![]() |
Ynt: sezenin gunlugu emelcim anlat anlat ruyani az cok bende ruya yorumlarim elimden geldigince bak diger canim arkadasimda yorumluyor. ama ben gercekten icimden geldigigibi yorumlarim cunki benim annem ruya yorumcusudur koyde ruya goren aneme gelirdi. az cok birseyler biliyorum iste bende sen anlat ruyani hadi |
Ynt: sezenin gunlugu olurmuu ne kusuruu sen yeterki yorum laa sevincli ya benim kaymakam olarak bir yere tayinim çıkmış.bir eve götürüyorlar beni burası senin evin diyorlar.evde bir kadın var kaymakam konutunun bakımını yapıyormuş yani...ev sobalı,içinde dolaşıp eve bakıyorum.lakin daha fazla ayrıntı hatırlamıyorum.bu sabah gördüm.uaynır uyanmaz baktım üstüm kapalıydı girlhaha girlhaha |
Ynt: sezenin gunlugu ayyy ölecem merakdan terli345 terli345 terli345 babam bugün yorumladı işime gelmedi onun yaptığı yorum ayıptır sölemesi utananadam haydın bekliyom sizlerii f678h |
Ynt: sezenin gunlugu Emelcim issizsen is bulacagina isin varsa isinde yukselecegini gormusun evde bekarsan evlenecegine evliysende cocluk cocguna karisacagina isaretir benim icimden oyle gecti. bekarsan evlik gozkuyor sana bizide davet ha. sevgilin var senin askerdemi yoksa tayinimi cikacak bir yere bilinc altindan yorumlarsam oyle birsey demi?? |
Ynt: sezenin gunlugu Alıntı:
|
Ynt: sezenin gunlugu sezencım sen emele bakma, kac saat konusuyoruz ama care etmıyor, ahh bosuna gıttı gene mesailerim bosuna , sen benı en sonunda catlatıcan emel n9598 |
|
Ynt: sezenin gunlugu tresorum sevgili dostum... bakalım sevgili arkadasım.arada bir acıyor içim ya nese artık anladın sen onu 44 |
Ynt: sezenin gunlugu ben de gaza geldim.bi rüya da benden.düşününce acayip komiğime gidiyor bu rüyam. rüyamda kendim bağlama kursundayım.hoca,öğrenci arkadaşlarım falan benim bağlama çalmamı dinliyorlar.ben bağlama çalarken bir anda bırakıp bağlamanın teknesine sarılıp uyuyorum.rüyamda uykuya dalar dalmaz da gerçek hayatta uyanıyorum.ee.. komik olan da uyandığımda bi de baktım bağlama diye yorganı tutmuş ve yorgana başımı yaslamışım.bedenim yorgana sarılınca rüyama o yorgan bağlama olarak görünmüş. khkh56 khkh56 khkh56 heralde tabiri yok bunun.bi de şu smileylerin hepsi birbirinden güzel.sanki arkadaş gibiler smileyler bizimle. |
Ynt: sezenin gunlugu allahım ne güldümm aa34 aa34 ay sazın teli die yorganımı tıngırdattın yoksa aa34 aa34 üstün acıkmıydı baktınmı girlhaha ya sendekide sans ha ne sezen var sitede nede shmanic beklemelisin kardess bakalım baska varmı yorum yapan... sansına artık ark5 ben evleniyormuşum ::) tabirimde öle denildi sevincli ayy istermisiniz askıcıgımla evleneyim utananadam utananadam sevincli |
Ynt: sezenin gunlugu sevgili sezenn, sevgili shamanıc biz bayanlar böyle rüya tabirleri gibi şeylere çok meralıyızdır. bende gaza geldim bir rüya tabiride ben isterim . cilgin897 rüyamda yatıyorum ve yanımda küçük kızım (ama yaşından daha küçük görünüyor) ruhumun bedenimden ayrıldığını görüyorum uçmaya başlıyorum daha sonra arkama bakıp uyuduğumu farkediyorum.ben kendi kendime sen uyu ben biraz dolaşayım diyorum. Uyuduğum yerde birkaç kişi de var ama onları tanımıyorum onlarda uyuyor. yalnızca benim ruhum çıkıyor bu arada hiç korkmuyorum içim huzurlu ve yukarı doğru uçuyorum tam evin penceresinden çıkarken üzümler asmanın üstünde çok güzeller diyorum sarı üzümlerdi ben çok huzurluydum. işte rüyam böyle etkisinden kurtulamadım bende bu rüya nasıl yorumlanırki derken sizin rüya tabir ettiğinizi görünce çekim yasası devreye girmiş dedim blissy şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim kiss3 |
