Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Testler ve Anketler

Uyarılar

Testler ve Anketler İlginç, Eğlendirici, Öğretici Test ve Anketler

KOKOLOJİ TESTLERİ

Serbest Kürsü ve Testler ve Anketler KOKOLOJİ TESTLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KOKOLOJİ Aklın gözleri iki yöne birden bakar. Biri dış dünyaya dönüktür, çevremiz ve insanlar hakkında bilgi toplar. Diğeri içe dönüktür ve içimizin gizli dünyasına bakar. Kendi iç dünyanızı araştırdığınız bu göz, başkalarının ne düşündüğünü anlamaya çalışır ve ileriye bakarak bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi

KOKOLOJİ TESTLERİ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-05-2012, 08:30 PM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart KOKOLOJİ TESTLERİ

KOKOLOJİ

Aklın gözleri iki yöne birden bakar. Biri dış dünyaya dönüktür, çevremiz ve insanlar hakkında bilgi toplar. Diğeri içe dönüktür ve içimizin gizli dünyasına bakar. Kendi iç dünyanızı araştırdığınız bu göz, başkalarının ne düşündüğünü anlamaya çalışır ve ileriye bakarak bir gün nasıl bir insan olacağınızı bulmaya çalışır
Kitaplar, gazeteler ve televizyon insanların dış dünyayı öğrenmeleri ve anlamaları için geliştirilmiştir. Son yıllardaki medya patlaması duygu ve bilgi fazlasına ve insanların günlük olarak hazmedebileceğinden daha çok bilgi yüklenmesine neden oldu. Medyanın çok az bir bölümü iç dünyamızı keşfetmeye ve anlamaya ayrılmış durumda. İç gözümüzü açmak ve bu gözün görüşünü keskinleştirmek için tasarlanmış psikolojik oyunlar bunun bir türüdür Psikoloji bilimi insanlara zihin anlamayı sağlar ama her bilim dalı gibi uzmanlaşmamış kişileri uzak tutacak özel kelime haznesini öğrenebilmek için çok zorlu çalışma ve azim öğrenciler ister. Kokoloji psikoloji bilimi temel alınarak ama eğlenceli ve kolay bir yaklaşımla herkesin anlayabileceği şekilde hazırlanmış bir oyundur.
size teste başlamadan önce dikkat etmeniz gereken birkaç nokta:

Aklınıza ilk geleni söyleyin
Doğru ya da yanlış cevap yoktur. Bu nedenle rahat olun ve aklınıza geleni çekinmeden söyleyin.

Eğer mümkünse başkalarıyla oynayın
Kokoloji diğer bütün kitaplar gibi tek başınıza da okuyabileceğiniz bir kitaptır. Ama bir başkası ya da bir grupla oynadığınız zaman çok daha eğlenceli ve heyecanlı olacaktır. Diğerleri ile sandığınızdan daha fazla ortak yönünüz olduğunu görebilirsiniz. Belki de farklı dünyalardan gelmiş kadar uyumsuz olduğunuzu göreceksiniz, kim bilir! Bunu keşfetmek içinse tek bir yol var.

Cevapları tahmin etmeye çalışmayın
Testlerde akıllı olduğunuzu ispatlamaya çalışmak ya da soruların altlarında ne anlam gizli olduğunu tahmin etmeye çalışmak çok doğaldır. Ama bundan ne öğrenebilirisiniz ki?

Kendinize karşı dürüst olun
Kokoloji sadece bir oyun olabilir ama her iyi oyun gibi eğer izin verirseniz size bir şeyler öğretecektir. Kendinizle ilgili bir hata ya da eksiklik ortaya çıkarsa bunu kabullenmekten korkmayın.

Hazırlıklı olun
Testlerden bazıları size bir şeyler yazmanızı yada resim çizmenizi söyleyecektir bu nedenle başlamadan önce bir kalem ve kağıt hazırlamanızda fazda var. Tecrübeli kokolojistler bir dahaki oyunu videoya çekmeyi düşünebilir. Gerçek karakterler açığa çıktığında oyuncuların yüzlerindeki beliren ifadeler çok eğlenceli olabilir.

Sırası gelmeyen yerleri okumayın
Bu tavsiyemiz, polisiye bir romanı okumaya başlamadan önce katilin kim olduğunu öğrenmek için son sayfaya bakanlara.

İnsanların tepkilerini izleyin
Bu kitaptaki senaryolar verilen açıklamalar kendiniz ve başkaları hakkında daha fazla şey öğrenmek için sadece bir başlangıç noktasıdır. Kimi zaman bir başkasının bir soruya verdiği beklenmeyen cevap, yazılan açıklamadan çok daha öğretici olabilir.

Açık fikirli olun
Tıpkı hayatta olduğu gibi Kokoloji oynarken de olayları bir perspektif dâhilinde tutmak önemlidir. Tek bir doğru cevap ve tek doğru yorum yoktur. Eğer arkadaşınızla oynuyorsanız, onları keşfetmek fırsatını değerlendirin. Eğer hepimiz aynı şeyi düşünüyor olsaydık dünya hiç eğlenceli bir yer olmazdı. Çeşitlilik hayatın tuzu biberidir.



Şimdi başlayalım mı oyunumuza arkadaşlar katılım bekliyorum okuyup kendinize saklamayın fikirlerinizi unutmayın biz bir aileyiz

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2012, 08:32 PM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

ÇÖLDE YOLCULUK
Masamızın üstünde bitmemiş işler dolu. İş arkadaşlarınız çoktan evlerine gitmişler. Saate bakıyorsunuz, O da size bakıp gülüyor. İçinizde gittikçe ağırlaşan bir duyguyla, işleriniz acaba hiç bitmeyecek mi diye düşünüyorsunuz.
Profesör dünyanın en sıkıcı konusu hakkındaki üç saatlik derste anlatıyor da anlatıyor. Defterinizde karalama yapmak için hiç boş yer kalmadı ve dersin daha sadece yarım saati geçti. Zamanın içinde donduğunuzu hissediyorsunuz.
Beklemek kimi zaman herhangi bir anlık acıdan çok daha özel bir tür işkencedir. Can sıkıntısı ve bunalma bir araya geldiğinde en sağlam insanı bile paniğe uğratabilir. İlk yolculuğumuz bizi sonsuzluk ile yüz yüze getirecek. Kendinizi hazırlamak için bir dakika bekleyin ve uçsuz bucaksız bir çöle girin.
1. Hiç sonu yokmuş gibi görünen ıssız ve geniş bir çölde bir deveye binmiş gidiyorsunuz. Yorgunluktan bitap düşene kadar deveyi sürdünüz. Sizi taşıyan deveye hangi sözcükleri söylersiniz?
2.tam susuzluktan öleceğinizi düşünürken önünüzde çok güzel bir vaha göründü. Ama birisi sizden önce oraya varmış. Bu diğer yolcu kimdir? Tanıdığınız birinin adını verin.
3.Çölde zaman çok yavaş geçiyor ve uzaktan bir kasabanın ışıkları görünene kadar sanki asırlar geçti. Nihayet varacağınız yere geldiniz. Yolculuğunuzun sonuna geldiğinizde neler hissediyorsunuz?
4. Uzun zamandır üzerinde ilerlediğiniz deveyle ayrılma zamanı geldi. Deveden inerken yeni bir sürücü geliyor ve sizin kalktığınız eğere oturuyor. Yeni binici kimdir? Hayatınızdaki bir başka kişiyi seçiniz.









ÇÖLDE YOLCULUK İÇİN ANAHTAR


Buradaki çöl ve deve, kişisel bağımsızlık yolculuğunu sembolize eder. Tam olarak söylemek gerekirse bu senaryo sizin sevgilinizden ayrılmanız durumundaki duygularınızı açığa çıkarır. Cevaplarınız yollarınızı ayırma vakti geldiğinde nasıl tepki vereceğinizi gösterir.
1.Deveye söylediğiniz sözcükler aşkın bittiğini fark ettiğinizde kendi kendinize söyleyebileceğiniz şeylerdir. Şöyle cesaret verici sözler mi söylediniz: ‘Bir şekilde başaracağız!’ ya da ‘Merak etme, bu sonsuza kadar böyle gidemez.’ Yoksa karamsar bir havanız mı vardı? ‘Kaybolduk, hiç umut yok, sanırım burada öleceğiz?’
2.Psikoloji termonolojisinde vaha, kişinin sorunlarını çözmesini sembolize eder. Burada karşılaştığınız kişi sizi rahatlatmış, size yardım etmiş ya da ileride ihtiyacınız olduğunda yardımını isteyebileceğiniz birisi olabilir.
3.Yolculuğun sonunda vardığınız kasaba kırık kalbiniz iyileştiğinde duygularınızın yeniden yola girmesini sembolize eder. Kasabaya vardığında hissettikleriniz biten aşkınız hakkındaki gerçek hislerinizdir.
4.Yeni binici sizin gizlice rekabet, kıskançlık hisleri beslediğiniz ya da için için kızdığınız birisidir. İsmini verdiğiniz bu kişi aşkta bir rakibiniz mii yoksa bir zamanlar kalbinizi kırmış olan birisi mi?
__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2012, 08:40 PM   #3 (permalink)
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

kendi cevaplarım :))

deveye ha gayret diyorum...
hadi yüreğim ha gayrett :))

vahadakini.. tanımıyorum :((
ne fena.. zaten kendimden başka kimseye güvenmediğim düşünülünce ...

ohh çok şükür derim...
ben tüm bitişleri severim :))

iş partnerimi seçtim seçe seçe :) birlikte inanılmaz bir ekibiz..demek için için haset edermişim :))
__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2012, 09:27 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2012
Mesajlar: 51
Tesekkür: 1,413
48 Mesajinıza toplam 112 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Kadir Serarslan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

Sen başarırsın dedim deveye.
Vahada kimseyi göremedim sanırım benim durumum daha vahim
Yaşasın medeniyet yaşasın özgürlük herşey çölden iyidir hiç özlemeyeceğim
Ve bu şaşırtıcı evladımı oturtabildim ancak deveye ama bu ne demek şimdi?
Kadir Serarslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2012, 11:34 PM   #5 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

İlginçmiş yalnız ben çöldeki olaylardan hiç birisiyle aşkı bağdaştıramadım test benim için bambaşka anlamlar kazandı. Verdiğim cevapların sevgiliye duyulan aşk ile alakası yok. Sanki bilinçaltıma bilinçli bir şekilde dokundu. Bu çöl macerası benim için zorlu bir yolculuk anlamı taşıyordu. Örneğin belirlediğinin bir hedefe ulaşmada karşıma çıkmış bir egledi o çöl. Çöl özellikle seçilmiş bir imge ya da metafor mu demek daha doğru buna. Çöl çaresizlikleri, çıkmazları ama yola devam etme gerekliliğini simgeliyor. Ben tam olarak bir çöldeyim hayatımdaki bir konuda(çok şükür ki sevgilime duyduğum aşk değil bu). Bu konuda bir aşk var mı? Aşkla başladığım bir iş ile ilgili. Aşkla başladım hala severek yapıyorum ama bazı durumlar beni o işten soğuttu uzaklaştırdı şevkimi kırdı ve yol ayrımına getirdi. Cevaplarım:

1. Deveye: Seni ve kendimi bu zor duruma soktuğum için üzgünüm. Dinlenmemiz gereken vakitteyiz. Dinlenmeliyiz. Yeterli gücü topladığımızda devam etmeliyiz. Buradan kurtulmak ikimizin de hayrına olacak.(Ciddi ciddi derdim böyle ben bitkilerle konuşan biri olarak deveye neler neler derdim tek başıma kaldığım çölde:) )

Bir şeyleri zora soksam da yanlış yollara girsem de yalnızca kendimi düşünmekten uzağım. Hem kendimi hem de olayın içindeki diğer insanları düşünüyorum. Çok fazla sorumluluk sahibim asla bencil olamadım. Bundan durumdan mutluyum ama en önemli nokta başkalarını ve kendimi düşünme konusunda en ideal dengeyi kurabilmek.

2. Vaha da bana en güven veren kişiyi gördüm. O kişi benim her zor anımda yanımda olan, bana koşulsuz güven veren, sözüne inandığım, düşüncelerine değer verip saygı duyduğum, canım, herşeyim.

3. Şehre vardığımda mutluluk, başarı hissi, hedefe ulaşmanın hazzı, güvenlik ve beraberinde doğal olarak bir rahatlama hissine kapıldım. Bu işi çözdüğüm ve nihayetine erdirdiğim zaman bunları yaşayacağıma eminim. Aslında hep varmak istediğimiz yere vardığımızda hissettiğimiz ortak duygular sanki bunlar.

4. Bu işi öğrettiğim kişinin adı geldi aklıma normal bu da çok normaldi. Ben gidince o geçicek yerime. Evet ona zaman zaman kızıyorum çünkü kendi tutkumu ve çalışma hevesimi ve titizliğimi onda göremiyorum. Onu en iyi şekilde yetiştirmek için çabalıyorum. Bunu yapmam sorumluluk bilincim yüzünden. Onun da o çölü aşıp kendi hedef şehrine ulaşmasını dilerim. Kıskanmam gereken bir durum yok. Kıskançlık mı o da ne ola ki ben o duyguyu uzak tutayım kendimden mümkün olduğu kadar uzak. Gerek yok öyle negatif duygulara yaşasın pozitif ve sevgi dolu olmak. Gerçekten Karşımdaki zor bir insan yine de herşeye rağmen karşısında sakin kalabildiğim için mutluyum. :))

Çok harika bir paylaşım olmuş. İçimi döktüm resmen. Oh rahatladım. Güvendiğim birinin olması güzel, yetiştireceğim birinin olması da güzel. Pes etmeyişim olumsuzluklara karşı güçlü duruşum da güzel. Umarım herkes hedeflerine en güvenli yollardan sağ sağlim ulaşır.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2012, 10:12 AM   #6 (permalink)
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

ilginç yorumlarınız ve net liğiniz için teşekkür ederim..

elbette ben uzman değilim :) ancak sanırım yine de esas noktayı kaçırıyoruz. mantıklı açıklamalar anlamlandırmak düşünmek yasak :)) bilinç düzeyi ve bilinçaltı aynı metodla çalışmıyor nasıl olsa :))

ve elbette bilimsel değeri tartışılsa da eğlenceli ve düşündürücü testler..

Kadir.. sizin 4. soruda evladımdan başka kimseyi oturtamadım demenizden anladığım kadarıyla sanırım aslında önce aklınızdan başka isimler geçmiş ama hayır olmaz diye düşünmüşsünüz.. oysa sorunun cevabı tam da aklınızdan ilk geçen kişi :))

Sweet :)) foruma girdiğimden beri şaşıyorum herkesle ve her paylaşımla nasıl bu kadar ilgilenebildiğinize ve hep kendinizi kattığınıza zaten :))

evvettt.. ikincisi geliyor :)) iyi eğlenceler...
__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2012, 10:13 AM   #7 (permalink)
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

Mavi Kuş Testi

BİR gün bir mavi kuş aniden camınızdan içeriye giriyor ve dışarıya çıkamıyor. Bu yolunu şaşırmış kuşta sizi çeken bir şey var. Onu beslemeye karar veriyorsunuz. Ama ertesi gün kuşun rengi sizi şaşkınlığa düşürerek maviden sarıya dönüşüyor! Bu özel kuş, ertesi gün gene renk değiştiriyor. Üçüncü günün sabahında parlak bir kırmızı ve dördüncü gün tamamen siyah oluyor. Beşinci gün uyandığınızda kuşun rengi nedir?

1. Renk değiştirmiyor, siyah kalıyor.

2. İlk rengi olan maviye dönüyor.

3. Beyaz oluyor.

4. Altın rengi oluyor.

__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2012, 10:14 AM   #8 (permalink)
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

ıÜüMAVİ KUŞ İÇİN ANAHTAR
Uçup odanıza giren kuş, ‘iyi şans’ı sembolize ediyor. Ama o da ne! Aniden renk değiştirmesi, bu mutluluğun uzun sürmeyeceği konusunda sizi endişelendiriyor. Göstereceğiniz tepki, gerçek hayattaki zorluklar ve belirsizlikler karşısında nasıl davranacağınız konusunda bize ipucu veriyor.
1. Kuşun renk değiştirmeyeceğini, siyah kalacağını söyleyenler karamsarlardır: Durum bir kez kötüye gidince, bir daha asla düzelmeyeceğini ve daima öyle kalacağını düşünüyorsunuz değil mi? Neden? Eğer bu en kötü durumsa, bundan daha kötüsü olamaz ki! Unutmayın, dinmeyen yağmur yoktur.

2. Kuşun yeniden maviye döndüğünü söyleyenler iyimserlerdir: Hayat, ‘İyi ve kötünün bileşimidir’ diyorsunuz ve şanssızlığı, soğukkanlılıkla kabulleniyorsunuz. Olayları kendi akışına bırakıyorsunuz. Şanssızlığın dalgalarında debelenmek yerine, onunla yolculuk edebiliyorsunuz
.
3. Kuşun beyaza döndüğünü söyleyenler, baskı altındayken dahi, sakin ve kararlı davranabilenlerdir: ‘Doğru ya da yanlış bu benim kararım’ diyebiliyorsunuz. En feci zamanlarda bile, karamsarlığa kapılmıyorsunuz. Durum çok kötüleşirse, gereksiz bir üzüntünün bataklığına gömülmeden, kayıplarınızı bir kenara atıyor, amacınız için kendinize yeni bir yol seçiyorsunuz.

4. Kuşun altın rengine döndüğünü söyleyenler korkusuzlardır: Siz ‘baskı’ nedir bilmiyorsunuz. Size göre her kötü durum, bir fırsat. Ancak sonsuz güveninizin, sizi gafil avlamasına izin vermeyin. ‘Korkusuz’ ve ‘çok cesur’ arasındaki çizgi, çok incedir
__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2012, 10:16 AM   #9 (permalink)
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

ben beyaz dedim...e gerçekten de yaşadığım herşeyin altına imzamı atarım ve bedel ödemekten korkmam :))

bakalım sizlerde neler çıkacak bilinç düzeyine?
__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2012, 10:43 AM   #10 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

Altın rengi dedim. Cesur olmak istiyorum evet ve bir çok konuda oldukça cesur olduğumu düşünüyorum. Ama korkusuzluk bence insanın doğasına aykırı. Korku öğrenilmiş bir şey ve genlerle aktarılmış bugün atalarımızdan kalma birçok korkumuz var örneğin insanların güvenlik ihtiyacı nedeniyle barınak inşa etmesi, yüksek seslerden ve kaynağını bilmediği ışıklardan korkması gibi. Yine de korkuların kaynağını bulup onlarla başa çıkıp çıkamayacağını denemeli insan. Mantıksız nedenleri varsa korkunun, onu aşmak kolaydır. Yeter ki o nedenleri keşfedelim.

Alıntı:
Sweet :)) foruma girdiğimden beri şaşıyorum herkesle ve her paylaşımla nasıl bu kadar ilgilenebildiğinize ve hep kendinizi kattığınıza zaten :))
Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Ben buraya ilk geldiğimde insanlar bana karşı nasıllarsa ben de elimden geldiğince öyle davranmaya çalışıyorum. Her paylaşım değerli eğer o konuda bilgim varsa ya da bir düşüncem mutlaka paylaşmaya özen gösteriyorum. En kötü ihtimalle söyleyecek bir şey bulmıyorsam her ileti altındaki "teşekkür" butonunu kullanmayı ihmal etmiyorum. Hem okuduğum ve beğendiğim yazıları işaretlemiş oluyorum. ;) Bence insanların yaşantılarını paylaşmaları gelişim yoluna çıkanlar için çok fazla ilham verici oluyor. Eskiden bu kadar cesur değildim kendimi açma konusunda kendimde gizli sosyofobi(öyle birşey var mı bilmiyorum ama) keşfettim. :) Bir de bu meşgul halim daha sınav hazırlığında olduğum için(KPSS) yoksa çok daha fazla aktif olabilirim. ;) Sınav geçtikten sonra forum canlanabilir(canlansın canlandıralım) çünkü çok arkadaş var sınav hazırlığı yapan bu yıl.

Sevgiler.

Mutlu ve huzurlu kal.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


KOKOLOJİ TESTLERİ

Serbest Kürsü ve Testler ve Anketler KOKOLOJİ TESTLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KOKOLOJİ Aklın gözleri iki yöne birden bakar. Biri dış dünyaya dönüktür, çevremiz ve insanlar hakkında bilgi toplar. Diğeri içe dönüktür ve içimizin gizli dünyasına bakar. Kendi iç dünyanızı araştırdığınız bu göz, başkalarının ne düşündüğünü anlamaya çalışır ve ileriye bakarak bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.