![]() |
Ynt: sezenin gunlugu Alıntı:
|
Ynt: sezenin gunlugu Alıntı:
|
Ynt: sezenin gunlugu Selamlar tekradan uzunnnnnnnn zamandir gunluigumun yuzune bile bakmadim. ama gunlugume ihtiyacim var. su andaki degismek istedgim iki sey var birincisi hamile olmak. ikincisi sigarayi birakmak. 1cisi icin yine tup bebek yaptirdim. 7dinci gunum bugun. 2cisi icinde dun atakanin haziladigi telkinlerin ikisini indirdim dinledim ve dinliyorumda ve sabah kaltim paketi kirdim attim tuvalete cektim suyu. ne igrenc birsey ya paramla kenimi zehirliyorum. bir paket icinde 19tane var fiyati 4 ero. ve bu sigara benim vucudmuda yaslandiriyor bir nefesi 50huceremi olduruyor neyse biraktim. hamile olup olmadgimida haftaya sali ogrenecegim insallah hamileyim saliya kladar sakin olacagim kendimi yuzde yiuz hamile saniyorum bu arada. sevgili gunlugum umarim herzaman guzel seyler yazarim sana |
Ynt: sezenin gunlugu ark5 bravoo tatlımmm 25889 25889 |
Ynt: sezenin gunlugu y789 uykulusmile khkh56 **shamanic** ya nerelerdesiniz ne sen nede hayal abla msnde yok benden kaciyorsunuz farkindayim. neyse az zaman kaldi saliya kadar 8gun var. ama herzmanki seyler simdiye kadar cok iyidim ama yinede iyi olmak istiyorum. valla baktim sinir oldum birtane muzik var yersen diye onu dinleyip kendimi avutuyorum. ben gucluyum ben hakliyim ben hamileyim. az once biri geldi sigara icen ondan aldim birtane ictim ama icmem daha kendimide uz,muycem simdiye kadar 1 sigara ictim yani oda iyi birsey. devam edecegim hayatima guzel birsekilde. |
Ynt: sezenin gunlugu allah iyiliğini versin.. konuştuk ya o kadar.. khkh56 yemek ypıyoss yaw.. adam gelecek hani bana hani bana diyecek.. aa34 |
Ynt: sezenin gunlugu hehehe yemek yaptinmi yedinizmi dundu o ama ben bu yaziyi dun sabah yamzistim seninle aksam konustuk akillim. sigara birakma muzigini dinliyorum gunde 2 sigara icyorum artik ama yedigim yemekleri sayarsam belkide daha zararlidir ama neyse. gece hayirdir bir ruya gordum.hayirdir, ruyamda turkiyedeymisim bir bayan goruyorum arabin icinde bende arabadan iniyorum yolda kadina bakiyorum arabanin arpagi acik ve bayan onde oturuyor koylu elbiseli biri diyorum hayir ola cok sevinclisin evet diyor tupbebek yaptirdim hamileyim aa diyorum nekadar guzel hamilemisin evet diyor hamileyim diyorum bir tv kanalimi yaptiurdi evet diyor cunki gazete kadinin resmini felan goruyorum ora neyse basliyorum ebn aglamaya diyorumki bende tupbebek yaptirdim ama daha bilmiyorum hamilemiyim degilmiyim ama diyorum degilsem eger esim diyorki olana kadar tupbebek yapacagiz diyor diyorum uyanmisim ruyami yorumlayin yorumcular nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sizleri cok optummmmmmmmm |
Ynt: sezenin gunlugu canım bu senin bilinçaltının dışa vurumu olan bir rüya olmuş biraz aslında yorumlanacak çok şey yok... wave korkularını lütfen özgür bırak hem kendine hem eşine güven.. 98569 hamile kaldığına inan.. malesef daha önceki tecrübelerinen dolayı içinde olan üüzntülerin var.. onların yerini umut ve sevgi ile doldur.. sevincli farzetki bu senin ilk denemen.. onun heycanını ve mutluluğunu yaşa.. blissy sevgiler.. kiss3 |
Ynt: sezenin gunlugu olur canim aynen yaparim insallah hamileyimdir ben hamileyim hamileyim evet ben hamileyim |
Ynt: sezenin gunlugu kiss3 hamile bir aneden herkeze opucukler mlk34meleklerim buyolar evet 9 ay sonra kucagimdalar sizlere resimlerini burdan yolayacagim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:54 PM. |