Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Işık'ca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622702)

Işıklı yol 31-03-2013 09:41 AM

Cevap: Işık'ca

Joe Vitale - Duygusal Özgürleşme Tekniği (EFT) Röportajı 1/2 - YouTube

Işıklı yol 31-03-2013 09:42 AM

Joe Vitale - Duygusal Özgürleşme Tekniği (EFT) Röportajı 2/2 - YouTube

Işıklı yol 31-03-2013 11:20 AM

"Bir mucizeye ihtiyacınız yok aslında.
Bir mucize olduğunuzu hatırlamaya ihtiyacınız var.."

Tayfun Topaloğlu

"Bir şeyi yapmak yalnızca sana zor geliyor diye bunun bir insan için olanaksız olduğunu düşünme. Eğer bir şey insan için olanaklıysa ve insan doğasına uygunsa, senin tarafından da yapılabileceğine inan."
Marcus Aurelius

"Televizyonu açar ve bütün o dehşet verici şeyleri seyrederseniz, umut etmeyi bırakırsınız. Arada bir gözlerinizi kapatmak pek çok şeyi değiştirir… Kapatın ve düşleyin. Rüzgar her daim arkanızda, güneş yüzünüzde olabilir…"

Johnny Depp

Işıklı yol 31-03-2013 11:27 AM

- Bir keresinde bir balık hayatımı kurtarmıştı.
+ Nasıl oldu bu?
- Onu yedim.

Dostu Olmayan Adam - Circle of Iron12389

"Eğer mücadelem süresince yanımda yoksan, başarım sırasında yanımda olmayı bekleme!"

Will Smith

Işıklı yol 31-03-2013 11:30 AM

"Her insanın yaşamı, onu kendine götüren bir yoldur."
Hermann Hesse

Işıklı yol 01-04-2013 08:15 AM

hüzün dolu bir fon müziği (andaz baba) - YouTube

Işıklı yol 01-04-2013 11:33 PM

"Dalgalara karşı" muhteşem bir filmdi tavsiye ederim.

Işıklı yol 02-04-2013 07:50 AM

karunesh - Monsoon`s Dance - YouTube

Işıklı yol 02-04-2013 08:01 AM

bazen yalnızlık ne kadar da fark edilir oluyor. Ne kadar yakın ve sana dair. Bu dünya da zaten her insan biraz yalnız değil mi? Aslında belkide çok yalnız ama sadece maskeliyor. Ne varsa hayata dair, hepsi kabulüm. Beni ben yapan.. hayat sayfama bir veda daha eklemişken, her insan sana bir armağan. Aldım ve kabul ettim. Hüznümü, yalnızlığımı ve kırılganlığımı. Olsun diyorum olsun. Bir gün ben de tamamen çıkıp gideceğim bu diyardan o zamana kadar! Eyvallah dünya, eyvallah hayat. Ne varsa beni ben yapan EYVALLAH!

Işıklı yol 02-04-2013 08:06 AM

Bu dünya da öğrenmeye geldim ve yaşamaya ve ben olmaya. İçimde ki beni bulmaya.. beni anlamayan benim yüreğime dokunmayı bir türlü başaramayan ve beni yalnızlığıma hapseden, senden bizarım. Ve seni şikayet ediyorum Allaha. Ne bıraktın beni yeni bir hayat kurayım ne de paylaştın benimle hayatı. Beni derin bir yalnızlığa hapseden sen .... seni şikayet ediyorum Allaha ve bahtıma. Lütfen artık lütfen çık git hayatımdan.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 PM.