdim.Onun kız arkadaşlarıyla çektirdiği resimlerse hala evimizdeki albümde. Bu arada benim çooookk kıskanç kocam 20 kişilik sporcu erkek grubunun içindeki tek spor yapan bayanın ben olduğumu bilmesine rağmen kılını kıpırdatıp benimle spora gelmez.Ama resimler ol-maazzzz...
Allah yardımcın olsun Sezennl ama yanlız değilsin.Bizler seni seviyoruz.Bunu unutma.Bebeğini kucağına alacaksın bundan emin ol.Allah yardımcın olacaktır.Bunada güven.

Sezennl 10-10-2007 01:21 PM

PAMİRMÜHÜR sen bayanmiydin canim? ben seni erkek sanmistim. senin gunlugunu gecenlerde uzun uzun okudum ama yasantin bana okadar bezniyorki kendimi buldum ama dedimii kendi kendime bak bak senin erkjeginde varmis ayni sekilde. amabende gecti sukur o gunler en azindan ruhum cok zayif degil ama ben ismide kayip etim oarada ama sorun degil butur seyler.
insallah PAMİRMÜHÜR ben bebegimi kucagima almak istiyorum. cunki biktim usandim baska insanlarin bebeklerini svemkten ama okadar tatlilarki kendimi alamiyorum onlari sevmekten asiri cocuk sevgisi var bende. hele bir yigenim varki burnumda tuyor onun hasreti yuzunden zaten geline bin yalakalik yaptim biliyolar tabiki hersey yigenim icin bana baktim baski dedim haydin g byee herkeze. simdi hamile kalmaya caliyorum ve insallah hamiel kalalirim ve saglikli hamileik arkasindan dogum inslaalh yarabim.

pakguc 14-10-2007 08:35 PM

eminim ilk günlüğün yazdıktan sonra çok şey değişmiştir...
özellikle kimseyi sevmiyorum kısmı beni de üzdü...
eğer değişmediğini ve kimseyi sevmediğini hala düşünüyorsan...
bak aynaya 98569
güzel gözlerine, güzel yüzüne bak...
seni seviyorum de aynaya... bunu hegün tekrarla...
kendini sevdikçe kocanı, babanı, kardeşlerini de seveceksin... sana ne yapmış olurlarsa olsunlar..
bir de başka bir önerim var...
her gün yatmadan önce
"hayatımda bana isteyerek yda istemeyerek zarar veren herkesi ve herşeyi affediyorum" de..
inan bana bir süre sonra onların yükünden kurtulacaksın...

burada güzel, sevgi dolu yazılarını heyecanla bekliyorum
sevgiler kiss3

Sezennl 24-10-2007 09:55 AM

Tekrardan selam sezenin gunlugu ve sezenin gunlugune birseyler yazan arkadaslarim. bana hayalayaz enerjiyolamsaydi ben nehalde olurdum acaba? suanda nazarboncugu taktim geziyorum bana kimsenin nazari degmez insallah. benim yarin duaya ve pozitif enerjinize ihtiyacim var. bana oyle dua edin oyle positif enerji yolayinki ben hamile kalayim olurmu?

pazartesi sabah 11 de 7tane yumurtam alindi oda sailacak seydi nazar degmesin okurkene dilinizi isirin ha cunki: 4yumurtam vardi ve belkide almayacaklardi karar icin beni eve yoladilar ve karar vermsiler birkezdaha beni gormeye ve cumartesi beni gorduklerinde tam 8yumurtam vardi 96 96 96 allahima sukeur olsun. bu bir mucizeydi inanin bana. bu hayalablamin mucizesiydi. ve 7sini aldilar pazartesinden bugune kadarda yumurtalarima neler oldu bilmiyorum sprimle birlesip kac emberyom oldu bilmiyorum yarin sabah ogrenecegim cok merak ediyorum ama kendimide rahat birakiyorum. terli345
anne olmak cok zor bir is bunu zamanla ogrendim iyice. ama anne olmak istiyorum yavrumu iyibirsekilde buyutmek istiyorum ve evimin cicegi gulu olacak o ionunla konusacagim bildgim guzel seyleri ona ogretecegim ve onun kendinisine babasina bana etrafina vatanina miletine yararli bir insan yapcagim elimden geldiginde. hisediyorum egerki bebegim olursa babasina benziyecek huyu ve tipi oyuzden icim rahat onu simdiden seviyorum.

shamanic 24-10-2007 10:02 AM

sana bu kadar destek olup yüreklendirdiği için hayal ablaya bende teşekkür ederim... onayi

haberlerini okurken dilimi yanağımı ısırabildiğim her yeri ısırıp nazar dualarının hepsini okudum sana... wave wave

artık oldu bu iş... yarın doktordan geldikten sonra sakın fazla bekletme bizi... müjdelerini bekliyor olacağız burada... blissy blissy blissy kiss3

yildizlar 24-10-2007 10:08 AM

anne olmayı ne kadar isteğini buradan hissedebiliyorum, eminim bebişin de bunu hissediyor ve sana gelmek için o da gün sayıyor.

bize de dualarımızı sana göndermek kalıyor.

her şey tam istediğin gibi olacak inşallah.

su_oguz@hotmail.com 24-10-2007 11:14 AM

sezen cim merabalar...
günlüğünü görünce bende sevgilerimi iletmek istedim,
umarım her şey gönlünce olur...
yazılarını takip ediyorum bir süredir,
ve senin için dua ediyorum bunu unutma sezen...
bende güzel haberlerini bekliycem...
ve biliyorum ki bir gün o geç gelen keratanın resimlerini sevicez..
sevgiler sana... ttli3

Sezennl 24-10-2007 01:58 PM

Benim icin duaedenlerden allah raziolsun. okadar seviniyorumki benim icin dua etmenize. cok tesekur edrim herkeze teker teker.
yarin sabah 9da ogrenecegim emberyom varmi, varsa saat kacta bana transfer edecekler ederlerse hamileik olusacakmi? hep bu sorular var aklimda fikrimde. az sonra kuvette sicak su doldurup yatacagim okadar gerginimki anlatamam sizlere. ve dua adecegim hem askerlerimzie hemde kendime allah askerlerimize vatanimiza kuvet versin banada eli ayagi duzgun akilli bir bebis versin aminnnnn

hayalayaz 24-10-2007 08:08 PM

canım arkadaşım benim, mucize sensin ve bebeğin.şu anda o kadar duygulandımki...ama bazı şeylerin de açıklığa kavuşturulması gerek..sezenciğim çok duygusal bu günlerde..
arkadaşlar..ben yirmi yıla yakın bir zamandır şifa enerjilerine kanal olup, kendime ve insanlara faydalı olmaya çalışıyorum..şifa; veren kaynakla, şifayı alan arasında gerçekleşir..bizler,içinden su akan boru gibi, şifa enerjisine kanal oluruz bu süreçte..sezen arkadaşımız anne olmayı o kadar çok istiyorduki..elimden ve gönlümden ne akıyorsa bildiğim tüm sistemlerle yardımcı olmaya çalıştım...kendisi şifayı okadar büyük bir istekle kabul ettiki...mucizeyi kendisi çekti hayatına...sizlerde dualarınızla katkıda bulundunuz..hepinize teşekkür ederim..çünkü birlikte edilen duaların enerjisi çok yüksektir..inşallah arkadaşımız bu sefer dilediği sağlıklı ve hayırlı evladına kavuşur...bunu tüm yüreğimle diliyorum..öyleyse olsun..olsun, olsun, olsun, yaradanın yardımıyla ve nuruyla, şifa olsun, şifa olsun, şifa olsun..amiiiin..hepimize saygılı sevgiler

pakguc 25-10-2007 09:12 AM

tüm içtenliğimle bebeğine kavuşman için dua ediyorum....
tanıdığımdan beri hep ismini söyleyerek dua ettim zaten...
Allah'ın en kısa zamanda seni bebeğine kavuştursun inşallah... 96 96 96
kendim gibi mutlu olacağım bize haber veridğin gün...
bugün gelişmeleri öğreneceğini yazmışsın, umarım hayırlı sonuçtur... 96

shamanic 25-10-2007 09:21 AM

sezen online gözüküyorsun gittin geldin mi doktora yok sa gidecek misin daha?? ayyy hepimizi heyecan kapladı... senin stresini biz alalım canım da sen rahat ve huzurla git... hayırlı haberlerle de geri gel inşallahh ...

hülyaa 25-10-2007 10:22 AM

sezenncim tüm kalbimle dualarımdasın.ümidini kaybetme,zaman bizim için işliyor,yoksa evrende böyle bir kaygı yok.bu siteyi çok sevdim,uzakta bile olsa insanlar birbirine destek olabiliyor,yardım edebiliyor.ben çok şanslı olduğumu düşünüyorum.sevgiler yüreğimizden yüreğine aksın,bebişin dayanamasın bu sevgi yumağına ve biran önce sana aksın.her zaman yanındayım,sevgilerimle....