Ynt: sezenin gunlugu khkh56 khkh56 khkh56 haydaa adınız cıktımı rüya tabircisine aa34 aa34 aa34 bence arkadaşlar rüya tabiri için siz bir sayfa acında sezenin günlüğünü işgal etmeyelim aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 |
Ynt: sezenin gunlugu bu arada sevgili balkan sen astral seyahat etmiş olmayasın sakın? dusun |
Ynt: sezenin gunlugu Gönderen açık: Bugün 08:28:17 ÖSGönderen: 25emel Alıntı Ekle allahım ne güldümm ay sazın teli die yorganımı tıngırdattın yoksa üstün acıkmıydı baktınmı ya sendekide sans ha ne sezen var sitede nede shmanic beklemelisin kardess bakalım baska varmı yorum yapan... sansına artık ben evleniyormuşum tabirimde öle denildi ayy istermisiniz askıcıgımla evleneyim hııı. emeell! sazın teli diye yorganı tıngırdattım. skan67 kız yorganda tıngırdatçak ne var? ancak küçük zerre gibi tüycükler var.onlar da zor görülür. khkh56 ha bi de takma kafana ya o başkasıyla evleneni. bakarsın daha fazla tutkuyla bağlanacağın biri çıkar karşına da iyi ki bunu sevmişim dersin sonra.sana koca mı yok! elini sallasan elli beşi be. smiliyface bi de mecnunun 21. yüzyıl versiyonu olarak düşersin çöllere ha. smiliyface ama ben seversem hiiçç öyle ferhat gibim dağları delmeye niyetim yok.daha o kadar işlevsel iş makinası alacak kadar zengin değilim. khkh56 loto bi tutsun o zaman dağları da ovaları da delerim.durmaz gezerim. hey düşünsene bi! almışım bi dozer süsleyip püsleyip yapıyom gelin arabası khkh56 yapmaz allahın kulu değilim valla.benim gibi uçuk olan yapar. bi arkadaşım var.dehşet biri.o da uçuk.evereste tırmanalım desem yarın sabah ağrıda oluruz. sonra tv den izlersiniz iki kafadar ağrıya izinsiz tırmanmaya kalktı ayıların saldırısına uğradı. khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: sezenin gunlugu sezen affet bizi günlüğünü amacı dışında kullandım galiba. smiliyface |
Ynt: sezenin gunlugu ne güzel haber bebisler geliyorrrr k8908 insallah saglıkla gelirler aramıza,tebrikler Sezennl kiss3 |
sen simdi karsilgi olan bir es bulacaksin kendine devlet isleriyle hasir nesir olan bir damat. insallah aminnn. bu arada sitenin kedisi bizim sohbeten esinlenerek ruya tabiri diye konu acmis hehehehehehehehh super olmusda valla biz burda sohbetin terkisine oturmusz digidik digidik giderkene kedi bizim sohbete uygun konu acti diye giedemeyiz demi emel;cim heheehehhhehehhe.... |
Ynt: sezenin gunlugu üç_gömlek ruyalar bazen bizlere birseyler demek isterler, mesela sen bir baglama al eline belkide cok yeteneklisin onu sana demek istedi ama sen komik bulmussun gordgunguynden beri ruyana guluyorsun guitar sen bir al eline baglamayi ogrenmeye calis bence o sana bir sinyaldi derim baska sey demem ben. |
sen cok yukseleceksin ve sana baska sehre yolculuk cikiyor tasiniyorsunuz yani ya baska devlete yada baska sehre. ve sizde cok buyuk yukselme gozkuyor Allah hakinizda hayirlisni versin. birde kucuk kizkene basindan bir korku gecmis onun ne oldgunu bulamiyorsun yada o yasta anlamiyordun ve halada anlamiyorsun korkunu ve bu korkun arara ara baazen islerini yapmanda engeliyor seni dogrumu? ama bazi islerinde. degimgibi baska ulke yada baska sehre yolculuk var ve yukselme var hayatinda. |
Ynt: sezenin gunlugu ucgomlek lafimi olur benim degil sizin gunlugunuz ay neguzel olmus senlenmis gunlugum allah hepmizin iyiligini versin. |
Ynt: sezenin gunlugu sezenn'ciğim çok teşekkür ediyorum yorumun harikaydı. çok önemli bir iş beklentim vardı yatmadan önce bu işten olumlu cevap alırmıyım diye Allaah'ıma dua edip yatmıştım şimdi bu yorumu görünce sanki işi almış gibi mutlu oldum çok teşekkür ederim. bizi yaratandan dilerim herşey gönlünüzce olsun. Ayriyeten sizin bebişleri takip edyorum ve sizin için dua ediyorum herşey gönlünüzce olsun 96 |
bu arada pisi kopi çekti yaf vallaha önce benim aklıma geldii girlhaha |
Ynt: sezenin gunlugu y789 ben pisin konusuna gittim dedimki ee dedim yorumcunuz nerde hahahah cat56 bisiden cit yok:) heralde yani yorumcu onemli ruya herkez goruyor. hahahahha catsle kiss3 emelcim yeni asklar lazim bos ver plotonigi felan uzaktan davulu hos gelir yakindan kafani patlatir misalidir ne hosu o adam. ben guzele guzel demem guzel benim olmayinca heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy diye sarkimiz bile var[youtube=425,350]http://nl.youtube.com/watch?v=WlKfLHVlJJc[/youtube] hahahha emelcim bu sana pilotonik ask hahhahaha uy897 bak gulum ask karsuililidir kolaysa iyidir zorsa kac hele pilotenikse kac:) |
Ynt: sezenin gunlugu sezennl cim canım benden cıt yok değil ben sanada rahatlık olur diye sen yap yorumları dedim pekte hoş olur bence sevincli ark5 sapkal89 |
|
|
Ynt: sezenin gunlugu ben istisna isterim ama yorumları ayrı yapcan bana, kolay değil öle site rüya yorumcusu olmak wave latifeleşmek çok hoş ayrıca çok keyifli bir gece oldu 8977 sayenizde senn emelin ve diğer yazan arkadaşların |
Ynt: sezenin gunlugu vallahi oyleoldu coktan beri bukadar gulup eglenmemistim inan bana. tabiki sana ayrica yorum yaparim sen meraklanma. bende yorum cokkk sen yeterki ruya gor. allah rahatlik versin az sonra ben uyucam valla |
Ynt: sezenin gunlugu ayy allah razı olsun ne guldum anlatamam, emel kulak cınlaması kısmını okudun mu ???? sevincli |
Ynt: sezenin gunlugu ayy sabah sabah ne iyi geldi bu yazılanlar bir bilseniz varya,gülmekten gözümden yaşlar geldi...oysa açılmak için kahve yapmıştım,gerek kalmadı cilgin897 rüya yorumları çok güzel..olmayan rüyaya ne denmeli peki..yaw ben rüya görmez oldum arkadaşlar...bende bir tuhafım yani..görünce bu rüya ne diye merak ediyorum...görmeyince de ne oldu acaba niye rüya görmüyorum diyorum.. dusun |
Ynt: sezenin gunlugu eheeheheh akşam pek bi formdaydık vallahi espriler uçuştu sitede aa34 |
Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, ruya gormemen kendini bulmus olmandan beynin uyurken rahat uyor yani karma karisik degil. ruyalari farkindaysak cevap bulamsak sorularimiza kafamiz karisksa ozamnalrdan goruruz ben mesela oyleyim. |
Ynt: sezenin gunlugu canım arkadaşlar... ark5 sezen gayeet güzel yorumlamış... diline gönlüne sağlık... ttli3 nası sıvıştım ama aradan ben girlhaha şaka bi yana valla kısmet olmadı benim yoğunluğum sitenin tadilatı derken.. her işte bir hayır vardır derler.. sezenin gizli yönünü keşfetmiş olduk böylelikle.. thumbsanim okumadığım konular çok birikince anca gelebildim buraya ... pc05 sezenim şekerim.. ufak bir hatırlatma yapmadan geçemeyeceğim.. sen o kırmızı şala çok güzel pozitif enerji yüklemişsin.. arada da olsa al üzerine tak onuda kuzum.. sevgiler... kiss3 |
Ynt: sezenin gunlugu kiss3 evet kirmizi salimi arada bir takiyorum mesela aksam nasil geldiyse bilgisayar sandelyemin uzerindeydi aldim icimden karnima koymak geldi vede koydum.simdi kendisi yerde. artik karnima birsey sarmiyorum zaten herseyi oluruna biraktim. az sonra ise gidecegim yine sabaha kadar is var, ben calisinca en azindan isteki olaylardan kendimi dusunemez hale geliyorum. evet aradan sivistin:) ama olsun geldinya tekradan ona sevindim. buarada pinar nerde ya krby pinar nerelerde gozlerim ariyor onu bulamiyorum msndede yok bi;lenler bana soyleyebilirmi? |
Ynt: sezenin gunlugu son mesajim pinar nerde diye sormustum kendim ulastim, iyimis gelir insallah tekradan buraya neyse. ben bugun baristim esimle koskoca 3 hafta didismekle gecti aram barismamda cok sade oldu yemek yaptim ve zorla yedirdim bana daha kus duyor deidmki carparsam azina burnuna gorursun blissy neyse bunuda atlatim. simdi haftaya pazartesioye doktorla tekradan randevu 3cu denmem icin bakalim budefa ne olacak. sigara icyorum kotu aliskanliklarima yuzde yuz dondum eski hacer oldum. sabah kahvesi ackarina sigara ohhhh neyse kendime bakmanin zamani geldi. dun kiz kardesime siteyi tanitim dedimkio bak bunlar kilo verme sdleri dinlede az yaglarin esrisin sisko dedim 12389 sonra dun hamile kalmak isteyne arkadaslarimi buraya davet ettim gelin gelin deidm sitede atakanla hayal ablam var bizler icin calisyolar yakinda bizlere kosede acaklar dedim nikimi yazdim geliyolatr. benim nikim her yerde egemdir yada ege emel burda sezen oldu cunki dusunmeden aldigim bir nikti o anda filim arakene girp cikkacaktim ne bileyim burda kalacagimi burali olacagimi simdide kizlar nikim sezenl oraya diyorum buraya niklerim hep egem diyorum kisligimi bozdum boylece. |
Ynt: sezenin gunlugu ben sana bayılıyorum ya..adamla barışmak için yemek yapmışsın..ve ağzına burnuna çarparım demişsin...barışmak için ağzını burnunu kıracağını söylüyorsun küserken neler diyosunn.. smil56 canım arkadaşım..kendinede başkalarınada..içinden geçenleri tam olarak söylesene..temiz kalbini tam olarak açsana..ben sendeki güzelliklerin kelimelere döküldüğünde ballanacaklarını düşünüyorum..kendine iyi bak emi saygılı sevgiler.. kiss3 |
|
Ynt: sezenin gunlugu emel sen neden gülüyorsun...sezen en azından ben seni kardeş..... diyerek bitirmiyo konuşmasını.. |
Alıntı:
|
Ynt: sezenin gunlugu khkh56 khkh56 khkh56 bendende çok şeyler var...şöööyle eski günleri hatırlayınca.. khkh56 khkh56 khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:45 AM. |