![]() |
Ynt: sezenin gunlugu ENES VALLAMI HEMEN BIR KUTLAMA KONUSU AC KENDINE ORDAN SANA DESTEK VERECEGIM. enes tebrik ederim seni sana brova. ama konu ac sana anlatcaklarim var yapman gerekenler var biraktigin 3gun icinde. nerdesin naptin bana acil yaz okmi? biraktigin 3 gun bol bol su iceceksin. kendini oyala bir sekilde sakin ne nigotin sakizi nede nigotinle alakali birsey agzina alma okmi nerdesin enes? |
Ynt: sezenin gunlugu enes insallah biraktin birakmadiysan sana desetk vermeye hazirim. telkini dinle. 3 gun sabir et sonrasi kurtuldun. 7gunude gecirdinmi beynin normal islevine basliyor sukerler olsun. |
Ynt: sezenin gunlugu sigara isni halletim 17ci gunum ve biti artik sigara bende. simdi hayal ablam bana ozel bir telkin yapti. onu dinliyorum simdi hamile kalmayi basaracagim belkide hamileyim bilmiyorum daha. ama simden sonra kafamdaki isim bebegim olacak. |
Ynt: sezenin gunlugu Bu sabah msnden sigara birakmis bir arkadasla saatlerce konustum cani istiyormus iste sag bacagi cekiliyormus sol yani geriliyormus neysem ona aman yapma etme gitme diye yaza yaza bir kaldim. konusma sonucunda kendi kendime bende icsem ne olurki dusuncesin bende oldgunu hisedince kapatim bilgisayari dogru disari ciktim. yurudum eve geldim yattim az uyudum ve isime gitim. isimi biliyorsunuz sigara ve icecek satiyorum ve herkez benim bulundugumn yerde iciyorlar iste kulukleri bosaltiyorum felan fisdirik gece 12 oldu eve geldim saat 1 olmus uzakta calisyorum neyse bilgisayarimi actim ve aklima yemin ederimki sigarayi biraktigium geldi he dedim ben sigarayi biraktim. sigara orga gittim orda az okudum kimler neler yazmis ve sunu dusundum bugun bu sigarayi ben niye biraktim? tertemiz bir kanim olsun diye, kalbim rahat atsin diye, ciyerlerim nefes alsin diye, midem ulser gibi seylerden kurtuldun diye, kalin bagirsagim kendi kendine calissin diye ve her hucrem kendi kendine calssin ozlikle beynim mutluk hormononu kendisi salgilasin diye. ee bunlar simdi bende mevcutmu? evet mevcut. yemin ederim hic kilo almadim gayet saglikliyim, sarki soylerek geldim araba surerkene ve sesim hic kisilmadi. 20gunum bugun ve 1 kilo bile almadim. seviniyorum kendimi tertemiz hisediyorumki oyleyim. pasif iciclik yapiyorum ama napalim ekmek parami kazaniyorum. dumansiz saglikli gunler dilerim herkeze |
Ynt: sezenin gunlugu hcg diyetine basladim bugun 2cigunum 3kilo verdim. yarin doktora gidecegim ordada tartacaklar kilomdan nekadar yag nekadar su verdim. bu diyet doktor kontrolu altinda oluyor pahali bir diyet. ama olsun istedgim sey eskisi gibi incecik olmak. bunu basaracagim. hamileigide erteledim valla umrumda degil ister hamile olurum isterse olmazm o ne oyle ya kendimi paztes cuvalina benzetim. hamile kalmayi 25kilomu vermeden olmuycam once kilo verecegim eski kiloma inecegim ve sonrasindada hamile kalcagim. |
