Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   sezenin gunlugu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2195)

Sezennl 30-10-2007 02:25 PM

Ynt: sezenin gunlugu

emelcim anlat anlat ruyani az cok bende ruya yorumlarim elimden geldigince bak diger canim arkadasimda yorumluyor. ama ben gercekten icimden geldigigibi yorumlarim cunki benim annem ruya yorumcusudur koyde ruya goren aneme gelirdi. az cok birseyler biliyorum iste bende sen anlat ruyani hadi

25emel 30-10-2007 02:28 PM

olurmuu ne kusuruu sen yeterki yorum laa sevincli ya benim kaymakam olarak bir yere tayinim çıkmış.bir eve götürüyorlar beni burası senin evin diyorlar.evde bir kadın var kaymakam konutunun bakımını yapıyormuş yani...ev sobalı,içinde dolaşıp eve bakıyorum.lakin daha fazla ayrıntı hatırlamıyorum.bu sabah gördüm.uaynır uyanmaz baktım üstüm kapalıydı girlhaha girlhaha

25emel 30-10-2007 02:30 PM

ayyy ölecem merakdan terli345 terli345 terli345 babam bugün yorumladı işime gelmedi onun yaptığı yorum ayıptır sölemesi utananadam haydın bekliyom sizlerii f678h

Sezennl 30-10-2007 02:43 PM

Emelcim issizsen is bulacagina isin varsa isinde yukselecegini gormusun evde bekarsan evlenecegine evliysende cocluk cocguna karisacagina isaretir benim icimden oyle gecti. bekarsan evlik gozkuyor sana bizide davet ha. sevgilin var senin askerdemi yoksa tayinimi cikacak bir yere bilinc altindan yorumlarsam oyle birsey demi??

25emel 30-10-2007 02:49 PM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
Emelcim issizsen is bulacagina isin varsa isinde yukselecegini gormusun evde bekarsan evlenecegine evliysende cocluk cocguna karisacagina isaretir benim icimden oyle gecti. bekarsan evlik gozkuyor sana bizide davet ha. sevgilin var senin askerdemi yoksa tayinimi cikacak bir yere bilinc altindan yorumlarsam oyle birsey demi??

gündüz babamda öle dedi kaymakam damat geliyor hanımm die seslendi anneme tuh788 nayırr nolamazz 789569 sevgilim yok sezenim platonik bir askım vardı oda baskasıyla evlik kararı almış gibi bişiy rt67

tresor 30-10-2007 02:56 PM

sezencım sen emele bakma, kac saat konusuyoruz ama care etmıyor, ahh bosuna gıttı gene mesailerim bosuna , sen benı en sonunda catlatıcan emel n9598

25emel 30-10-2007 03:00 PM

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı

sezencım sen emele bakma, kac saat konusuyoruz ama care etmıyor, ahh bosuna gıttı gene mesailerim bosuna , sen benı en sonunda catlatıcan emel n9598

smil56 sen buradamısın ay msnde yokum yazıyooo

25emel 30-10-2007 03:27 PM

tresorum sevgili dostum... bakalım sevgili arkadasım.arada bir acıyor içim ya nese artık anladın sen onu 44

üç_gömlek 30-10-2007 04:23 PM

ben de gaza geldim.bi rüya da benden.düşününce acayip komiğime gidiyor bu rüyam.
rüyamda kendim bağlama kursundayım.hoca,öğrenci arkadaşlarım falan benim bağlama çalmamı dinliyorlar.ben bağlama çalarken bir anda bırakıp bağlamanın teknesine sarılıp uyuyorum.rüyamda uykuya dalar dalmaz da gerçek hayatta uyanıyorum.ee.. komik olan da uyandığımda bi de baktım bağlama diye yorganı tutmuş ve yorgana başımı yaslamışım.bedenim yorgana sarılınca rüyama o yorgan bağlama olarak görünmüş. khkh56 khkh56 khkh56

heralde tabiri yok bunun.bi de şu smileylerin hepsi birbirinden güzel.sanki arkadaş gibiler smileyler bizimle.

25emel 30-10-2007 04:28 PM

allahım ne güldümm aa34 aa34 ay sazın teli die yorganımı tıngırdattın yoksa aa34 aa34 üstün acıkmıydı baktınmı girlhaha ya sendekide sans ha ne sezen var sitede nede shmanic beklemelisin kardess bakalım baska varmı yorum yapan... sansına artık ark5 ben evleniyormuşum ::) tabirimde öle denildi sevincli ayy istermisiniz askıcıgımla evleneyim utananadam utananadam sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:29 PM.