Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Korkuları Yok Etme Klubü > Korku ve Fobiler Cd'leri > Reddedilme Korkusu

Uyarılar

Reddedilme Korkusu Reddedilme Korkusu

Reddedilme Korkusunu Yenin!

Korku ve Fobiler Cd'leri ve Reddedilme Korkusu Reddedilme Korkusunu Yenin! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Reddedilme Korkusunu Yenin! İnsan tabiatı çok karmaşıktır, erkeklere tehlike anlarında güçlü, rekabetçi ve cesur olmaları öğretilir, tarih bize, istekli, arzulu ve inançlı olduğumuz müddetçe, korkularımızın üstesinden geldiğimizi ve hedeflerimize ulaştığımızı gösterir İnsanlar savaşların zorluklarından ve doğal felaketlerin üstesinden de gelirler ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reddedilme Korkusu telkin cd indir izle İstanbul Reddedilme Korkusu nerededir kimdir Reddedilme Korkusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reddedilme Korkusu hipnoz Reddedilme Korkusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reddedilme Korkusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reddedilme Korkusu kuantum düşünce kitap haberi

Reddedilme Korkusunu Yenin!

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-10-2008, 07:18 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 159
Tesekkür: 0
86 Mesajinıza toplam 358 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
demetcool is an unknown quantity at this point
Standart Reddedilme Korkusunu Yenin!

Reddedilme Korkusunu Yenin!

İnsan tabiatı çok karmaşıktır, erkeklere tehlike anlarında güçlü, rekabetçi ve cesur olmaları öğretilir, tarih bize, istekli, arzulu ve inançlı olduğumuz müddetçe, korkularımızın üstesinden geldiğimizi ve hedeflerimize ulaştığımızı gösterir
İnsanlar savaşların zorluklarından ve doğal felaketlerin üstesinden de gelirler ama çoğu erkeğin korktuğu bir şey vardır: Reddedilme korkusu. Bu içgüdüsel duygu bizi felç eder ve gerçekten yapmak istediğimiz şeyleri yapmamızı engeller. Bazı erkekler reddedilmekten o kadar korkarlar ki, bir kadına çıkma teklif etmektense, bir mayın tarlasında yürümeyi tercih ederler.

Fakat bu korkuyu yenmenin çok basit bir yolu var: Daha büyük bir korku geliştirmek: Pişman olmak korkusu….

Ayrıca, birçok kadın hayır derken sizi gerçekten reddetmezler. Sizi daha tanımıyorlar ki, reddetsinler. Sizi reddetmeye karar vermeden önce sizin kişiliğinizi, özelliklerinizi incelemeleri gerekir. Belki sizi başka sebepler yüzünden reddetmişlerdir.


· Bir başkasıyla çıkıyordur veya evlidir

· Kötü bir günündedir

· Sizden hoşlanmıştır ama üzerinde erkeklere karşı korunmasını sağlayan ‘görünmez zırhı’ vardır

· O an kimseyle – hatta Brat Pitt’le bile- konuşmak istememektedir

Bu arada hatırlamanız gereken bir nokta da şudur: Bu dünyada kimse herkesin beğenisine hitap edemez. Her kadının zevki farklıdır, yani sizi reddederse, bu onun arzu ettiği özelliklere uymadığınızdan da olabilir, sizin gibi birini beğenecek bir kadınla tanışmak için mümkün olduğunca çok kızla tanışmanız gerekir. Böylece sizi beğenecek birini bulma şansınız artar.


GERÇEK REDDETME

Bir kez gerçekten reddedilmenin ne olduğunu görürseniz, bundan önceki şeylerin örneğin sizin çıkma teklifinizi veya içki ısmarlama teklifinizi reddetmesi yüzünden kadınlara yaklaşmaktan korkmanızın ne kadar çocukça olduğunu anlarsınız.

Gerçek reddetme, bir kadın bir erkekle bayağı bir zaman süresince birlikte olduğu halde o erkeği reddetmesidir. Örneğin, altı ay gezersiniz hatta nişanlanırsınız ama altı ayın sonunda kız sizi terk eder. İşte gerçek reddetme budur. Gerçek reddedilmeyi öğrendikten sonra, ‘reddedilme’ korkumu tamamen yendim. Yapacağınız tek şey konuşmaya girmek, konşumayı başlatmak, gerisi kendiliğinden gelecektir. Kendinizi sıkmayın, rahat olun. Samimi, sıcak bir konuşma yapmanızdan sözediyoruz.