Ynt: sezenin gunlugu Bu aksam saat aksam 7de doktorda idim tartildim 4kilo vermisim. doktor harika dedi. onumuzdeki pazartesi tekradan kontrolum var. bakalim ozamana kadar nekadar kilo veririm. yaglarim tek gitigi icin baya inceldim. ohh be kendimi hafif hisediyorum. ve icim disim yesilik oldu ben hayatimda bukadar yesilik sebze ve gunluk duzenli skeilde yememistim. sanirim saglik besleniyorum. yalniz ozledgim seyler: keci peyniri cok ozledim, panen koek offfffff ya gozum bile yaslandi okadar ozledim, kizarmis nargibi tavuk yaninda bol yagli pilav. lahmacun:( ve ekmek tot edilmis hmmmmmmmmmmmmmm bugun firin onunden gecerkene bir koktuki anlatamam ekmek kokusu. ama olsun 40yildir hepsini bol bol yedim:P simdide ben diyetteyim yaglarimi kulanmdan yemiyecegim o seyleri oka:P |
Ynt: sezenin gunlugu unutum gunlugum yazmayi bugun sigarayi birakasimin 25gunu. 40im gelsin kendimi 40layacagim. sanirim bu diyetle yeme duzenimede kavustumu sonrasinda baska islerimi basarmaya calicagim. planlarimi yapmaya baslayacagim once kendime bir tatil verdim. simdilik ev bile temizlemek istemiyorum. simdi kendimi diyete verdim okadar sebzeyi yemek kolay degil valla tum gunumu aliyor :PPPPP |
Ynt: sezenin gunlugu sezen sen aştın arkadaşcığım.... sana diyecek bir şey bulamıyorum...tebrikler... 25889 25889 25889 http://img58.imageshack.us/img58/977...yw0egsjgx8.gif |
Ynt: sezenin gunlugu suzzim sagol canim.kendime geldigim icin cok mutluyum. kendimi kelimelerle ifade edemiyorum ama sanirim son 8yilim felan biryerlerde karanliklarda gecmis sanki simdi isigi goruyorum. yedigim seylerden lezet aliyorum giydiklerimi begeniyorum. kafami topladim. bunlari sigarayi biraktigima yorum cunki beynimdeki kotu seyler gidyor yavasss yavas. simdi soyle anlatayaim ben bir yildir ugrastim sigara birakmaya. bu 1 yil icinde hepo biraktim basladim basladim vede biraktim. nekadar ictim nekadar bioraktim bilemiycem. hesap yaparsam bu gecen yil 6ti ay ictim 6ti ay icemdim sayabiliriz oyuzden bugun 25ci gunum ama beni sallayan eden birsey olmadi zaten ben birakmistim hani sanirim. kafami toparlamam oyuizden verdigim kararlarimi dogru bulmam oyuzden cunki onceden karar verecegim zam,an yaktigimda bir sigara oandaki duyguma hiseme gore veriyordum kararlarimi ama simdi oyle degil. onceden zaten karar bile veremiyordum gucluk cekiyordum cunki o salgilarin salgilanmasini beynim engeliyordu. neysem kurtuldum. yemek isinide sanirim yola koydum. bu sabah uyandim hic ac degilim. bir elmami yedim ustunede bir fincan kahve. bitti. 12de bir sey daha yerim oglen 4de yine sebze. aksam calisacagim fazla zorlanamam vaktim olmaz cunki. ama calistigim yerde bu aksam lahmacunlar var ucundan koparmayi birak elime tutmam bile yasak doktordan. milet yine sigara icecek ben zehirlenecegim yine :P |
Ynt: sezenin gunlugu slm Günün aydın olsun sezen aplam.:) sigarasız bir hayatı yeniden tatmana senin adına cok seviniyorum. Hayat senin içinn cook daha güzel olacak.Ben bunu hissediyorum.kenndine çoook iii bak emi? kiss3 |
Ynt: sezenin gunlugu enes darisi basina. seninde gunun cok guzel olsun allahim yolunu acsin ve tum dileklerin ve tum isteklerin seninle olsun. yasin okadar gencki simdi sen istesen daglari delersin. sigara senin icin nedirki? ben kilo vermekmekle ugrasiyorum. sigara bitti 26tinci gunum bugum. simdi 5kilo verdim takildi vucudum 2gundur hep ayni kilodayim ama inecegim. yaglar disari gidecekler ben saglikli olacagim. kendine iyi bak gun cok guzel gecsin sneinde. bana guzel dileklerde bulundugun icin sagolasin tesekur edrim |
Ynt: sezenin gunlugu slm ben yeni üyeyim siteyi dolaşırken sizin rüya tabiri yaptığınızı duydum doğrumu????? |
Ynt: sezenin gunlugu slm fux yaz ruyani yorumlayalim dogru evet. ruya yorumunu yapmayi cok severim. |
Ynt: sezenin gunlugu rüyamda aşık olduğum kıza gece karanlıkta park gibi bi yerde sevgili olmayı teklif ettim oda sanki sevgilisi varmış gibi biraz sinirli bi şekilde beni reddetti (yada ben öyle hissettim. belkide öyle olmasında çok korktuğum içindir)ama bu rüyayı telkinlerden önce gördüm.bununla ilgili internette dolaşırken tesadüf eseri siteye girdiğim zaman telkinlerle karşılaştım.rüyanın yorumunu çok merak ediyorum.cevabın için şimdiden teşekkürler.. actionsmile |
Ynt: sezenin gunlugu :). tsk appam sigrayı bırakınca vücük ortalama bir kilo alırmış rahatladığı için. ama dahasıda olursa oda sigarayı bırakanın kendini yemege vermesinden:) kibs |
Ynt: sezenin gunlugu fux ruyada sevgiliyi gormek ayriliktir ablam. yada daha sevgili dgeilsiniz sadce senin askin var ama karsi tarafin yok. tek tarflimi bu askin? korkularin cikmis birde. belkide askin tek tarafli kizin haberi yok sende ona teklif etmek istiyorsun ve korkuyorsun reddeilmekten oda oylese aynisi gercegi cikmis yani korkularin. bu kiz sevgilinse eger ayrilik var degilse senin korkularin cikmis redeilme korkun. ama bak ruyam yorum dogruysada yaz degilsede yaz. |
Ynt: sezenin gunlugu enes hadi ablam sira sende ve guneste ele ele verin ve sigarayi birakin uzatiniz ama:PPP hadi gun belirleyin bakem ve gunede sadik kalin gosterin kendinizi. |
Ynt: sezenin gunlugu sevgili gunlugum BUGUN 30.GUNUM SIGARAYI BIRAKALI. superim ben bana nazar degmesin. bu sabah tartildim yaglarim baya erimis. kiyafetlerdendende belli zaten artik. ama daha cok incelmek istiyorum. buzdende diyetimin onumuzdeki cujartesi son olasada ben uzatacagim. eski kiloma inmedendende rahat etmiyecegim. o neydi oyle ya bir yildir kilo vermek istiyorm ama kilo veremiyorum o neymis oyleeeeeeeeee bak nasilda verilirmis. |
Ynt: sezenin gunlugu meraba sezen hanım nasılsınız? kilo vermişsiniz tebrik ederim yanlız kilo vereceğim diye aman sağlığınızdan olmayın ve çöp gibi kalmayın. birde rüya yorumu yaptığınız doğrumu? doğru tahmin yapabiliyomusunuz? |
Ynt: sezenin gunlugu valla sezen abla helal olsun.aşkım tek taraflı ve inanılmaz reddedilme korkusu var bende 88a. peki ne yapmam lazım?telkinler bu konuda yardımcı olabilir mi? reddedilme korkusu için bi önerin var mı??yorumun için tekrar saol |
Ynt: sezenin gunlugu ablacim dogadaki tum erkek hayvanlar, kurtlar kuslar, okuzler koyunlar karincalar hepsi disini tavlamaya calisir. bayada ugrasir tavlamak icin degilmi? kediler. bir gun deniz kenarinda otuyorum, hollnada denizin ustune yapilmis bir ulke ve hadinden fazla ordek var ordek sehride diyebilirsin yada su sehri neyse. nizim yiyceklere sanirim tav olan ikitane ordek geldi son bir ordek daha ve sonradan gelen ordek disi ordegi soyle bir suzdu vak vakladi demeye kalmdi digeri bu ordegi bir kovaladi sorma su ya gelince ucmaya balsladilar napti bilmiycem yakaldimi ama dondu disin yanina geldi gagasini vak diye itti. niye anlatim bunu? bunlardusunemeyen varliklar ama icgudulerinde yapacaklari var. bizimde oyle. ama bizler dusnuyoruz dusuncelerimiz bizi bazen iste seninde degingibi redelime korkusuna donusyor. oysa soyle dusunsen: ben bu kiza acilayim yuzde 50sansim ya beni reder yada kabul eder. ne kayip edeceksin? ne kazacakasin? seni redesde kazanacaksin kabul edsede kazanacaksin. cunki: seni red etse bilmis olacaksin seni istemiyor. daha dusunmene gerek yok. baska kizlara bakarsin ama seni kabul ederse sevineceksin bundan sonra napacaginiza bakarsiniz. yasiniz bilmedgimden tabiki bukadar diyebilirim. bence kendini depresyona sokacak kadar dusunme hasta edecek kadar dusunme git teklif et ve neyse o olur. hayatta her istedigimiz olacak diye bir sey yok. olmasa sakin uzulmeeeeeeeeee ama sakin ha. cunki herseyde vardir bir hayir ve bir baskasi cikar karsina bir kapi kapanir digeri acilir misali. anlatabildimi bilmem sana. ama ben senin gidip teklif etmeni istiyorum snein sagligin acisindan. ruyana kadar girdiyse baya derinlerden dusunmussun. dinle ego guclendirciyi o konuda saman ve atakan cok bilgiler birde hayal abla telkinlerle onlar ilgileniyolar. umarim sana yardimci olmusumdur |
Ynt: sezenin gunlugu saol sezen abla söylediklerinin tamamında haklısın ama ben yinede senin burada anlattığın kadar basit düşünüp teklif edecek cesareti kendimde göremiyorm.yinede ceabın ve önerilerin için sağol söylediklerini dikkate alıcam actionsmile |
Ynt: sezenin gunlugu ozaman sen kendinede bir seyleri eksikmi goruyorsun mesela kendini kiza karsi yetersizmi goruyorsun? problem ne ablacim? cunki senin durumun simdi erteleme ye girdi ertelemelerde nelerden olstugunu ertelemeden okuyabilirsin. atakan ingizliceden turkceye cevirmis ben okumustumda cok hakli yerleri var. bir oku diye sana tafsiye ederim. yaparsin aslinda kayibin yok hatta kazancin var ama sen bilirsin yinede. |
Ynt: sezenin gunlugu slm sezen appaş. bakıyomda herkezin dertleriyle ilgileniosun maşallah:) benimde bi derdim var solim ozamn.uzun zamandır girmiom farkındaysan. ama her gün internet kafedeyim.bazen günde 6 7 saat int kafeye para veriyorum. Gelişim işine bu siteyle tanıştıkta sonra başladım.Önce telkinler. ilk ay günde 24 saati buluyordu hatta bazen 30 saat.Sonra gercekten güzel gelişimler farkettim. Bi ara sitede dolaşırken reiki medi falan neymiş okudum. Önceden bilmiyorum analamzdımda bence komik geliodu.:) Daaaaayyyyy ı . ama dedim bunca millet uraştığına göre vardır bir kerameti heralde. oraya bir mesaj attım bilgilenmek isterdim diye. sonra bir appam beni ekledi. Dediğine göre ben cağımışım o gelmiş.Ama harbiden appa çok iyi bi insan .Onu cook sevdim.Her gün derdimi msnde dinledi bana yorumlar yaptı derdinianlattı ben destsk olmaya calıştım. her güünnn.İşin kotu tarafı ne biliyomuusn appa bü master aplama ben fazla bağlandım.Çok iyi birisi çünki.Amma benim kotü huyum ben fazla bağlanmayı sevmiyorum.Çünkü oleki artık ne reiki öğrenmeye ne mediye falan diil sadece onun bir slmı için internete gelir oldum.Buçook köti sadanim Demek istediğim şu yani bu başlanma işinden kurtulacam :) bi önerin varmı Ben kimseye bağlanmak istemiorum gercektende psikolojim bozulmaya başladı |
Ynt: sezenin gunlugu Selam hayatim degisti miletinin insanlari merhabalar, nasilsiniz? insallah iyisnidir. ben iyim simdiye kadar 8 kilo verdim. sigaranin cigerlerimden cikmasi icinde bahar temizligi yapiyorum vucuduma detox hersey super giyor hayatimda. yaglarimdan arindim. her sabah 6tida uyaniyorum ve ormana yuruyuse cikiyorum. bir bucuk saat tempolu yuruyus yapiyorum.ghaftada iki kez spor yapiyorum hayatim duzene girdi ve hersey guzel umarim sizlerinde oyledir. kilolardan kurtuldugum icin cok seviyorum, enes ablacim buralardamisin? bahsetigin ablan aramizda insallah o ablanla her daim aran hep guzel gider. herkezin bazen ablaya ihtici vardir ablana saygi ve sevgi duy sana ablalik yapmaya calisyor sende kardeslik yap kendine iyi bak |
Ynt: sezenin gunlugu bizlerde iyiyiz canım.. güzel haberlerinle günümüze neşe kattığın için teşekkürler.. ark5 arada uğrayıp forumda sigarayı bırakmaya çalışan kilo vermeye istekli olan dostlarımızı yüreklendir kuzum.. thumbsanim kararlı ve başarılı adımların için seni tekrar kutluyorum.. 25889 sevgiler.. kiss3 |
Ynt: sezenin gunlugu Sezencim iyi olmana çok sevindim. Ve birkez daha azminden dolayı seni kutluyorum. Arkadaşım özledik seni yahu..... kiss3 |
Ynt: sezenin gunlugu sezencim allah herşeyi gönlüne göre versin canım.o tarifi imkansız evlat sevgisini rabbim sanada tattırsın.ondan güzel bişi olamaz.dualarım seninle canım. |
Ynt: sezenin gunlugu Selam saman defduru ve serpil arkadaslarim. beni ozledginizi bilmiyordum:)))) bende sizleri cok ozledim. sigarayi birakisimin 65 gunu yani iki ayi gecti. ve diyete az ara verdim iyice yedim ictim birguzelcene saliya tekradan basliyorum yine 23 gunluk bir diyet. bir 10kilom kaldi toplam 25kilodan. ugrasip duruyorum. insallah istegim kiloya duserim vede bir an once bebegime kavusurum. kendinize iyi bakin. hepinizi sveiyorum. |
Ynt: sezenin gunlugu 25889 25889 25889 tebrik ederim sözün bittiği yerdeyim, senin yapacağım dediğinde yapamayacağın hiç bir şey yok |
Ynt: sezenin gunlugu Hayal ablacim merhaba insallah iyisindir. yaza izmirdeyim. biletimi almadim alsaydim sanada soylerdim nezaman gelecegimi izmire. ben senin yanina muhakak gelecegim. beni karakolun onunden alirsin artik geldigimde. surda 3 ay sonra yanindayim. ozamn seninle bol bol sohbet ederiz. kendine iyi bak ben buralardayim. ben diyeteyimya su anda dgeilim ama gerginim ve sitresliyim oyuzden. ne bileyim. iste nasil anlatsam. su kilo isnide haletimi bu ay gelecek aya Allah kerim. byee kendine cok iyi bak |
Ynt: sezenin gunlugu merhaba sezen, sigarayi birakan sen idin degil mi yanlis hatirlamiyorsam, ne oldu bir gelisme var mi bu konuda?? yine de bravo yani |
