Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Işık'ca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622702)

Işıklı yol 12-03-2013 10:17 AM

Cevap: Işık'ca

yalınayaklar hareketi (türkçe altyazılı)... - YouTube
Mükemmel bir hayat dersi

Işıklı yol 12-03-2013 10:23 AM

Sevgi hiç bir zaman istemez. O, daima verir. Sevgi, her zaman ıstırap çeker, hiç bir zaman ne gücenir, ne de intikam alır.

Mahatma Gandhi

Işıklı yol 12-03-2013 10:31 AM

Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür… Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür… Duygularınıza dikkat edin;davranışlarınıza dönüşür… Davranışlarınıza dikkat edin;alışkanlıklarınıza dönüşür… Alışkanlıklarınıza dikkat edin;değerlerinize dönüşür… Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür… Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür…
Mahatma Gandhi
Her Sabah Kalktığım Zaman Kendi Kendime Şöyle Söz Veririm: Dünya Üzerinde Vicdanımdan Başka Kimseden Korkmayacağım. Kimsenin Haksızlığına Boyun Eğmeyeceğim. Adaletsizliği Adaletle Yıkacağım Ve Mukavemet Etmekte Israr Ederse Onu, Bütün Mevcudiyetimle Karşılayacağım
Mahatma Gandhi

Işıklı yol 13-03-2013 09:57 AM

"Evren bir aynadır. Sev, tadını çıkar, kutla, o zaman cenneti yaratıyor olacaksın; çünkü sen her ne olursan ol, mutluysan, keyifliysen, mutluluğunu ve keyfini paylaşırsın. Ancak olduğun şeyi paylaşabilirsin ve paylaştığında, o sana geri döner. Kural budur... Yaşam ona fırlattığın her şeyi yansıtır ve taklit eder: Geri döner; bin katı olarak geri döner. Gülümse; bütün varoluş sana gülümser.
Bağır ve kötü davran; bütün varoluş sana bağırır ve kötü davranır.
Esas neden sensin; bütün süreci sen yaratırsın." Osho

"Kendin ol; bu kadarını Tanrı'ya borçlusun. İçten bir şekilde kendin ol ve o zaman özel olduğunu bileceksin. Tanrı seni çok sevdi, bu yüzden sen varsın. Her şeyden önce bu yüzden sen varsın, aksi takdirde olmazdın. Bu onun sana olan muazzam sevgisinin göstergesidir." Osho

Işıklı yol 13-03-2013 10:02 AM

Dünya sizin bir yansımanızdır... Dünyada görmek istediğiniz şey, önce siz olun..!

"Yarın için üzülmeyin, bırakın yarın kendisi için üzülsün…
Her geçen günün kendine yetecek kadar derdi vardır…
Kaldı ki, bugün, dün kaygılandığınız yarın değil midir?"

Spencer Johnson

Işıklı yol 13-03-2013 10:05 AM

Her sabah kalktığımda kendime diyorum ki:
Bu gün iki seçeneğin var: Ya iyi bir ruh halinde olabilirsin ya da kötü bir ruh halinde, seçimini yap…
Ben de iyi bir ruh halinde olmayı tercih ediyorum. Kötü bir şey olduğunda, ya kendimi kurban olarak görebilirim ya da bu durumdan bir şey öğrenebilirim. Ben de bir şey öğrenmeyi tercih ediyorum.
Ne zaman birisi bana derdini anlatsa, onu sadece dinleyebilir ya da hayatın olumlu taraflarını gösterebilirim. Ben de ikincisini tercih ediyorum…

Hayat seçeneklerden ibarettir…
Gereksiz ayrıntıları bir kenara bıraktığında her durumun bir seçenek olduğunu görürsün.
Olaylara nasıl tepki vereceğini sen seçersin…
İnsanların senin ruh halini nasıl etkileyeceğini kendin seçersin…
Nasıl bir ruh hali içinde olacağını kendin seçersin…
Hayatını nasıl yaşayacağın da senin seçimine bağlıdır…

Spencer Johnson

nurbanu25 13-03-2013 12:55 PM

Sevgılı ısık
aramıza hosgeldın.forumumuz yenı bır yazar kazandı sanırım.sevgılı cansuyu abladan sonra sende gordum bu kadar manıdar,hos paylasımlar.basarılar,sevgıler...

Işıklı yol 13-03-2013 02:11 PM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837934)
Sevgılı ısık
aramıza hosgeldın.forumumuz yenı bır yazar kazandı sanırım.sevgılı cansuyu abladan sonra sende gordum bu kadar manıdar,hos paylasımlar.basarılar,sevgıler...

Çok teşekkür ederim. Kendimi ifade etmeyi seviyorum. Paylaşmayı seviyorum. Şekavet ehli derler eskiler her şeyden şikayet eden insanlar için. Ben güzellikleri paylaşmayı tercih ediyorum. Güzel sözlerin için teşekkür ediyorum ve Allah layık etsin diyorum. sevgimle

Işıklı yol 13-03-2013 11:48 PM

Zengin olmak için hangi bilinçaltı yöntemleri kullanılır? - UZMANTV

Işıklı yol 15-03-2013 12:08 AM

"Her nerede olursan ol, o her zaman için başlangıç noktasıdır. Hayat bu yüzden böylesine güzel, böylesine genç, böylesine tazedir." Osho

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:54 AM.