![]() |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Güzel gelişmeler ile şükür yolunda herşey. Günlükte yazdıklarım yeterince açıklığa kavuşturur sanırım y789 Bir nebxe de olsa çekim yasasını kullanabildim hismiley |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]C5VjaUFquEc[/youtube] craig david seven days live sevincli sevincli |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]xhzz608GJ6c[/youtube] Craig David - Rise & Fall (ft.Sting) gulensmiley gulensmiley gulensmiley |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]47GHwDMrvgw[/youtube] A New Day Has Come - Celine Dion |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]K7xtProGbh8[/youtube] Craig David- My Love Dont Stop Tribut |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Emel anlatsana ne istedin çok özelse özelime yaz. Farkettim ben zaten bugünlerde bir heyecanın vardı hele şu an için kıpır kıpır değil mi smileydance |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... evet ya sorma yerimde bağlasalar vız gelir!!!yalnız şimdide şöyle bir sorun var istediğiminde fazlası oldu smil56 bünyem kaldırırmı die düşünüyorum sevincli ya bizler nir böyleyiz insanoğlu isteriz isteriz oluncada tereddüt ederiz. terli345 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Senin ihtiyacın olduğu kadarı karşına çıkar fazla değil hakettiğin tüm bunlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 AM. |