Karşınızdaki kızdan yeterli ilgi sinyallerini (gözlerinizin buluşması, saçlarına dokunması vs. gibi) aldıktan sonra doğruca yanına gidin, gülümseyin ve kendinizi tanıtın, “Merhaba ben Murat” deyin, bir içki, cola ısmarlamayı teklif edin, kabul ederse, ismini sorun, sizinle ilgilenirse ismini söyleyecektir, ilgilenmezse de dünyanın sonu değil ya, iletişim yollarınızı açık tutmaya devam edin yeter.
Konuşmayı ilginç kılın, ona odaklanın ve onu dinleyin. Örneğin
Erkek: Çalışıyor musun?

Kız: Evet bir yandan da okuyorum

Erkek: Ooo…bayağı meşgulsün desene

Kız: Hem de nasıl, bazen yorgunluktan ölüyorum

Erkek: İnsan böyle zamanlarda tatile çıkmayı ne kadar ister değil mi?

Kız: Hem de nasıl,

Erkek: Tatile çıksaydın ençok nereye gitmek isterdin?

İşte örnek, bir diyalog, önemli olan karşınızdakini dinleyin ve ona uygun sorular sorun, böylece konuşma ilginçleşecektir. Sıkıcı olmayacaksınız. Çoğu erkek konuşmayı kızın telefon numarasını almadan bitirmek yanlışı yapar, oysa aşağıdaki gibi şekillerde telefon numarasını alabilirsiniz:

Seninle sohbet etmek çok güzeldi, sen de dilersen, yine görüşmek isterim, telefonunu verebilir misin, yazayım…
Seninle konuşurken insan sıkılmıyor, telefonunu verebilir misin, yine sohbet ederdik…

Bundan sonra kadınlardan ‘hayır, teşekkür ederim’ sözünü duysanız da, dünyanın sonu olmadığını hatırlayın. Sizi reddeden kadınlar sadece sizin ne kadar tatlı birisi olduğunuz bilmeyen yabancılardır. O yüzden kendinize güveninizi kaybetmeyin ve başka bir kızda şansınızı tekrar deneyin.


Alıntıdır

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

demetcool isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-12-2008, 05:34 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 49
Tesekkür: 11
50 Mesajinıza toplam 317 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tabacana26 will become famous soon enoughtabacana26 will become famous soon enough
Standart

red edilme korkusunu aşabilmek için yaklaşım önemli karşı tarafın bakışlarından yeşil ışık aldıktan sonra harekete geçilir
bağzı erkeklerin en büyük hatası damdam düşer gibi benimle çıkarmısın ve ya tanışabilirmiyiz demeleri oluyor bence
tabacana26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-12-2008, 07:51 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
menthoLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 11
Tesekkür: 9
11 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
menthoLL is an unknown quantity at this point
Standart

· Sizden hoşlanmıştır ama üzerinde erkeklere karşı korunmasını sağlayan ‘görünmez zırhı’ vardır

· O an kimseyle – hatta Brat Pitt’le bile- konuşmak istememektedir


evvvt tamda böyLe durumLarda karsıma hep damdan düşer gibi tekLifler yapan insanLar cıkıo...

saoL
__________________
Cehennemin kapıLarını aç, sonsuz karanLıkLarından bize geL ve biz kardeşLerini baqrına bas!
menthoLL isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-12-2008, 05:35 AM   #4 (permalink)
Teğmen
 
rak_star_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 40
Tesekkür: 323
41 Mesajinıza toplam 263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rak_star_21 is an unknown quantity at this point
Standart

Gozler kalbin aynasidir soze ne gerek var.Baktigin anda sevdigini veya ilgilendigini soylemissindir.Birde goz kirp gul tamam bitmistir.Sana verilen gorevi yapmissindir karsi taraf dusunsun hayir diyorsada sende kiymetli degildir yenisini bulursun.Ayni benzer cicekten milyonlarca var.
rak_star_21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-12-2008, 09:33 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Bulunduğu yer: Bostancı
Mesajlar: 39
Tesekkür: 46
34 Mesajinıza toplam 231 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
prof19 will become famous soon enoughprof19 will become famous soon enough
Wink