Sezennl 25-10-2007 03:49 PM

arkadaslarim online gozukmemin tek sebebi pcyin acik olmasiydi.

hayal ablam ve sizlerin duasi uzerimde oldukca hamile kalacagim insAllah. hayal ablacimve diger arkadaslar bana saat 2bucukta 2tane emberyo koydular 1ri 5 hucreli digeri 6ti hucreliydi bize emberyolari gosterdiler biri bana cok benziyordu:P arkadaslar bukere hamile kalirsam eger bu hayal ayazinda bebegi olacak ve siznde inanin bana. bana duedenlerin etmeyenlerin isleri rast gitsin ne ister,lerse gerceklessin./ gelecek ayin 9zunda kan tetiyle bilecekler hamilemiyim. hamileyim;p

shamanic 25-10-2007 04:05 PM

blissy blissy blissy blissy sevincli sevincli gogogo gogogo canım hadi hayırlı olsun diyelim.. sayılı gün çabucak geçer... resmi kutlama düzenleriz güzel haberlerin için de ark5 gulensmiley gulensmiley gulensmiley happy6

hayalayaz 25-10-2007 04:55 PM

vallaha ben kutlama partisini başlattım..kan testinin yapılacağı güne kadar kutlayalım her gün..malum olmuş, bitmiş gibi davrandığımızda çekim yasası daha etkili oluyor...bu haber bana büyük sevinç oldu..allah sezenimin sevinçlerini çoğaltsın amiiiin..ay ben kıpır kıpır yerimde duramıyorum..annem duaya başladı yasin okuyor hayırlısıyla tamamına ermesi için..yarabbim tamamına ersin inşallah..çok sevindim beeen bebişe saygılı sevgiler

shamanic 25-10-2007 05:01 PM

valla iyi yaptın hayal abla.. ttli3 dediğin doğru .. oldu bitti bu iş.. aminnn ark5 cilgin897

hülyaa 25-10-2007 05:04 PM

Allahhhhhhhhh yaşasınnn uy897 uy897 uy897
nasıl sevindim anlatamam.ben eminim tutmuştur blissy
hadi bakalım anne adayı,sen şimdiden kolları sıva bebişe bişeyler al mutlaka yeni bişeyler olsun.belki daha önce almışsındır ama sen yeni bişeyler al onun için.inanıyorum ki şimdi seninle bebeğin...çok sevindim çoooook

yildizlar 25-10-2007 06:42 PM

şimdiden tebrik ediyorum sezen. şahane bir haber bu. gulensmiley

dualarım sizinle ( yani sen ve bebişinle ;)

allahım bugün çok mutluyum çoook. daha ne güzellikler olacak kim bilir. blissy

pakguc 26-10-2007 06:15 AM

güzel bebişe ve güzel annesine benden kiss3 kiss3 kiss3 ler

Regina 27-10-2007 10:59 PM

ben pek konuyu bilmiyorum ama tebrikler :)

Sezennl 29-10-2007 04:33 PM

Selam hayal ablacim ve diger arkadaslarim. valla billa yeni okudum soke oldum ya hayal ablamin annesi benim icin yasin okuyormus allah ondan razi olsun ya agladim agladim okuyunca ben calistim ya cumadan beri sabah eve 5de geldim gunduzde uyudum anca sizinleyim:) hayal ablacim ya persembe gunu saat 2bucukta bebekleri transfer etiler bana bende cuma gunu saat 4de basladim calismaya 5 saat gunduz uyku ile tum geceleri calistim bu sabaha kadar birsey olmamistir demi bebekelrime. yaaaaaaaaaaaa ilkinde el bebek gulbebektim ama ayakabimi bile esim giydirdi. budefa valla caliosyorum kostuyorum ama inanmiycaksiniz ama bu seyler tesaduf degiler ya insallah bebegim sizlerin duyor sesini. insallah yarabim

25emel 29-10-2007 04:40 PM

olmamıştır yahu ne olacak alışsınlar yorulmaya zira ben onları dogdukdan sonra baya yoracam f678h hele bir cinsiyetleri belli olsun ona göre belirleyecegim.bir kere karete ve bilimum savas sanatlarını bilmeliler kız olsun erkek olsun hih33 yazın buraya yolla onları bilare ilgilenecegim sung66 zevkkleee

hülyaa 29-10-2007 04:55 PM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
Selam hayal ablacim ve diger arkadaslarim. valla billa yeni okudum soke oldum ya hayal ablamin annesi benim icin yasin okuyormus allah ondan razi olsun ya agladim agladim okuyunca ben calistim ya cumadan beri sabah eve 5de geldim gunduzde uyudum anca sizinleyim:) hayal ablacim ya persembe gunu saat 2bucukta bebekleri transfer etiler bana bende cuma gunu saat 4de basladim calismaya 5 saat gunduz uyku ile tum geceleri calistim bu sabaha kadar birsey olmamistir demi bebekelrime. yaaaaaaaaaaaa ilkinde el bebek gulbebektim ama ayakabimi bile esim giydirdi. budefa valla caliosyorum kostuyorum ama inanmiycaksiniz ama bu seyler tesaduf degiler ya insallah bebegim sizlerin duyor sesini. insallah yarabim

duyuyorlar tabii,bende nedense hep çoğul konuşuyorum bu bebişlere..içimden hep onlar diyesim geliyor..kaç taneler bu melekler bilmiyorum ama tekil kullanamıyorum..sezencim dualarımız düşüncelerimiz seninle...inan bir arkadaşım daha var can arkadaşım bir onu bir de seni düşünüyorum...yeni reikiye uyumlandım yapabildiğim kadarıyla senin içinde yapmaya çalışıyorum,meditasyona seni de ekledim..ehhh nacizhane yerini bulur inş..ben inanıyorum bulacağına da hatta bulduğuna..dualarımız herkezi kapsamalı ki bize faydası olsun..
şşşştttt tatlı melekler! beni duyduğunuzu biliyorum.annenize sıkı sıkı yapışın emi,sıkı tutunun o sizi zaten bırakmaz emin olun,,ee bizlerde gözlerimizi dörtledik faldaşı gibi bekliyoruz ve sizi çok seviyoruz..bakın biriniz kız olursa ona güzelleşmenin sırlarını öğretcem haa ona göre,gülmeyin yaa biliyorum siz zaten güzelsiniz,hem gülerken kasmayın kendinizi kırışırsınız ayol khkh56 bak sezencim gördün mü nasıl duydular beni hismiley
hadi sezencim gönlünü ferah tut,kendinize iyi bakın...

hayalayaz 29-10-2007 07:12 PM

sezenciğim..korkma..hani sen dedinya..bu sefe üstüne düşmiyeceğim diye hiç bir şey olmaz inşallah...ya bizler gerçekten el bebe gül bebeyiz..alem tarlada doğum yağıyor..gözünün içine baktık ve dahada bakıyoz kerataların..hiç bir yere gidemezler..onlar doğacak..onlar hepimizin artık bana teyze mi derler yoksa halamı? hala desinler yaaa... ben zaten teyze oldum...oğlan kardeşim yok onun için bana kimse hala demiyor...hala desinler..bende yutayım onları..bak şimdi çocuklar doğsalar yutulma tehlikesi var dicekler..hişşşşt bebişler korkmayın kurban olurum ben sizi yaratana...siz bir doğun ben sizi ipeklere sararım..şifalar gönderirirm size...ulen ne isterseniz söz yapcam annenize sıkı sıkı tutunun yeterki...orda kaç kişiyseniz hepinize saygılı sevgiler....

Sezennl 29-10-2007 08:48 PM

Hulyacim bunlar ikitaneler, biri 6ti hucreliydi yani 6tiya bolunmustu digeride 5 hucreylidi, bana onu monotorden gosterdiler okadar ilginctiki o anda dilimiz tutuldu esimle hic birsey diyemedik. bence sizleri duyor ha bugun baya emberyonun yuva yaptigi yerden agriya benzer seyler hoisediyorum. iyiki calismim ya hafta sonu yoksa evde aha boyle kafayi yerdim. valla aklimi seveyim yarin sabah olsun evde hic durmuycamgezicem tozucam evde durunca tek emberyolarimi dusnuyorum iyi degil. ama hulyacim tesekur edrim guzelik sirini ogretecegine oda tesekur etti. tabiki oglum olursa adini atakan koyacagim. kizim olursa daha isim tam bulunmadi. ama oglumun hemen hemen 2yildir adi atakan bence gelmesi lazim yani biz atakani araya arya bir kaldik. sanirim gokte ararken yerde bulacagiz hep oyle olurya. boirsey hani cok zordur okadar zordurki basaramasin ama bir bakarsin megersem okadar kolaymiski ana dersin onca enerjiyi ben bosami sarf ettim iste oyle birsey. keske bende atakan icin oyle dusunsem. dualarinizi esirgemeyin ablalari abileri ihtiyacimiz var. benimde dualarim zilerle allah hepinizden razi olsun allah hic birseyi sizlere guc etmesin hep kolay etsin amin

hülyaa 29-10-2007 09:22 PM

öyleyse Atakancığıma benden kucak dolusu sevgiler kiss3
ama diğerinin isminide bul annesi oda kız ismi olsun(doğduklarında bakarsın duruma göre)...bak gör nasıl sevinecekler ikisine isimleriyle hitap ettiğinde...düşündüğün için kızma kendine tabi düşüneceksin embriyolarını...sen düşünmiycende kim düşünecek?merak etme onlar düşünülmekten gayet mutlular...kendinden pay biç,sevdiğin biri sürekli seni düşünse ve sabırla beklese mutlu olmaz msın?eee işte onlar da mutlular...kasma kendini öyle...aman çok düşünmeyim...aman oluruna bırakayımm,aman çalışayım,yok çalışmayım,evde durayım yok çok düşünüyorum,kafaya takıyorum evde durmayım...vs...vs... oluruna bırak...duyguların ne ise onları engelleme...rahat ol...inanıyorum ki hayat sana olduğu gibi akmakta...yolun açık ve düz ister yürü ister koş ister uyu ister coş...arabanda yanan bir ışık nasılsa var ve sen yolunun tamamını görmesende,istediğin yere ulaşacaksın..mutlu olduğun gibi davran diyorum...tüm isteklerinin gönlünce olmasını diliyorum Yaratandan...sevgiyle kalın...meleklerini öp yerime...

Sezennl 30-10-2007 08:07 AM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
öyleyse Atakancığıma benden kucak dolusu sevgiler kiss3
ama diğerinin isminide bul annesi oda kız ismi olsun(doğduklarında bakarsın duruma göre)...bak gör nasıl sevinecekler ikisine isimleriyle hitap ettiğinde...düşündüğün için kızma kendine tabi düşüneceksin embriyolarını...sen düşünmiycende kim düşünecek?merak etme onlar düşünülmekten gayet mutlular...kendinden pay biç,sevdiğin biri sürekli seni düşünse ve sabırla beklese mutlu olmaz msın?eee işte onlar da mutlular...kasma kendini öyle...aman çok düşünmeyim...aman oluruna bırakayımm,aman çalışayım,yok çalışmayım,evde durayım yok çok düşünüyorum,kafaya takıyorum evde durmayım...vs...vs... oluruna bırak...duyguların ne ise onları engelleme...rahat ol...inanıyorum ki hayat sana olduğu gibi akmakta...yolun açık ve düz ister yürü ister koş ister uyu ister coş...arabanda yanan bir ışık nasılsa var ve sen yolunun tamamını görmesende,istediğin yere ulaşacaksın..mutlu olduğun gibi davran diyorum...tüm isteklerinin gönlünce olmasını diliyorum Yaratandan...sevgiyle kalın...meleklerini öp yerime...

hulyacim opebilsem opucem hatta kediler gibi yalayarak temizliycem heryerlerini ama iste su anda bildigim karnimdalar evet haklisin kasmiycam kednimi degingibi gormesemde gidecegim yolu biliyorum sagol icime umut verdin az sonra tencere reklamina gidecegim.

ya ruya gordum ruya yorumlayan varmi aramizda?
ruyamda baska evde yatiyorum. uc tane yatak var arada ip takmislar elbislerimi onalara asiyorum askiyla ve yatiyorum yanimdda bir baska erkek var baska yatakta ama ordan eliyle saclarimi oksuyor oksatiyorum kizmiyorum yani ve uykum kaciyor(aramizda hicbirsey olmuyor yanlis anlamayin) neyse uykum kaciyor gidyorum banyoya banyoda ikitane cesme acik sicacik sular akiyor hasir tam yikancam erkek kardesim geliyor abla naoiyon diyor yikanacam diyorum ustumde havlum var neyse gidyor tam yikancam evin sahibi bayan elinde el arabasiyala kirli camasirlari yikamaya goturyor gulmseyerek bana neyse bende sampuani buluyorum ve elime sampunani dokuyorum heryerime suruyorum ve yikaniyorum tertemiz oluyorum ve kuralanip uyumaya gidyorum.
ruayimi yorumlarsaniz sevinirimmmmmmmmm, hata sevindirik olrum

shamanic 30-10-2007 11:48 AM

sezennl cim.. gördüğün rüya hayırlara çıksın inşallah..

aslında rüyalarımız yollarımızı aydınlatan rehberlerimizidir.. bu nedenlede kişinin kendi deneyimleri ve yaşadıkları aynı rüyaya farklı yorumlar katar..

seni tanıyor sayılırım kendimce yorumlayayım ama en iyi yorum senin kendi içinde rüyana karşı hissettiklerindir..

daha fazla ayrıntıya ihtiyaç var ama ben ipuçlarını vereyim ona göre boşlukları sen tamamlarsın..

ev senin kişisel dünyanı temsil eder.. farklı bir ev görmen senin bilinçaltın..

yataklar bebişlerin.. ip te aranızda ki kuvvetli bağın simgesi.. çıkardığın elbiseler sıkıntıların.. ama onlardan tam olarak kurtulmamışsın daha .. bu ara eşinle ilgili olarak ufak tefek tatsız olan şeyler paylaştıysan çok fazla üzerinde durma..

etrafında olan bir kadın patavatsız konuşmalar yapabilir bunları önemseme...

banyo yapma isteğin sıkıntılarından kurtulmak istemen.. erkek kardeşin ise çok mutlu olacağın bir haber ile karşılaşacağının müjdesi..

tanımadığın erkeğin saçını okşaması.. deneyimlemediğin bir duyguyu yaşayacağını söylüyor (ben bunu anneliğine yoruyorum )

evsahibi olan kadını tanıyorsan eger ferhalıyacağı sana malum olmuş olabilir.. ama tanımıyorsan bu senin bilinçaltı kimlerinden birini temsil ediyor olabilir bu da yine senin rahatlıyacağının müjdesidir..

sevgiler..

Sezennl 30-10-2007 02:07 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
sezennl cim.. gördüğün rüya hayırlara çıksın inşallah..

aslında rüyalarımız yollarımızı aydınlatan rehberlerimizidir.. bu nedenlede kişinin kendi deneyimleri ve yaşadıkları aynı rüyaya farklı yorumlar katar..

seni tanıyor sayılırım kendimce yorumlayayım ama en iyi yorum senin kendi içinde rüyana karşı hissettiklerindir..

daha fazla ayrıntıya ihtiyaç var ama ben ipuçlarını vereyim ona göre boşlukları sen tamamlarsın..

ev senin kişisel dünyanı temsil eder.. farklı bir ev görmen senin bilinçaltın..

yataklar bebişlerin.. ip te aranızda ki kuvvetli bağın simgesi.. çıkardığın elbiseler sıkıntıların.. ama onlardan tam olarak kurtulmamışsın daha .. bu ara eşinle ilgili olarak ufak tefek tatsız olan şeyler paylaştıysan çok fazla üzerinde durma..

etrafında olan bir kadın patavatsız konuşmalar yapabilir bunları önemseme...

banyo yapma isteğin sıkıntılarından kurtulmak istemen.. erkek kardeşin ise çok mutlu olacağın bir haber ile karşılaşacağının müjdesi..

tanımadığın erkeğin saçını okşaması.. deneyimlemediğin bir duyguyu yaşayacağını söylüyor (ben bunu anneliğine yoruyorum )

evsahibi olan kadını tanıyorsan eger ferhalıyacağı sana malum olmuş olabilir.. ama tanımıyorsan bu senin bilinçaltı kimlerinden birini temsil ediyor olabilir bu da yine senin rahatlıyacağının müjdesidir..

sevgiler..

