Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Işık'ca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622702)

katıhal fizigi 04-04-2013 08:09 PM

Cevap: Işık'ca

Benim avatarımdaki kelebekler, hayatımı ya da başka bir ifadeyle hayallerimi simgeliyor. İpleri elimde çünkü hayatta tüm hayallerimize ulaşmak kendi elimizde. Renkliler, hayallerim gibi :))) Kanatları özgürlüğü ifade ediyor gibi. Özgür kız modunda değilim ama çok ilgiye ya da kısıtlamalara gelemem...Kızın fiziği bana benziyor, benden biraz uzun olsa da :)))Teni de çok açık tabi :))))Giyim tarzımız aynı dekolteyi de severim; püfür püfür elbiseleri de :))) Ve rengi mavinin tonu gerçek ismimin anlamı maviyle ilgili sanki ismimi giyinmiş bir hatun :))) O kadar çok ayrıntı görüyorum ki deniz, gökyüzü :))) Yazıda sanki hayat felsefem gibi hayatta sorunlar yoktur, deneyimler vardır ve bu deneyimler sonunda ki ödüller :))Dışardan bakınca onun gibi sakinim, saçlarımı onun gibi toplarım :)))Vay be bi resimde bu kadar ayrıntı saklı olduğunu bilmiyordum; ışıklı yol nerden aklına geldi :))))) Benzemeyen tarafı bi karamsarlık var onda ben olsam illa gülen yüz yapardım :))))smil56

annie hall 04-04-2013 11:23 PM

Benim avatarimda Amelie'nin fotografi var, nickim de Annie Hall. Bunlar cok guzel iki filmin bas karakterleri. İkiside kendine has ozellikleri olan, guclu karakterli, insana umut veren kadinlardan. Annie biraz daha asi karakterli, Amelie daha sevimli ve hayalperest. Ben ikisinin ortaya karisik haliyim :) Ayrica amelie'nin yuzu cok tatli, insana mutluluk veriyo.

Işıklı yol 05-04-2013 12:45 AM

haklısın bence de çok tatlı :)

Işıklı yol 05-04-2013 12:46 AM

"Umut Işığım" çok güzel bir filmdi. İzlemenizi tavsiye ediyorum.

e motivasyon.net motivasyon filmleri daha bir çok şey. Bence sizlerde takılın arkadaşlar. Size de çok iyi gelecek :) Ben bu siteyi 7-8 yıldır belkide takip ediyorum. Çok şey öğrendim. 25889

Işıklı yol 05-04-2013 12:48 AM

"HAYAT BEKLE BENİ BEN GELİYORUM. BU KEZ, BU KEZ BAŞARACAĞIM!"
IŞIK'ca

Ya da şöyle söylemeliyim belkide yüreğimde ki ışığa adım adım ilerliyorum. Ne çıkacak bilmiyorum ama devam. Aşkla devam, sevgiyle devam.
İyi-kötü, güzel-çirkin yanlış-doğru değil. Faydalı olana daima faydalı olana devam superxyguitar:zpzp:

Işıklı yol 05-04-2013 01:17 AM

"Sahip olduğun tüm şeyleri bir çantaya ve bir kalbe sığdırabiliyorsan, ihtiyacın olan her şeyi yanına almışsın demektir.."
Tayfun Topaloğlu

Işıklı yol 05-04-2013 01:18 AM

"Yüzüne kapatılan kapılar ile kararlılığın, arkandan kapatılan kapılar ile de cesaretin test edilir." Tayfun Topaloğlu

Işıklı yol 05-04-2013 01:42 AM

Alıntı:

katıhal fizigi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 838821)
Benim avatarımdaki kelebekler, hayatımı ya da başka bir ifadeyle hayallerimi simgeliyor. İpleri elimde çünkü hayatta tüm hayallerimize ulaşmak kendi elimizde. Renkliler, hayallerim gibi :))) Kanatları özgürlüğü ifade ediyor gibi. Özgür kız modunda değilim ama çok ilgiye ya da kısıtlamalara gelemem...Kızın fiziği bana benziyor, benden biraz uzun olsa da :)))Teni de çok açık tabi :))))Giyim tarzımız aynı dekolteyi de severim; püfür püfür elbiseleri de :))) Ve rengi mavinin tonu gerçek ismimin anlamı maviyle ilgili sanki ismimi giyinmiş bir hatun :))) O kadar çok ayrıntı görüyorum ki deniz, gökyüzü :))) Yazıda sanki hayat felsefem gibi hayatta sorunlar yoktur, deneyimler vardır ve bu deneyimler sonunda ki ödüller :))Dışardan bakınca onun gibi sakinim, saçlarımı onun gibi toplarım :)))Vay be bi resimde bu kadar ayrıntı saklı olduğunu bilmiyordum; ışıklı yol nerden aklına geldi :))))) Benzemeyen tarafı bi karamsarlık var onda ben olsam illa gülen yüz yapardım :))))smil56

Seni yansıtmasa sen onu seçmezdin. Mutlaka kendinden bir şeyler buldun ki onu seçtin. Her zaman görünenin arkasına bakarım ben. Bu benim hayat felsefem. Bir ben vardır bende benden içeri dediği gibi Yunus Emrenin ben görünen değil ruhunu görünmeyen kısmıyla daha çok ilgiliyim. Bir şey olduğunda arkadaşlar bir dakika durun ve bakın. Mutlaka her olay size bir şeyler fısıldar. Hayatı okumak çok eğlenceli ve bir o kadar da inanılmazdır. Mucizeler sizi şaşırtır durur. :)

Işıklı yol 05-04-2013 08:07 AM

bugün sabah yürüyüşlerine başlıyorum. şimdi çıkıyorum. Zaman içerisinde koşmaya çalışacağım. Çünkü koşabilmek yürümekten daha eğlenceli bana göre. Sonrasında kahvaltı ve banu gökçülün videolarının hepsini bitirmek niyetindeyim. e motivasyon. net buradan da birer motivasyon filmi izleyip farklı bakış açıları yakalamaya çalışacağım. Vizyonumu genişletmek maksadım. Hadi bakalım. Rast gele:zpzp:wave44

Işıklı yol 05-04-2013 08:11 AM

"ÜZÜNTÜYÜ BIRAKIP YAŞAMAYA BAŞLAMAK İSTİYORSANIZ. SAHİP OLDUĞUNUZ NİMETLERİ SAYIN, DERTLERİNİZİ DEĞİL."
............

Bu söz kime ait bilmiyorum ama yıllardır bu sözü kendime düstur etmeye çalıştım.
ve

" İKİ İNSAN HAPİSHANE PARMAKLIKLARINDAN DIŞARI BAKTILAR. BİRİ ÇAMURU GÖRDÜ, ÖTEKİ YILDIZLARI."

Bakış açınızı değiştirin dünyanız değişsin diyorum bende. Hadi bakalım ilk günden tembellik etmek yok. Bana müsade.actionsmileblissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:37 PM.