Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Işık'ca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622702)

Işıklı yol 13-05-2013 07:17 PM

Cevap: Işık'ca

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840633)
vayyy..muhtesemdi bu sapkal89

ha şöyle çekirge, daha benden öğreneceğin çok şey var. y789

Işıklı yol 13-05-2013 08:01 PM

bir kaç nokta var. Farkındayım. Tekrarın farkındayım. Nasıl çözeceğim bilemiyorum. Hep bu minvalde dönüyor hayatım. Nasıl çıkacağım buradan bilemiyorum......

Işıklı yol 14-05-2013 12:13 AM

İYİ HİSSETMEK İYİ HİSSETTİRİYOR
İşte size iyi bir haber; kendinizi kaygı, suçluluk, kötümserlik, erteleme, düşük benlik saygısı ve depresyonun diğer "dipsiz kuyu" lardan ilaçsız kurtarabilirsiniz!İYİ HİSSETMEKte, psikiyatrisst David Burns duygularınızı harekete geçirecek ve hayata daha olumlu bakmanızı sağlayacak, bilimsel olarak test edilmiş teknikler sunuluyor.
Duygudurumunuzdaki dalgalanmaların nedenlerini anlayın
Olumsuz fikirleri kafanızdan silip atın
Suçluluk duygunuzla başa çıkın
Sevgi ve onay bağımlılığınızın üstesinden gelin
Özgüveninizi arttırın
"Hiç bir şey yapmamak" ile baş edin
Depresyonun acı veren girdabından kurtulun
"Okunacak ve tekrar okunacak bir kitap!"
Los Angeles Times

Başlangıçta çok ağır geldi. Pek anlayamadım daha doğrusu karışık geldi. Şimdilerde çözdüm dilini ve gerçekten faydalanacağım. İnanıyorum. Güzel bir kitap tavsiye ediyorum.

Işıklı yol 14-05-2013 07:43 AM

Herkese günaydın. Mutlu, sağlıklı hayallerin gerçek olduğu, mucizelerle dolu bir gün olsun.t678

nuru 14-05-2013 08:02 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840670)
Herkese günaydın. Mutlu, sağlıklı hayallerin gerçek olduğu, mucizelerle dolu bir gün olsun.t678

mucizelerle dolu bir gün olsunnn.. ♥

Işıklı yol 14-05-2013 08:08 AM

Akşam telkinlerimi dinleyip yattım ve aylardan sonra ilk kez karabasan dedikleri olayı yaşadım. Eskiden çok sık olurdu fakat uzun süredir olmuyordu. Kolay atlattım. Rüyalarım karma karışık, bir kız çocuğu vardı rüyamda. Kafasından yara almıştı. Yarası açıktı ve ben onu temizliyordum. İçim acıdı. Çok kötü durumdaydı. Halam ve kızları yanımdaydı. Çocukluğum onlarla geçti. Değişiyor bir şeyler. İyileşme ve değişim devam ediyor.

Işıklı yol 14-05-2013 04:54 PM

sezen aksu- haydi gel benimle ol - YouTube

Haydi gel benimle olguitar

Işıklı yol 15-05-2013 12:24 PM

Einstein'dan 10 Hayat Dersi - YouTube

actionsmile

Işıklı yol 15-05-2013 03:07 PM

Parçalı bulutlu şu an hayat. Bir güneş görünüyor bir kayboluyor. İçimde yeni oluşumlar var. Hissediyorum. Netleşiyor düşüncelerim aklım. Güzel şeyler olacak hissediyorum

Işıklı yol 15-05-2013 05:47 PM

Hayatınızı değiştirecek adımları atarken, resimleri mekanlarınızda kullanmayı unutmayın. Çağrışım metodu en güçlü metodlardan biridir. Resimler çarpıcı ve her baktığınızda sizi yerinizden oynatacak kadar güçlü olsun. Tabii ki göreceli bir kavram. Ancak odanıza asacak bir resim seçecekseniz, bir mağazaya gidip ne var ne yok diye bakmayın. İnternetten bulabilir ve yüksek çözünülürlükte bastırabilir, çerçeveletebilirsiniz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 PM.