Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   sezenin gunlugu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2195)

tresor 18-11-2007 04:29 PM

Ynt: sezenin gunlugu

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
ben sana bayılıyorum ya..adamla barışmak için yemek yapmışsın..ve ağzına burnuna çarparım demişsin...barışmak için ağzını burnunu kıracağını söylüyorsun küserken neler diyosunn.. smil56
kiss3

aa34 aa34 aa34 aa34 aa34

Alıntı:

emel sen neden gülüyorsun...sezen en azından ben seni kardeş..... diyerek bitirmiyo konuşmasını..

bende zaten ona gülüyorum abla kendimden şeyler buldum... olayda senin bana söylediklerin geldi aklıma sudan çıkmış balık gibi hissetmiştim kendimi

hayal abla agzına saglık helal sana sevincli sevincli sevincli

25emel 19-11-2007 10:26 AM

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

ben sana bayılıyorum ya..adamla barışmak için yemek yapmışsın..ve ağzına burnuna çarparım demişsin...barışmak için ağzını burnunu kıracağını söylüyorsun küserken neler diyosunn.. smil56
kiss3

aa34 aa34 aa34 aa34 aa34

Alıntı:

emel sen neden gülüyorsun...sezen en azından ben seni kardeş..... diyerek bitirmiyo konuşmasını..

bende zaten ona gülüyorum abla kendimden şeyler buldum... olayda senin bana söylediklerin geldi aklıma sudan çıkmış balık gibi hissetmiştim kendimi

hayal abla agzına saglık helal sana sevincli sevincli sevincli

vayy hainn dom kurşunu terli345 işbirliği haa sevincli sevincli

Sezennl 28-01-2008 01:45 PM

Selamlar tekradan uzunnnnnnnn zamandir gunluigumun yuzune bile bakmadim.
ama gunlugume ihtiyacim var. su andaki degismek istedgim iki sey var birincisi hamile olmak. ikincisi sigarayi birakmak.
1cisi icin yine tup bebek yaptirdim. 7dinci gunum bugun.
2cisi icinde dun atakanin haziladigi telkinlerin ikisini indirdim dinledim ve dinliyorumda ve sabah kaltim paketi kirdim attim tuvalete cektim suyu. ne igrenc birsey ya paramla kenimi zehirliyorum. bir paket icinde 19tane var fiyati 4 ero. ve bu sigara benim vucudmuda yaslandiriyor bir nefesi 50huceremi olduruyor neyse biraktim.
hamile olup olmadgimida haftaya sali ogrenecegim insallah hamileyim saliya kladar sakin olacagim kendimi yuzde yiuz hamile saniyorum bu arada.

sevgili gunlugum umarim herzaman guzel seyler yazarim sana

shamanic 28-01-2008 01:47 PM

ark5 bravoo tatlımmm 25889 25889

Sezennl 28-01-2008 05:08 PM

y789 uykulusmile khkh56 **shamanic**
ya nerelerdesiniz ne sen nede hayal abla msnde yok benden kaciyorsunuz farkindayim. neyse az zaman kaldi saliya kadar 8gun var. ama herzmanki seyler simdiye kadar cok iyidim ama yinede iyi olmak istiyorum. valla baktim sinir oldum birtane muzik var yersen diye onu dinleyip kendimi avutuyorum. ben gucluyum ben hakliyim ben hamileyim.

az once biri geldi sigara icen ondan aldim birtane ictim ama icmem daha kendimide uz,muycem simdiye kadar 1 sigara ictim yani oda iyi birsey. devam edecegim hayatima guzel birsekilde.

shamanic 28-01-2008 06:15 PM

allah iyiliğini versin.. konuştuk ya o kadar.. khkh56
yemek ypıyoss yaw.. adam gelecek hani bana hani bana diyecek.. aa34

Sezennl 29-01-2008 04:07 PM

hehehe yemek yaptinmi yedinizmi dundu o ama ben bu yaziyi dun sabah yamzistim seninle aksam konustuk akillim.

sigara birakma muzigini dinliyorum gunde 2 sigara icyorum artik ama yedigim yemekleri sayarsam belkide daha zararlidir ama neyse.

gece hayirdir bir ruya gordum.hayirdir, ruyamda turkiyedeymisim bir bayan goruyorum arabin icinde bende arabadan iniyorum yolda kadina bakiyorum arabanin arpagi acik ve bayan onde oturuyor koylu elbiseli biri diyorum hayir ola cok sevinclisin evet diyor tupbebek yaptirdim hamileyim aa diyorum nekadar guzel hamilemisin evet diyor hamileyim diyorum bir tv kanalimi yaptiurdi evet diyor cunki gazete kadinin resmini felan goruyorum ora neyse basliyorum ebn aglamaya diyorumki bende tupbebek yaptirdim ama daha bilmiyorum hamilemiyim degilmiyim ama diyorum degilsem eger esim diyorki olana kadar tupbebek yapacagiz diyor diyorum uyanmisim ruyami yorumlayin yorumcular nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sizleri cok optummmmmmmmm

shamanic 29-01-2008 07:26 PM

canım bu senin bilinçaltının dışa vurumu olan bir rüya olmuş biraz aslında yorumlanacak çok şey yok... wave
korkularını lütfen özgür bırak hem kendine hem eşine güven.. 98569
hamile kaldığına inan.. malesef daha önceki tecrübelerinen dolayı içinde olan üüzntülerin var..
onların yerini umut ve sevgi ile doldur.. sevincli

farzetki bu senin ilk denemen.. onun heycanını ve mutluluğunu yaşa.. blissy

sevgiler.. kiss3

Sezennl 29-01-2008 08:10 PM

olur canim aynen yaparim insallah hamileyimdir ben hamileyim hamileyim evet ben hamileyim

Sezennl 29-01-2008 08:12 PM

kiss3 hamile bir aneden herkeze opucukler mlk34meleklerim buyolar evet 9 ay sonra kucagimdalar sizlere resimlerini burdan yolayacagim.

Sezennl 30-01-2008 04:42 PM

Selam sevgili gunlugum. test yaptim hamile degilim cikti 10dakika bekledim belki bir hayali cizgicik gorurum diye onu bile goremedim. karnim agriyor kalbim atiyor ama iyim. kendimi yalniz aciz hisettim yine. bu oyle birseyki paranla bile satin alamiyorsun iste olmayinca olmuyor. daha ilerisi gerisi yok. ve yine deneyiecegim yine o ignelri yiyecegim yine yumurtalrim alinacak ben yine o bekleme suresinde hic birsey yapmadan bekliyecegim. sonucu o defa insallah olur okadar garipki yine hic aglayasim yok mideme dugumlendi dugumlenen kalbime oldu olan. omuzlarimdan asagi bir agirlik sizlere anlatamam yatsam varya gunlerce kalkmasam bu aradada ne bulsam yiyorum hebire tikiniyorum insanin ACIYAN YERI AYRI ACIKAN YERI AYRIYMIS. Allahim kimselere kaldiramayacagi yukler vermesin amin.

shamanic 30-01-2008 05:05 PM

sezencim yazıklarını okudum.. okudum... okudum....

ne yazacağımı bilemedim.. sadece yanında olabilsem ve sana sıkıca sarılabilsem istedim..
senin kalbine olan banada oldu malesef söyleyecek söz bulamıyorum...

göremediğimiz anlayamadığımız mutlak bir hayır var bu işin çerisinde..
biliyorum hissediyorum ama sözcüklere dökecek bir şey bulamıyorum...

dileğin isteğin uğrunda çaba verdiğin olay o kadar güzel ve herkesin hakettiği kadar
seninde hakkın olan bir şey... lakin düzene ve akışa güvenmek zorundayız..

üzüntünü yaşa.. ağla üzül ye iç.. ama sonra özgür bırak... sakın içinde kalmasına izin verme..
çünkü tekrar deneyeceksin.. bu sefer yeni bir başlangıç olsun gerçekten..

geçmişin kırıklıklarıyla değil.. yeniliğin heyecanı ile başlayalım..

tüm kalbimle huzur bulman için yanındayım..
dilerim gönlün rahatlar.. uyuduğun uykudan huzur ve umut dolu mutlulukla kalkarsın..

sevgiler.. ark5

defduru 30-01-2008 05:26 PM

Sezencim okuduklarıma inanmak istemedim. Canım ne diyeceğimide bilemyorum. Ama sen ayın 5. belli olacak dememişmiydin. Test için daha erken değilmi?
Benim kafam karıştı anlayamadım dusun

Canımcım eğer sonuç negatifse de lütfen kendini bırakma. Herşey olması gerektiği gibi oluyor. Herşeyde bir hayır vardır sakın unutma.....

Seni çok öpüyorum ............

Sezennl 30-01-2008 06:25 PM

ozlemcim ve defdurucum sagolun yanimda oldgunuzu bilmek hos. defduru bugun 10cugunum canim 10cu gunde cikiyor idarda tupbebek yaptiranlar soylediler bende yaptirdim ama tabiki kan testi haftaya saliya allah buyuk ben simdi yemek yapicam morelimi bozmuycam bir laf var carsambanin gelisi salidan belli olur diye ama budefa heveslendim hamilk belirtelrim vardi diye kasiklarimda az da olsa sanci bagirsak hareketleri ve sanki birseyler kimildiyordu oyuzden yaptim yoksa yapmazdim.

Sezennl 30-01-2008 06:27 PM

kiss3 bende sizleri cok opuyorum

25emel 31-01-2008 01:37 AM

sezenimm!!! öyle büyük,öyle güzel bir yüreğin varkiiii dünyaları koysann yinede doldurulamaz... öyle azimli,öyle hevesli,öyle güçlüsün kiiii rabbim eminim sana yar ve yardımcı olacak!... sen yeterki yaralıda olsa o güzel sevgi dolu yüreğinden ümidini eksik etme

http://img255.imageshack.us/img255/6...abvmr4yhf6.jpg

25emel 31-01-2008 01:42 AM

http://www.resim-yukle.com/img01/17/251787guller.gif tüm samimiyetimle...

hülyaa 31-01-2008 01:35 PM

yazını kaç kere okudum bilmiyorum..hatta sana yazıp yazmamakta tereddüt bile ettim..hassas bir konu ve seninde hassas olduğun bir dönem..teselli amaçlı yazmıyorum ama..bazı şeyler vardır ki teselli edilemez..hissettiğim düşündüğüm ne ise onu yazıcam..sezenncim bebeğini ne kadar çok arzu ettiğini biliyorum..olmasını ne kadar çok istediğinide..her ne olursa olsun bu bebeğe kavuşmak için vereceğin mücadeleyi de biliyorum..bu yüzden seni taktir ediyorum..emin ol senin yerinde ben olsam belkide çoktan pes ederdim..ama sen büyük bir azimle devam ediyorsun ve edeceğini de söylüyorsun..ben azmin elinden bu güne kadar hiç birşeyin kurtulamadığını biliyorum..bunu yapanlar sonuçlarını hep aldılar..sana ve azmine güvenerek diyorum ki..sen bu işi eninde sonunda başaracaksın..azimlisin..güçlüsün...sabırlısın..ve alacağını da biliyosun..sadece uygun zamanı bekliyorsun..seni taktir ediyorum canım benim..sen ne yapman gerektiğini zaten çok iyi biliyorsun..bu yüzden sunu yap bunu yap yerine,yapman gerekenleri en iyi şekilde hayatına yansıtmanı diliyorum..umarım en kısa zamanda hayalin avuçlarının içinde olur..sevgilerimle.. kiss3

hayalayaz 31-01-2008 04:41 PM

biz isteklerimizden vaz geçip pes edecek karekterde değiliz çok şükür...bin şükür...allahıma binlerce kere şükürler olsunki milyonlarca çare üretme veya bu çareleri görüp derhal uygulamaya yatkın bir zekaya sahibiz...ben şimdi yemek yapmıyorum..oturdum dua ediyorum...ve tüm arkadaşlarımdanda aynı şeyi yapmalarını rica ediyorum...allah her kadına anne olmayı nasip etsin ve o, içimizi ısıtan yavruyu esirgemesin...bu sefer sezene hiç bir şey yazmadım..sadece şifa gönderip dua etmekle yetindim..çünkü bilenler bilirler geçen sefer sezeni belki birazda ben, olması gerektiğinden daha fazla umutlandırdığımı düşünüp suçluluk hissettim...sezen asla vazgeçmeyeceğini söylüyor onada yakışan budur..o vazgeçmeyecek bizde onu içimizden akan sıcacık sevgiyle, elimizden gelen her şeyle,yüreğimizden akan dualarla desteklemeye devam edeceğiz...gelecek o, bebek denen köftehor...bu kadar insan işi gücü bıraktı onu davet ediyor...ben bebek olsam hemen gelirdim benim yaptığımı o, niya yapmasın..sezenim sendende bir ricam var..lütfen yaşım geçiyor, gibi diğer olumsuz düşünceleride unut..ya bu memlekette 50 sinde doğuran kadınlar var..menopoza girenler bile doğuruyorlar..artık nasıl yapıyorsa doktorlar..bunu bile beceriyorlar..allah her kadına doğurma yeteneği vermiştir..bu iki iki daha dört eder..kadar doğru bir hesap...her kadın doğurur..şöyle söyle..hamile kalmam için..eşimin ceketini üzerime atması bile yeterli..bunu söyleyen kadınlar zırt pırt hamile kalıyorlar..söylemlerini değiştir ablam..ayrıca sigara sağlığa zararlı..bırakmak istiyorsan tabiiki bırak..ama sigara içmek hamile kalmaya engel olsaydı..benim evdeki tohuma kaçmak üzere olan herif ( kendisi oğlum olur) hiç doğmazdı..her şeyin oluşması korkularımızı atmamızla ilgili..yazmaya devam etsem bitmeyecek..sen tevvekel olmayı elden bırakma ablam seni seviyoruz..bebeğini alıp bana geleceksin ve ben onun yüzünü avuçlaya avuçlaya sevicem nerde kaldın sen diye..( bu satırı yazarke sanki bebek elimdeymiş gibi dudaklarımı sıkmışım.) düşün bana geldiğinde ben yamulurum herhalde..inşallaaaaaaaaaah ve amiiiiiiiiiiiin hepinize ve bebişe saygılı sevgiler..

Sezennl 31-01-2008 04:57 PM

Okadar guzel seyler yazmisinzki okurkene icim acildi hulya yazik korkarak yazmis emel oyle benir kirmak istemisizniz ama ben kirlmam acigim herseye sakin oyle dusunmeyin.

Hayal ablacim sagolasin isini gucnu birakmissin hatta yemek yapmisin bana dua etmissin Allahim tum dualarini kabul eder insallah.

bundan sonra yasimi agzima almiyacagim bundan sonra hic birseyden korkmayacagim okudum ve aldim ben mesajimi. bundan sonra korkulara yer yok hayatimda.

bu oyle bir durumki asik olursun askin snei aldatir baskasina gider aci cekersin ama bir mudet sonra bir baska ask bulursun, yada is yada ev yada parani pulunu kayip edersin sonrasinda calisir kazanirsin. ama bu hamile kalmak oyle birseyki hic birisine benzemiyor cok farkli bir durum paranla satin alamiyorsun tedaviler sonuc vermiyor koca kari ilaclari yapmaktan icim disima cikti. kara sakilzrla kacgunler yattim. bildigim tum otlari ictim oturma banyolari yaptim baharat cesiti kalmadi hepsini kulandim. en iyi daha iyisi olmayan hastanelerde tupbebegi denedim ama bundan sonra hic kafama takmiycagim olursa olur olmasa olmaz bu neyahu icim disima cikti nedemek gunlerce yat ve bir is yapma ve ayni seyi dusun. yemin ederimki kizlar dun test yaptim cikmadiya sevindim ya vallahi sevindim cunki sonucu ogrendim degildim bitti. beklemek ozlemek eloinden birsey gelmiyor.

hayal ablacim tesekur edrim biliyordum yazmasanda yanimda oldugunu. hulyam canim benim kalplerimiz bir asamayacagimiz dag yok, emelim sen naptin gi es buldunmu kendine:PPPPP cilgin897 96 dualarinizi benden esirgemediginiz icin cok tesekur edrim. hayal ablacim dogsun bebegim gelecegiz izmire hemde komsu olacagiz insallah sneinle eskiden evim vardi orda yine ev alacagim ordan bunu kafama koydum. bana ev bak oralardan guzel olsun denizi gorsun ucuz olsun ehueheu

Sezennl 31-01-2008 08:08 PM

yaklasik 10gun once transferimin oldgu gece bir komsum var gece gec saate gelmisti bana beni doktora goturmusun diye tercuman olarak bende demistimki bende kucuk bir operesyon yasadim evden cikamam. ve dun gece iste testin sonucuna esimle agladgimiz bir anda kapi calindi komsum buyur gel dedim esimi hemen yukari yoladim. komsum dediki nurdaneyide cagiracam dedimki cagirma su anda musayit degilim ama kizar bana dedi dedimki ya kizarsa kizin benim su andaki durum musayit degil kadin dediki ozaman bende giyorum iyi dedim cagir neyse o komsuyuda cagirdi. o anda yaprak dokumu var orayi actirdilar bakiyolar bu ikisi. bende sorum ne icersiniz diye iste cay neyse kurabiye ceremz merez cikartim bu arada reklam girdi araya bana dediki biri kanal 7yi acarmisin orayi actim orda reklam girdi yaprak dokumunu ac ve buskeilde ilerlerkene dedimki iyi hos geldiniz sefa getirdiniz ama dizi bakiyorunuz onuda anladim ama barim reklam arasinda sohbet edelim baska kanali actirmayin bunlar hic oyle tv bakiyolar bende digerine yanimda oturana yavas yavas halimi anlatmaya basladim iste test yaptim sonuc yine iyi degil felan oda uc kere asilama yatirdi oda dedi bende tup bebek yaptiracam iste para aliyolarmi felan derkene diger komsu gitti. dedim niye gitti? dediki ben tel acmistim ona ee dedim sende musayit degilim cagirma deyince kapatim teli dedi o bana kizyor neden yuzme kapatmisin teli diye dedi. bak kardesim dedim ben bundan 1 ay once o kisye tellefon acytim sizleri kahvaltiya bekledgimi soyledim ama isiniz varmsi dedim ok dedim dedim ozaman vaktiniz olursa tel acin diye sizlere soyledim ve siz dedim benim misafir kabul etmegim bir anda habersiz geliyorunuz dedim ve ustune ustluk dizi bakiyorsunuz birde banami kizp evimi terkediyorsunuz dedim acim bana yetiyor zaten geliyorsaniz duzgun gelin dedim oda gitti giderkene nezaman istersem ona gidebilirmisim oyle deid. sabah kalktigima o iki kisye cok kizyordum ve aklima geldi barim yazayimda rahatliyayim dedim.

Sezennl 31-01-2008 08:15 PM

ben vakit buldukca neden cogum olmuyor onu cozmeye calisacagim kendi kendime ve sizlerle.

ben anne oldum hayal abla ve bu sitedeki hemen hemen butun bayanlar biliyolar ama bilmeyenlerde var tabiki benim 22 yasinda kizim var. cok cocuk yasta anne oldgum icin ve kizmi yalniz buyutugum icin bence beynimde bilinc altimda cozemdigim olaylar var cunki bu cocgu cok itiyormusum onu bilmiyorum. esim istiyor onun icin ugrasiyorum ama yaninda sigara iceme deniliyor ben fosur fosur sigara icyorum. bana yat deniliyor ben yatmiyorum kimil kurdu gibi kimldiyorum. ama bedenimle olmasada agzimla cok cocuk istiyorum

ben gercekten cok cocuk istesem sigarada icemem ben co cocuk istesem kimildamam yerimden yatarim. ben esimi mutlu etmek icin o kirilmasin diye her defasinda kara sakizlarla yat igneleri ye tedavi SIKINTILARINI yasa sonucta iste tek cizgi cikinca hic aglama nasil olsa olacak de ve devam de ve daha neler yapabilirim diye tup bebek merkezlerini ara ve buna benzer seyler yapmaya calis. acaba ben 100prosentmiyim? ben neyim? ben kimim? bunlara yanit bulursam eger heralde hamile olurum ben. ama hergun duygularimi yazacagim kendime itiraf edecegim.

bugun canim sigara hic istemedgi halde paket aldim paketide bir arkadasima verdim ve icinden 4 sigara ictim agzim burnum sigarinin kagidinin yanigindan burustu agzimda pis bir tatd var ama ben halada sigara icmeye calisyorum buda farkli bir duygu. atakanin sigara birakma telkini isie yariyor buarada tavsiye ederim.

hayalayaz 01-02-2008 11:28 AM

bende tek çocuk dedim..ve tek çocukta kaldım..çocuklarını yalnız başına büyütenler o, ağır sorumluluğu bilirler..hem işinde olacaksın..hayat devam ediyor..ihtiyaçlar var..hemde çocuğuna bir şey olmasın diye çırpınacaksın..her şeye ve her yere yetişebilmek için ahtapot gibi uzun ve bir çok kol geliştireceksin...gözümüz korkuyor. bundan doğal ne var..her şeyi yazma kararı almana sevindim..yazarken düşünerek yazma...içinden ne geliyorsa yaz ..ama sonradan, yazdıklarını tekrar tekrar oku..insan kendini tanıyor..neyin neden olduğunu veya olmadığını anlıyor...bizde sana elimizden geldiğince ve aklımızın yettiğince yardımcı olacağız..
bak başından beri kocanın hiç çocuğu olmadığını ve onunda baba olmaya hakkı olduğunu söylüyorsun zaten, ben olsam kendim anne olmak istiyormuyum diye sorardım..senin şu an yaptığını baştan yapardım..sen bu işe büyük bir özveride bulunarak kendinden önce eşin için kalkışmışsın..sonuçta çocukları anneler büyütüyor..senin eşin çocuğuyla ilgilenen istisnalardan olsa bile, önce sen bu çocuğu doğurmak istiyormusun..ona bak..ve naçizane tavsiyem..bu arada yeni bir başlangıç yapma çocuk için..biraz dinlen..hem bedenin dinlensin..hemde zihnin...huzurlu bir zihinle bu işin kendiliğinden, ve daha kolay gelişeceğine inanıyorum..saygılı sevgiler..

Sezennl 01-02-2008 01:06 PM

evet hayal ablacim bunu kendime yapacagim artik dusuncelerimi degil aklima negelirse onu dusunmeden yazacagim ve onu tekrar tekrar okuyacagim. sagolsin.

busabah kalktim icimde buyuk bir sigara icme arzusuylan ama sigara paketimi dun arkadasa biraktim dedimki ona ben gunde iki sigara icecegim neyse birni biraktigimda ictim birnide sonradan aldim ictim birtanede biri gelmisti ondanda iki tane ictim dun toplam 4 sigara ictim anliycagin. ama sabah kalktim asiri sigara ihtiyacim var ve hemen yemege salsdirdim yemek yedim ustune ilaclarimi ictim bir kahve yaptim ictim. ve pcye geldim az oyalansamda sigara icme istegi gitmiyor kalktim ustumu giyindim dogru sigarami biraktigim arkadasima gitim ama evde yoktu sonradan hatirladim o okula gidyor ve oglen 12de geliyor. neyse dogru sigara almaya koyuldum bir paket sigara aldim ve eve ormandan yurudum bir suru dusunceylen. iste isiyorum ya hamileysem saliya test gunum ya varsa. diye dusune dusune eve geldim. bir kahve daha yaptim ilk sigarami yatim ictim basimin sallandigini tum hucreleimin harekete gectigini karnimin gurul gurul dagini duydum cirpiniyordu karnim bagirsaklarim kalbim. ustume gunes vurmustu gunesin sicakligini hisettim ve beynimde bir uyusma ve kendimi hafifde olsa bir sersemlik histeiim ve aman dedim birtane daha yaktim saat 12 ve ben 2 tane sigara ictim yani. evim darmanadaginik saliya kadar yinede icimde umit oldgundan evi toplayip temizlemiyorum bir kadin var o geliyor iste 2 saate ne ederse yapip gidyor. ve ben evi temizlemiyorum araba surmuyorum yere fazlaca egilip kalkmiyorum bir suru seyi yapmiyorum ama sigarayi fosur fasur iciyorum bu nedir ya? diger seylere gosterdgim ozni sigarayada gostersemya. ama yeminim var hamile oldugum andan itibaren bir sigara icecegim ve sigaraya omur boyu elveda diyecegim neyse bunada sukur eskiden ben tutun sarar icerdim en kotusunden. tam zehirdi yani ve bunu ac karnima yapardim zehir gibi kahve yapardim 10bardak felan ve bir paketi oglene kadar bitirdim oglen sonuda artik agzim lesgibi oldgu icin icmezdim bir mudet. aksamda aynen devam ederdim ama yaklasik bir yildir normal sigara iciyorum buda bir ilerleme demek oluyor bana ve simdide gunde 5 yada 4 sigarada buyuk bir ilerme oluyor. insallah hic icmem amin.

üç_gömlek 01-02-2008 07:09 PM

brawo sezen.sen bu gidişle inşallah birkaç hafta içinde sigarayı komple bırakırsın.sevgiler.

Sezennl 01-02-2008 08:28 PM

insallah uc gomlek ama bugun abartim insallah en kisa zamanda birakirim. aslinmda nekadar sacma degilmi bir sey icin gunlerce ugrasmak aslinda birakacaksin ve aklina gelince baska sey duysneceksin bitireceksin yani kafanda ama zaman var sanirim

hayalayaz 01-02-2008 11:14 PM

sezenim, canım , bi tanem, nar tanem, nur tanem, ya kurban olayım zaten baskı altındasın birde sigara içiyorum diye bastırma kendini...halt etmiş o doktorlar...ben hamile kalmazdan önce zaten çok içerdim..hamile kaldığımdada neredeyse sigara yiyerek beslenecektim..resmen sigaraya aşerdim..eh napalım tosun doğuramadık...kedi eniği gibiydi benim aslan parçası 2kilo 640 gram doğdu...ama ben kendimde zaten kedi gibiydim......tabiiki sigara içilmesin ama bu sıkıntılı günlerde adam öldürmüş gibi sıkıntıya sokma kendini be ablam..sen zaten yemin etmişsin hamileysem bırakcam diye..ay kadın sen benim yanımda olsan varyaaaaaa...o çocuk benden seni kutarmak için doğardı...bir kere her şeyde kendini suçluyorsun..bebekler huzurlu ortamı severler..sen sigaradan önce çocuğa gerek bedeninde gerek evinde bu ortamı hazırla...al işte susayım diyordum...beş kuruş ver konuşayım onkuruş ver susturamasın..ben şifalarımı vereyim bari sende yazdıklarımı düşün darılma emi..seni seviyorum..

Sezennl 02-02-2008 10:56 AM

hayal ablam bende seni cok seviyorummmmmmmmm. bebekler iyi ortamlari severde bu bebekler niye hep gece kondularda doguyolar hep dilencilerin elinde yeni dogmus bebekler var. bu varya sopa istiyor benden ehuehuehue dogsun onu dovucem hergun belki gelir bu skeilde ona oyuncak almiycam oyuncaklari hep hayal ablaya alacagim heheheh kiskanirda gelir belkim:PPPP
turkiyeye geliyorum hayal abla en kisa zamanda bana ev bak valla cidiyim anamda kalmam babam var yaninda. halamda kalmam dertleri cok hotelde kalmiycam ev satin alip orda kalcam. ve tupbebek merkezlerinde dogal yoldan olurmu diye amaliyatlara girecem tuplerimi actiracam yapacam birseyler bgen geloiyporum en kisa zamanda bana ev bak hayal abla pahali olmasin sen bilirsin ben nekadar odeyebilirim ha gozumun nuru

Sezennl 02-02-2008 11:00 AM

hayal ablacim sigarayla alakali yazini okuyunca bir sigara daha aldim iciyorum hahahaahhahaa.
ohhh be.

hayalayaz 02-02-2008 01:26 PM

sen gel beraber bakalım..evlere, mutlaka uygun bir şey bulunur..herkesin gönlüne uygun bir ev vardır mutlaka..gecekondulara doğan çocuklara gelince..ben gecekonduda doğdum...hayatımın en mutlu yılları orada geçti..evimiz yokuşun başındaydı..yağmur yağınca, yokuş yolun kenarlarından yğmur suları dereler halinde akardı..yatardım başaşağı yağmur deresinin ortasına yağmur sularında yıkanırdım..bahçemizde her türlü meyve ve sebze vardı..fakirlik işte..manavı, kiloyu, bilmezdik..ama doktor yüzü gülmeden büyüdük..şimdiki bebeklerden tek farkımız herkes herkesin çocuğunu kollar gözetirdi..neyse lafı uzatmıyayım..sen yinede bebeğin için en huzurlu ortamı hazırlamaya gayret et seninki nazlı anam baksana kaç aydır yalvarıyoruz gelmedi..dur bakayım bir öpücük göndereyim belki bu sefer gelir... kiss3

Sezennl 02-02-2008 01:34 PM

ya hayal ablacim bir test daha yaptim hani bilmem belkide simdi hamileyimdir diye. bugun tupbebek yaptirdigimin 12cigunu. saliya doktora kan icin gidecegim. ama yine tek cizgi cikti ya sinir oldum ilkdefa herseye gicik kapiyorum herseye ama. bu ne ya denemedigim birsey kalmadi yine yok yine yok. ben gelecegim turkiyeye bana yol gozuktu ama neresi bilmem. izmirde buyudum istanbula gelin gitim ikisinden birine gelecegim. geldigimde sanada mutlaka ugrarim. ben gece konduda buyumedim ama semikler oralara yakindi hep oyanamaya giderdim cocukene guzel yerlerdi iste aslinda biraz gecekondularda yasam iyi olacak

tresor 02-02-2008 01:38 PM

sezencım yazdıklarını atlamadan okuyorum , sana tek sunu soyleyecegım, cok yakın bır arkadasım 41 yasında 2 ay once bebek sahıbı oldu hem de dogal yollardan, olmaz dıye bırsey yok, tup bebekde yaptırmadı sadece bır ılacla kanallarını acmıs doktor, cok kafana takıyorsun o nedenle ne olacaksa olmuyor gıbı gelıyor bana hayırlısı allahtan kısmetınse olacak lutfen kendını bu kadar uzme , sevgıler tresor

üç_gömlek 02-02-2008 01:45 PM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
insallah uc gomlek ama bugun abartim insallah en kisa zamanda birakirim. aslinmda nekadar sacma degilmi bir sey icin gunlerce ugrasmak aslinda birakacaksin ve aklina gelince baska sey duysneceksin bitireceksin yani kafanda ama zaman var sanirim

"aklına gelince başka şey düşüneceksin" hayır.aklına gelince rahat rahat düşün.bi akarsuyun başında oturur ve akan suyu izler gibi düşün.aksın geçsin.sonra "ben artık sigarayı bıraktım ki" diye noktala.aklına geldiğinde düşünmemeye çalıştıkça daha da büyüyerek karşına çıkacak.ben de geçende fatale nin bi yazısından öğrendim.mesela korku nefret kıskançlık gibi şeyler negatif duygular sanıyordum ama gerçekte şöyleymiş.hani bedenimizde enerji dolaşıyor deniyordu ya.işte sen sevince isteyince enerji akıyor dolanıyor vücudunda.ama mesela istemediğin bişeyi düşününce de akıyor aynen olduğu gibi.bu enerjinin akması pozitif.ama sen ne zaman düşünmekten kaçtıkça o akan enerji bi yerde tıkanıyor.karşına daha da rahatsız edici olarak çıkıyor.kaçtıkça büyüyor.yani aklına gelince rahat rahat düşün.sonra istediğin şekilde sonuçlandır.yanıldığım yerler varsa düzeltin lütfen.

Sezennl 02-02-2008 06:52 PM

uc gomlek harikasin ya inan bana yapacagim bu soylediklerini. sagol. birde su iyi geliyor su icince azaliyor istek allah kurtarsin bu zehirden bizleri amin

Sezennl 02-02-2008 06:53 PM

Alıntı:

http://img162.imageshack.us/img162/3863/hidetaggdb7.png
sezencım yazdıklarını atlamadan okuyorum , sana tek sunu soyleyecegım, cok yakın bır arkadasım 41 yasında 2 ay once bebek sahıbı oldu hem de dogal yollardan, olmaz dıye bırsey yok, tup bebekde yaptırmadı sadece bır ılacla kanallarını acmıs doktor, cok kafana takıyorsun o nedenle ne olacaksa olmuyor gıbı gelıyor bana hayırlısı allahtan kısmetınse olacak lutfen kendını bu kadar uzme , sevgıler tresor

bu doktor nerde arkadasim ilac neymis bana hemen yaz afedersiniz sey olsa alip icecem ya varmi otesi. ve anne olmaya gercekten bugun karar verdim ama bugun. cunki ben cok gencim yumurtalarim kaliteli ve taze rahmimde cok genc bir bebege bakacak buyutecek kadar okadarrrrrrrrrr tek bunu tekrarlayip duruyorum aksama kadar

tresor 02-02-2008 08:51 PM

sezencım doktor ıstanbulda jfk hastanesınde bakırkoyde adını bılmıyorum ogrenıp sana ozelden ulastırıcam merak etme sen

25emel 02-02-2008 09:58 PM

Alıntı:

sezencım doktor ıstanbulda jfk hastanesınde bakırkoyde adını bılmıyorum ogrenıp sana ozelden ulastırıcam merak etme sen

http://www.resim-yukle.com/img01/17/939050images.jpg e bunun üstüne güzel bir kahve ii gider demii sevincli

Sezennl 03-02-2008 09:58 AM

emelim dun kahveni icemedim misafirim vardi sabah sabah iciyorum.
tsk ederim tresor doktor icin bekliyorum mesajini.

hayirdir diyelim hayir olsun kendimce guzel bir ruya gordum. ruyamda bebegim varmis onu belime baglamisim biri soruyor nerde diye korkuyorum ana diyorum acaba oldumu belimde ariyorum sag tarafima baglamisim cozuyorum bebegimi agzini kocaman aciyor uyumus birde acikmis mememi veriyorum agzina kocaman aciyor daha hepsini agzina alip emiyor sonrada doyor ve agliyor ama ne aglamak susturamiyorum. biri diyorki bebegi dope yap ne diyorum ben muslumanim diyorki sen yap keser aglamayi sonrada muslamn yaparsin. tam cikacam kapidan uyaniyorum hayir diyon hayir olsun ruyami yorumluyacak kim varrrrrr

Sezennl 09-02-2008 10:28 AM

gunaydin gunlugum.
kac gundur bir arkadasa takiliyorum. arkadasimin babasi trden gelecek. benden rica etti manti bukelim su borekleri acalim icli kofteler yapalim diye bende peki dedim ve gecen pazartesinden bu pazara kadar vaktimi ona ayarimistim. neyse her gun gitigimde bugunde iyi degilim dedi yarinlara atti. neyse carsi pazar gezdik kendisine dolap ve koltuk aldi bende salon masam hep yumurlakti bende dortkose aldim sandelyelerim yipranmisti onlari yeniledim dun evlerimize geldi onunkilerde benimkilerde. neyse ona dedim hadi gel bu esyalri yerlerine koyalim dediki canim istemiyor sabah bakarim birdaha istiyormuyum bunlari diye dedi. bende eve geldim eslarimi duzelltim bilasiklarimi mutfagimi halletim. ve aksam gec saatlerde uyudum. sabah kalktim kahvemi aldim iciyorum ve gecen hafta tum olanlari dusunuyorum. bugun daha ona ugramam diye cunki ben ona tum haftami verdim ve o hep yarinlara birakiyor isni. dedimki ona yapma boyle bende cok akli uslu degilim zaten kendi islewrimi yarinlara birakmaya bayilirim dedim ama dedim kendi kendimi bu huyumdan vaz gecirmeye ugrasiiyorum sende boyle yaparsan ben biterim dedim. neyse az sonra ben kendime plan yapacagim. ben nelerimi yapmam lazim.
mesela benim kagitlarim dolacak, bir suru islerim var onlari bir sekilde yapmaliyim. ve utu temizlik yapmaliyim bunlari kendime yapmam lazim. arkadasa isim olmasa cagirsa giderim. onada soyleyimi lazimsam cagir geldigimdede ama muhakak o sileri yapalim diye yada napayim oylece birakayimi. neyse ben simdi kahvemi sigarami iceyim aklim basima gelsin

Sezennl 10-02-2008 10:59 PM

bugun yaptiklarimi birdaha asla yapmak istemiyorum insallah.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:36 AM.