Umarım bu benzer çiçeklerin kalp gözü yeteri kadar açıktır.
prof19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2009, 01:01 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
hakikat1990 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 138
Tesekkür: 186
143 Mesajinıza toplam 538 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hakikat1990 will become famous soon enoughhakikat1990 will become famous soon enough
Standart

bizim mahallede kızın teki sürekli bana bakıyordu görseniz arkadaşlarım bile oğlum bu kız sana neden bakıyo sana galiba aşık olmuş dediler bende hadi lan dedim ama bu durum hoşuma gidiyordu ona karşı hiçbirşey hissetmiyordum ama beni sevmesi hoşuma gidiyordu ve galiba acıma duygusu birazda kızın güzel oluşu galiba yavaş yavaş aşık oluyordum kız her gün gözlerime bakarak hadi yeter artık gel yanımada konuşalım artık diyordu (tabi gözleriyle bunu ifade ediyordu)yeter dedim kendi kendime bu utanma bir yere kadar kızın yanına gitmeliyim dedim ve hava kararınca yanına gittim ilk defa bir kıza çıkma teklifi edecektim biraz konuşabilirmiyiz dedim o haaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyıııııııııııııııır rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dedi peki neden diye sorduğumda sanki bir hayvan gibi git başımdan ama öyle bir dediki korkardınız ben çok sakin bir kişiliğim ama sinirlendiğimde bir piskopata dönüyorum kıza aynen şöyle söyledim saçından tuttum ve gözlerine bakarak sen benim sevdiğim kız değil s. o, bile olamazsın değip yanından ayrıldım bu sözü o zamanlar dinlediğim bir rap şarkısından aklımda kalmıştı bir daha hiçbir kızın yanına gitmicem onlar gelsin
hakikat1990 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2009, 02:41 PM   #7 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart

Öncelikle yazdığın yazı biraz kaba olmuş. Ama, bunların esasında neden kaynaklandığıyla ilgili bişeyler söylemek isterim.

Kızların böyle takıntıları var. Davet edici bakışllardan sonra, konuşmak istediğinde bu veya buna benzer tepkiler verirler genelde.Bu kızların daha olgunlaşmamış hali olduğu durumdur genelde.

Normalde, bu tip konularda Türk Filmlerinin çok etkisi var malesef. Önüne çıkıp garip hareketlerde bulunmak , çatıya çıkıp şarkı söylemek, oradan aşağıya atlamak vs. gibi durumlar kızların isteği şeylerden.

Madalyonun diğer tarafı da, erkeğin, maço tavırları. Benim olacaksın, evinin kadını çocuklarının anası olacaksın, ben sevmem sevilirim, yıkıl gözüm görmesin, düş önüme vs. gibi.

Bunlarla erkekliğin bağdaştırıldığı, ilk konuşmada yüz verme, bırak peşinden koşsun, aman gözüne bakma elini tutma yanlış anlaşılırsın gibi durumlarla da kızların şartlandırıldığı bir toplumdayız.

Bunların neticesi de, her gün gazetelerde okuduğumuz, iç karartıcı, cevizin kabuğunu doldurmadığı yasak ilişkiler, karşılıksız aşklar vs. gibi bir çok iç karartıcı haber olarak içimizi karartıyor.

Çay içmenin, sigara içmenin erkeklikle alakalandırıldığı, arabesk sözlerin damarlarımızda gezdiği, bayanların toplum arasında yabani bir yaratık gibi gezdiği ve hatta kaçarak yürüdüğü, ters bakmanın cinayet sebebi olduğu, sevgiden, anlayıştan, doğallıktan uzak bir yaşam, Türkeye'nin ne durumda olduğunu gösteriyor.

Bunların bizim kültürümüzle ne kadar alakalı olduğu bence tartışılır. Bu, kültürel bir yozlaşmadan başka bişey değildir. Dizilerin, sinemaların hayatımıza olumsuz yansıyan etkilerinden bir bölümü bu gibi olaylar malesef.

Senin o kızın saçlarından tutman, o saygısız lafı söylemen, senin değil toplumun da senin üzerindeki etkisini gösteriyor. O kızın da sana bağırması aynı durumdur.

Bunlara gerek olmayan, doğallık, karşılıklı iletişim, anlayış ve hoşgörü ile insanların bu ülkede bir arada yaşamasını çok isterdim.

Netice olarak, kıza söylediğin o sözü ve buraya yazdığın bu yazıyı hoş karşılamadım. Biraz bişeyler okuyup öğrenmeni ve halkla içiçiçe yaşayarak, toplum kurallarında bir bayana böyle lafların kullanılmayacağını idrak etmeni tavsiye ediyorum. Böylece, anormal olanı değil, normal olanı seçeceğini düşünüyorum.

Yaptıklarının yanlış olduğunu düşünüyorsan o zaman ne ala.

