![]() |
Cevap: olumlama kutumuz:) Birşey sormak istiyorum olumlama ile şükretme farklı şeyler değil mi ? Benim bildiğim olumlama .. güzelim .. herseye sahibim .. etrafımda iyi kişiler var gibi şeyler olması gerekirken şükretme ise sahip olduğun şeyler için tanrıya teşekkür .. yani konu başlığına bakacak olursak sanki biraz şükretmeye kaymış .. |
Cevap: olumlama kutumuz:) şükretmek için kullanmanız gereken konu http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ght=%FE%FCkret Sevgilerle .. sevincli |
Cevap: olumlama kutumuz:) huzurun, mutlulugun, nesenin, basarinin, rahatin, bilginin ve zenginligin getirdigi tüm güzel seylerin tadini cikartiyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) Iyi ki varim... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Kendime güveniyorum. Kendimi seviyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Oz benligime her gun daha da yaklasiyorum.... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Kendimi bugun bir onceki gunden daha cok seviyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) kendimi seviyorum Ailemi seviyorum arkadaşlarımı seviyorum, insanları seviyorum. kuşları, ağaçları, güneşin sıcaklığını gecenin sessizliğini seviyorum, |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ihtiyacim olan hersey bana kolaylikla geliyor ve bunlari sevgiyle kabul ediyorum..art56art56 |
Cevap: olumlama kutumuz:) Yarin dogacagim icin cok sansliyimy789 |
Cevap: olumlama kutumuz:) Alıntı:
|
Cevap: olumlama kutumuz:) ben huzurum, ben barisim, ben mutlulugum, ben ferahim, ben zenginim.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) İyi ki varım!... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Hayal ettiğimden daha fazla para,mutluluk ve refahın hayatıma girmesine sevgiyle izin veriyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) hayatı tüm güzelliğiyle yaşıyorum, ben yaşıyorum:) |
Cevap: olumlama kutumuz:) Maddi ve manevi zenginliklerim gun gectikce artiyor bunun icin sukrediyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) hep olumlu düsünüyorum, olumlu cözümler üretiyorum, olumlu insanlarla birlikte olmayi seciyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) "Başkalarının beni anlamalarını beklemem, onların benim haklarıma sahip çıkmalarını beklemem. Ben kendi haklarımı korumak için gerektiğinde "evet" gerektiğinde "hayır" derim." -Işık Elçi- |
Cevap: olumlama kutumuz:) Geride bıraktığım yılın deneyimlerine, bana kazandırdığı farkındalığa, yeni edindiğim dostlarıma teşekkür ediyorum. Yeni yılda hayatıma daha fazla mutluluk, bolluk, refah, sevgiyi bir mıknatıs gibi bol bol çekiyorum. Ben güzel ve vefalı dostluğu, karşılıksız sevgiyi, refah ve güzellikler içinde yaşamayı hakediyorum (Vaaaooooovvvv!) :)) |
Cevap: olumlama kutumuz:) Vaaaooooovvvv, katılıyorum sevincli |
|
Cevap: olumlama kutumuz:) Kendine güvenmek isteyen genç bir arkadaşım için onun cümleleri üzerinden kendime göre düzenlediğim olumlama. Böyle kullandığında daha etkili olacağına inanıyorum ve etikili olmasını seçiyorum. "Tüm hatalarım için kendimi affediyorum. Kendimi seviyorum. Her davranışımda kendime güvendiğim belli... Kendime güven hissinin verdiği mutluluk yüzüme yansıyor." |
Cevap: olumlama kutumuz:) Bugun ne istersem onu yapiyorum....girlhahaguitar |
Cevap: olumlama kutumuz:) sürekli iyileşiyorum.. iyileşmek benim kaderim... |
Cevap: olumlama kutumuz:) ben refahim - ben mutlulugum - ben huzurum - ben zenginim - ben barisigim - ben basariyim - ben umudum |
Cevap: olumlama kutumuz:) ben refahim - ben mutlulugum - ben huzurum - ben zenginim - ben barisigim - ben basariyim - ben umudum |
Cevap: olumlama kutumuz:) her an, her gün, her gece istedigim mutlulugum, sevgim, huzurum, sagligim, basarim ve zenginligim artiyor |
Cevap: olumlama kutumuz:) ben hasta olmamayı seçiyorum bir an önce iyileşip mükemmel enerjime kavuşmayı seçiyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) ben de hasta olmamayı seçiyorum bir an önce iyileşip mükemmel enerjime kavuşmayı seçiyorum. bu aralar biraz hasta oldum.... bir an önce iyileşiyorum.... bunun için şükrediyorum...... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Bugun kendimi tamamen ve derinden affediyorum... |
Alıntı:
olumlamasını tavsiye ederim. Olumsuz kalıpların dışında mümkün mertebe olumlu kelimeleri kullanmak da önemli bir ayrıntı olumlama yaparken. Ben buna da dikkat ediyorum. Bu da yine Işık Elçi'den bir olumlama: "Hayat amacımı gerçekleştiriyor ve değişerek ilerliyorum. Sağlıklı ve güçlüyüm. Bu durum benim doğal halimdir." Hepimize bol sağlıklı günler dilerim. |
Cevap: olumlama kutumuz:) teşekkürler sweet:)) bugün iyileşmeyi seçiyorum güne iyi,zindeve enerjik başlamayı seçiyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) bugün kendimi harika hissediyorum ve tüm kafamdaki o ufacık sıkıntıları atıyorum kurtuluyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) girlhahahuzurlu olmayi seciyorum girlhaha |
Cevap: olumlama kutumuz:) Bugun mutlu ve huzura en yakin olmayi seciyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Bugünün dünden daha güzel bir gün, yarından daha özel bir gün olmasını seçiyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Herkes için çok faydalı bir olumlama özellikle öğrenciler ve öğrenmeye doyamayanlar için paylaşmak isterim. "Gördüğüm, okuduğum ve dinlediğim her şey sonsuz belleğimde depolanır. İstediğimde bunları birer birer hatırlarım." "Keyifle ve neşeyle çalışırım. Çalışmak en büyük eğlencemdir." -Işık ELÇİ- |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ben sagligin, mutlulugun ve zenginligin hayatima akmalarina izin veriyorum956k |
Cevap: olumlama kutumuz:) başıma ne gelirse gelsin üzülmemeyi tercih ediyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) ömrüm boyunca mutluluğu seçiyorum...ttli3ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:42 PM. |