![]() |
Cevap: olumlama kutumuz:) çök sükür allahıma bize sonsuz nimetler verdigi için arkadaşlar herkeze slm sizinle bu sitede olmaktan sizi tanımaktan çok mutluyum iyiki varsiniz bende kuaförum kendi işim yeni bir salon işlerim durgun bu hayatda tek başima mucadele verıyorum 2 senelik bir ilişkım vardı yenı bıtdı şükürler olsun ondan kurtuldum menfaatcı çıkarcı ınsanlarla bır daha allah karşimiza çıkarmasn bu ilişkım bıtdkten sonra şunu anladım kendme güvenm geldı ve hayatım daha güzel olmaya başladı tek sikıntım allahin iznıyle işlerimin açılması iş hayatım özelım bundan sonra daha iyi ):):): |
Cevap: olumlama kutumuz:) Kendimi tamamen ve derinden kabul ediyor ve onaylıyorum :) azraist_24 biz bir burda, bir evlenmek istiyorum konusunda dolaşıp dururken bu sene aşkı bulacağız inşallah girlhaha |
Cevap: olumlama kutumuz:) Alıntı:
Evet canim saka maka ben de buna inaniyorum...Bu sene insallah ruh esimi hayatima cekip mutlu bir yuva kuruyor olurum...:zpzp: Sonra birbirimize darisi basina deris artik canimcim:)girlhaha |
Cevap: olumlama kutumuz:) Alıntı:
|
Cevap: olumlama kutumuz:) ömrüm boyunca mutluluğu seçtim...ttli3ttli3 |
Cevap: olumlama kutumuz:) barisi, sevgiyi, huzuru, mutlulugu, basariyi, zenginligi, özgürlügü ve evrendeki tüm positiv enerjileri seciyor, istiyor ve kabul ediyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) huzuru istiyorum ve kendime cekiyorum.. sevgiyi istiyorum ve kendime cekiyorum.. barisi istiyorum ve kendime cekiyorum.. basariyi istiyorum ve kendime cekiyorum.. mutlulugu istiyorum ve kendime cekiyorum.. zenginligi istiyorum ve kendime cekiyorum.. rahati istiyorum ve kendime cekiyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) mucizelerle dolu bir hayatı çekiyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) * Kendimi seviyor ve onayliyorum. * Kendimi tamamen ve derinden oldugum gibi simdi , su an kabul ediyorum * ben gucluyum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Mucizeleri ve sürprizleri hayatıma bir mıknatıs gibi çekiyorum:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 PM. |