Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2012, 11:34 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

İlginçmiş yalnız ben çöldeki olaylardan hiç birisiyle aşkı bağdaştıramadım test benim için bambaşka anlamlar kazandı. Verdiğim cevapların sevgiliye duyulan aşk ile alakası yok. Sanki bilinçaltıma bilinçli bir şekilde dokundu. Bu çöl macerası benim için zorlu bir yolculuk anlamı taşıyordu. Örneğin belirlediğinin bir hedefe ulaşmada karşıma çıkmış bir egledi o çöl. Çöl özellikle seçilmiş bir imge ya da metafor mu demek daha doğru buna. Çöl çaresizlikleri, çıkmazları ama yola devam etme gerekliliğini simgeliyor. Ben tam olarak bir çöldeyim hayatımdaki bir konuda(çok şükür ki sevgilime duyduğum aşk değil bu). Bu konuda bir aşk var mı? Aşkla başladığım bir iş ile ilgili. Aşkla başladım hala severek yapıyorum ama bazı durumlar beni o işten soğuttu uzaklaştırdı şevkimi kırdı ve yol ayrımına getirdi. Cevaplarım:

1. Deveye: Seni ve kendimi bu zor duruma soktuğum için üzgünüm. Dinlenmemiz gereken vakitteyiz. Dinlenmeliyiz. Yeterli gücü topladığımızda devam etmeliyiz. Buradan kurtulmak ikimizin de hayrına olacak.(Ciddi ciddi derdim böyle ben bitkilerle konuşan biri olarak deveye neler neler derdim tek başıma kaldığım çölde:) )

Bir şeyleri zora soksam da yanlış yollara girsem de yalnızca kendimi düşünmekten uzağım. Hem kendimi hem de olayın içindeki diğer insanları düşünüyorum. Çok fazla sorumluluk sahibim asla bencil olamadım. Bundan durumdan mutluyum ama en önemli nokta başkalarını ve kendimi düşünme konusunda en ideal dengeyi kurabilmek.

2. Vaha da bana en güven veren kişiyi gördüm. O kişi benim her zor anımda yanımda olan, bana koşulsuz güven veren, sözüne inandığım, düşüncelerine değer verip saygı duyduğum, canım, herşeyim.

3. Şehre vardığımda mutluluk, başarı hissi, hedefe ulaşmanın hazzı, güvenlik ve beraberinde doğal olarak bir rahatlama hissine kapıldım. Bu işi çözdüğüm ve nihayetine erdirdiğim zaman bunları yaşayacağıma eminim. Aslında hep varmak istediğimiz yere vardığımızda hissettiğimiz ortak duygular sanki bunlar.

4. Bu işi öğrettiğim kişinin adı geldi aklıma normal bu da çok normaldi. Ben gidince o geçicek yerime. Evet ona zaman zaman kızıyorum çünkü kendi tutkumu ve çalışma hevesimi ve titizliğimi onda göremiyorum. Onu en iyi şekilde yetiştirmek için çabalıyorum. Bunu yapmam sorumluluk bilincim yüzünden. Onun da o çölü aşıp kendi hedef şehrine ulaşmasını dilerim. Kıskanmam gereken bir durum yok. Kıskançlık mı o da ne ola ki ben o duyguyu uzak tutayım kendimden mümkün olduğu kadar uzak. Gerek yok öyle negatif duygulara yaşasın pozitif ve sevgi dolu olmak. Gerçekten Karşımdaki zor bir insan yine de herşeye rağmen karşısında sakin kalabildiğim için mutluyum. :))

Çok harika bir paylaşım olmuş. İçimi döktüm resmen. Oh rahatladım. Güvendiğim birinin olması güzel, yetiştireceğim birinin olması da güzel. Pes etmeyişim olumsuzluklara karşı güçlü duruşum da güzel. Umarım herkes hedeflerine en güvenli yollardan sağ sağlim ulaşır.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla