Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2012, 10:43 AM   #10 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

Altın rengi dedim. Cesur olmak istiyorum evet ve bir çok konuda oldukça cesur olduğumu düşünüyorum. Ama korkusuzluk bence insanın doğasına aykırı. Korku öğrenilmiş bir şey ve genlerle aktarılmış bugün atalarımızdan kalma birçok korkumuz var örneğin insanların güvenlik ihtiyacı nedeniyle barınak inşa etmesi, yüksek seslerden ve kaynağını bilmediği ışıklardan korkması gibi. Yine de korkuların kaynağını bulup onlarla başa çıkıp çıkamayacağını denemeli insan. Mantıksız nedenleri varsa korkunun, onu aşmak kolaydır. Yeter ki o nedenleri keşfedelim.

Alıntı:
Sweet :)) foruma girdiğimden beri şaşıyorum herkesle ve her paylaşımla nasıl bu kadar ilgilenebildiğinize ve hep kendinizi kattığınıza zaten :))
Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Ben buraya ilk geldiğimde insanlar bana karşı nasıllarsa ben de elimden geldiğince öyle davranmaya çalışıyorum. Her paylaşım değerli eğer o konuda bilgim varsa ya da bir düşüncem mutlaka paylaşmaya özen gösteriyorum. En kötü ihtimalle söyleyecek bir şey bulmıyorsam her ileti altındaki "teşekkür" butonunu kullanmayı ihmal etmiyorum. Hem okuduğum ve beğendiğim yazıları işaretlemiş oluyorum. ;) Bence insanların yaşantılarını paylaşmaları gelişim yoluna çıkanlar için çok fazla ilham verici oluyor. Eskiden bu kadar cesur değildim kendimi açma konusunda kendimde gizli sosyofobi(öyle birşey var mı bilmiyorum ama) keşfettim. :) Bir de bu meşgul halim daha sınav hazırlığında olduğum için(KPSS) yoksa çok daha fazla aktif olabilirim. ;) Sınav geçtikten sonra forum canlanabilir(canlansın canlandıralım) çünkü çok arkadaş var sınav hazırlığı yapan bu yıl.

Sevgiler.

Mutlu ve huzurlu kal.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla