Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2012, 08:30 PM   #1 (permalink)
cansuyu
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart KOKOLOJİ TESTLERİ

KOKOLOJİ

Aklın gözleri iki yöne birden bakar. Biri dış dünyaya dönüktür, çevremiz ve insanlar hakkında bilgi toplar. Diğeri içe dönüktür ve içimizin gizli dünyasına bakar. Kendi iç dünyanızı araştırdığınız bu göz, başkalarının ne düşündüğünü anlamaya çalışır ve ileriye bakarak bir gün nasıl bir insan olacağınızı bulmaya çalışır
Kitaplar, gazeteler ve televizyon insanların dış dünyayı öğrenmeleri ve anlamaları için geliştirilmiştir. Son yıllardaki medya patlaması duygu ve bilgi fazlasına ve insanların günlük olarak hazmedebileceğinden daha çok bilgi yüklenmesine neden oldu. Medyanın çok az bir bölümü iç dünyamızı keşfetmeye ve anlamaya ayrılmış durumda. İç gözümüzü açmak ve bu gözün görüşünü keskinleştirmek için tasarlanmış psikolojik oyunlar bunun bir türüdür Psikoloji bilimi insanlara zihin anlamayı sağlar ama her bilim dalı gibi uzmanlaşmamış kişileri uzak tutacak özel kelime haznesini öğrenebilmek için çok zorlu çalışma ve azim öğrenciler ister. Kokoloji psikoloji bilimi temel alınarak ama eğlenceli ve kolay bir yaklaşımla herkesin anlayabileceği şekilde hazırlanmış bir oyundur.
size teste başlamadan önce dikkat etmeniz gereken birkaç nokta:

Aklınıza ilk geleni söyleyin
Doğru ya da yanlış cevap yoktur. Bu nedenle rahat olun ve aklınıza geleni çekinmeden söyleyin.

Eğer mümkünse başkalarıyla oynayın
Kokoloji diğer bütün kitaplar gibi tek başınıza da okuyabileceğiniz bir kitaptır. Ama bir başkası ya da bir grupla oynadığınız zaman çok daha eğlenceli ve heyecanlı olacaktır. Diğerleri ile sandığınızdan daha fazla ortak yönünüz olduğunu görebilirsiniz. Belki de farklı dünyalardan gelmiş kadar uyumsuz olduğunuzu göreceksiniz, kim bilir! Bunu keşfetmek içinse tek bir yol var.

Cevapları tahmin etmeye çalışmayın
Testlerde akıllı olduğunuzu ispatlamaya çalışmak ya da soruların altlarında ne anlam gizli olduğunu tahmin etmeye çalışmak çok doğaldır. Ama bundan ne öğrenebilirisiniz ki?

Kendinize karşı dürüst olun
Kokoloji sadece bir oyun olabilir ama her iyi oyun gibi eğer izin verirseniz size bir şeyler öğretecektir. Kendinizle ilgili bir hata ya da eksiklik ortaya çıkarsa bunu kabullenmekten korkmayın.

Hazırlıklı olun
Testlerden bazıları size bir şeyler yazmanızı yada resim çizmenizi söyleyecektir bu nedenle başlamadan önce bir kalem ve kağıt hazırlamanızda fazda var. Tecrübeli kokolojistler bir dahaki oyunu videoya çekmeyi düşünebilir. Gerçek karakterler açığa çıktığında oyuncuların yüzlerindeki beliren ifadeler çok eğlenceli olabilir.

Sırası gelmeyen yerleri okumayın
Bu tavsiyemiz, polisiye bir romanı okumaya başlamadan önce katilin kim olduğunu öğrenmek için son sayfaya bakanlara.

İnsanların tepkilerini izleyin
Bu kitaptaki senaryolar verilen açıklamalar kendiniz ve başkaları hakkında daha fazla şey öğrenmek için sadece bir başlangıç noktasıdır. Kimi zaman bir başkasının bir soruya verdiği beklenmeyen cevap, yazılan açıklamadan çok daha öğretici olabilir.

Açık fikirli olun
Tıpkı hayatta olduğu gibi Kokoloji oynarken de olayları bir perspektif dâhilinde tutmak önemlidir. Tek bir doğru cevap ve tek doğru yorum yoktur. Eğer arkadaşınızla oynuyorsanız, onları keşfetmek fırsatını değerlendirin. Eğer hepimiz aynı şeyi düşünüyor olsaydık dünya hiç eğlenceli bir yer olmazdı. Çeşitlilik hayatın tuzu biberidir.



Şimdi başlayalım mı oyunumuza arkadaşlar katılım bekliyorum okuyup kendinize saklamayın fikirlerinizi unutmayın biz bir aileyiz

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla