![]() |
Cevap: olumlama kutumuz:) Öğrendiğim ve öğreneceğim tüm faydalı bilgileri sevgiyle kucaklıyor ve kabul ediyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) kendimi olduğum gibi seviyor , onaylıyor ve derinden kabul ediyıorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) hayatın güzelliklerinin farkındayım.. benim seçimim ise bu farkındalıkla mutlu olmayı seçmek ve ben mutlu,huzurlu olmayı seçiyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) "Düşündüğüm, inandığım ve güvenle beklediğim her şey gerçekleşiyor." "Verdiğim ölçüde hayat bana geri hediyeler sunuyor." "Ben hayatımla bir bütün olmayı seçiyorum." |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ben kendimi derinden affediyor, onaylıyor ve seviyorum Hayatımda hedeflediğim her ne varsa özbenliğimden geliyor ve yaşam amacımı teşgil ediyor ben onları en uygun zamanda en güzel şekilde yaşamayı seçiyorum. Geçmişimi geride bırakıyor ve özgürleşiyorum. Ben, meleklerimden aldığım ışık ile yoluma devam ediyor, kendi şansımı kendim yaratıyorum Tüm ihtiyaçlarım anında gideriliyor Ben sevmeyi, sevilmeyi ve sevgi enerjisini hayatıma çekmeyi seçiyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) her gün ve her gece kazandıklarıımla refahım artıyor.ttli3 |
Cevap: olumlama kutumuz:) her boyutta sağlığı seçiyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) düşlerimin ötesinde mutluluğun,sağlığın, zenginliğin hayatıma akmasına izin veriyorum.ttli3 |
Cevap: olumlama kutumuz:) Hayatimda simdi, su an ruh esim icin alan yaratiyorum...sevincli |
Cevap: olumlama kutumuz:) bugün onu affedip unutmayı tercih ediyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 PM. |