Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1373)

25emel 12-06-2007 12:00 PM

Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

bol koşuşturmacalı yorucu bir nöbeti daha geride basarı ile bırakmanın haklı gururu ile evime geldim bu sabah 44 pc mi açıp ne var ne yok die bi bakınayım dedim.maillerimi okudum forumda bir kaç yere eklenen yazıları okudum.gözlerim iyice agırlaştı tamm son hallerimdeyip kalan enerjimle kendimi yataga atayım dedim pc yi kapattım.inzivaya cekilecektim.uydum mu uyku öncesi bir zamanmıydı anlayamadım.garip garip sesler duyuyordum şaşkın. ne ay bu diyip bir silkelendim baktım ki kulagımda telefon dusun ne zaman caldı ne zaman açtım kimle ne konusyorum inanın farkında deilim 4897 sonra toparlandım.meger konustugum yatılı okuldan trabzonlu bir arkadasımmış. hüngür hüngür ağlıyor.son bir azimle toparlandım mevzuyu anlayabilmek için şaşkın arkadasımın bu akşam düğünü vardı.hafta içi oldugu için malesef ki ben gidemiyordum her seyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşlerdi eğlence ordu evinde olacaktı.ev,gelinlik,damatlık her sey büyük bir özenle hazırlanmıştı. veee bugün amcaoğlu sizlere ömür sad456 ya otomatikman insan düşünüyor kendini o durum da.... yazık... tuh788 bu nasıl bir deneyimdir.
hayat ne kadar garip bir düzen içinde sasırmamak mümkün deil...

25emel 12-06-2007 05:43 PM

saol lerzanım. neutrali5

BURCU GELEGEN 12-06-2007 10:41 PM

Böyle durumlarda sessizliğim ön planda ne diyeceğimi kendimi nasıl ifade edebileceğimi hiçbir zaman bilmedim başınız sağolsun canım

25emel 12-06-2007 10:52 PM

saol burcum açıkcası burcum bende de aynı durum mevcut. rt67 ne söylesem nasıl teselli etsem bilemedim sadece dinleyebildim.zor bir gece. sadanim

hayalayaz 13-06-2007 01:19 AM

ölümler hakkında bambaşka şeyler bilip düşünsekte,böyle bir deneyim gerçekten zor..ben bayramlarda falan sela duyduğumda,yani bugün bu olmamalıydı derim,amacım allahın işine karışmak değildir asla, ama geride kalan insanların ne halde olduklarını düşündüğüm için..allah rahmet eylesin

gokmen goker 13-06-2007 03:54 AM

Allah rahmet eylesin emel hanim. :((( Hakkinda hayirlisi buymus demekteyim.. babami kaybettigimde 2 yil kadar olumle ilgili okuyup dusundum.. sonucsuz kaldim.. nefret ederken dusundukce sevdim.. emeklemekte an siirim bir hanfendiye olan ask degil, ölümle cilvelesmeyi tasfire kalktigim bi gecenin simülesiydi.. sinirlarimiz bu kadar yuzeysel degildir, elbet sorgulamak gerek.. sorularimiz oldugu surece cevaplar da olacaktir.. merhumun ailesine sabir diliyorum..

25emel 13-06-2007 10:02 PM

çok teşekkürler arkadaşlar...

BURCU GELEGEN 14-06-2007 09:51 AM

Nasılsın daha iyi olduğunu ümit ediyorum 44

25emel 14-06-2007 01:53 PM

iyim ya saol canım 44 çarşambacılara dikkatimi yogunlaştırmış durumdayım 44 şu sigara olayına olabildiğince destek vermek istiyorum.işlerde yogun bu aralar zaman yaratıyorum. 44sırf foruma girmek için kısa sürelerde olsa...merak ediyorum bizimkilerin neler yaptıgını hadi hayırlısı... bu arada annem geldi 44 baskına smil56
sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor? hismiley

25emel 16-06-2007 01:39 PM

[youtube=425,350]YoZ0H_KjaMs[/youtube] 3 hürelden buldum onların bir sarkısı daha vardı seni sevmek yokmu die onu aradım bulamadım pek severim onu ben dinletecektim sizlere de... f678h

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:47 PM.