Sağlıcakla.
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2009, 05:00 PM   #8 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez
 
keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 401
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart

Reddedilme korkusu bu şekilde aşılmaz..
İLişki aşama aşamadır Önce çekim aşaması gelir sonra rahatlık ve doğallık aşaması gelir..
Çekim aşamasındaki yaklaşımlar farklıdır doğallık aşamasındaki aşamalalar farklıdır...
Yaklaşımda dolaylı ve dolaysız iki yol vardır.ve doğru yaklaşım tarzları vardır
bi kere adım adım aşama aşama gitmelisiniz.
Küçük adımlarla hareket ederseniz ve karşıdakinin amidgalasını germeyecek taleplerde bulunursanız sorun olmaz
karşılıklı çekim varsa daha doğrudan yaklaşım tercih edilir.
Kadın erkek ilişkileri başlıbaşına bir konudur.ve deneyimli kişilerden fikir almak son derece önemli olabilmekte.. Bu arada TÜrk filmlerindeki yaklaşım tarzlarının hemen hepsi yanlıştır..
özellikle Tarık Akan tarzı tam bir felakettir :))
İlişki dans etmek gibi belli kuralları olan ama spontane cevapların ve yaklaşımların çok önemli olabileceği bi alan..
.......
keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2009, 09:41 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
hakikat1990 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 138
Tesekkür: 186
143 Mesajinıza toplam 538 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hakikat1990 will become famous soon enoughhakikat1990 will become famous soon enough
Standart

bu dediklerine katılıyorum haklısın teşekkür ederim ama aslında hata bende o sözü yanına gittiğim zaman söylemedim aslında o bana hayır dedikten sonra tamam deyip yanından gittim 1 hafta sonra mahalledeki iki yan apartmandaki çocukla çıkmaya başladı çocukta yanıma geldi bana imalarda bulundu kimse benimle böyle konuşamaz gururumu ayaklar altına alamaz çocuğu kızın onu görmediği bir zamanda dövdüm 1 gün sonra kızın yanına gidim o kötü sözü söyledim inşallah biraz daha beni anlamışsındır
hakikat1990 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2009, 11:14 PM   #10 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart


Hakikat1990 kardeşim. Sanırım 19 yaşındasın. Burada sana yakışan, bu konuyla ilgili uslubunda bişeyler söyleyip konuyu kapatmak olabilirdi.super

Kızın yanına giderek, hayır cevabını alıp, sonra o sözü söyledim demiştin. Bu, kızgınlık, küçük düşme, kırılma gibi duygularla söylenmiş o anki bir tepki olabilirdi. Yanlış olsa bile o ana bağlı bir tepki idi.

Demek ki kız, seni de o şekilde davet etmiş o dövdüm dediğin diğer çocuğa da. O önce davranmış ya da başka bir şekilde ikna etmiş olabilir. Buradaki durumda, senin reddedilmek değil, başkasıyla kıyaslanmak-aldatılmak, gibi bir durumda olduğundan söz etmemiz gerekir. Herhangi bir ilişki içinde olmadığına göre de , bu o kadar önemli olmasa gerek. Sonuçta tercih meselesi.

Önceki yazında, reddedilmekten kaynaklanan tepki, bu yazında farklı bir tepki ortaya çıktı.Ek olarak, bir de çocuğu dövdüm ifadesiyle birlikte.Daha başka bir şey çıkmazsa :)

Bunlar sana yakışmaz. Sana değil sadece elbette. Bana ve hiç kimseye de yakışmaz. İnsanı diğer canlılardan ayıran özelliklerden biri ve hatta en önemlisi iletişim kurmaktır.Doğru iletişim kurmak da zamana, topluma ve yaşa göre zamanla kazanılır.

Burada olduğuna göre, eminim kendini geliştirmeye çalışan ve geliştirecek olan bir arkadaşımızsın. Değişim ve gelişim tabi ki sadece davranış değil düşünceler ve anlayışla başlayan değişimlerdir. Tepkilerini daha farklı ve daha akılcı yollarla dile getirmenle ilgili de çok şey okuyup, zamanla yanlışlarının farkına varacağını düşünüyorum.

Bu gelişim ve değişim yolunda, sana da gönülden destek veriyor ve başarılar diliyorum.
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Reddedilme Korkusunu Yenin!

Korku ve Fobiler Cd'leri ve Reddedilme Korkusu Reddedilme Korkusunu Yenin! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Reddedilme Korkusunu Yenin! İnsan tabiatı çok karmaşıktır, erkeklere tehlike anlarında güçlü, rekabetçi ve cesur olmaları öğretilir, tarih bize, istekli, arzulu ve inançlı olduğumuz müddetçe, korkularımızın üstesinden geldiğimizi ve hedeflerimize ulaştığımızı gösterir İnsanlar savaşların zorluklarından ve doğal felaketlerin üstesinden de gelirler ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reddedilme Korkusu telkin cd indir izle İstanbul Reddedilme Korkusu nerededir kimdir Reddedilme Korkusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reddedilme Korkusu hipnoz Reddedilme Korkusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reddedilme Korkusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reddedilme Korkusu kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.