![]() |
Cevap: Işık'ca |
Cevap: Işık'ca Kuş dünyası Yuvayı dişi kuş yapar derler. Yalandır. Erkekler işlerini üzerimize yıkmak için uydurmuş olmalı bunu :) Mesela, leylekler her yıl aynı yuvaya gelirler. Erkekleri önceden gelir yuvayı tamir eder. Sonra hatun kişi gelir. Örgücü kuşlar var bir de. Bu kuşların erkekleri yuvayı yapar ve bayanları davet eder. Bayan gelir evini gezer beğenmezse onunla evlenmez. Eğer kimseye beğendiremezse o sene bekar kalır ve söker yuvayı, daldan düşürür. Ha birde kel aynaklar var. Bu beyefendiler, eşi eve geç kalmışsa hanımı gece yuvaya almaz. Zavallı kadın kapıda kalır. Nesli tükeniyor ya bunların anlayın neden:) En favori olan içlerinde, yalı çapkını. Bu beyefendi ne zaman eşinin yanına gitse mutlaka dereden bir balık tutar ve öyle gider, asla eli boş gitmez eşinin yanına. |
Cevap: Işık'ca taklitçi lir kuşları - YouTube Buda gördüğüm en yetenekli ve gürültücü kuş. |
Cevap: Işık'ca Cennet Kuşları * Birds of Heaven ( Hudhud ) - YouTube kuşlar demişken, ben sevdim bakalım siz ne düşüneceksiniz. Sözlerini pek anlamadım ama çok hoş bir şarkı bana göre |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
y789smil56khkh56art56art56 |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
|
Cevap: Işık'ca Gülşen - Kendine Müslüman (2013) Yeni Albüm - YouTube son günlerde en çok dinlediğim şarkı. BOMBA |
Cevap: Işık'ca Dün geceyi kötü geçirdim. Bilmiyorum dolunayın etkisi mi yoksa başka bir sebeple mi rahat bir uyku uyuyamadım. Saat 3 de ben hala uyanıktım. Yattığımda kalbimde bir çarpıntı oldu, nefesim sıkıştı. Bunu bazen yaşarım, nedenini bilmiyorum. Hayat iniş çıkışlarla dolu, her zaman iyi olmazsınız. Vardır bir hikmeti. Olduğu kadar. Nefes alabiliyorum ya hala şükürler olsun. Sağlıklıyım, yavrularım iyiler. Dediğim gibi "Olduğu kadar, bugünüme hamd olsun" |
Cevap: Işık'ca hayırlı geçirdin günü bence,olan hepimizin hayrına oluyor. |
Cevap: Işık'ca Bilmiyorum nerede ve kimler. Onlarca insan, onlarca canlı geçti hayatımdan... Ne çok canı incitmişim kim bilir? İnsanım işte, hatasız değilim. Kalbini, canını emanetim bilemediğim kim varsa, yeryüzünde kalbini kırdığım canını yaktığım. Ruhlarınız, yürekleriniz duysun. Hepinizden özür diliyorum ve hatta kendimden de özür diliyorum. Kıymetini bilemediğim her şeyden, herkesten özür diliyorum. Ve kıymetini bilemediğim onca nimetin. Allahım, en çok en çok nimetlerinin kıymetini bilemediğim için Yüce Rabbi Rahimim Senden özür dilerim. Sevgiyi bulmak ve yüceltmek, Ala'yı İlliyyin denen makamın talibi insan. Ve aşağılarında aşağısına düşme ihtimali olan insan. Sana sığınırım Allahım, Sana sığınırım düşmekten aşağılarında aşağısına. Şeytan ve nefsimin şerrinden. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:04 AM. |