Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Işık'ca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622702)

Işıklı yol 02-05-2013 09:08 PM

Cevap: Işık'ca

Aşkı, neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum. Kalbimin kapılarını sevgi ile ardına kadar açıyorum ve harikulade bir sevgilinin yaşamıma girmesine izin veriyorum.
Hayatıma sadece sağlıklı, mutlu, huzurlu ilişkileri çekiyorum.

Işıklı yol 02-05-2013 09:09 PM

Kendimi aşka ve sevgiye açıyorum Ben sevilmeye layığım.
Mutlu, huzurlu, doyumlu bir ilişkiyi (evliliği) sevgiyle yaşamayı seçiyorum.

Işıklı yol 02-05-2013 09:15 PM

yeni kitap aldım "İYİ HİSSETMEK" bakalım ne faydası olacak bana.

bird of paradise 03-05-2013 12:02 AM

okuduğum en iyi kişisel gelişim kitaplarından birisi, çok şey öğrendim, özellikle kendimle olan arkadaşlığımı sevmek gibi, başkasına ihtiyaç duymadan yalnızlığımı sevebilmek gibi, kendi içinde gerçekten kendini sevmeye başlayıp kendinle barışırsan insanlarda seni sevmeye başlıyor gibi, başkasının onayına ihtiyaç duymadan da yaşamak gibi ayrıca başarı=değer demek değildir gibi, başarısız olsam da değerli olduğumu bilmek gibi bir çok bilgi sahibi olacağın kaliteli bir kitapt678

Işıklı yol 03-05-2013 12:33 AM

Alıntı:

bird of paradise Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840070)
okuduğum en iyi kişisel gelişim kitaplarından birisi, çok şey öğrendim, özellikle kendimle olan arkadaşlığımı sevmek gibi, başkasına ihtiyaç duymadan yalnızlığımı sevebilmek gibi, kendi içinde gerçekten kendini sevmeye başlayıp kendinle barışırsan insanlarda seni sevmeye başlıyor gibi, başkasının onayına ihtiyaç duymadan da yaşamak gibi ayrıca başarı=değer demek değildir gibi, başarısız olsam da değerli olduğumu bilmek gibi bir çok bilgi sahibi olacağın kaliteli bir kitapt678

Teşekkür ederim. Öğrendiklerimi paylaşırım sizlerle. Biraz okudum ama bugün çok yorgunum, devam edemedim. yarın salim kafayla okurum. Saol bende eminim faydalı olacağına actionsmile

Işıklı yol 03-05-2013 12:41 AM

Ayaklarım hala sızlıyor. Offf çok yorulmuşum. Tam 7 saat sürdü alışverişim. Mağazadaki tüm kıyafetleri giydim galiba :)Fakat içime sindi. Şimdilik iyi geceler gözlerim kapanıyor kendiliğinden. sevgimle kalınactionsmile

serpilelif 03-05-2013 10:33 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840066)
yeni kitap aldım "İYİ HİSSETMEK" bakalım ne faydası olacak bana.

şu an o kitap var elimde, gerçekten çok güzel. bazı konularda ki bakış açımı değiştirdi. bazı düşüncelerimin ise ne kadar gerçek dışı saplantılı düşünceler olduğunu gösterdi. senin de beğeneceğine eminim.superxy

Işıklı yol 03-05-2013 11:32 AM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840077)
şu an o kitap var elimde, gerçekten çok güzel. bazı konularda ki bakış açımı değiştirdi. bazı düşüncelerimin ise ne kadar gerçek dışı saplantılı düşünceler olduğunu gösterdi. senin de beğeneceğine eminim.superxy

Harika doğru bir iş yaptım desenize girlhaha

Işıklı yol 03-05-2013 12:31 PM

Ayrıca psikonet denen siteye üye oldum. Çok faydalı oradaki videolarda. Tüh ya bu konuda eğitim alsaymışım baya iyi bir talebe olacaktım heralde. Psikolog olmayı gerçekten isterdim. Hala olabilirsin demeyin. Kaf dağına tırmanmaya hiç niyetim yok. O kadar zor bir uğraş yani bu benim için. Neyse bende işte böyle kendimi tatmin ediyorum. Orda burda yazıyorum. Feystede böyleydim. Onlarca danışanım vardı. Başlangıç için evet ama ilerisi için eğitim şart arkadaşlar. Yani o kadar da değil haddimi biliyorum :))

Işıklı yol 03-05-2013 04:35 PM

Her birinize dünyalar dolusu iyilik sevgi aşk ve huzur diliyorum. Sağlıkla nice güzel yarınlara hepinizi çok ama çok seviyorummmmmgirlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:04 AM.