Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Işık'ca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622702)

Işıklı yol 17-07-2013 10:07 PM

Cevap: Işık'ca

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845044)
bu güzel çalışmayı yapayım dedim yarım saat öncesine kadar. Gözlerimi kapadım rahatsız eden hiçbirşey yoktu beni çocukluğuma gideyim dedim gidemedim çünkü dikkatim dağılıyordu. Bu çalışmayı da dikkati dağıtmadan yapmanın tek yolu meditasyon diye düşündüm. Bu çalışma başlı başına bir meditasyon bence yoksa diğer türlü zaten dikkatin habire dağıldığı için yapmak zorlaşıyordu.. Sweet bunca zaman forumda birşey öğrendiysem o da kimsenin bana yardımcı olamadığı, bunun için kimseyide suçlamıyorum. Bu sorunları kendi başıma aşmam gerekiyor..

bunun için meditasyon yapmana gerek yok. O zamanınla bütünleşmen gerekmiyor. Her hangi bir şey hissetmen de gerekmiyor. Sadece o yaşına gidip kendini buluyorsun ve onu olmak istediğin duruma taşıyorsun. Yani içinde ki kayıp çocuğa bir ev bir ebeveyn veriyorsun. Bu zaten daha çok kötü annelik ve babalık gören kişilerin daha çok yapması gereken bir çalışma gibi12389

Işıklı yol 17-07-2013 10:19 PM

Bu çalışma kötü annelik gören kişilere önerilen bir çalışma içinde ki kayıp çocuğa ulaşarak onu büyütüyorsun. Ben bir borderline hastasıyım. Borderline hastaları 0-3 yaş arasında kötü annelik gören kişilerde oluşuyor. İşte ben 0-3 yaş arasındaki beni alıp onu daha güzel bir bakımla ve sevgiyle büyüterek bilinçaltında oluşan o yoksunluk duygusundan kurtulmak. Fakat bunu başka zamanlar için sizler de yapabilirsiniz. Bunu bana Psikoloğum tavsiye etmişti. Yaşadığım kötü bir anım için o zamana git kendini o durumdan alıp daha güzel bir duruma taşıyabilirsin demişti. Hatta sana eziyet eden kişiyi hayalinde cezalandırabilirsin. Fakat benim niyetim bu değil ben kendimi bebekliğimde yaşadığım acılardan kurtulmak için bunu yapıyorum.

Işıklı yol 26-07-2013 03:37 AM

herkese kucak dolusu selam, sevgi.. Hepinizi çok özledim. mesafeler uzak olsa da kalpler hep bir arada yan yana can cana sevgi ve muhabbetle
Işık*

nuru 29-07-2013 10:19 AM

bende seni özlüyorum..

Işıklı yol 29-07-2013 01:01 PM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845382)
bende seni özlüyorum..

Mesafeler olsada kalpler hep yanyanagirlhaha

Işıklı yol 29-07-2013 01:03 PM

Minik bir tabletten yazmaya çalışıyorum. Çok zor oluyoryu89ooo67terli345

mehtap1606 29-07-2013 02:59 PM

kiss3 özleniyorsunnn

Işıklı yol 30-07-2013 02:49 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845388)
kiss3 özleniyorsunnn

Teşekkür ederim. Bil mukabeleactionsmile

Işıklı yol 30-07-2013 02:52 PM

Hayat bir yerlerde yine devam ediyor. Yorucu günler, biraz da sıkıcı, yinede yaşamak güzel!

nuru 31-07-2013 08:59 AM

döndün müüü ? : ))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:06 PM.