Selam sen bana demistinya hani deniz tuznu sarbir seyevucudunda dursun diye iste onu sarmistim kagida ve karnima kirmizi bir sal bagladim onuda icine koydum o sekilde uyumustum buda etkilemis beni olabilirmi? tuzuda saat 1de yikandim akan suya biraktim basimdan asagi. ve tesekur ettim. aklima gelen herseyi deniyorum yani. ruyama gelince tesekur edrim cok guzel yorumlamissin. ruyamda gordgum ev sahibi kadini taniyorum eskiden ben ogretmenkene torunlarina bakan bir kadindi ogrencilerimin babanesiydi yani. patavatsiz bir kadin bugun oldu o cikti bak tencere reklamina gitim orda patavatsiz bir kadin cikti ee suc bende onda degilki bende neden soyluyorumki anlayamdim kendimi gittim.

25emel 30-10-2007 02:09 PM

shamanic!!!

yyaa ben de rüyamı anlatabilirmiyim? utananadam

shamanic 30-10-2007 02:16 PM

sezenim sen sadece güzelliklere duyarlı ol.. kendini sevgiyle sar.. boş ver abuk konuşan insanları... gel bizi dinle... bak hayal ablam hülyaa emel izumi yıldızlar adını yazamadığım nice arkadaşların ( yemek yapıyom biyandan da kusura bakmayın ttli3) seni sevgimizle kuşattık ... ark5 o çemberi delipte kimsenin lafı sözü seni incitemez..

bu aralar tuzu üzerinden eksik etme.. mutlaka iyi gelmiştir canım.. kırmızıdan ziyade karnına yeşil renkler bağla ... mavi giy... biraz kırmızı kullanma bu ara canım...

sevgiler ..

shamanic 30-10-2007 02:18 PM

anlat emelcim elimden geldiğince yorarım hayırlara çıksın..
ama mutfaktayım adama rüya tabir etsem yemez şimdi... girlhaha
biraz gecikirsem kusuruma bakma olur mu.. ttli3

Sezennl 30-10-2007 02:24 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
sezenim sen sadece güzelliklere duyarlı ol.. kendini sevgiyle sar.. boş ver abuk konuşan insanları... gel bizi dinle... bak hayal ablam hülyaa emel izumi yıldızlar adını yazamadığım nice arkadaşların ( yemek yapıyom biyandan da kusura bakmayın ttli3) seni sevgimizle kuşattık ... ark5 o çemberi delipte kimsenin lafı sözü seni incitemez..

bu aralar tuzu üzerinden eksik etme.. mutlaka iyi gelmiştir canım.. kırmızıdan ziyade karnına yeşil renkler bağla ... mavi giy... biraz kırmızı kullanma bu ara canım...

sevgiler ..

ya sen demsen benim aklima hic gelmezdi ben persembeden beri kizrmizi sal bagladim karinama oyle yattim. dur sana kirmizi salin hikayesini anlatayim ozaman neden bagliyorum. son gun cumartesi gecesi tam 11de catlatma ignemi vuracaktim gelin odasina gectim uzandim ignemi hazirladim heycanla bekliyorum saatin 11 olmasini ve saat 11 oldu ignemi hemen vurdum karnimi kapatim iceri kinagecesi icin girdiler ve kirmizi kahve rengi sallari dagitlar kizlar iste saclarina sardi kimiside salgibi kulandi kimi beline takti bende koltukta kala kalmamisim o saldan kirmizsindan banada verdiler ve dedilerki hadi siraya gir yok dedim giremem igne yedim az dinlenecem ozaman ver sali ismiz bitsin sana veririz dediler peki dedim. sonra mutfaga gitim unutum gitim slai felan bilasiklari yikiyorum birden kapi caildi salim geldi dedimki bu benim ugurum olsun bebeklerimi tarnsfer etsinler bunu bagliycam dedim osekilde yani. ama bugece yesil baglayim tamam canim. haklisniz ben sizden baskalrini dinlemiycem yada derdimi hislerimi anlatmiycam tek sizlere anlatacgim bugun bunu anladim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:49 AM.