![]() |
Cevap: olumlama kutumuz:) Alıntı:
Alıntı:
olumlamasını tavsiye ederim. Olumsuz kalıpların dışında mümkün mertebe olumlu kelimeleri kullanmak da önemli bir ayrıntı olumlama yaparken. Ben buna da dikkat ediyorum. Bu da yine Işık Elçi'den bir olumlama: "Hayat amacımı gerçekleştiriyor ve değişerek ilerliyorum. Sağlıklı ve güçlüyüm. Bu durum benim doğal halimdir." Hepimize bol sağlıklı günler dilerim. |
Cevap: olumlama kutumuz:) teşekkürler sweet:)) bugün iyileşmeyi seçiyorum güne iyi,zindeve enerjik başlamayı seçiyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) bugün kendimi harika hissediyorum ve tüm kafamdaki o ufacık sıkıntıları atıyorum kurtuluyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) girlhahahuzurlu olmayi seciyorum girlhaha |
Cevap: olumlama kutumuz:) Bugun mutlu ve huzura en yakin olmayi seciyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Bugünün dünden daha güzel bir gün, yarından daha özel bir gün olmasını seçiyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Herkes için çok faydalı bir olumlama özellikle öğrenciler ve öğrenmeye doyamayanlar için paylaşmak isterim. "Gördüğüm, okuduğum ve dinlediğim her şey sonsuz belleğimde depolanır. İstediğimde bunları birer birer hatırlarım." "Keyifle ve neşeyle çalışırım. Çalışmak en büyük eğlencemdir." -Işık ELÇİ- |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ben sagligin, mutlulugun ve zenginligin hayatima akmalarina izin veriyorum956k |
Cevap: olumlama kutumuz:) başıma ne gelirse gelsin üzülmemeyi tercih ediyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) ömrüm boyunca mutluluğu seçiyorum...ttli3ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 PM. |