![]() |
Cevap: Işık'ca "Kendinizi yönetmek için kafanızı, başkalarını yönetmek için kalbinizi kullanın." Eleanor Roosevelt |
Cevap: Işık'ca Ne ağır imtihandır başındaki sakarya Bin bir başlı kartalı, nasıl taşır kanarya? Çok ağır geliyor bana bu imtihan, çok. Allahım bana çıkış yolu nasip et!.. |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
http://www.ciceksehri.com/wp-content...papatyalar.jpg |
Cevap: Işık'ca Amin. . |
Cevap: Işık'ca insan bazen çaresiz durumda kalabiliyor. üzücü olaylarla karşılaşabiliyor. bir kitapta okumuştum,sizi üzen bir kişi,olayla karşılaştığınızda o an rüyada olduğunuzu düşünün. insan sıkıcı bir rüyadan rüyadan uyanınca nasıl oh be rüyaymış der.o olayı yaşayan kişide rüya olarak düşünsün. hatta şu tavsiye ediliyor,olayları dışarıdan izleyin. olaylara yapışmayın. kişinin veya olayın sizden enerji çalmasına izin vermeyin.bunları yapmak kolay değil tabiki , belki rahatlatır diye düşünüyorum.Allah yardımcın olsun sevgili ışık . |
Cevap: Işık'ca Çok teşekkür ederim sevgili, güzel yürekli arkadaşlarım. Dün bir psikolog dostumla bir kaç saat sohbetim oldu. Yeni bakış açıları geliştirdik. Şimdi onunla ilgili çalışmalarım olacak. Oldukça verimli geçti sohbetimiz ve ben farklı bakmaya başladım olaya. Yakında bununla ilgili değişimler olacaktır. En azından tahammülüm artacak. Ne güzel dualarınız bulmuş beni ve ben çareye ulaşmışım bir nevi. İyi ki varsınız. Teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgimle kalınız. |
Cevap: Işık'ca Alfa frekans müzikleri, tam bir işkence bana göre. Bezdim hayattan soğudum resmen üfffffffff Bitse de kurtulsam |
Cevap: Işık'ca çok istedim ama olmadı. Olduramadım. Fakat Allahım, Senin her şeye gücün yeter. İstemekten vazgeçmeyeceğim. Bende tüm çareler tükendi. Çalacak kapı, gidecek kul kalmadı. Sebepler dairesinde hiç bir sebebim kalmadı, tutunacak tek dal kalmadı. Bütün çarelerimi tükettim. Ve kapına geldim. Hz Yunusun balığın karnında dediği gibi diyorum " La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimiynn" Ve Hz Yakubun çaresizliğiyle sana sesleniyorum" eşku bessi ve hüzni ilallah" Hüznümü ve dağınıklığımı sana şikayet ediyorum. Senden asla ümit kesmem, bilirim ki Sen yerlerin ve göklerin tek hakimisin. Tek Hükümranısın. Benim yapamayacağım her şeyi yapmaya, erişemeyeceğim her sebebi yaratmaya kadirsin. Alllahım, bana bir çıkış yolu yarat ve yüreğimin muradını hayırlısıyla nasip et. Değilse bana dayanacak güç ver. Hayır nerede ise bana nasip et ve beni bununla hoşnut eyle ey Rabbi Rahimim. Nolur Allahım, neyin eksik olur Allahımmmm |
Cevap: Işık'ca "Eğer bir gün yolunuzu kaybederseniz, bir çocuğun gözlerinin içine bakın. Çünkü bir çocuğun bir yetişkine her zaman öğretebileceği üç şey vardır; 1.Nedensiz yere mutlu olmak... 2.Her zaman meşgul olabilecek bir uğraş bulmak... 3.Elde etmek istediği şey için var gücüyle savaşmak." Paulo Coelho |
Cevap: Işık'ca "Hiçbir şey karanlık bir odada, siyah bir kedi aramak kadar zor değildir. Hele odada siyah bir kedi yoksa..!" Konfüçyus |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:03 AM. |