Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Işık'ca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622702)

Işıklı yol 19-03-2013 05:37 PM

Cevap: Işık'ca

Türkler için Motivasyon Teknikleri - YouTube

Işıklı yol 19-03-2013 06:16 PM

Oldukça mantıklı geldi bana sözleri. Severek dinlediğinizi umuyorum. Güzelliklerde buluşmak dileğiyleactionsmile

Işıklı yol 19-03-2013 06:44 PM

'''Biçtiğini beğenmiyorsan, ektiğine bakacaksın'''(alıntı)

Işıklı yol 20-03-2013 06:13 PM

FreeCell, Mahjong Titans internet oyunlarım. Özellikle FreeCell, çözüm aramayı, yeni bakış açıları geliştirmeyi, daha dikkatli bakmayı ve başka hangi yoldan sonuca ulaşabilirimi öğreten bir oyun. Ben severek oynuyorum. Tavsiyemdir:)

Işıklı yol 25-03-2013 10:40 PM

Mimoza Çiçeği--Piano Keman-Enstrumantal - YouTube

Işıklı yol 25-03-2013 10:45 PM

Tarkan - Kayip 2011 Original klip HQ - YouTube
İçimde ki hüzün senden bana esen bir rüzgar mı sevgili? Özlemin bir yangın gibi sararken yüreğimi, nerede kim bilir neredesin şimdi? Ayrılık koyamazdım bu uzaklığın adını, kıyamazdım sevgimize. Bir gün yollarımız kesişecek mi bilemiyorum ama yüreğime sensiz kalmayı anlatamam. Bunu yapamam, bir yalan söyledim yüreğime, senli benli yalanlar. Sonu, onlar ermiş muradına diye başlayan yalanlar. Bilmem, belkide gerçek olur bir gün. İnandır Allahım, inandır yüreğimi...

Işıklı yol 26-03-2013 08:25 AM

Bugün benim doğum günüm. İyi ki doğmuşum diyorum kendime, İyi ki var olmuşum. Ve sahip olduğum tüm nimetlerim için Allaha sonsuz şükürler ediyorum. Hamd olsun Allahım, her yeni güne, her yeni başlangıca ve yeniden başlayabilme umuduma her gün. Her gün doğan güneşe, görebilen gözlerime, duyabilen kulaklarıma, sevebilme yetime her şeye her bir şeye tekrar ve tekrar yeniden milyonlarca kere Hamd olsun. Teşekkür ederim Allahım... Ve sevdiklerim ve beni sevenler... İyi ki varım ve iyi ki varsınız. Sevgimle
IŞIK

Işıklı yol 26-03-2013 08:58 AM

"Bazen bulduğun taştır, bazen bulduğun kelebeklerdir, bazen çiçek bulursun, bazen de hakikati bulursun; ama hatırla, güzellik daima bulmaktadır, bulduğunda değil... O işin bahanesidir." Osho

"Eğer mutsuz olmayı bırakırsan kendini çok yalnız hissedersin. En yakın dostunu kaybetmiş gibi... İnsan onunla evlenmiştir ve yaşamın boyunca mutsuzluğunla evli kalmışsındır. Artık ondan boşanma vakti gelmiştir. Ben buna, "büyük cesaret" diyorum... Mutsuzluktan boşanmak; insan zihninin en eski alışkanlığını, en uzun süreli yoldaşını kaybetmesi." Osho

Işıklı yol 26-03-2013 09:14 AM

Bilinçaltının Sırları - Kararlarımız - YouTube
Bilinçaltı

Işıklı yol 26-03-2013 09:38 AM

Kadınlar hangi tip erkeklerden hoşlanır - YouTube
Başarı her insanı diğer insanlardan daha ileriye taşıyan sihirli bir formül bana göre.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:54 AM.