Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Işık'ca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622702)

Işıklı yol 19-05-2013 03:31 PM

Cevap: Işık'ca

"Aslında değiştiremeyeceğimiz halde başkalarını değiştirebileceğimize, belki de yapabileceğimiz tek şey bu olacağı halde kendimizin değişemeyeceğine inanmak ne kadar da ironiktir."
Albert Ellis

serpilelif 19-05-2013 08:49 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841075)
KOVA Burç Yorumu (19 - 25 Mayıs 2013) - Dailymotion video

ohoooo süpper haberler doğrusu eyoooooo:zpzp:wave44

sen de kova burcusun galiba y789 özelliklerini taşıyor musun.

Işıklı yol 19-05-2013 09:55 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841158)
sen de kova burcusun galiba y789 özelliklerini taşıyor musun.

aslen koç burcuyum. Yükselenim kova. Şöyle ki sadece öz burcunuza göre kendinizi değerlendirirseniz, kafanız karışabiliyor. Yükselen sizin öteki yanınız gibi. İki burcun ortak yönü, özgürlüklerine olan düşkünlükleri, mistik konulara olan ilgileri. Koç aceleci, kova ise mantıklı. Yani hemen yapmak istediğimde kova yönüm "bence biraz sakin olmalıyız. Her yönüyle araştırmalı ve akılcı bir karar vermeliyiz diyor. Böylece başımı derde sokmamış oluyorum. Koç meraklı, kova ise bilim adamı böylelikle bitmek tükenmek bilmez bir öğrenme merakım oluyor. Kova insanları dinlemeyi, onlara yardım edebilmeyi çok önemsiyor. Koç ise onlara hadi ne duruyoruz biran önce başlamalıyız diyor. Ama koç biraz koşup ben bundan sıkıldım, başka bir şeye bakacağım derken kova tarafım başladığı işi bitirmeye gayret ediyor. İşte birlikte elele yürüyebilirse birbirleriyle anlaşırlarsa ortaya başka türlü bir insan sentezi çıkıyor. Eğer yükselen ve öz burcunuzu iyi bilir ve iyi tahlil edebilirseniz, neden öyle davrandığınızı bilirsiniz. İçinizde ki karmaşayı çözersiniz. bana göre tabi ki

Işıklı yol 19-05-2013 10:07 PM

Oğullarımla birlikte yaşamak, ne kadar güzel, ne harikaaa. Onların sevgileri bana çok ama çok iyi geliyor. Canlarımm, biricik yavrularım. İyi ki varsınız.. İyi ki benim çocuklarımsınız...956k

Işıklı yol 19-05-2013 10:42 PM

Büyük oğlum 2,5 küçüğü 1 yaşlarında. Bir ara kayboldular ikisi birlikte ortadan. Anneler bilirler eğer bir çocuk ortadan kaybolmuşsa ve hiç ses çıkmıyorsa mutlaka bir yaramazlık peşindedir. Bizde şüphelendik ve aramaya başladık onları. Mutfakta bulduk. Halının ortasında oturuyor küçük oğlum, abi ayakta beş kiloluk yağ tenekesi halıya dökülmüş, küçüğüm yağın ortasında oturuyor ve şap şap vuruyor ellerini yağa. Büyük oğlum onun başında dikilmiş yerden avuçlarına aldığı yağı kardeşinin başından aşağıya döküyor. Muhteşem bir manzara. Yazık ki mutfak benim değil ve halıda ben katılamadım onların oyununa. Ben görümceyim, bu olay kardeşimin evinde gerçekleşiyor. Öyle olunca o çok öfkelendi. ben hiç bir şey söyleyemedim. Keşke o mutfak benim olsaydı da onlarla beraber bende oynayabilseydim keyfini çıkarabilseydim olayın.
Şimdi diyebilirsiniz belki " tabi mutfak senin değil, halıda ve yağda böyle konuşman çok normal" Eğer mutfak benim olsaydıda durum değişmezdi. Fakat çocuklar başkasının olsaydı o zaman bu kadar eğlenir miydim. Hmmmm onu biraz düşünmem lazım :)))

Işıklı yol 20-05-2013 11:47 AM

dedikodu bir tuzak. Ne kadar kaçarsan kaç, bazen içine çekiliyorsun, dikkatli olmak lazım. Ne gerek var dedikoduya. Kim ne yapmışsa yapmış, sen kendine gel, kendini bul, kendini bil yeter.

mehtap1606 20-05-2013 01:38 PM

benim de burcum ikizler ve yükselenim koç muşşş.. inanmıyorum az önce baktım yükselenime, anneme sordum sabaha karşı 2 de doğmuşum. ben koç ile alakam olmadığını düşünüyorum. Işık arkadaşım 16-06-1981 doğumluyum iyi bir siteden benim için yükselenime bakabilir misn ya da bana link göndersen ben bakayım, rica etsem ve zahmet vermezsem..
sevgiler

mehtap1606 20-05-2013 01:40 PM

bu arada avatarın çok anlamlı güzel seçim olmuş 25889. her zaman hayatta kalmak için elimizde olan gücün ve umudun ne kadar büyük olduğunu taşı bile kırılgan ruh ve bedenimizle delebileceğimizi gösteriyor

Işıklı yol 20-05-2013 03:33 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841203)
benim de burcum ikizler ve yükselenim koç muşşş.. inanmıyorum az önce baktım yükselenime, anneme sordum sabaha karşı 2 de doğmuşum. ben koç ile alakam olmadığını düşünüyorum. Işık arkadaşım 16-06-1981 doğumluyum iyi bir siteden benim için yükselenime bakabilir misn ya da bana link göndersen ben bakayım, rica etsem ve zahmet vermezsem..
sevgiler

doğum yerin neresi peki? Birde tam 2 de değilde belkide kala yada geçe doğmuşsundur. Yani tam saat mi acaba 2

Işıklı yol 20-05-2013 03:40 PM

hmmm 1,5 ve 2,5 ta bile yükselenin koç görünüyor. Öyleyse yanlış bir saat hatırlıyor olabilir annen yada belkide koçsundur. Şu da var ki 30 yaşından sonra yükselen burç etkili olmaya başlıyor. yada sen nasıl istersen öyle olsun. İllede böylesin şöylesin demeyelim:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:45 PM.