![]() |
olumlama kutumuz:) merhaba arkadaşlarsevincli Kara bulutların üzerinizde turladıgı anlarda ya da derdinden ortalıgı kasıp kavuran yakınınızı, sinir ve stresinden elektrik kaçıran dostlarınızı teselli eden olumlama cümlelerinizi 3-5 demeden bizlerle paylaşır mısınız.:) sizleri seviyorumy789 sevgiyle kalın canlarım.actionsmile |
Cevap: olumlama kutumuz:) gencocum hayırlı olsun güzel paylaşımlarımız olsun olumlama kutumuzda... her sabah aynaya bakarak gözlerimizin içerisine gülen yüzümüzle bunları tekrarlamak çok güzel... tavsiye ediyorum herkes yapsın lütfen daha da ilaveler yapabilirsiniz.... ben iradeyim ben gücüm ben sevgiyim ben huzurum ben mutluluğum ben bağışlamayım ben saflığım ben bilgeliğim ben yaşama sevinciyim ben herşeyin güzelliğiyim herşey bana bağlı herşey benim ellerimde.... |
Cevap: olumlama kutumuz:) mutluyum huzurluyum cok sevenim var zengenim başarılıyım saglıklıyım inançlıyım rabbim beni sevıyor ve koruyor |
Cevap: olumlama kutumuz:) günden güne değişip dönüşüyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) ben bu bedenimle,bu ruhumla,bu dünyada mutlulukla, saglıkla, zenginlik bolluk ve neşe içinde cenneti yaşarım ve evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar...sevgiyle söylemeniz dilegiyle... |
Cevap: olumlama kutumuz:) hayatın tümü bana neşe ve ihtişamla akıyor ve evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapıyor.... bu sözleri bi radyo programında dinlemiştim ve her gün söylüyorum hayat gerçekten akıyor her şey istediğim gibi hepinizi çok seviyorummmmm |
Cevap: olumlama kutumuz:) Kendimi ve hayatımı takdir edebilmeyi gün geçtikçe daha fazla öğreniyorum. İçinde bulunduğum zamandan zevk alıyorum geleceğe güveniyorum. Hayatımı bir macera olarak görüyorum. Şakacılığı gittikçe daha fazla benimsiyorum. Gülümsüyorum, eğleniyorum ve risk alıyorum sevincli |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ben pozitif düşünmeyi seçiyorum. Ben pozitif düşünüyorum ve pozitif konuşuyorum. Ben pozitif düşünüyorum, pozitif konuşuyorum ve pozitif yaşıyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Bol ve bereketli para kazanıyorum Maddi ve manevi zenginliklerim her geçen an artıyor. Ve ben bu zenginliklerimin tadını çıkarıyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) ben benim |
Cevap: olumlama kutumuz:) kendim için seçtiklerim benim için en doğru olandır..kendim için en doğrusunu isterim.sevgi alırım ve sevgi veririm... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ailemle mutlu ve bol vakit geçirebileceğim, ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılayabileceğim ve birikim yapabileceğimbir hayatım olmasına niyet ettim bunu ve daha fazlasını kabul ediyorum. Bu pek olumlama gibi olmadı ama ama yazmış bulundum silmem |
Cevap: olumlama kutumuz:) arkadaşlar sevgi alırım sevgi veririm diye bir olumlama geldi aklıma ve bugün sonuçlarını aldım şimdi hayatımdaki neşeyi, hareketi arttıracak olumlamalar arıyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Alıntı:
|
Cevap: olumlama kutumuz:) affetmeyi ve affedilmeyi seçiyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) içimdeki sevgi ve güç kaynağını kabul ediyorum ve kullanıyorum, içimdeki sevgi ve güç kaynağına uyumlanıyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) kendimi affediyorum herkesi affediyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Beni zayıflatan düşünceleri artık kapatıyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) düşüncelerimi ve duygularımı oldukları gibi ifade ediyorum böylece yaşamımı güvenle sürdürürüm güçlü bir olumlamadır.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) karşıma çıkan insanların hepsi benim yararıma ve hayatımı güzel geçirmem için varlar.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) hayat eğlenceli ve ben eğleniyorum mutluyum |
Cevap: olumlama kutumuz:) başlamak için en doğru zamandayım. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Sorunları ve problemleri kendime fırsat yaratmak için kullanıyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Beşer yüzlü biz insanların bu beşer perdesinin arkasında hayvani, insani ve meleki yüzleri mevcuttur derler. Biz hep melek simayı arayalım mı? |
Cevap: olumlama kutumuz:) sağlık mutluluk ve berelket içinde yaşamaya layığım ve kabul ediyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) Şimdiki anın farkındayım Olduğum yaşı seviyorum Kendimi seviyorum ve saygı duyuyorum Her an gülümsüyorum :))))) |
|
Cevap: olumlama kutumuz:) Kendimi seviyorum, kendimi affediyorum sevgi ve uyum içinde bir hayata sahibim |
Cevap: olumlama kutumuz:) Tam istediğimiz gibi bir evde; sağlık, şifa, bolluk, bereket, huzur ve dinginlik içinde yaşıyoruz.956k |
Cevap: olumlama kutumuz:) ben şanslıyım.şans benim her zaman yanımda.bol şanslar hepinize...actionsmile |
Cevap: olumlama kutumuz:) ben her zaman ve tamamen yeterliyim ve böylece güvendeyim... |
Cevap: olumlama kutumuz:) ben harikayım kendimi ve herkesi çok seviyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) Allah ı tanıyorum ve onun bana verdiklerinin kıymetini biliyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) ben çok değerliyim... ben cok önemliyim..... herşeyin en iyisini hakediyor ve iyiye ulaşıyorumm... hergün içimden defalarca tekrarlıyorum bunları.... hoşçakalın |
|
Cevap: olumlama kutumuz:) Sağlığım hergün daha da iyi oluyor, evrenden gelen sağlık enerjilerini sevgiyle kabul ediyorum.. |
bunu kullanmak lazıms456 |
Cevap: olumlama kutumuz:) Her gün her yönden daha iyiye gidiyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) hergün bağımlılklarım azalıyor,bağlılıklarım artıyor.. |
Her geçen gün sağlığım dahada iyiye gidiyor. Bu bir klasik. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:10 AM. |