![]() |
Cevap: Işık'ca evet ben avatarimi telefonumun ekranina koydum.birden acinca sanki biMisiz gibi geliyorr.. :)) gecen gun yolda yanimda oturan kadin hep ekrana bakti..ben telefonumla oynarken :)) baskalarininda merakla bakmasi hosuma gidigor..onlarda bizmisiz gibi bakiyorlar .enerji cogaligorr :))) |
Cevap: Işık'ca her şey tamda bitti dediğim anda rüyalarıma geri döndün bakalım hayırlısı. |
Cevap: Işık'ca Bugün sevgili yavrularımla harika bir gün geçirdim. Resim kursuma uğradım. Resmimin birini bulamadı hoca inşallah kaybolmamıştır. Çünkü çok emeğim vardı onda ve harika gidiyordu. Nefis bir resimdi kaybolursa cidden üzüleceğim. Yeni bir güneş gözlüğü aldı yavrum italyan tipiymiş. Nasılda yakıştı canımın içine. Güle güle kullansın hep güzelliklere baksın güzel gözleri. Meleğim benim. (erkek bu arada, neden melek, e meleklerin cinsiyeti yoktur da ondan :) |
Cevap: Işık'ca Örümcek fobim var eskiden beri bir oyun var örümceğin elinden kelebekleri kurtarıyosun. Oynuyorum ama tüylerim diken diken oluyo. Sanki beni yakalıyo gibi hissediyorum. ıyyyyyy |
Cevap: Işık'ca Ata Demirer - Nazende sevgilim Yâdıma düştün - BEYAZ SHOW - YouTube Değdi saçlarıma bahar gülleri Nazende sevgilim yâdıma düştün Sevenin bahtına bir güzel düşer Sen de tek sevgilim aklıma düştün Nazende sevgilim yâdıma düştün Gözlerim yoldadır, kulağım seste Ben seni unutmam en son nefeste Ey ceylan bakışlım, ey boyu beste Gurbette sevgilim aklıma düştün Nazende sevgilim yâdıma düştün Sensiz dağ yoluna çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller lâleler "Sen niye yalnızsın?" sordular eller Gurbette sevgilim aklıma düştün Nazende sevgilim yâdıma düştün |
Cevap: Işık'ca KOVA Burç Yorumu (19 - 25 Mayıs 2013) - Dailymotion video ohoooo süpper haberler doğrusu eyoooooo:zpzp:wave44 |
Cevap: Işık'ca |
Cevap: Işık'ca "Bir şeyin imkansız olduğuna inanırsanız, aklınız bunun neden imkansız olduğunu size ispatlamak üzere çalışmaya başlar. Ama bir şeyi yapabileceğinize inandığınızda, gerçekten inandığınızda, aklınız onu yapmak üzere çözümler bulma konusunda size yardım etmek için çalışmaya başlar." David J. Schwartz |
Cevap: Işık'ca "İnsanlar kendi durumlarıyla ilgili olarak her zaman koşulları suçlar. Ben koşullara inanmam. Bu dünyada yol alan kişiler, ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan ve bulamadıklarında yaratan insanlardır." George B. Shaw |
Cevap: Işık'ca Geçtiyse, bırak geçmiş olsun... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 PM. |