Ynt: sezenin gunlugu başımın üstünde yerin var sezenim şimdiden hoşgeldin safalar getirdin kiss3 kiss3 |
Ynt: sezenin gunlugu Alıntı:
hayal ablacgim geliyorummmmmmmmmm az kaldi ben gelince sendende ince olacagim gor bak:PPP |
Ynt: sezenin gunlugu Sezenim gelişmelerin çok güzel. Dostlarımın günlüklerine daldıkça öyle güzel gelişmeler görüyorumki hayıflanıyorum nasıl ayrı kalmışım sizden. Çok sevindim arkadaşım rabbim herşeyi gönlünce versin. |
Ynt: sezenin gunlugu PAMİRMÜHÜR canim kenimle baristim ve kenidmi seviyorum. arkadaslar ogunden bugune ben 7 kilo daha verdim. simdi 64 kiloyum sanirim. insallah bir hafta sonrada 3 yada 4 kilo verirsem 59 dusersem bir ara verecegim. bir hafta felan sonra yine devam diyete ve tam eski kiloma donecegim. sigarasizlik super gidyor bu arada herkeze sidetle tavsiye ediyorum. ben mutluyum insallah herkez mutludur. birde bebegimi karnimda hisedebilseydim benden daha mutlu insan olamazdi. |
Ynt: sezenin gunlugu http://webdesys.display.hl-users.com...ili/aferim.gifcanım benim harika gidiyorsun... 25889 inşallah en kısa zamanda istediğin her konuda başarılı olursun.. http://img168.imageshack.us/img168/8193/angels9zw2.gif yüreğimiz seninle.. http://img144.imageshack.us/img144/8...20ad3tfhg2.gif sevgiler.. kiss3 |
Ynt: sezenin gunlugu Sezenim geçen hafta tatitldeydim ve sanırım sana ışık olabilecek bir şey öğrendim. Cildim sigara ve stresten çok yıprandı.Tatilde annemin yazlıktaki komşusu bana E vitamini kapsülü verdi Akşam cildine sür ve yat dedi. Şeytan E vitamini ne olaki diye dürtüp durdu.Döndüğümden beri E vitamini ile ilgili bilgileri ağzım açık okuyorum. Hamilelikte fetusun yaşayabilmesi için E vitamini alımı arttırılmalıymış.Kısırlığın tedavisi yada doğurganlığın artırılması için E vitamini alımını arttırmak gerekiyormuş.Ayrıca kanser önleyiciymiş vs vs .. sende bi araştır istersen ilgimi çekti paylaşayım istedim. Sevgiler |
Ynt: sezenin gunlugu puremur canim ben e vitamini zaten kulaniyorum:))) ve seninde kulanmana cok sevindim. onu yuzne surmuyceksin onu iceceksin. sigarayi biark bak icme ictigin surece kendine cok kotuluk etmis olursun. ama e vitamini bile kulanmana sevindim kisirlikta kulanilan daha bircok kapsul varda ama herkisira fazla seyde olmuyor. lhseni olcturmen lazim ekstra vitaminler almak icin ama zaten hamile kalmak isteyen elevit diye bir hap kulaniyor icinde her vitamin var elevityin yani ayriten e vitamini kulanmiyor. neyse. ben kisir degilim benim kziim var once onu belirteyim. yasimdan dogru benim yumurta kalitem zayif onuda sigara ictigim ve yanlis beslendigim sure olujrsa degisim olmaz oyuzdenden ben dogru yoldayim. evet arkadaslarrrrrrrrrrrr ben simdi 62 kiloya indimmmmmmmmmmmmmm onumuzde ki sali 59 gormek istiyorum hemde cok ama cok gormek istiyorum. ve gorecegimede eminim ya. hayal abla oralardaysan gelde beni camarada gor yahu sen onceki kilolu halimi biliuyorsun cunki aaaaaaaaaaaa cok zayiflamisin diyecek destek ariyorum der4misim |
Ynt: sezenin gunlugu samanim havalim senin hayat nasil gidiyor balim gulum? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:20 AM. |